>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 14.02.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 14. Lutego

:idea: Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Spotkanie Legia-Jagiellonia
Typ: Legia wygra dokładnie 1 golem
Buk Unibet
Kurs 3.60
Godz: 18:00
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym to ekipa Warszawskiej Legii na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Jagielloni Białystok, gospodarze dla mnie w tym meczu są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej pierwszej kolejce rundy wiosennej, myślę iż po takich wzmocnieniach nie ma innej opcji aniżeli 3 punkty ugrane przez stołeczną drużynę , która w meczach na swoim stadionie rzadko w tym sezonie zalicza jakiekolwiek wpadki, goscie natomiast na wyjazdach radzą sobie słabiutko, nie potrafili ugrać punktu a nawet zdobyć jednej honorowej bramki w strarciu z zespołem z Niecieczy , który przecież w lidze jest jednym z słabszych zespołów, a do tego byli w tamtym meczu zespołem znacznie gorszym pod praktycznie kazdym względem, myślę że tutaj bedzie podobnie i Legia , która wygrywac po prostu musi ponieważ Piast ma punktów przewagi tutaj też okazże się zespołem co najmnie o tą jedną bramkę lepszym, ja postawię w tej kolejce na dokładny wynik 2:1.
⛔ 100

kadrowicz 35K

kadrowicz

Użytkownik
Piłka Nożna, EKSTRAKLASA
15.30
Lech Poznań – Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Typ: Remis lub Termalica
Kurs: 2,30
Bukmacher: betathome

Niezwykle ciekawie zapowiada się nam spotkanie na INEA stadion w Poznaniu. Cały klimat przygotowań i taktyczne zagrywki sztabów szkoleniowych dodają potrzebnych emocji. Kiedy Trener Lecha dowiedział się, że Termalica zamknęła wszystkie treningi, Jan Urban trochę zaskoczony postawą Trenera Mandrysza zamknął też swoje, rzec by można..żarty się skończyły.! Obóz przygotowawczy do rundy wiosennej piłkarze z Niecieczy przepracowali solidnie w Hiszpanii, głownie nad taktyką się tam skupili, bo baza motoryczna już była zrobiona. (doszedł bramkarz Krzysztof Pilarz, obrońca Artem Putiwcew, i słowacki pomocnik Patrik Misak pozyskany z czeskiego Banika Ostrawa.) Wzmocniły się Słonie, ma kto grać jest rywalizacja to zespół będzie się rozwijał. W zeszłym tygodniu do Niecieczy doleciał zakontraktowany napastnik Czarnogórzec doświadczony 25 l. Stefan Nikolić znany Kibicom z występów w Rumuńskiej Steaua Bukareszt. Robi się ciekawie w tym zespole, uważam że to drużyna o sporych możliwościach, nikomu pola łatwo nie oddadzą.[dla odważnych 9,0 Bet365 win Termalica]. Poukładani powinni być piłkarze z Niecieczy w swoich szykach, szanują i lubią być przy piłce, Lech też ma ambicje do ułożenia warunków pod siebie, Nie wiem, czy Łukasz Trałka ze swojej strony opanuje środek boiska.? Jeśli tak mogą być piłkarskie szachy, jeśli coś nie zaskoczy to Goście potrafią wyjść z ładną akcją do przodu, natomiast każdy zespół postawi twarde warunki. Lech za Urbana złapał tlenu, zrobił co trzeba i ruszył w pościg za czołówką, w przerwie zimowej poważne zmiany w napadzie spektakularne odejście Hamalainena do Legii, przyszedł za to waleczny napastnik ‘Niegrzeczny Chłopiec’ Duńczyk Nicki Bille Nielsen, wybrał koszulkę z ’19 specjalnie po Finie. Takich Piłkarzy Lechowi potrzeba, nawet świrów ale chłopów z charakterem, przyszedł też z Mechelen obrońca Vladimir Volkov. Zagadka ten mecz, typ trochę na wyczucie, w tabeli różnica spora Lech miejsce 6, Termalica 12, ale już tylko 4 pkt. różnicy.! więc jest o co walczyć. Niektórzy z Was postawią pewnie win Lech po 1,50, ja jednak pójdę pod prąd szukając małej sensacji w Poznaniu. Lech musi wciąż coś udowadniać, presja wyniku przy złym otwarciu spotkania może skomplikować sprawę. Termalica spokojnie i konsekwentnie będzie dążyć do korzystnego wyniku, do Poznania nie przyjedzie się tylko bronić, poszuka w ataku swoich szans.
W ostatnim H2H z końca sierpnia Lech też bardzo chciał i wyjechał bez pkt. przegrywając wtedy w Mielcu 3:1.
Stawiam, że także tym razem Słonie nie przegrają.
⛔ 100

P 268

pawelek1086

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Austria, Bundesliga
Spotkanie: Austria Wiedeń - Rapid Wiedeń
Godz; 16:30
Typ: obie strzelą i over 2.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Derby Wiednia. Zapowiada się emocjonujący mecz, oba zespoły reprezentują równą formę i mają realne szanse na tytuł mistrzowski. Trudno wytypować zwycięzcę. Ale łatwo wytypować bramki ????
Oba zespoły są bardzo bramkostrzelne. Austria ma średnią bramek na mecz na poziomie 1,66. Rapid na poziomie 2,04. Patrząc na ostatnie wyniki derbów Wiednia w 10. ostatnich meczach aż 8. razy oba zespoły strzeliły i jednoczesnie padło powyżej 2.5 bramki.
Nie wiem za bardzo co tu można dodać. W ostatnich latach mecze pomiędzy Austrią i Rapidem były doskonałym widowiskiem z festiwalem bramek. W tym sezonie spotykali się dwa razy. W październiku Austria wygrała 2:1. W sierpniu to Rapid zakończył wynikiem 5:2. Mam nadzieję, że chłopaki i tym razem staną na wysokości zadania i na boisku będzie się działo ????
⛔ 100

abbastanza 21

abbastanza

Użytkownik
Piłka Nożna, Liga Włoska
20:45
Fiorentina - Inter
Typ: 2
Kurs: 3.40
Analiza:
Jak ja lubie takie mecze. Zawsze łapie z chęcią taki kurs. Ilekroć stawiam na Inter, który gra beznadziejnie ze średniakami i nie powala swoją grą to zawsze jest czas na jakies przełamanie i pobudkę. Można również śmiało walic over 2,5. Wspaniale prezentuję się Icardi oraz Eder i liczę, że jutro wezmie, któryś z nich ciężar gry na swoje barki. Również Roberto Mancini dziś czytałem, że zostaje dalej na stanowisku Trenera, czyli nic się nie zmienia, musimy sobie coś udowodnić, albo się nadaje, albo nie ;) W Interze kto grać - Handanovic, ktory przez wielu jest wskazywany, ze tylko on cos tam gra. Ja tak nie mysle, wiec jutro stawiam na Inter z takim fajnym kursem warto zaryzykować - Powtarzam ten typ to jest czyste ryzyko, ale ja w nie wchodze z pełną świadomością , bo jeżeli mam ryzykować to wlasnie w takim meczu a nie innym, powodzenia!
⛔ 100

pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Regionalliga Nordost
Godzina: 13:30
Spotkanie: Zwickau - Meuselwitz
Typ: Zwickau (-1 , -1,5 AH)
Kurs: 1.77
Bukmacher: bet365
Analiza:

Jutro w Niemcach, a dokładnie w Regionalliga Nordost odbędzie się mecz dwudziestej kolejki pomiędzy drużynami FSV Zwickau i ZFC Meuselwitz. Gospodarze aktualnie plasują się na drugiej pozycji jednak do liderów tracą jedynie dwa punkty, a na dodatek pierwsza drużyna w lidze czyli Wacker Nordhausen ma jeden mecz więcej i do tego czeka ich bardzo trudny mecz wyjazdowy więc możliwe, że czeka nas zmiana lidera. U siebie są jedną z pięciu drużyn, które nie zaznały w tym sezonie porażki jednak w klasyfikacji domowej są liderami - na dziesięć meczy osiem wygrali, dwa zremisowali a bilans bramkowy to 28:8 czyli bardzo dobry. W każdym meczu na swojej murawie strzelają - gdy dwukrotnie padał remis strzelali tylko jedną bramkę, jednak w pozostałych meczach strzelali minimum dwa gole, a ich rekord to wynik 5:0 z początku sezonu. Patrząc na statystyki wstecz ostatnia porażką ligową była przegrana z poprzedniego sezonu - z maja, od tego momentu nie przegrali od jedenastu spotkań z czego tylko w trzech zremisowali, a resztę wygrali. Goście do tej pory do tabeli ligowej zdobyli dwadzieścia dwa punkty, jednak tylko dziewięć uciułali na wyjazdach. Z dziesięciu meczy na obcych murawach tylko dwukrotnie wygrali, trzy razy zremisowali oraz pięć razy zaznawali goryczy porażki. Ich bilans bramkowy z tych meczy to 11:20. Ostatnie mecze wyjazdowe to brak wygranych, ostatnie zwycięstwo odnieśli we wrześniu wygrywając z Viktorią Berlin 3:2. Od tego momenty zaliczyli trzy remisy i trzy porażki. Pierwszy mecz ligowy tego sezony wygrali dzisiejsi gospodarze w stosunku 1:0. Na koniec dodam przydatną informację - ten typ jest w większości typem statystycznym ponieważ gospodarze ostatni mecz zagrali trzynastego grudnia czyli dwa miesiące temu, dlatego też niewiadomą jest ich forma, drużyna Meuselwitz w tym roku rozegrała jeden mecz wygrany u siebie, tak więc fundamentem tego typu są jedynie statystyki liczbowe.
✅ 77

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - TBL
Godzina: 20:00
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk - Stelmet Zielona Góra
Typ: Zielona Góra -4.5
Kurs: 1.83
Analiza:
Mecz piątej drużyny z liderem TBL. Nie ma co ukrywać faworytem meczu są goście z Zielonej Góry. Przyjeżdżają w dobrych nastrojach po ostatnim zwycięstwie w EuroCup. Przede wszystkim Stelmet jest drużyną kompletną patrząc na nasze podwórko. Bardzo dobra s5 i równowartościowi zmiennicy. Pytanie tylko czy będzie im się chciało... Ale wydaje mi się że podejdą do tego meczu na maksa skoncentrowani. Po pierwsze nie mogą pozwolić sobie na porażkę bo za plecami ciągle czai się Rosa. Po drugie Czarni do dobra ekipa a jak wiadomo goście lubią spinać się na silne ekipy. Wygrywali na obcych parkietach z Zenitem czy Wenecją więc czemu nie mieliby zrobić tego samego z Czarnymi. Kolejna ważna sprawa to skład Czarnych który ostatnimi czasy dręczą kontuzje. Występ Mantasa Campbella stoi pod dużym znakiem zapytania - a nawet jeśli zagrają to na pewno nie będą w optymalnej formie. Gospodarze jeśli myślą o zwycięstwie w tym meczu mają mały margines błędu a ciężko mi to uwierzyć aby grali dobrze cały mecz. Tu przewagę powinni zrobić zmiennicy których zespół ze Słupska ma słaby. Stelmet może męczyć się cały mecz jak to mają w swojej tradycji ale koniec końców powinni wygrać.
✅ 83

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Typ: X
Buk Pinnacle
Kurs 4.5
Kurs na Legie zanizony po takiej przerwie do konca nie wiadomo w jakiej formie beda Legionisci, zwlaszcza ze sa po ciezkich treningach ze Stanislawem.Maja tez kilku nowych pilkarzy wiec ich zgranie nie musi byc najwyzszych lotow w pierwszych kolejkach.Jagiellonia pokazywala juz w lidze, ze potrafi grac z Legia a kolcz Probierz potrafi dobrze ulozyc zespol defensywnie.Goscie w koncu mieli czas na zgranie nowych zawodnikow i w tej rundzie powinni prezentowac sie juz znacznie lepiej.Do Warszawy przyjada po remis, ktory w pelni ich zadowoli i na pewno sa w stanie splatac psikusa faworyzowanym gospodarzom.
⛔ 100

black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Argentyna, Primera Division
Godzina: 01:15
Spotkanie: Racing Club - San Martin S.J.
Typ: Powyżej 2,5 gola w tym spotkaniu
Kurs: 2,4
Analiza:
To dopiero początek tegorocznego sezonu piłkarskiego w Argentynie, więc forma obydwu drużyn z pewnością nie jest jeszcze stabilna. W pierwszym meczu tego sezonu w spotkaniach rozgrywanych przez każdą z tych drużyn padały po trzy bramki, a również kilka ostatnich spotkań z ich udziałem zakończyło się wysokimi wynikami. Taki kurs wydaje się mi więc naprawdę dobra okazją. Faworytem są gospodarze, którzy w kilku ostatnich spotkaniach rozgrywanych na własnym stadionie zawsze zdobywali co najmniej jedną bramkę. Goście z kolei rozpoczęli ten sezon zwycięstwem (2:1). Mecz powinien być więc bardzo emocjonujący.
✅ 140

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Aston Villa – Liverpool
Typ: over 2.5
Kurs: 2.31
Buk: Pinnacle
Godz. 15:05
Analiza:
Pośrodku dwóch hitów wiele emocji powinno nasz również czekać na Villa Park gdzie miejscowa ekipa Aston Villa będzie podejmować Liverpool.
Gospodarze są w bardzo trudnej sytuacji zamykają ligową stawkę z dorobkiem 16 punktów, najgorsza nowina tego weekendu jest taka że większość rywali w walce o utrzymanie zdobyła punkty. Obecnie strata do bezpiecznej pozycji to już osiem oczek. Zespół jednak zanotował ostatnio zryw w pięciu ostatnich spotkaniach zdobyli osiem oczek czyli połowę z tego co mają. Ostatni mecz był bardzo ważny wygrana z Norwich 2:0, jednak mieli masę szczęścia w drugiej połowie będące kompletnie bez formy Norwich cisnęło ich strasznie jak zaznaczył sam trener mieli szczęście z tą wygraną.
Liverpool od pięciu spotkań nie zaznał smaku zwycięstwa, odpali z FA Cup, a w Premier League spadli na 11 miejsce. To są wszystko wyniki poniżej oczekiwań, problem The Reds wydaje się prosty strasznie zawodzi defensywa, nie ma poprawy bo po prostu dla mnie ona nastąpi tylko wtedy kiedy przyjdą nowe twarze. Do tego wszystkiego dochodzą ciągłe kontuzje podstawowych stoperów Skrtel, Lovren, czy nowy nabytek Caulker ściągnięty bo ktoś musiał przyjść to tylko dowodzi o ogromnych problemach w tej formacji. W ostatnich sześciu wyjazdach tylko w jednym spotkaniu nie stracili minimum dwóch bramek a rywale wcale nie z topu. Dobra wiadomość dla Kloppa i jego stylu gry to powrót ofensywy do Lallany, Firmino dziś dołączy Coutinho a to wielka jakość w ofensywie, w obwodzie będzie miał jeszcze do dyspozycji Origiego oraz Sturridge – wreszcie będzie w kim wybierać.
Nie ma co ukrywać dla gospodarzy w tej chwili każde spotkanie jest walką o przetrwanie, muszą grać uważnie w defensywie ale także muszą do spotkań podchodzi w odważny sposób i takiego nastawienia zdecydowanie się spodziewam dzisiaj bo wszyscy wiedzą jak wygląda Liverpool w defensywie nawet mają mecz pod kontrolą potrafią stracić kilka bramek. Goście też zwycięstwa potrzebują jak tlenu by pozostać w grze o Europejskie Puchary, powrót wspomnianych zawodników zdecydowanie będzie oznaczał lepszą jakość w ofensywie bo Liverpool od początku tutaj zaatakuje. Do tego wszystkiego widziałem w tym sezonie kilka spotkań obu ekip i po prostu w defensywie grają piach od dłuższego czasu.
✅ 131

Otrzymane punkty reputacji: +8
magucio 174

magucio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eredivisie, Holandia
Godzina: 12:30
Spotkanie: Groningen - Ajax
Kurs: 1.80
Analiza:
Hej, hej tu Holandia. Przed nami bardzo ważne starcie dla drużyny z Amsterdamu. Ajax to drużyna która walczy o mistrzostwo razem z drużyną PSV. Groningen to typowy średniak, drużyna która momentami sięga po grę w grupie o ligę europejską. Podobnie jest w tym sezonie. Gospodarze dzisiejszego meczu zajmują 9 miejsce i są o krok od gry w fazie play-off. Wygrana w dzisiejszym spotkaniu może ich do tego przybliżyć, jednak nie wypatrywałbym w nich faworyta, bo przecież faworyt jest jeden. Faworytem jest Ajax i wszyscy powinni się z tym zgodzić. Ekipa z Amsterdamu przegrywając dzisiejsze spotkanie może zgubić spory dystans do walki o mistrzostwo, bo aktualnie zajmują drugie miejsce za liderującym PSV, które wyprzeda ich tylko jeden punkt. PSV idzie jak burza w tym sezonie podobnie jak Ajax, ale nawet remis w tym spotkaniu będzie dla Ajaxu porażką. Dla nich liczy się tylko wygrana. Czas na głębszą analizę, która będzie wyglądać jak pojedynek.
Gospodarze spisują się u siebie naprawdę dobrze, w klasyfikacji meczów u siebie zajmują 5 miejsce, ale ich przeciwnik to druga drużyna uplasowana na drugim miejscu w tabeli meczów na wyjeździe. Ostatnie pięć pojedynków Groningen to dwie wygrane, dwa remisy i jedna przegrana. Ajax natomiast w takim samym przedziale meczów wygrał trzy razy i dwa razy zremisował. Kolejny plus po stronie ekipy z Amsterdamu. Bilans bramowy również po stronie drużyny ze stolicy Holandii ( Ajax 51:14, Groningen 28:28 ). Jak widać formacja defensywna i ofensywna w Groningen jest na równym poziomie co nie świadczy o nich dobrze. Kenny Tete i Jairo Riedewald to dwa ważne ogniwa AFC, które w ostatnim czasie wylecieli ze składu. Trener zapowiada rotacje składu, ale czy zmiennicy będą w pełni gotowi zastąpić obu panów?
&quot;„Groningen dobrze gra w piłkę. Potrafią zagrać oportunistycznie, mają naprawdę niezłych zawodników. Przeciwko Ajaksowi takie drużyny zawsze są w stanie zaprezentować coś więcej. Mam nadzieję, że po ulewnych deszczach boisko nie będzie przypominać stołu bilardowego. Będzie dużo walki. Zdajemy sobie z tego sprawę&quot;&quot; - Tak dzisiejsze starcie ocenił trener Ajaxu, ale co innego miał powiedzieć? Naprawdę ciężko mi doszukać się jakiś plusów jeśli chodzi o możliwy remis czy wygraną &quot;Dumy północy&quot; jak to nazywają drużynę z Groningen. Ostatnie spotkania między tymi drużynami to (5 spotkań) 3 wygrane Ajaxu, jeden remis i wygrana Groningen. Jeśli chodzi o 5 ostatnich spotkań u siebie Groningen z Ajaxem to bilans wygląda tak: 2 wygrane Groningen, 2 wygrane Ajaxu i remis.
Podsumowując, głodny gry Milik, szybki El Ghazi. Do tego Lasse Schone, który niedawno wskoczył nieoczekiwanie do składu na mecz z Feyenordem to tercet, który sam może zapewnić Ajaxowi 3 punkty, których potrzebują. Nie ma tutaj miejsca nawet na remis z ich strony, oni są zdeterminowani by zdobyć upragniony tytuł. Słaba defensywa gospodarzy też pokazuje, że mają oni dzisiaj małą szanse na wygraną.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +6
klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NCAA
Fla Atlantic - UTEP
Typ: UTEP -3,5
Kurs:2,11
Bukmacher:pinnacle
Data i godzina:14.02.2016 0:00

Kolejny mecz uniwersyteckiej koszykówki NCAA warty uwagi a mianowicie mecz Floridy Atlantic z Uniwersytetem Texas El Paso.Dziwią mnie trochę kursy na gości i fakt że kurs sam w sobie rośnie ponieważ wszelkie atuty leżą po ich stronie.Wiadomo oba uniwersytety nie stoją koszykówką ze względu na fakt że w samym Teksasie jak i na Floridzie są znacznie lepsze uczelnie gdzie wręcz zabiega się o najlepszych.Tutaj jednak gospodarze praktycznie nie grają nic,7 zwycięstw na 25 meczy,słaba ofensywa która rzuca średnio niecałe 66pkt,defensywa tracąca prawie 74pkt na mecz i skuteczność z gry nie przekraczająca 41%.Pytanie gdzie tu szukać szansy dla gospodarzy? szczerze to nie wiem ponieważ patrząc na koszykarzy z Teksasu mamy tutaj ofensywę rzucająca prawie 76pkt na mecz jednak jest i małe ale ponieważ obrona raczej nie pomaga tracąc prawie 74pkt na mecz choć w tym wypadku nie robi mi to różnicy bo koszykarze ekipy gości mają skuteczność z gry na poziomie ponad 45%,zbierają więcej piłek w ofensywie jak i defensywie rzucają więcej trójek i z większą skutecznością oraz co dla mnie jest chyba gwoździem do trumny dla koszykarzy z Florydy,mianowicie mają dwóch zawodników potrafiących wykreować akcje,Artis czy Moore bo o nich mowa są w stanie zebrać a następnie rozegrać piłkę lub samemu rzucić i zrobić to celnie co w przypadku gospodarzy wygląda średnio bo tutaj raczej kogoś kto choć trochę przypomina rozgrywającego nie ma,a i brak typowego lidera jakim jest Moore w ekipie gości.Także jak dla mnie handicap spokojnie w zasięgu gości którzy mimo że do elity nie należą jak w sumie cała konferencja USA to mają po prostu więcej jakości i atutów.Polecam
✅ 111

M 0

miodzio7777777

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Arsenal - Leicester
Typ: 1
Kurs: 1.68
Buk:
Godz. 13:00
Analiza:

Jeśli któraś z topowych drużyn w lidze może na końcu sezonu zdystansować Leicester to jest to z pewnością Arsenal, który ma wielu świetnych graczy ofensywnych, zgranych ze sobą i duże doświadczenie. Dlatego też bezpośredni mecz jest dla Kanonierów tak ważny i mogą oni go wygrać.
Plagiat analizy
W nagrodę czerwona kartka, wykluczenie z konkursu i okresowy ban
⛔100

shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - NHL
Godzina: 02:30
Spotkanie: Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks
Typ: 1 ml
Kurs: 1.69
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Dwa sobotnie typy weszły ( Dania i Słowacja ) to teraz czas na ostatni (2 z 3) :grin: . Postawiłem na przełamanie się gospodarzy. Chicago jest najlepiej grającą drużyną w domu na zachodzie z 29 meczy wygrali 21 ( 3 po dogrywce), ale dwa ostatnie mecze przegrali z Dallas i SJ .Teraz mają szanse się zrehabilitować przed własna publicznością w meczu z kaczorami. Kaczory to drużyna która po kiepskim początku radzi sobie całkiem całkiem, ale na wyjeździe z 25 meczy wygrała 10 ( tylko 3 drużyny gorsze na zachodzie). Drużyny w tym sezonie spotykały się już dwukrotnie i zawsze górą były jastrzębie. Ponadto do drużyny powraca Panarin ( drugi najlepiej punktujący jastrzębi), który nie grał w dwóch ostatnich przegranych meczach.
⛔ 100

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia
Godzina: 13:00
Spotkanie: Arsenal - Leicester
Kurs: 4,75
Leicester wygrywa, a buki nadal dają kurs na Arsenal 1.7.Nie wypada nie zagrać na Leicester, bo to wielkie value.A teraz krótka analiza. Arsenal bezbramkowy remis u siebie z Southampton, przegrana z Chelsea 0-1,coś się zacieli.Leicester pokonał na Etihad Manchester City aż 3-1, pokazując, że jest w stanie pokonać każdego w tej lidze.Nie stanowiło dla nich problemu wygrać z Liverpooloem 2-0 i Stoke 3-0.Na pewno są w formie i Arsenal musi się wspiąć na swój najwyższy poziom, aby sprostać liderowi.
Powodzenia!
⛔ 100

neptunx90 38

neptunx90

Użytkownik
Typ: Legia wygra przynajmniej 2 golami
Buk betclic
Kurs 2,25
Analiza:
Legia była zespołem zdecydowanie najaktywniejszym w zimowym okienku transferowym. Największe wrażenie zrobiły przenosiny Kaspera Hamalainena do stolicy, ale i powrót Artura Jędrzejczyka, a także Ariela Borysiuka to ruchy ciekawe, a do tego trzeba dodać także znalezienie konkurenta na lewej stronie dla Brzyskiego - Adama Hlouska z VFB i podpisanie na przyszły sezon dobrze spisującego się w Wiśle Radosława Cierzniaka.Z klubu odeszli Furman, Piech, a także Trickowski. W kontekście nowych wzmocnień najsłabiej wyglądają skrzydła gdzie Stanisław Czerczesow wcale nie będzie miał dużego wyboru, ale i tak w tym składzie Legia powinna być murowanym faworytem do zdobycia mistrzostwa i każdy inny wynik będzie sporym rozczarowaniem. Białostoczanie zakończyli rozgrywki w 2015 roku dopiero na ósmej pozycji. Jagiellonia miała ogromne problemy tak z łączeniem gry w europejskich pucharach z ligą jak i ze zmianami kadrowymi, grała zrywami, potrafiła zarówno wysoko przegrywać jak i wygrywać. Duże wahania formy mieli także poszczególni gracze. Lider w pierwszej części sezonu Estończyk Konstantin Vassiljev pod koniec rozgrywek w zeszłym roku często był już rezerwowym, imponujący w niektórych meczach Jacek Góralski również nie wytrzymał tempa, mniej lub bardziej zawiedli gracze sprowadzeni do klubu jak Cernych i Alvarinho.
✅ 125

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Fiorentina - Inter
Kurs: 2.25
Analiza:
Mój ostatni typ Juve-Napoli X/1 okazał się trafny, dzięki czemu wpadło 400pkt ???? już nie mówiąc o emocjach podczas oglądania meczu i ten gol w 88 minucie, polecam każdemu. Pozdrawiam Neimad424,który podążył podobną drogą, opłaciło się ????
Ale pora coś typować na niedzielę. Gram nadal tę ligę, bo wydaje mi się, że ten mecz wato..Fiołki powinny ograć Inter. Kurs wysoki, bo są obok siebie w tabeli.Ale jak spójrzmy w ostatnie ich wyniki w lidze:
Fiołki: w ostanich 10 spotkaniach 7 wygranych z Bologną 2-0, Atlantą 3-0, Frosinone 4-1, Udinese 3-0,Chievo 2-0, Torino 2-0, Carpi 2-1. Przegrana z Romą 1-2, remis z Empoli 2-2 i przegrana z Lazio 1-3.
Inter w ostanim meczu zremisował z ostatnią w tableli Veroną 3-3, wcześniej dostał z Juve i Milanem po 3-0.
Kurs OK. Widzę tutaj value i wchodzę w to
Pomogłem, kliknij &quot;dzięki&quot;
✅ 125

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Vancouver - Toronto
Kurs: 2
Analiza:
Spotkanie Vancouver Canucks z Toronto Maple Leafs. Gospodarze są faworytem tego spotkania. 56 punktów na przeciw 47. Toronto bardzo słabe na wyjazdach. W ostatnim roku statystyki to na 60 meczow wyjazdowych wygrali tylko 17. W tym sezonie 7 z 30. 65:88 z bramkami. Forma tez slaba ostatnio. Tylko 3 zwyciestwa w ostatnich 15 meczach. Do tego masa kontuzji, przede wszystkim graczy ofensywnych m.in Van Riemsdyka, Lupula, Kadriego i Bozaka. Zawodnicy pierwszej i drugiej piątki. Gospodarze zkolei slaby sezon rozgrywaja choc lepszy niz Toronto. 7 zwyciestw w ostatnich 15 meczach i aktualnie 2 z rzędu. Maja spore problemy ze strzelaniem bramek, ale ekipiei Toronto powinno byc latwiej. Goscie tez nie wygrali w Vancouver od 2003 roku.
⛔ 100

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna Anglia
Godzina: 17:15
Spotkanie: Man City - Tottenham
Typ: Tottenham -0,75
Kurs: 4,60
Bukmacher: unibet

Cóż, podaje kolejny typ o dość wysokim kursie, ponieważ widzę w tym typie ogromne value.
Ostatni mecz ligowy City grali u siebie z Leicester, z którym przegrało 1:3 i tym samym bardzo się oddalili od mistrzostwa kraju w tym roku a grali tak, że trudno powiedzieć, że Leicester wygrał tę walkę bo walki prawie nie było jestem zdania, że City dało ciała w tym meczu, grali bez agresji, ślamazarnie przeprowadzali i jakoś w było w nich mało chęci by ten wynik odrobić.
Z drugiej strony mamy Tottenham, który gra chyba najlepszy futbol w lidze, dużo zdobywają bramek a jednocześnie mają najlepszą defensywę w lidze.
Harry Kane udowadnia, że nie jest napastnikiem który odpalił chwilowo rakiety tylko przez jeden sezon a jest napastnikiem, który regularnie wpisuje się na listę strzelców.
Do tego Alderweireld, który wg oficjalnej strony premier league jest najlepszym obrońcą ligi.
Sam typ na Tottenham jest zachęcający, ja jednak idę nieco wyżej i atakuję -0,75 bo Totki zawsze dostawały łomot na Etihad a tym razem są w formie i wydaję mi się, że będą chcieli spuścić łomot trapionemu kontuzjami City, w którym nie zagrają m.in. Navas, De Bruyne, Bony, Delph, Nasri. Uważam, kurs warty typu na ten mecz.

B. Sagna

http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.overview.html/toby-alderweireld
✅ 180

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom