Dyscyplina: Piłka nożna,
AUSTRALIA:
A-League
Spotkanie: Brisbane - Wellington
Typ: over 2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betclic
Godzina: 07:00
Analiza:
Zawsze lubiłam Australię. Obstawiać. Nigdy nie było problemów z overami 1.5, +2.5 też wchodziły bez problemu, jak się wybrało odpowiedni mecz. Ale wczorajszyy dzień był pod tym względem katastrofą. W dwóch na 3 spotkania suma goli wynosiła poniżej 1.5. To jest wręcz niespotykane w australijskiej
A-League. Dlatego właśnie sądzę, że dziś taki wynik się nie powtórzy. Oczywiście nie stawiam w ciemno, tylko po przeanalizowaniu meczu i stwierdzeniu, że jest to opłacalne.
W porannych godzinach, bo już o 7:00, Brisbane zmierzy się z Wellington. Według bukmacherów zdecydowanym faworytem są gospodarze. Obie te drużyny spotykały się ze sobą już wielokrotnie, a część z ich wyników prezentuje się następująco:
Wed 26/01/11 AL Queensland Roar 2 - 0 Wellington Phoenix
Wed 03/11/10 AL Wellington Phoenix 1 - 4 Queensland Roar
Fri 27/08/10 AL Queensland Roar 1 - 0 Wellington Phoenix
Sat 09/01/10 AL Wellington Phoenix 3 - 1 Queensland Roar
Sun 29/11/09 AL Queensland Roar 4 - 1 Wellington Phoenix
Sun 23/08/09 AL Queensland Roar 1 - 1 Wellington Phoenix
Sun 28/12/08 AL Queensland Roar 3 - 2 Wellington Phoenix
Jak widać, mój typ w przeszłości dosyć często okazywał się opłacalny.
Gospodarze na początku sezonu są liderami. Po 5 spotkaniach mają na swoim koncie 13 punktów. A różnica ich bramek jest najwyższa i wynosi +12. W 5 meczach u siebie 4 razy zwyciężyli oraz raz zremisowali. Strzelili w nich 15(!!!) goli i stracili 5. Pokazuje to, że zdecydowanie są drużyną lubiącą i potrafiącą strzelać. W spotkaniach tych mój over został pokryty aż 4 razy!
Goście są do tej pory najsłabsi. Po 5 spotkaniach mają 4 punkty. W 5 ostatnich wyjazdowych meczach 3 razy przegrali, raz zremisowali oraz raz wygrali. Strzelili tylko 2 gole, stracili zaś 5. Myślę, że w dzisiejszym meczu będę walczyli o zdobycie bramki, jednak pod względem obrony zbyt wiele nie zdziałają. Mam nadzieję, że padną co najmniej 3 gole!

100