>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 14.02.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
przem966 143

przem966

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 15:05
Spotkanie: Aston Villa - Liverpool
Typ: 1X
Kurs: 2,00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Aston Villa ostatnie miejsce w lidze. Strata do bezpiecznej pozycji trochę wzrosła także nóż na gardle mają gospodarze coraz bardziej. Ostatnio są jednak w lepszej dyspozycji niż jeszcze z przed kilku miesięcy. Otóż na poprzednie pięć przegrali zaledwie jedno w dodatku na wyjeździe przeciwko West Ham, który na własnym stadionie od dawna jest niepokonany i bardzo często wygrywa. W poprzedniej kolejce AV u siebie pokonało 2:0 Norwich co po części świadczy, że przed własną publicznością spisują się znacznie lepiej. U siebie bowiem na 12 gier przegrali wprawdzie 6 ale bez porażki są od czterech takich spotkań. W tym czasie zremisowali tutaj z West Ham czy Leicester czyli zespołom zdecydowanie lepszym na tę chwilę od Liverpoolu. Poza tym AV pokonali wspomniane Norwich a wcześniej Crystal Palace.
Liverpool gra w kratkę i wciąż nie potrafi odnaleźć dobrej dyspozycji. Na pięć poprzednich spotkań w lidze tylko jeden wygrany co moim zdaniem po części pokazuje w jakiej są formie. W poprzedniej kolejce u siebie zaledwie zremisowali 2:2 przeciwko Sunderland a co więcej prowadzili przecież 2:0. Na wyjeździe wygrali 5 z 13 spotkań co nie jest złym wynikiem jednak na pięć poprzednich tylko dwa zwycięstwa i to w dodatku wymęczone i nieco szczęśliwe (1:0 z Sunderland i 5:4 z Norwich).
W tym sezonie Aston Villa potrafiła powalczyć przeciwko The Reds. Najpierw w FA Cup u siebie wygrali 2:1 a w lidze na Anfield przegrali 2:3 ale brawa za nawiązanie walki. Moim zdaniem goście nie są aż tak zdecydowanym faworytem za jakiego uważają go buki. Uważam mecz za wyrównany. Aston Villa ma coraz większe ciśnienie co widać po grze. O ile na wyjazdach wciąż radzą sobie kiepsko to ostatnie mecze domowe pokazują, że wszystko zmierza w dobrą stronę. The Reds grają nierówno a na dodatek w ostatnim czasie rozgrywali sporo spotkań, które na dodatek nie kończyły się w regulaminowym czasie. Przy problemach z kontuzjami tyle dodatkowych minut z całą pewnością nie wpłynie dobrze na świeżość i ten mecz mogą nawet przegrać, ponieważ AV pokazała już przeciwko Leicester czy West Ham, że u siebie nie jest łatwym kąskiem.
⛔ 100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia
Godzina: 12:30
Spotkanie: Groningen vs Ajax
Typ: Obie strzela
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Dziwna kolejka w Eredivisie,na razie w 5 meczach padlo az 15 bramek,to jednak az 9 mialo miejsce w szalonym meczu Heraclesu z AZ,gdzie goscie pokazli,ze sa w kapitalnej formie wygrywajac az 6:3.
Nie lubie za bardzo takich godzin w meczach,poniewaz lepiej oglada sie wieczorami no ale coz.
Groningen kontra Ajax,czyli mecz bez wyraznego faworyta.
Oczywiscie na papierze to Ajax jest faworytem,jednak ich forma wciaz nie jest w 100% taka,jaka byc powinna.
Gralem ostatnio Groningen w meczu z Cambuur i troche gospodarze sie meczyli,dosc szybko strzelili bramke a potem kontrolowali przebieg meczu az do drugiej decydujacej bramki,gdzie zza pola karnego znakomicie uderzyl Idrissi i bylo po meczu.
Dzisiaj rywal znacznie trudniejszy,jednak stadion Euroborg powinien byc dzisiaj przywilejem gospdoarzy,ktorzy powinni wykorzystac dosc slaba postawe Ajaxu w defensywie ostatnio.

Podopieczni Franka de Boera europejskie puchary maja z glowy,tak wiec moga sie skupic na lidze,gdzie walka o mistrza z PSV bedzie znakomita.
Ostatnio Ajax stracil punkty na wyjezdzie z Roda,ktora nagle strzelila w meczu wiecej niz jedna bramke,zeby bylo smieszniej gola na 2:2 strzelili w doliczonym czasie.
W ostatniej kolejce z kolei pokonali w klasyku Feyenoord 2:1.

Sa juz sklady,u gospodarzy nie zagra Mahi (N/11/5) z powazniejszych oslabien,natomiast Ajax praktycznie najsilniejszym skladem.

W tym sezonie Ajax wygral u siebie 2:0 po golach Gudelja i Fischera.
To by bylo na tyle bo zaraz mecz.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +1
nesh 107

nesh

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania La Liga
Godzina: 18:15
Spotkanie: Eibar-Levante
Typ: Handicap Eibar -1
Kurs: 3.40
Bukmacher: Betclic
Analiza:
24 kolejka w Hiszpańskiej La Liga , 8 zespól w tabeli podejmują ostatni zespól rozgrywek.Zespól gospodarzy przystępuje do spotkania z 3 porażkami z rzędu lecz grali z rywalami wyżej notowanymi od siebie.W ostatniej kolejce Eibar podejmowało na wyjeździe Atl. Madryt dobrze się zaprezentowali z wiceliderem tabeli , udało im się nawet wyjść na prowadzenie lecz ostatecznie nie zachowali koncentracji i ulegli 3-1 , w tym meczu nie mógł zagrał najlepszy strzelec Basków Borja Baston który jest wypożyczony z zespoły z Madrytu .Hiszpański napastnik dotychczas miał udział w 17 golach zespołu Eibar notując 15 goli oraz 2 asysty dzisiaj wraca na boisku i na 99% zagra w meczu z Levante.Gospodarze dzisiejszego meczu dobrze spisują się na własnej murawie w rozegranych 12 spotkaniach zdobyli 21 oczek notując tylko 3 porażki.Przyjezdni ostatni zespól faworyt do spadku ma tragiczny bilans meczów wyjazdowych 11 spotkań ,1 zwycięstwo , 2 remisy i aż 8 porażek.Dzisiaj przewiduje zwycięstwo gospodarzy dodatkowo idę krok dalej i stawiam na handicap -1.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +8
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Piłka Nożna, EKSTRAKLASA
godz :15.30
Lech Poznań – Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Typ: Lech i minimum 3 bramki w meczu
Kurs: 3.00
Bukmacher: williamhill
Analiza: W poprzedniej rundzie Lech grał fatalnie aż przybył nowy trener Jan Urban. Lech przegrał 3:1 po kompromitującym meczu więc dziś zrobi wszystko by zdobyć 3 punkty. Nieciecza nie jest aż taka słaba więc strzelić gola także może stąd mój typ na Lecha i przynajmniej 3 gole w meczu. Murawa w Poznaniu jest w fatalnym stanie ale dziś zobaczymy kilku nowych piłkarzy. Niecieca ma ich az 5 i każdy ma wpłynąć na gre zespołu. W Lechu nowy napastnik Nielsen jest niewiadomą, nie zagra dzis na obronie Kadar i zastai go nowy Serb Volkov oile dobrze zapamietałem nazwisko. Poza tym Lech powinien agrać w podobnym składzie co w poprzedniej rundzie więc musiy poczekać i zobaczyc jak z forma bo wsparingach Lech nie grał dobrze i wygrał tylko 2 spotkania z przecietnymi klubami z zaplecza Ekstrakklasy.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +8
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: Zakłady Specjalne - Nagrody BAFTA
Godzina: 21:00
Spotkanie: Najlepsza aktorkadrugoplanowa
Typ: Rooney Mara
Kurs: 1,9
Bukmacher: unibet
Czytając brytyjskie media,można odnieść wrażenie, że UK zakochała się w filmie &quot;Carol&quot; produkcji brytyjsko-amerykańskiej. Można nawet znaleść śmiałe stwierdzenie, że Carol wygra w kategorii najlepszy film. Ja nie posuwał bym się aż tak ale trzeba przyznać że Brytyjska Akademia lubi ten film i gdzieś da mu nagrodę i myślę że właśnie to będzie Mara, która zagrała w nim świetną pierwszo/drugo planową rolę.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
dyscyplina: Piłka Nożna, EKSTRAKLASA
godzina:15.30
spotkanie: Lech Poznań – Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Typ: Lech (-2 handi azjan)
Kurs: 5.75-&gt;5.00
analiza:
Od wczoraj kursy na Lecha poszły w górę. Jeszcze kilkanascie godzin temu kurs na azjatyczki handi -2 wynosil w granicach ~4.0. Każdy się zastanawia jak będzie wyglądać gra po przerwie zimowej Lecha, który stracił motor napędowy w postaci Kaspera Hamalainena. Oczywiście przyszły nowe nazwiska, ale czy są cos warte? Mam nadzieję, że tak i dziś się o tym przekonamy. Kolejorz cierpi na brak napastnika z prawdziwego zdarzenia, dziś od pierwszych minut powinien zagrac Bille Nielsen, ale czy będzie to gracz dla Lecha jak niegdyś byli Lewandowski, Rudnev czy Teodorczyk? Oby tak. Lech przed końcem rundy zimowej włączył piąty bieg i mam nadzieję, że utrzyma wysokie obroty w do końca wiosny.
Jeśli chodzi o zespół Termalici, to w mojej opinii jest to główny kandydat do powrotu do 1 ligi. Zapewne mają w głowach dobre mecze w pierwszej rundzie i wygrana z Lechem 3-1, ale każdy wie jak wtedy grała Poznańska Lokomotywa. Bez dwóch zdań typuję dziś wygraną Lecha minimum dwoma bramkami, gdyż Bułgarska czeka z niecierpliwością na ten mecz i tysiące kibiców będą &quot;dwunastym&quot; zawodnikiem Kolejorza. Polecam także grę -1.5 po niezlych kursach ~3.1. Pozdrawiam
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +14
sedancfc 118

sedancfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Aston Villa - Liverpool
Typ: Liverpool więcej rożnych w 1 połowie
Kurs: 1.70
Bukmacher: Otobet
Analiza:
Liverpool jeśli chce się piąć ku górze tabeli takie mecze powinien wygrywać. Tym bardziej z ostatnią w tabeli Aston Villą. Ja postanowiłem szukać zysku w rożnych. Ekipa Kloppa zazwyczaj zaczyna mecze bardzo mocno, siadając na przeciwniku ostrym pressingiem i starając się go zepchnąć do defensywny uzyskując przy tym pełną dominację. Co powoduje sporo rożnych na korzyść The Reds. Wszak naprawdę nabijają ich sporo w 1 połowie. Potem jednak często oddają inicjatywę (tym bardziej jeśli mają prowadzenie) i zdarza się, że nie nabijają żadnego rożnego przez 30min. Stąd bezpieczniejszym rozwiązaniem będzie zagrania na rożne w 1 połowie niż w całym meczu.
✅ 70

typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Premier League
Spotkanie: Aston Villa-Liverpool FC
Typ: 1
Kurs: 5.32
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:Siemanko długi czas nic nie typowałem.Dziś pod lupę biorę mecz ligi angielskiej pomiędzy 20 a 11 drużyną na chwilę obecną w Premier League.Według buków zdecydowanym faworytem jest Liverpool a według mnie tak nie jest.Liverpool w tym sezonie cały czas gra w kratkę a na wyjazdach też im nie idzie.Drużyna gospodarzy ma 8 punktów straty do bezpiecznego miejsca.Moim zdaniem gospodarze po ostatnim zwycięstwie z Norwich 2:0 nabiorą wiatru w żagle.Jak dla mnie szanse to 50/50.Powodzenia !
⛔ 100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Shoot-Out 2016
Godzina: 14:45 CET
Spotkanie: Rod Lawler - Allister Carter
Typ: Allister Carter
Kurs: 1,64
Bukmacher: pinnacle
Analiza: Każdy mecz w Shoot-Oucie to w dużej mierze loteria, ale chyba w tej parze można wskazać dość mocnego faworyta. Szczerze mówiąc nie wiem jak Lawler znalazł się w 3 rundzie, miał masę szczęścia w pierwszych 2 meczach: najpierw kuriozalny mecz z Poomjaengiem, chłopaki nie mogli wbić najprostszych bil wystawionych do środka, zresztą Dechawat pajacował przez cały mecz, no generalnie mała szopka. dość powiedzieć, że na 1:30 przed końcem, Taj prowadził 1-0, ale w końcu wystawił już taką bilę której się nie dało spudłować… W drugim meczu z Binghamem kluczowego brejka zaczął od megafuksa, po złej odstawnej biała została na środku stołu, a czerwona kilka razy odbiła się od innych i wpadła.. i to wystarczyło (wszystko łatwo do obejrzenia na YouTube). Carter nie potrzebował takich cudów, po prostu czekał i korzystał z błędów słabych rywali (Highfield i Lines senior) kończąc zabawę brejkami 40-50. Dzisiaj może być podobnie, do tego Carter nie ma żadnego problemu z clockshotem, a Lawler przeciwnie, co zwłaszcza w drugiej połowie frejma (10s na uderzenie) będzie widoczne. Jeśli obędzie się bez cudów na stole, to szanse Lawlera widzę sporo mniejsze niż wskazuje kurs. Oczywiście zalecam stawkę adekwatną do specyfiki tego turnieju. ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
⛔ 100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia
Godzina: 17:15
Spotkanie: Manchester C - Tottenham
Typ: MC, obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 4.0
Analiza:
Dla MC ten mecz to szansa zbliżenia się do liderującego Leicesteru, który dzisiaj stracił punkty w meczu z Arsenalem.Powinni ją wykorzystać.Spodziewam się otwartego meczu wygranego przez gospodarzy, z bramką przyjezdnych.Coś w rodzaju meczu MC-Everton 3-1. W bezpośrednim meczu City wygrało 4-1. Nie mam nic przeciwko,aby powtórzyli wynik.Najlepszy scenariusz na początek meczu, to szybko strzelona bramka, najlepiej przez Manchester. Wtedy mecz się otworzy.Naliczyłem 16 meczów wyjazdowych, w których Tottenham strzelił gola, nie widzę przeszkód, aby i dzisiaj strzelili.City mimo wielu osłabień nadal ma kim grać. W ostatnim przegranym meczu z Leicesterem 1-3 przeważali, przez 66% posiadali piłkę, a w sytuacjach bramkowych 22 do 14. Zabrakło skuteczności. Wraca lider defensywy Company, może uporządkuje trochę szyki obronne, dzięki czemu również ofensywa zagra pewniej.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
forumakwa 20

forumakwa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Synot liga- 17 kolejka
Godzina: 16:00
Spotkanie: Slovacko - Plzen
Typ: 2
Kurs: 1.60
Analiza:
Liga czeska wznawia swoje rozgrywki po przerwie zimowej. Na stadionie Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty w dniu dziejszym spotka się ekipa Slovacko z Plzen.
Plzen jest ekipą najlepiej grającą na wyjazdach ich bilans to 5-1-2 , zaś bilans ekipy Slovacko w meczach domowych jest następujący 5-1-2.

Pojedynki bezpośrdnie pomiędzy Slovacko - Plzen:
25.10.14 Slovacko - Plzen 0 : 1
24.08.13 Slovacko - Plzen 1 : 3
14.04.13 Slovacko - Plzen 0 : 2
14.10.11 Slovacko - Plzen 1 : 3
W dniu wczorajszym drużyna z Pilzna straciła fotel lidera na korzyść Sparty Praga. Na pewno motywacji nie zabraknie. Moim zdaniem goście są o klase lepszą drużyną niż gospodarze.
Powodzenia !
✅ 60

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: hokej na lodzie kwalifikacje do IO
Data, godzina: 14.02.2016 18-00
Spotkanie: Węgry - Polska
typ: Węgry
kurs: 1.85
buk: unibet
Analiza:
Zgodnie z przewidywaniami dzisiejsze spotkanie między Madziarzami a naszą reprezentacją jest meczem o zwycięstwo w turnieju kwalifikacyjnym do Igrzysk rozgrywanym na Węgrzech. Tylko zwycięzca awansuje do decydującego turnieju kwalifikacyjnego. Nasi na szczęście nie zawiedli i dzis stoją przed szansą wygranie turnieju. Faworytem jednak całego turnieju, jak i dzisiejszego meczu sa gospodarze, którzy też spacerkiem dotarli do dzisiejszego meczu. Ja również stawiam na gospodarzy. Węgrzy są zespołem wyżej notowanym w rankingu IIHF, bo na miejscu dwudziestym, a nasi na dwudziestym trzecim. Ranking nie gra, jednak akurat moim zdaniem akurat w tym meczu bedzie widoczna różnica miedzy obama zespołami. Siłą obu reprezentacji sa zawodnicy z ligi krajowej, a siłę naszej ligi trudno nazwać, bo jesteśmyconajwyżej europejskimi słabymi sredniakami. Węgrzy to też średniacy, ale i tak są zespołem od nas mocniejszym. O tym ze nasz hokej od wielu lat kuleje nie trzeba nikomu mówić, bo tak naprawde poza Mariuszem Czerkawskim nie doczekaliśmy się w ostatnich dwudziestu latach gracza światowego formatu. Był Oliwa, ale to był okejowy rzemieślnik, Wojtek Wolski za oceanem kariery nie zrobił, wyróżnia się natomiast w rosyjskiej KHL, bo w silnym Magnitogorsk regularnie punktuje i jest czwartym najlepiej punktującym zespołu i szesnasty w całej lidze. Co z tego by zrobić z niego zespół zdolny do oczekiwanych sukcesów. Zarówndo media jak i związek pompują balonik przed każdym ważnym turniejem. Najbliżej sukcesu było w zeszłoroczych meczach dywizji drugiej, gdzie do ostatniego meczu walczylismy o awans do elity, jednak mecz o awans przegraliśmy właśnie z Węgrami. Moim zdaniem dziś też Madziarze zamkną nam drogę do Igrzysk Olimpijskich. Do tego trzeba mieć na oku sędziego, który będzie sprzyjał gospodarzom. Moim zdaniem Dziś Wegrzy przedłużą swoje nadzieje na awans do IO
⛔ 100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Serie A Włochy kobiety
Godzina: 18:00
Spotkanie: Modena - Piacenza
Typ: over 3,5seta
Kurs: 1.414
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dzisiaj typ overowy z włoskiej siatkówki żeńskiej na spotkanie pomiędzy Modeną, a Piacenzą. Zastanawiałem się nad typem na gospodynie po tym jak widziałem niezbyt przekonującą grę Piacenzy w pucharowym spotkaniu z Treflem, ale jednak overek w tym spotkaniu moim zdaniem najbardziej możliwy. W lidze obydwa zespoły radzą sobie bardzo dobrze, Piacenza notuje serię 7 wygranych spotkań co umocniło tą drużynę na drugim miejscu tabeli z taką samą liczbą punktów jak liderująca drużyna Conegliano. Gospodynie 3 kolejki temu niespodziewanie przegrały u siebie z przeciętnym zespołem Montichiari 1:3, ale już ostatnie 3 spotkania wygrane po 3:0 z Busto, Club Italia i Novarą pozwalają upatrywać je w roli faworytek minimalnych w dzisiejszym spotkaniu. Spotkania tych zespołów nigdy nie były jednostronne, można przypomnieć pierwsze spotkanie z listopada tamtego roku kiedy to Modena wygrała na wyjeździe 3:2, a przeglądając historię spotkań tych zespołów z ostatnich 5 lat to na 15 spotkań tylko raz jedna z drużyn wygrała po 3 setówce z czego 5 spotkań zakończyło się tiebreakami. Jak dla mnie mecz dwóch wyrównanych drużyn co przybliża spotkanie do rozstrzygnięcia tiebreakowego.
✅ 41

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Niemcy Bundesliga
14.02, godz. 17:30
WWK-Arena, Augsburg
Augsburg : Bayern
czerwona kartka
4.70
Unibet

Obiecałem sobie że już odpocznę od czerwieni ale ten pojedynek mnie znowu skusił i stawiam na czerwień , mecz wiadomo inny niż normalny bo to w końcu DERBY a te rządzą się swoimi prawami , wiadomo faworytem są tutaj przyjezdni czyli piłkarze Bayernu ale kiedy zajrzymy na ich ostatni pojedynek na boisku Bayernu 12 września to Bayern miał swoje chwile grozy bo w 43 min gry stracili bramkę i do 77 min gry byli głową w mur ale w końcu Robert zdobył bramkę wyrównującą a póżniej gdy..... Bayern nie może to sędzia pomoże ? i w 90 min gry z rzutu karnego Thomas Muller daje zwycięstwo Bayernowi , ale to nie jedyny taki mecz Bayernu w którym to powiedzenie jest chyba na miejscu a dziś ? dziś ten mecz sędziuje pan Florian Meyer , w tym sezonie pan Florian nie pokazał jeszcze czerwonego kartonika a w rubryce w/g klubów doczytamy się takich informacji - mecze z udziałem Bayernu 2 czerwone bezpośrednie dla Bayernu i uwaga ! 15 karnych dla Bayernu ( też taki typ mi chodzi po głowie ) a dla rywali Bayernu UWAGA 11 czerwonych i 6 karnych , dlatego pokusiło mnie na czerwień i liczę na bardzo ostre starcia pomiędzy zawodnikami bo o gorącą atmosferę wokół tego meczu możemy być pewni !
⛔ 100

blond 0

blond

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP - SINGIEL: Memphis (USA)
Godzina: 22:00
Spotkanie: Nishikori K. - Fritz T.
Typ: Nishikori K. (-1,5 seta)
Kurs: 1.49
Bukmacher: Unibet
Analiza:
I dojechaliśmy do finału turnieju halowego rozgrywanego w Memphis. Po raz kolejny w finale zobaczymy Nishikoriego, który wygrał trzy poprzednie edycje, a teraz zmierza po kolejny triumf. Jego rywalem będzie niesamowity amerykański talent - Taylor Fritz, który rok temu dostał kartę profesjonalnego gracza. W 2015 dwukrotnie był w finale juniorskiego wielkiego szlema, a na początku tego roku po raz pierwszy wystąpił w pierwszej rundzie Australian Open - tam uległ Sockowi po pięciosetowym boju. Niewątpliwie jest to wielka nadzieja amerykańskiego tenisa, jednak dzisiaj ulegnie Japończykowi. Jestem bardzo ciekawy, co siedzi teraz w głowie młodego gracza. Czy wytrzyma ten mecz psychicznie? Czy mając ze sobą trybuny zdoła sprawić sensacje. Myślę, że to wszystko za dużo dla 18-latka. Kei trzykrotnie grając tu w finale kończył pojedynek w dwóch setach mając za przeciwników lepszych serwismenów: Karlovic (2014), Anderson (2015). Nishikori w półfinakle zgodnie z moimi przewidywaniami nie miał łatwego życia z Querreyem, ale to kwestia tego, że ten przeciwnik nigdy mu nie odpowiadał. Teoretycznie z tych wszystkich lat Japończyk w tym roku ma najłatwiejsze zadanie i powinien szybko zakończyć rywalizację w dwóch setach.
Ciekawostka:
18-letni Taylor Fritz został w sobotę najmłodszym amerykańskim finalistą od czasu triumfu w Wembley Championships Michaela Changa (1989).
✅ 49

sakiel 311

sakiel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Debel Memphis - FINAL
Godzina: 20:00
Spotkanie: M.Fyrstenberg/S.Gonzalez - S.Johnson/S.Querrey
Typ: DW: 2:0 Johnson/Querrey
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Para Fyrstenberg/Gonzalez gra zaskakująco dobrze na tym turnieju, jednak dzisiaj nadejdzie kres ich możliwości. Po drugiej stronie siatki staną na przeciwko nich dwaj &quot;rewolwerowcy&quot; grający z potężną siłą. Serwisy ponad 200 km/h to dla nich chleb powszedni. Polsko - meksykańska para nie będzie w stanie przeciwstawić się tej sile fizycznej. W Memphis nikomu nie udało się jeszcze ugrać seta z amerykańską parą, więc jeśli w dniu dzisiejszym będzie im &quot;siedział&quot; serwis, bardzo trudne zadanie czeka Mariusza i Santiego.
⛔ 100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, liga argentyńska
Godzina: 23:15
Spotkanie: Boca Juniors - Atletico Tucuman
Typ: Boca asian -1 @ 1,90 b 365

VS

Boca Juniors - Atletico Tucuman
Typ: Boca-1 asian @ 1,90 b 365
Na Bocę gram nie ze względu na ich jakąś oszałamiającą dyspozycję, bo tej po prostu nie mają. Ale bardziej przeciwko rywalowi z jakim przyjdzie im się zmierzyć. Tucuman to beniaminek tegoroczny, na inauguracje wygrał już 2:1 z Racingiem, ale Racing tam był rezerwowy skład bo szykował się na rewanż z Pueblą w el. Copa Libertadores.
Boca po meczu o Superpuchar można powiedzieć ma problem, w formie na pewno Cata Diaz środkowy obrońca, starał się też Pablo Osvaldo, oby od początku zagrał Lodeiro, zdrowy już jest Gago. Boca potrzebuje impulsu, bo początek sezonu i sparingi były złe. Chavez, Tevez i Pablo Perez poniżej oczekiwań, zawiedli. Dziś kilka zmian więc w skłądzie Boca, wskakują Gago, Bentancur, Palacios, no i Boca wraca do ustawienia 4-3-3 czyli sprawdzonego mistrzowskiego z popzredniego sezonu.
Boca Juniors: 4-3-3
Agustín Orion – Daniel Díaz, Fernando Tobio, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra – Rodrigo Bentancur, Adrián Cubas, Fernando Gago – Sebastián Palacios, Daniel Osvaldo, Carlos Tevez.
Atlético Tucumán: 4-3-1-2
Josué Ayala – Nicolás Romat, Bruno Bianchi, Enrique Meza Britez, Fernando Evangelista – Rodrigo Aliendro, Guillermo Acosta, Nery Leyes, Leandro González – Luis Rodríguez, Fernando Zampedri.
Mecz na La Bombonera, to mam nadzieję wyzwoli w nich dodatkowe moce, bo gdzie mają wygrać i się przełamać jak nie w meczu z beniaminkiem u siebie?
-------------------
Warto zaglądać tutaj -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f167/argentyna-2016-a-128432.html#post5934714
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Premier League
17 15
Man City v Tottenham
over 14 RR
4.33
Bet365
Witam.wiele na temat tego meczu zostało juz napisane dlatego krótko i sensownie. Oba zespoły to maszynki do nabijania rzutów rożnych, przeważnie w każdym meczu gdzie gra któraś z drużyn pada ich ponad 10 to najbidniej. Sytuacja którą przedstawia nam tabela napewno pokaże nam dzisiaj ostrą walkę o punkty i 3 miejsce w tabeli. Wyniki spotkań angielskiej ligi czesto lubią się powtarzac ,ostatnio miedzy tymi druzynami padł wynik 4-1 dla kogutów. Dzisiaj wcale nie jest powiedziane ze tez wygrają ale patrzać na to napewno remisu nie powinno byc. Nawet dzisiaj mielismy przypadek gdzie arsenal pieknie wywalczyl 3 punkciki i pokonal lester po raz drugi w sezonie. Także dziś napewno walka bedzie ostra i bedziemy swiadkami wielu akcji i przedewszystkim wielu RR. Powodzenia
⛔ 100

furiouszen 248

furiouszen

Użytkownik
Dyscyplina: Greyhounds - wyścigi psow
Godzina: 19:04 czasu polskiego
Spotkanie: Poole, 450m flat, A7
Typ: 5. Prussian Witch wygra
Kurs: 3.25
Bukmacher:*Bet365
Analiza:
Nieszczęścia chodzą parami i coś w tym jest, gdyż kolejne starcie ostatniej dywizji zakończone niepowodzeniem Run Ginger Run na torze w Crayford, gdzie została wyautowana, a drugi z mych faworytów przybiegl zaraz przed nią więc zagram dziś coś od siebie, a nie pod bukmachera. Analizując poprzedni wyścig, starty odgrywają bardzo istotną rolę w teorii biegowej psich debiutantów, gdzie nie mieli jakichkolwiek szans by dogonić genialną GoodHeartedWoman, więc na dziś mam nadzieję bez niespodzianek.
Na torze w Poole po raz kolejny zahaczam o ostatnią dywizje, jak to zwykło się mówić do trzech razy sztuka, za czwartym nauka. Więc spróbuję raz jeszcze z bardzo dokładną analizą...
Przed spotkaniem w Poole była kursowa walka o faworyta w tym biegu. Pozycjonowanie psów poszło po mojej myśli gdyż faworytka dzisiejszego biegu Suirview Model, wychowana na torze w Poole osiąga bardzo dobre rezultaty. Początkowo ciężko było jej się zaaklimatyzowac biegając w przedziale 28.30 lecz tydzień po tygodniu widać efekty treningów Pana Black z tą psiną. 4 tygodnie temu wpadła w rytm biegowy zaliczając czasy 28.06, cały czas trzymając ten sam poziom biegowy aż do dziś. Najlepszy czas jaki dała radę wyśrubować to 27.98, jakieś 3 tygodnie temu. Pies ma bardzo specyficzną charakterystykę biegu gdyż rozpędza się jak samochód z powolnymi, nawet bardzo startami. Najpierw musi wrzucić jedynkę, na łuku wrzuca dwójkę, po łuku trójkę i tak do samej mety z bardzo dobrym czasem jak na tę dywizje. Więc taki psi samochód, mówiąc łopatologicznie. Pies ten mimo, że jest faworytem będzie w pierwszej trójce, nie wygra. Na pierwszym torze biegnie Jitterbug, który też stoi dość wysoko po kursach po ostatnim biegu gdzie zakończył z rekordem życiowym 27.98 wyrownujac rekord Suirview Model. Pies mimo wszystko jest nieco słabszy, lecz również spóźnia starty i prawdopodobnie będzie biegł podobnie do faworytki, więc mam nadzieję, że wyjdzie lepiej z klatki i zablokuje Suirview Model, wydaje się to bardzo prawdopodobne, gdyż na torze 3 będzie Ide Mushy, suka ta, naprawdę potrafi dobrze pobiec, lecz biega w kratkę zachowując przyzwoite czasy bardzo podobne z resztą do lidera z toru 2. Więc stajemy na przeciwko psom z pozycji inside, które mają podobną teorie i z 3 toru, jeśli nie spóźni startu Ide Mushy to będzie walczyła o pierwszą trójkę, jeśli spóźni to zabierze parę setnych do wyniku psich insiderów. Na torze 4 i 6, czyli middle - outside oraz z czysto outsidowej pozycji będą biegły RedHills Gyr i Fridays Alfie, psy te biegają o klasę niżej niż wyżej wymienieni w przedziale 28.20 do 28.40, więc tylko wypadek lub inne nieprzewidziane sytuacje mogą tym psom zagwarantować wyższe miejsce. Dla mnie stanowią piękne tło dla mej faworytki Prussian Witch! Pies ten zdecydowanie ma najlepsze starty, ba! On deklasuje w swej formie osiągając czasy 27.80, 3 tygodnie temu, następnie 27.84 i w ostatnim tygodniu 27.99, gdyż miała problemy przy bandzie będąc blokowana, ale challenge wygrała zajmując po raz kolejny drugą lokatę w biegu. Jej starty... Aż się we mnie gotuje by zobaczyć dzisiejszy, gdyż wg mojej analizy i statystyk powinna po prostu zdeklasowac i przejąć szybko prowadzenie w biegu. Jako jedyna ma bardzo szybkie wyjścia z klatki i potrafi zrobić tzw. wczesny krok (Jitterbug też próbuje), który polega na wybiciu się obiema przednimi nogami po wyjściu z klatki wykonując swój pierwszy ruch. Świadczy to o niebywałym refleksie, który mam nadzieję dziś ją nie opuści i da szansę na pierwsze zwycięstwo w jej historii.
Podsumowując jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, nawet plany pogodowe nie są w stanie zakłócić przebiegu wyścigu patrząc na temperaturę w Londynie i licząc na utrzymanie formy Prussian Witch z ostatnich trzech biegów, gdzie schodziła poniżej 28.00, da radę zatriumfowac przed Suirview Model i Ide Mushy, które to w granicach 28.00 mają swe życiowe rekordy.
Z dodatkowych opcji na dziś nie będę kombinować z reverse forecast, gdyż uważam to za stratę pieniędzy, więc gram czysty forecast 5x2, 5x3 gdyż taranem może dobrze zakończyć bieg Suirview Model, a Ide Mushy, o ile nie spóźni startu pewnie powalczy również.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Piłka Nożna, JPL - 20:00
St. Truidense vs. Mechelen
BTS,
1.65
Sportingbet
Na zakończenie rundy mecz ekip z drugiej części tabeli. St. Truidense potrafi zaskoczyć w najmniej oczekiwanych momentach. Zrobili to w poprzedni weekend ogrywając na wyjeździe Standard Liege 2:1. Był to jednak wynik mocno szczęśliwy, bo to jednak gospodarze grali lepiej. Jednak to właśnie St. Truidense wygrało po dwóch bramkach Proschwitza. Widać, że debiut Niemcowi się udał wspaniale. Dzisiaj zobaczymy go na murawie. Ponadto do drużyny wraca z zawieszenia Ruben Fernandes czyli podstawowy defensor. Zespół ten nie ma jednak zbyt szczelnej obrony i to jest ich mankament. Mechelen jeszcze nie wygrał w tym roku. Zaskoczyli jednak w poprzednim tygodniu remisem z Anderlechtem (2:2). Widać było w tym starciu pomysł na grę i to właśnie z tego względu liczę na ponownie lepszy mecz w ich wykonaniu. Ogółem goście to dość ofensywnie grający zespół. Bramek pada mnóstwo. Choćby wszystkie mecze w 2016 roku to łącznie 16 goli i w każdym z nich padał BTS :!: Kadrowo wyglądają nieźle i dzisiaj zagrają silną jedenastką. Kurs sympatyczny na singla czy do dubla.
Polecam.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom