>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.02.2019 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 14. Lutego
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina : 18:55
Spotkanie : Slavia - Genk
Typ : Slavia / -3.5
Kurs : 3.05
Bukmacher : fortuna
Analiza :

Po emocjach związanych z LM pora na uboższą siostrę czyli LE. Na tym etapie rozgrywek dojdzie do kilku ciekawych potyczek , ja wybrałem mecz Slavi P. z belgijskim Genk. Gospodarze którzy liderują w swojej lidze z przewagą 6 pkt. nad następną drużyną rozpoczęli od zwycięstwa 2:0 nad Teplicami rundę wiosenną. W przerwie zimowej rozegrali kilka spotkań kontrolnych w których przegrali jedynie z Salzburgiem ( 0:1). W fazie grupowej LE zajęli 2 miejsce za Zenitem St. Pt. pozostawiając w pobitym polu Bordeaux i Kopenhagę co dało awans.
Rywal Czechów z kolei w ligowym rytmie meczowym radzi sobie bardzo dobrze. Przewodzi w lidze z 11 pkt. przewagi zmierzając póki co do mistrzostwa. W LE wygrał swoją grupę ( Malmo , Besiktas , Sarpsborg) co budzi uznanie myślę jednak że miał łatwiejszych rywali niż Slavia. Patrząc na te dwie ekipy szanse na awans oceniam 50/50 ale by grać dalej kluczowe powinny być domowe potyczki. Czesi grając w domu rundę grupową LE nie stracili gola i podobnej , uważnej gry obronie oczekuję również od nich w tym spotkaniu. Sądzę że ograją Genk choćby skromnie 1:0 co w systemie pucharowym może być wystarczające do awansu.
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Godzina: 21:00
Spotkanie:
Celtic - Valencia
Typ: 1X
Kurs: 1.68
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
-Valencia w tym sezonie to specjaliście od remisów - w samej lidze przy 23 meczach mają ich aż 13.
Mecze wyjazdowe w wykonaniu Nietoperzy są dalekie od ideału, bo w ostatnich 10 meczach wygrali tylko dwa spotkania. Dużym osłabieniem będzie brak kilku kluczowych piłkarzy: na pewno nie zagra Rodrigo, Santi Miny, Gabriela, Gayi czy nawet Roncagli, który musi odpokutować zawieszenie za czasów gry w Celcie - w zasadzie tylko linia pomocy i obsada bramki wygląda nieźle, pozostałe formacje są mocno osłabione.
Pełna lista powołanych:
Bramkarze: Neto, Jaume, Cristian Rivero;
Obrońcy: Garay, Diakhaby, Lato, Piccini, Álex Centelles;
Pomocnicy: Kondogbia, Parejo, Coquelin, Soler, Guedes, Czeryszew, Wass, Ferran, Kangin;
Napastnicy: Gameiro, Sobrino.
Celtic od początku sezonu zmaga się z kontuzjami, ale ich forma w meczach domowych jest wyśmienita - w ostatnich 10 meczach u siebie przegrali tylko raz, 9 razy wygrali i zachowali aż 8 czystych kont.
Biorąc pod uwagę dyspozycje Valencii w meczach wyjazdowych i potencjał szkockiej ekipy, przewiduje minimum remis, ze wskazaniem na gospodarzy. Przewidywany wynik 1-1 / 2-1 dla Celticu
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 18:55
Spotkanie: Lazio-Sevilla
Typ: x
Kurs: 3.27
Analiza: Pierwsze spotkanie w ramach 1/8 piłkarskiej ligi europy. Drużyna rzymskiego Lazio na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Sevilli. W tym spotkaniu niezwykle cięzko wytypować jest faworyta do awansu do następnej rundy, bowiem tak Lazio jak i Sevilla ostatnio nie prezentują jakiejś wysokiej dyspozycji i nie wiadomo również jak zaprezentują się w tym pierwszym spotkaniu. Gospodarze w poprzednich 10 meczach na swoim stadionie zanotowali 5 wygranych 3 podziały punktów oraz 2 porażki, goście natomiast na wyjazdach w poprzednich 10 meczach to tylko 2 zwycięstwa 5 porażek oraz 3 podziały punktów , w tym meczu na pewno więc nie poszedłbym w kierunku wygranej przyjezdnych , ale raczej zagrałbym iż tak gospodarze jak i goście strzelą minimum po jednej bramce bowiem wiadomo że w kontekście rewanżu bramka strzelona na stadionie rywala jest niezwykle ważna. Lazio na swoim stadionie w poprzednich 10 meczach które wziołem pod lupę bramkę traciło aż 9 krotnie więc prawdopodobieństwo BTS jest duże. W ekipie gospodarzy pod znakiem zapytania stoi występ immobile oraz Lukaku, natomiast na pewno na boisku nie pojawi się Wallace oraz Milinković-Savic, natomiast w drużynie przyjezdnych nie zagra na pewno Nolito a nie wiaodmo czy wystąpią Arana, Gnagnon, Gonalons oraz Vidal. Ja postawię na remis w pierwszym meczu i na wygraą sevilli w drugim spotkaniu , które zostanie rozegrane w Hiszpanii.
⛔100

chamberlain 601,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 1:30
Spotkanie: Boston Celtics - Detroit Pistons
Typ: Detroit Pistons Handi -4.0 pkt azjan OT
Kurs: 3.10
Bukmacher: Unibet
Analiza
Sporo czasu omijałem NBA, ale tylko w typowaniu, bo bardzo chętnie je dalej śledziłem, na dzisiaj proponuje dosyć wyraźne, chociaż niskie zwycięstwo Detroit w meczu z Bostonem. Z typowaniem na Detroit jest czasami jak z graniem na loterii, czasami ciężko stwierdzić czego się można po nich spodziewać, tu może być podobnie, bo tak naprawdę może się tu skończyć na ich deklasacji (co według mnie jest możliwe i idę za głosem serca stawiając to), ale też może ich dopaść kompletny paraliż i już od początku mogą wysoko przegrywać, ale dać sobie wyrwać zwycięstwo w ostatnich minutach meczu. Jednak Boston ostatnio z problemami, u siebie byli prawdziwą twierdzą, a ostatnio dali się pokonać Lakersom i Clippers, gdzie zwłaszcza Ci pierwsi wręcz nie mieli prawa wygrać, Celtowie dalej bez Irvinga, na dodatek wątpliwy występ Roziera. Wiem, że tam jest ławka i to trzecia najlepsza w lidze, ale Boston gra b2b, po ciężkim wyjeździe z Sixers, który wygrali, starterzy zagrali porządne minuty, a ławka rzuciła niby 39 pkt, ale głównie dzięki Haywardowi, który zdobył 26 pkt i miał świetny dzień zza łuku 6/7. Detroit w ostatnim czasie ograło Denver, które ma swoje problemy, a także dołożyli dwa zwycięstwa ze słabymi Knicksami i z Wizards, myślę, że w tej chwili z lepszymi drużynami dalej nie mają czego szukać, ale ostatnio pojawiło się światełko nadziei i taki mecz z Bostonem powinni wykorzystać i wygrać.
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Paragwaj
Godzina: 0:15
Spotkanie: Nacional - Olimpia
Typ: Remis, gośc wygra zwrot
Kurs: 1.75
Bukmacher: forbet
Analiza

Mecz derbowy. Faworytem są goście, którzy w bieżących rozgrywkach wygrali wszystkie 3 mecze z bilansem bramkowym 8:1. Nacional w 4 meczach tylko 3 punkty bramki 2:5. Typ opieram na tym, że derby rządzą się swoimi prawami i na h2h. Olimpia nie przegrała z Nacional od 2014 roku. W ostatnich 5 meczach tych druzyn gdy jako gospodarz występował Nacional 3 zakończyły się remisem. Liczę na remis, jeśli wygrają goście mamy zwrot stawki.
▶zwrot

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Międzynarodowe, Liga Europejska
Spotkanie: Victoria Pilzno - Dinamo Zagrzeb
Typ: wygrana gości / mniej niż 4,5 gola na mecz
Kurs: 3.05
Bukmacher: forBET

Analiza:
Plaga kontuzji nawiedziła ostatnio aktualnego mistrza Czech , i to akurat w najgorszym momencie , kiedy drużyna musi rozegrać bardzo ważny dwumecz o awans do dalszej fazy pucharowej Ligi Europy .
Jednak znając charakter , w jaki sobie mają wielokrotni mistrzowie Czech , można powiedzieć w ciemno , że nie poddadzą tego pojedynku bez walki i bez jakiekolwiek zdobyczy bramkowej na swoim koncie .
Niestety , wygrana w tym meczu będzie nie lada osiągnięciem dla drużyny gospodarzy , bowiem bez kluczowych zawodników takich jak Limbersky czy też Reznik oraz pozostałych kontuzjowanych zawodników będzie niezwykle ciężko o chociażby wywalczenie jednobramkowego remisu.

⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 20:30
Spotkanie: Onico Warszawa vs MKS Będzin
Typ: under 138,5 punktu
Kurs: 1,65
Analiza: Zaczynamy 20 kolejkę Plusligi od starcia na Torwarze. Wicelider tabeli podejmuje czerwoną latarnie w dodatku potężnie osłabioną. Z Będzina odszedł atakujący Lincoln Williams. Zawodnik ten był jednym z najlepiej punktujących naszej ligi, jedynym jasnym punktem Będzina. Teraz bez niego będzie jeszcze ciężej nawiązać choćby walkę z resztą stawki. Na 18 meczów w tym sezonie Będzin wygrał tylko raz. 3:0 z Resovią w apogeum jej kryzysu. Onico do samego końca będzie walczyło z Jastrzębskim Węglem o bezpośredni awans do półfinałów Plusligi i zwycięstwo bez straty seta jest po prostu obowiązkiem Warszawian. Podejrzewam że trener Antiga dokona sporych rotacji w składzie, więcej szans dostaną zmiennicy, ale Onico ma tak szeroką ławkę, że nie powinno to się w żaden sposoby odbić na wyniku. Alternatywą na ten mecz jest under 19,5 punktów Kurka po kursie 1,86 z oferty Etoto. Mecz nie przedłuży się do 4 setów a Bartek pewnie pogra mało, więcej czasu dostanie Araujo.
⛔100

pukon 1,2M

pukon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - FBU Superliga Ukraina
Godzina: 18.00
Spotkanie: Cherkaski Mavpy - Khimik Yuzhny
Typ: Cherkaski Mavpy (włącznie z dogrywką)
Kurs: 2.38
Analiza:
Ukraińska Superliga FBU - drużyna gospodarzy ostatnie, ósme miejsce w tabeli z bilansem 5-13, ekipa gości pozycja wicelidera i bilans 16-6. Nie będę udawał, że to są znane mi rozgrywki, bo tak nie jest, jedynie sprawdzę jakieś suche wyniki i na tym kończyło się zainteresowanie tymi rozgrywkami. Zaciekawiła mnie jednak sytuacja drużyny Cherkaski Mavpy, uczestnika bieżącej edycji FIBA Europe Cup i przecież aktualnego jeszcze mistrza kraju - spróbowałem nadrobić zaległości i trochę poczytać o ich sytuacji. Tutaj jednym z czynników była gra właśnie w europejskich pucharach (eliminacje i pierwsza runda FIBA Europe Cup), kompletnie nie potrafili połączyć tego z grą w lidze, teraz ten &quot;bagaż&quot; już od jakiegoś czasu, nie powinien im przeszkadzać. Kolejna, chyba najważniejsza rzecz, to wymiany graczy i sporo kontuzji - odeszli m.in Kobets, Artamonov czy Arnett, do tego dołączyli, bądź nie mogli we wszystkich spotkaniach zagrać przez urazy np. Tavarion, Otverchenko, Koniev, Boyarkin, Lypovtsev, już nie wliczając tych którzy opuścili mniej spotkań, tak naprawdę nie zagrali nawet raz, blisko optymalnego zestawienia - brak szerokiej kadry, nie pozwolił na lepsze wyniki przy takiej sytuacji. Teraz wygląda to, może nie zdecydowanie, ale na pewno dużo lepiej - poza Konievem i prawdopodobnie Otverchenko, nie znalazłem kolejnych możliwych nieobecności na ten moment. Teraz ośmiu, dziewięciu zawodników powinno powalczyć o poprawę tej sytuacji - m.in. byli czy obecni reprezentanci kraju Tkachenko, Boyarkin, Chumakov czy Kolchenko, do tego amerykańscy zawodnicy Young, Cokley czy Tavarion, Skapintsev z młodszych reprezentacji, czy też nawet reprezentant kraju w koszykówce 3x3 Lypovtsev. Uważam, że spokojnie zaczną wcześniej czy później wygrywać, bo potencjał jest tutaj spory i już po większej stabilizacji tej sytuacji kadrowej. Z kolei ekipa gości od początku sezonu solidne wyniki, ale tam kadra bez większych zmian i jakichś urazów, więc dużo łatwiej o stabilniejszą formę, chociaż też nie mogą mówić o bardzo szerokim zestawieniu - w tym spotkaniu prawdopodobnie nie zagra Malchevskiy (8,8pkt), który przez kontuzję opuścił ostatnie spotkania. W tym sezonie te zespoły spotkały się już trzykrotnie, wszystkie zwycięstwa po stronie dzisiejszych gości (93-76, 98-96, 92-89), sprawdziłem sobie te gry i poza pierwszym spotkaniem, pozostałe gry mogły spokojnie pójść w drugą stronę - Cherkaski Mavpy byli tam stroną przeważającą i &quot;tylko&quot; przez słabą skuteczność nie potrafili tej przewagi przełożyć na korzystny wynik, a przecież ta sytuacja kadrowa nie była mocno korzystna, a i tak potrafili zagrać dobre spotkanie. Teraz ta sytuacja wygląda na zbliżoną do rywali, mogę się mylić, ale nie zauważyłem większej różnicy w potencjale obu zespołów, teraz ta kadra liczebnie też nie odstaje i skoro wcześniej mogli nawiązać walkę, więc może i teraz będą potrafili mocno powalczyć o zwycięstwo - ta sytuacja w tabeli jest już taka, że bardzo potrzebują zwycięstw na wydostanie się z dołu tabeli i korzystniejsze rozstawienie przed play off (mają mniej rozegranych spotkań od pozostałych zespołów, więc tutaj jak najbardziej jest jeszcze realna szansa na poprawę tej sytuacji).
⛔100

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Spotkanie: Rapid Wiedeń - Inter Mediolan
Typ: Rapid Wiedeń
Kurs: 5.3
Bukmacher: lvbet
Analiza:
Inter nie notuje ostatnio dobrych spotkań, wielu zawodników jest w tragicznej formie. Na pewno nie zobaczymy Icardiego, który stracił opaskę kapitana oraz nie został powołany na to spotkanie. Oprócz napastnika zabraknie Brozovica oraz Skriniara. Ostatnie 5 potkań Interu, to jedno zwycięstwo i jeden remis. Widać, że złapali kryzys. W lidze strata 9 punktów do Napoli, a za ich plecami jest AC Milan, który traci 4 punkty. Inter musi zrobić wszystko aby utrzymać pozycję, bo z taką grą mogą nawet wypaść z TOP 4.
Jedno co mnie martwi, to to, że w Austrii nie ruszyła liga. Rapid spisuje się słabo, bo zajmuje dopiero ósmą pozycję. Inter, który jest w dołku, to w tym meczu może wydarzyć się wszystko plus sytuacja z Icardim, o której wspomniałem na samym początku.
Rapid w grupie LE spisał się dobrze mając takich przeciwników: Villarreal, Rangers oraz Spartak Moskwa. Inter to żadna czołowa drużyna w Europie, także Rapid stać na sprawienie niespodzianki.
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Welsh Open 2019
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie:
Jimmy Robertson - Zhao Xintong
Typ: ZHAO XINTONG (-2.5)
Kurs: 4.2
Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Xintong jest w gazie w tym tygodniu. Na koncie 2 łatwe wygrane (4-1 z Page’em, i 4-0 z Yuelongiem), do tego seryjnie i z łatwością wbija wysokie brejki, na koncie już 3 setki i parę innych wysokich podejść (106, 68, 132, 103, 97, 70), właściwie wszystkie frejmy jakie wygrał robił to za jednym podejściem. Z kolei Robertson powinien już wczoraj odpaść, przegrywał z emerytem Bondem już 0-3, ale jakoś wyciągnął na 4-3. Obawiam się że z młodym Chińczykiem takie powroty się nie udadzą, bardziej prawdopodobna jest wysoka wtopa.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 362

sztaba

Użytkownik
Spotkanie: Galatasaray - Benfica
Typ: 1 (remis zwrot)
Kurs:
1,85
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Witam! Wczorajsze rzuty rożne weszły na styku, więc na farcie, ale bawimy się dalej. W oko wpadł mi powyższy mecz. Uważam, że Turcja to bardzo trudny teren i o ile Galatasaray podchodzi poważnie do Ligi Europy to raczej tego meczu nie przegra szczególnie u siebie. Wiadomo Benfica ostatnio radzi sobie rewelacyjnie, ale wyniki ligowe, a w szczególności spotkania towarzyskie trzeba traktować z przymrużeniem oka. Tak czy inaczej pewnie obie drużyny mają ochotę zajść jak najdalej, a najlepiej zawitać w lidze mistrzów. Trudny teren + aspiracje + możliwości + forma + brak kilku graczy w drużynie gości daje nam prosty wynik 1, ale warto podeprzeć się remisem, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo wtopy ???? Pozdro
⛔100

misiasty99 86

misiasty99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LE
Spotkanie: Lazio-Sewilla
Typ: over 2.5
Kurs: 2,10
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Witam. Na dzisiaj proponuję over 2,5 w meczu Lazio-Sewilla. Kurs 2.10 (fortuna). Wg mnie trochę przesadzony kurs. Lazio rozgrywki grupowe zakończyło z bilansem 9-11 (w 5 meczach over został pokryty), natomiast statystki Sewilli są o wiele lepsze, kończyli grupę z dorobkiem bramek 18-6 (w 5 meczach padł over 2.5).
Z fartem!!!
⛔100

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Indie, ISL ( Indian Super League)
Godzina: 15:00
Spotkanie: Goa - ATK
Typ: Remis
Kurs: 3,55
Analiza:
Miałem upatrzony typ na zwycięstwo Rapidu nad Interem, ale kolega Karciarz mnie ubiegł - zatem on ma prawdopodobnie przegrany typ, a ja dostaję &quot;drugą szansę&quot; ( ostatnio nic mi nie wchodzi w typach dnia więc może ta druga szansa będzie szczęśliwa). Ponieważ jestem zagorzałym fanem piłki hinduskiej, to wzamian proponuję typ na tą ligę właśnie. Oczywiście żartuję, bo nie wiem na jej temat nic, poza tym co powiedzą mi statystyki. A w nich widzę 4. i 6. drużynę w 10-zespołowej lidze, w której padało całkiem sporo remisów. Szczególnie ATK na wyjazdach lubuje się w takich wynikach - na 8 meczów aż 5 zakończyło się remisami. Mało bramek traconych i zdobywanych również daje podstawy do tego, aby dzisiaj było podobnie. Gospodarze u siebie prezentują się dobrze, ale wyniki pokazują że mają dość dziurawą obronę. Nawet jeśli strzelą, liczę na to że i stracą, a wynik zakręci się wokół 1-1. Szansę na remis oceniam na 50%, więc ryzykuję taki typ.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Spotkanie: Rapid Wiedeń - Inter Mediolan
Typ: Rapid Wiedeń
Kurs: 5.10
Bukmacher: Unibet

Poprzednicy już w swoich analizach na temat tego spotkania napisali sporo , najważniejsze chyba to iż Rapid jeszcze nie zaczął sezonu i pod znakiem zapytania jak dzis zagrają natomiast Inter w mocnym kryzysie i nie wiadomo czy powalczą w LE albo odpuszczą i skupią się na lidze , jest wiec sporo niewiadomych , ja liczę że może iskrzyć na boisku , mecz poprowadzi sędzia z Niemiec Tobias Stieler , zagladając do jego statystyki to prowadził on 7 meczy w LE a dorobek to aż 35 żółtek i 2 czerwone karteczki tak więc wychodzi 5 żółtek na spotkanie w/g mnie sporo , ja jednak pójdę ostrzej i liczę na czerwień !
⛔100
powtórzony typ

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Spotkanie: Malmo - Chelsea
Typ: 1X
Kurs: 2.9
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Jestem troche zaskoczony kursami na ten mecz,wszyscy widza co Chelsea odstawia ostatnio na wyjazdach,i z meczu na mecz to wyglada coraz slabiej licze , ze dzis Szwedzi dla ktorych taki mecz to bedzie wielkie wydarzenie postawia im twarde warunki, i ugraja co najmniej remis, a kto wie moze nawet pokusza sie o wygrana,szansa na to na pewno jest.
⛔100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Europy
Spotkanie: BATE- Arsenal
Typ: Obie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,00
Bukmacher: Etoto
Analiza: W 1/16 finału Ligii Europy do białoruskiego Borysowa przyjeżdża Arsenal. Faworyt tego spotkania może wydawać się jasny bowiem ekipa z Londynu należy do elity w angielskiej lidze. Jednak moim zdaniem gospodarze mogą trochę zamieszać w wyniku tego meczu. Arsenal jest jednym z faworytów do wygrania Ligi Europy, z pewnością też zdobywają sporo bramek jednak posiadają małą wadę w postaci defensywy, która zazwyczaj przepuszcza przynajmniej jedną bramkę w meczu nawet z najsłabszymi drużynami Premier League. Poza tym w ostatni mecz między tymi dwiema drużynami z Arsenalem na wyjeździe zakończył się wynikiem 2-4 dla ekipy z Londynu. Co do samego BATE to w swojej lidze mają aktualnie przerwę więc mogą skupić się tylko na Lidze Europy. Mam nadzieję, że wykorzystają swoją siłę i wypoczęcie i powalczą dzisiaj z Arsenalem. Co do gola gości chyba nie trzeba zbytnio do tego przekonywać, to,że gol ten jest prawie pewny pokazują chociażby kursy u bukmacherów. Ja liczę dziś na gole z obu stron.
⛔100

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Spotkanie: Lazio - Sevilla
Typ: Każda drużyna powyżej 1 rzutu rożnego w każdej połowie
Kurs: 3,70
Bukmacher: iforbet
Opis:
Taki ciekawy kursik znalazłem na dzisiaj ;) Oczywiście typ jak pokazuje stawka jest ciut ryzykowny, ale kto w naszym &quot;biznesie&quot; nie ryzykuje ten szampana nie pije ;) Lazio średnio w Serie A nabija 6,35 rzutów rożnych i pozwala 4,48 rzuty rożne przeciwnikom. Sevilla nie chciała być gorsza, ale zdobywa mniej rogów w swojej lidze bo tylko 5,83, ale za to pozwala na więcej rywalom bo aż 5,04. Obie drużyny raczej nie męczą oka grą w środku pola i starają się grać szybko i co najważniejsze ofensywnie. Ten typ oznacza, że w każdej z połów zobaczymy minimum 4 rzuty rożne i to w dodatku każda z drużyn musi nabić od razu 2. Jak wiadomo nie od dziś z jednego rogu mogą być 3 kolejne, dlatego liczę, że dziś obie drużyny zagrają ofensywnie i zobaczymy sporo rzutów rożnych.
⛔100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Spotkanie: Bate Borysów - Arsenal Londyn
Typ: Arsenal wygra i obie drużyny strzelą
Kurs: 2,8
Bukmacher: forBet

Analiza:
Pewne zwycięstwo Tottenhamu pozwoliło mi dopisać kolejną trafioną analizę na koncie.
Stan analiz: 6/11
Dziś Liga Europy, która często rozpieszcza Nas niespodziankami. Liczę, że nie będzie jej w meczu, który typuje.
Gospodarze mają obecnie przerwę w krajowej lidze, do której wrócą na początku marca. Ostatni mecz o punkty Bate zagrało w połowie grudnia w ramach LE (wyjazdowe zwycięstwo z Paok). Od tego czasu drużyna z Borysowa przygotowywała się do sezonu rozgrywając tylko mecze kontrolne.
Arsenal pojechał do Białorusi w silnym składzie, w którym zabraknie jedynie Mesuta Oezila i Aarona Ramseya. Dla Londyńczyków ten mecz będzie łatwiejszy ze względu na fakt, iż rozgrywki w Premier League trwają w najlepsze i Kanonierzy cały czas grają mecze na wysokim poziomie.
Zespół Unaia Emery&#39;ego w Lidze Angielskiej zajmuje 5 miejsce i choć szans na zdobycie mistrzostwa nie ma już właściwie żadnych (strata 15 pkt. do lidera) to cały czas są w grze o miejsca premiowane awansem do Champions Legue.
Obie drużyny spotkały się ze sobą 2 razy również w Lidze Europy, w rundzie grupowej, gdzie dwukrotnie wygrywał Arsenal (6:0 u siebie i 4:2 na wyjeździe).
Poprzedni typ koleżanki na BTS w meczu uważam za bardzo prawdopodobny i dlatego spróbuję zagrać na Arsenal i trzymam kciuki, by znów obie ekipy postrzelały.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie C (Grupa C)
Godzina: 20:30
Spotkanie: Reggina 1914 - Potenza Calcio
Typ: 1
Kurs: 1,78
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tabela wygląda tak:

Reggina u siebie ma na koncie 6 zwycięstw, 2 remisy i 4 porażki, natomiast ich rywal na wyjazdach zanotował 4 zwycięstwa, 3 remisy i 5 porażek. Zespól Regginy w przerwie zimowej dokonał sporych wzmocnień i nowi piłkarze grają w tym zespole pierwsze skrzypce. Doumbia czy Baclet pokazują w każdym meczu, że pozyskanie ich to był dobry ruch i zespół dzisiejszych gospodarzy gra coraz śmielej i pnie się ku górze. Ich rywal Potenza nie pokonany od 5 spotkań z rzędu ale dzisiaj na ten wyjazd udają się poważnie osłabieni i myślę, że Reggina to wykorzysta i zdobędzie na własnym stadionie 3 punkty. Do tego w ekipie gospodarzy nowy trener i myślę, że efekt nowej miotły sprawi, że każdy z zawodników Regginy da z siebie wszystko.
Absencje w Reggina:
pomocnik Zibert (23 występy w tym sezonie) i pomocnik De Falco (4 występy w tym sezonie)
Absencje w Potenza:
obrońcy Matino (14 występów w tym sezonie) i Sales (14 wystepów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnicy Guaita (21 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie) i Ricci (4 występy w tym sezonie) i napastnik Franca (21 występów w tym sezonie, 9 goli na koncie, najlepszy strzelec w drużynie)
U gości bardzo poważne absencje w zespole i myślę, że 3 punkty zostaną zdobyte przez gospodarzy.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom