>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.05.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia Landsbankadeild
Spotkanie: Keflavík - Stjarnan
Typ: over 2,5
Kurs: 1,55
Bukmacher: expekt
Analiza: W islandzkiej lidze mamy 3 kolejkę. Keflavik ma bilans 1-1-0, w pierwszym meczu remis 1:1 z Fylkir. W drugim meczu wygrali 4:0 z Grindavik. Oba mecze zagrali na wyjazdach, a dzisiaj będzie pierwszy mecz domowy. Stjarnan w 2 meczach zanotował 2 remisy. Co ciekawe oba spotkania kończyły się wynikiem 2:2. Ważne jest także to, że goście to zespół bardzo overowy. Strzelają i tracą mnóstwo bramek. W poprzednim sezonie 6u/16o (średnia bramek na mecz = 3,91), gospodarze 10u/12o. W ostatnich meczach między Keflavik i Stjarnan to bardzo wysokie wyniki bramkowe:
Stjarnan vs Keflavik 4:0
Keflavik vs Stjarnan 2:2
Keflavik vs Stjarnan 4:2
Stjarnan vs Keflavik 2:3
Keflavik vs Stjarnan 3:2
To jest początek sezonu i liczę na podtrzymanie tego overowego trendu. Goście powinni zagwarantować otwarty mecz i over bramkowy.
⛔ 100

K 23

killjoy

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka Nożna Szwecja Allsvenskan
IFK Göteborg - Malmö
Typ - Over 2.5
Kurs - 1.83 Bwin
A ja dzisiaj także zagram na skandynawski futbol z tym że nie na duńską superligę bo tam już kursy poleciały mocno w dół a na szwedzką ekstraklasę. Co do samego spotkania to moim faworytem jest IFK. Widziałem ich prawie wszystkie mecze w tym sezonie i mimo trudnego początku później zaczęli się stopniowo rozpędzać i zatrzymali się dopiero na Elfsborgu, na którym większość drużyn w szwedzkiej ekstraklasie się zatrzymuje ???? Nie gram czystej 1 bo obawiam się że może być remis bramkowy (2:2). Nie patrzę też na bezpośrednie spotkania tych dwóch drużyn w latach poprzednich bo ta statystyka przynajmniej w moich typowaniach się nie sprawdza. A więc co mamy:
IFK - ostatnie mecze:
Elsfsborg - IFK 1:0
IFK - Sundsvall 2:0
IFK - Atvidabergs 2:1
Hacken - IFK 1:2
IFK - Orebro 2:2
Malmö - ostatnie mecze:
Malmö - Helsingborg 3:0
Malmö - Atvidabergs 2:1
Mjalby - Malmö 2:2
Norrkoping - Malmö 3:2
Malmö - Syrianska 2:0
Jak widać w tym sezonie obie ekipy lubią sobie postrzelać. IFK dodatkowo gra na własnym boisku gdzie zanotowali jedną porażkę i to na samym początku, dalej dwa zwycięstwa i remis. Ponad to IFK to ambitny zespół i za wszelką cenę będzie chciał gonić czołówkę. Jak wspomniałem oglądałem ich prawie wszystkie mecze i wyglądają mi na mocno zdeterminowanych. Co do Malmö to jest to jak co roku pretendent do tytułu i musi gonić Elfsborg. Spodziewam się otwartego spotkania z wymianą ciosów. A dla odważnych proponuję 1 na IFK ????
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej MŚ 19:15
Spotkanie: Finlandia - Kazachstan
Typ: Czy Jarkko Immonen (Finland) strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? TAK
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Spotkanie Finów z Kazachami na pewno pięknym meczem nie będzie, ale wydaje mi się że Suomi będą chcieli trochę odbić sobie ostatnie porażki i przede wszystkim dać powody do radości swoim kibicom. Finlandia ze słabszymi ekipami potrafi grać co pokazała w meczach z Francją czy Szwajcarią, gdzie aplikowała odpowiednio 7 i 5 bramek. Brak Lehtonena w bramce raczej szczególnie dziś nie osłabi obrony Finów, a z drugiej strony zapewne zobaczymy Ramo, który ma za sobą bardzo udany sezon w Omsku. Myślę że w tym pojedynku bramek nie zabraknie i dlatego spróbuje ustrzelić Jarkko Immonena jako tego który na pewno raz na listę strzelców się wpisze. Immonen na tym czempionacie zdobył 3 bramki i wraz z Jussim Jokinenem jest najskuteczniejszym strzelcem swojej reprezentacji.
⛔ 100

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Serie B
14.05.12 20:45
Albinoleffe - Werona
Typ: AH(1,5:0) 2
Kurs: 2.00
PinnacleSports
Spotkanie 40 kolejki Włoskiej Serie B pomiędzy zajmującym ostatnie miejsce w ligowej tabeli zespołem Albinoleffe, który nie ma już jakichkolwiek szans na utrzymanie a walczącym o bezpośredni awans do Serie zespołem Hellas Werona. Gospodarze po 39 spotkaniach na koncie mają zaledwie 25 punktów i są zdecydowanie najsłabszym zespołem ligi, do Vicenzy zajmującej ostatnie miejsce, które nie oznacza bezpośredniego spadku tracą aż 13 punktów, czyli nie ma już oczywiście ten zespół żadnych szans na utrzymanie. O tym jak fatalna musi być sytuacja w tym klubie niech świadczy fakt, że mają obecnie serię 11 spotkań przegranych z rzędu, a nie wygrali od 23 kolejek, tj. od listopada zeszłego roku. Nie ma nawet co dzielić ich wyników na te u siebie i wyjazdy, spisują się równie słabo. A zagrają dziś z zespołem, który będzie zdeterminowany do osiągnięcia zwycięstwa, mają jeszcze szansę powalczyć o bezpośredni awans, co prawda tracą trzy punkty ale przed resztą zespołów z czołówki również jeszcze trzy mecze w tym bezpośredni pojedynek walczących o awans zespołów Torino i Sassuolo. Co prawda Werona nie jest w wielkiej formie, w ostatnim czasie na wyjazdach spisywali się fatalnie, tracąc mnóstwo ważnych punktów, jednak w maju oba mecze, które są za nimi kończyły się ich zwycięstwami po 1:0. W meczu z fatalnie grającym zespołem Albinoleffe liczę na pewne zwycięstwo gości.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom