czaro82
Użytkownik
Dyscyplina. Piłka nożna Holandia Eredivisie
Godzina. 18:30
Spotkanie. Heerenveen - Den Hag
Typ. Heerenveen -1 HA
Kurs. 2.20
Bukmacher. Bet365
Analiza.
Witam, już za kilkadziesiąt minut rozpocznie się spotkanie
18 kolejki Eredivisie, gdzie 5 druzyna ligi Heerenveen zagra z ekipą plasująca się na 14 pozycji. Gospodarze znacznie lepiej sobie radzą w tym sezonie od dzisiejszego rywala,na co wskazuje nie tylko pozycja w tabeli. Jeśli spojrzymy na formę w ostatnich spotkaniach widać iż dzisiejsi goście przechodzą spory kryzys.
W ostatnich 5 meczach w delegacji poniesli 4 porażki I raz udało im się zremisowac,łącznie stracili 14 goli strzelając w sumie 4...
W lidze ich bilans bramek również na minus, na 17kolejek 16/29
z goła odmienny niż dzisiejszych przeciwników 32/20.
Piłkarze Heerenveen naprawdę w wysokiej formie, w pięciu ostatnich maczach na swoim stadionie 3wygrane, remis i porażka
tylko w jednym spotkaniu nie strzelili bramki tym przegranym z Ajaxem.
Podsumowując wydaje mi się iż dzisiejsi faworyci są w stanie wygrać to spotakanie minimum dwoma bramkami,jeśli nie więcej Ponadto bezposredni rywal w tabeli zespół Alkmar, uciekł wczoraj na dwa oczka w tabeli,ogrywając na wyjeździe Go Ahed Eagles wiec trzeba się śpiąć po przerwie i gonić czołówkę ligi.
" jeśli moja analiza pomogła ci podwoić drobne-kliknij dzięki "
120
Godzina. 18:30
Spotkanie. Heerenveen - Den Hag
Typ. Heerenveen -1 HA
Kurs. 2.20
Bukmacher. Bet365
Analiza.
Witam, już za kilkadziesiąt minut rozpocznie się spotkanie
18 kolejki Eredivisie, gdzie 5 druzyna ligi Heerenveen zagra z ekipą plasująca się na 14 pozycji. Gospodarze znacznie lepiej sobie radzą w tym sezonie od dzisiejszego rywala,na co wskazuje nie tylko pozycja w tabeli. Jeśli spojrzymy na formę w ostatnich spotkaniach widać iż dzisiejsi goście przechodzą spory kryzys.
W ostatnich 5 meczach w delegacji poniesli 4 porażki I raz udało im się zremisowac,łącznie stracili 14 goli strzelając w sumie 4...
W lidze ich bilans bramek również na minus, na 17kolejek 16/29
z goła odmienny niż dzisiejszych przeciwników 32/20.
Piłkarze Heerenveen naprawdę w wysokiej formie, w pięciu ostatnich maczach na swoim stadionie 3wygrane, remis i porażka
tylko w jednym spotkaniu nie strzelili bramki tym przegranym z Ajaxem.
Podsumowując wydaje mi się iż dzisiejsi faworyci są w stanie wygrać to spotakanie minimum dwoma bramkami,jeśli nie więcej Ponadto bezposredni rywal w tabeli zespół Alkmar, uciekł wczoraj na dwa oczka w tabeli,ogrywając na wyjeździe Go Ahed Eagles wiec trzeba się śpiąć po przerwie i gonić czołówkę ligi.
" jeśli moja analiza pomogła ci podwoić drobne-kliknij dzięki "
120