>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 13.11.2011 (niedziela)

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 13 listopada

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

S 318

soren

Użytkownik
Formuła 1 Grand Prix Abu Zabi
13.11.2011 14:00
Zwycięzca wyścigu?
typ: Lewis Hamilton
kurs: 3.75
buk: bet-at-home

Jutro o godzinie 14:00 czasu polskiego w Abu Zabi zostanie rozpoczęty przedostatni wyścig Formuły 1 w sezonie 2011.wiemy już kto został mistrzem świata i kto wygrał w klasyfikacji konstruktorów.Wciąż jednak trwa walka o dwa pozostałe miejsca na podium w klasyfikacji generalnej.Najbliżej tego celu są Jenson Button oraz Fernando Alonso.Dalej również cień szansy zachował Lewis Hamilton,lecz najlepiej będzie jeżeli wygra dwa pozostałe wyścigi.
Brytyjczyk zajął w kwalifikacjach drugą pozycję tuż za Sebastianem Vettelem do którego stracił nie co ponad 0.1s mimo,że to Mc Lareny dominowały przez cały weekend.Na pierwszym treningu wygrał Button,a Hamilton zajął 3 miejsce.Na kolejnych dwóch treningach najlepszy okazał się Lewis przez co pokazał,że nie zamierza składać broni.Tor a Abu Zabi bardzo odpowiada bolidom z Woking o czym mówi sam Hamilton: „Mam trochę fantastycznych wspomnień z toru Yas Marina. W 2009 roku startowałem tu z pole position i byłem liderem wyścigu aż do chwili, kiedy zatrzymała mnie awaria hamulców. Rok temu, zająłem drugie miejsce i ustanowiłem najszybsze okrążenie, a więc kierujemy się do Abu Zabi skupieni, aby cały ten potencjał przełożyć na wygranie wyścigu.”

„Myślę, że mamy wszelkie powody, aby przed Abu Zabi być pewnymi siebie.Ten tor powinien naprawdę odpowiadać charakterystyce naszego bolidu. Powinno nam się udać wykorzystać jego układ i zoptymalizować korzyści płynące z DRS-u i systemu KERS, które w naszym samochodzie są bardzo dobre.”

„Red Bull i Sebastian [Vettel] może i zgarnęli oba tytuły, ale ja nadal jestem zdeterminowany, aby zakończyć sezon w euforii zwycięstwa. W tym roku wygrałem w dwóch Grand Prix i bardzo chciałbym podwoić to do końca sezonu! Byłaby to również wspaniała nagroda dla wszystkich w Vodafone McLaren Mercedes.”
.

Mimo,że FIA wydłużyła strefę DRS o 75 metrów to jednak wyprzedzanie na tym torze nadal jest bardzo ciężkie o czym mówią sami kierowcy.Mam jednak nadzieję,że Lewis pokaże swoją klasę i wygra w tym sezonie po raz trzeci,a kurs na to zdarzenie bardzo zachęcający.

✅ 275

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 10

tswks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna ,2 Hiszpania
Spotkanie: Villarreal B - Almeria
Typ: Almeria
Kurs: 2.25
Bukmacher: unibet
Analiza:
W spotkaniu 13 kolejki zaplecza primera division spotykają się zajmujące 17 miejsce rezerwy Villarreal oraz zajmująca 2 miejsce Almeria.Gospodarze u siebie z bilansem `1-2-3,goście na wyjazdach 4-1-1,już sama ta forma Almerii w meczach wyjazdowych mnie skusiła do zagrania tego typu,do tego seria trzech wygranych z rzędu.Villarreal fatalnie ostatnio gra seria czterech porażek pod rząd z tego w trzech z nich stracili 3 gole.Reasumując liczę na podtrzymanie dobrej formy wyjazdowej przez Almerie,i zainkasowanie przez nią kolejnego kompletu punktów na obcym boisku.

⛔ 100

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Dyscyplina: UFC on FOX
Spotkanie: Cain Velasquez vs. Junior Dos Santos
typ: 2
kurs: 2.50
buk: Bet365

Analiza:
Powroty po kontuzji w sportach walki bywają różne. Cain obrońca pasa wagi ciężkiej UFC wraca po rocznej przerwie. Natomiast Junior długo czekał na szansę walki o pas. Jak ta konfrontacja się zakończy ? Wszyscy mówią o zapasach Velasqueza i o tym, że będzie obalał rywala. Fachowcy twierdzą, że walka będzie toczyła się w stójce, ciągłe obalanie i obijanie Dos Santosa da mu zwycięstwo. Jednak w stójce lepszy jest moim zdaniem Junior. Ma lepsze warunki fizyczne, umiejętności bokserskie i miał prawie pół roku na trenowanie obrony przed obaleniami. Jako, że pochodzi z Brazylii również jest groźny w parterze. Może nie jest wirtuozem BJJ jednak, może poddać Caina. Dochodzi do tego fakt, że zawodnicy wracający po kontuzjach, to jest jednak niewiadoma. Np. Shogun wrócił po kontuzji na walkę z Jonesem i był cieniem samego siebie. Druga sprawa, że Jon go zdominował pod każdym względem. Tak więc nie ma reguły, jednak kurs na JDS jest dla mnie sporym zaskoczeniem, ponieważ szansę oceniam 50/50.

✅ 150

K 56

kamil86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwajcaria, Challenge League
Spotkanie: Winterthur - Locarno
Typ: 1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Betsafe
Analiza:

Po raz kolejny proponuję typ na przełamanie.
Winterthur to chyba najdziwniejszy zespół bieżącego sezonu na zapleczu szwajcarskiej ekstraklasy. W dwunastu kolejkach zdobył 14 punktów, z czego 13 na wyjazdach. Bilans gier na własnym boisku zatrważający: 0-1-5. Bez domowej wygranej u siebie pozostaje jeszcze tylko słabiutkie Bruhl. Generalnie w rozgrywkach ligowych w 2011 roku u siebie wygrali zaledwie jeden raz - w maju z Biel 1:0. Bez przesady, taka zła seria nie będzie trwała wiecznie. Winterthur wielkim mocarzem, także w zeszłym sezonie, nie był, ale u siebie potrafił pokonać np Servette czy Lugano. Zresztą, po beznadziejnym początku rozgrywek zespół Boro Kuzmanovicia, zaczyna łapać formę. W czterech ostatnich meczach (wliczając w to pucharowe zwycięstwo z Bruhl) zanotowali trzy wygrane i remis (pierwszy punkt u siebie z niezłym Chiasso), do tego nie tracąc gola, a strzelając dziewięć.
Locarno to zdecydowanie zespół swojego boiska, na wyjazdach gra tragicznie. W tym sezonie bilans 1-1-3 (5:13), w ubiegłym 2-2-11 (14:32). Potrafili już na terenie rywali solidnie oberwać - np 2:5 w Nyonie, czy 0:5 w St Gallen. Na dodatek jutro nie będą mieli kim ukłuć, bo ich najlepszy strzelec (9 goli) Albańczyk Armando Sadiku przebywa z młodzieżową reprezentacją swojego kraju i czeka na poniedziałkowy mecz z Portugalią.
H2H zdecydowanie na korzyść gospodarzy. Patrzymy na 5 ostatnich spotkań pomiędzy tymi zespołami rozegranymi w Winterthurze i mamy kolejno: 2:0, 2:2, 3:0, 2:0 i 4:1. Myślę, że w niedzielę dobra passa zostanie podtrzymana.

⛔ 100

franek000 36

franek000

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna ; Europa ; Liga Mistrzów Kobiet
Mecz: Ljubljana K - Larvik K
Typ: 2

Kurs: 2
Bukmacher: Tobet
Analiza:

Na niedzielę wybrałem mecz LM kobiet, pomiędzy Ljubljaną a Larvikiem. Zacznę od tego iż zawodniczki Larviku są niepodważalnym mistrzem swojego kraju, wygrali 14 sezonów z rzędu, w lidze klepią każdego. Nie było inaczej w pierwszym meczu tych zespołów gdzie u siebie Larvik rozbił 31-19 zawodniczki Ljubljany. Patrząc na bukmacherów to tylko Tobet się zagapił i nie obniżył kursu, bo każdy inny buk daje kurs w granicach 1.75, które także jest kuszącym. Obydwa zespoły mają po 6 punktów z tym że Larvik przegrał 2 razy z zespołem Viborgu, który im zupełnie nie leżał. Mając te mecze za sobą czas wygrywać. Ich bilans w LM to 3-0-2 bramkowo 139/119, co daje im pierwszą lokatę.

Zawodniczki Larviku muszą wygrać, by zapewnić sobie przewagę punktową nad Viborgiem i Ljubljaną.

Myślę że można nawet sobie handicap walnąć na Larvik, lecz polecam ten tym.

✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna ( 2 liga Szwajcaria )
Spotkanie - Winterthur - Lucarno
Typ - suma strzelonych bramek ? więcej niż 4.5
Kurs - 4.40
Buk - Unibet
Analiza :

Wybrałem spotkanie w 2 lidze Szwajcarskiej pomiędzy 10 w tabeli Winterthur a 8 Lucarno . Gospodarze fatalnie spisują się na swoim stadionie na 6 spotkań 0 zwycięstw 1 remis i 5 porażek w bramkach 4:11 . Goście natomiast fatalnie na wyjazdach 1zwycięstwo 1 remis 3 porażki bramki 5 :13 . Jednak co ciekawego można zauważyć między tymi zespołami to że od 5 sezonów w jednym z dwóch spotkań pomiędzy nimi zawsze pada przynajmniej 5 goli . Liczę że w tym meczu również zobaczymy sporo bramek ! Ostatnie dwa mecze w lidze rozegrane przez gospodarzy to dwa zwycięstwa były to mecze na wyjeżdzie najpierw pokonali Bruhl SC 5:0 i w ostatnim meczu pokonali Nyonnais 2:0 czyli są skuteczni . Goscie w 6 ostatnich spotkaniach zawsze zdobyli przynajmniej 1 bramkę . Tak więc uważam że ciekawie zapowiada się to spotkanie . Winterthur ostatni raz przegrał ze Lucarno u siebie dawno bo 2001 przegrali wtedy 1:5 . Dlatego liczę na przełamanie i poprawę statystyki u siebie przez gospodarzy i 1 zwycięstwo no i sporo bramek częste wyniki między nimi to 4:1 , 4:2 5:1 . Jak będzie zobaczymy . Pozdrawiam !

⛔ 100

quagliarella 25

quagliarella

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska, 1. Liga
Spotkanie: Pogoń Szczecin - Górnik Polkowice
Typ: Zwycięstwo gospodarzy, dwiema bramkami lub więcej
Kurs: 1.96
Bukmacher: Betsson

Analiza: W meczu 19 kolejki w polskiej I lidze Pogoń Szczecin podejmie u siebie Górnika Polkowice. Gospodarze po osiemnastu spotkaniach są liderami w lidze. Do tej pory zgromadzili 35 punktów - odnieśli 10 zwycięstw, 5 remisów i ponieśli 3 porażki. Ich bilans bramkowy - 33-13. Na własnym boisku spisują się znakomicie - 8 zwycięstw i jedna porażka. Bramki 24-7. Daje to średnio ponad dwie bramki strzelone na mecz. Teraz trochę o gościach. Znajdują się obecnie na trzecim miejscu od końca. Ich bilans spotkań to 4 zwycięstwa, 5 remisów i 9 porażek. Bramki 17:31. Na wyjazdach grają najgorzej spośród wszystkich drużyn z ligi. Zanotowali tylko dwa remisy i aż 7 porażek. Zdobyli tylko 4 bramki, a stracili 20. Pogoń po poważnych wzmocnieniach przed sezonem w końcu ma realną szansę na powrót do ekstraklasy. Myślę, że przed własną publicznością zgarną 3 punkty, pewnie wygrają minimum dwoma bramkami z gośćmi z Polkowic.

⛔ 100

N 11

natan

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, AHL
Spotkanie: Texas Stars - Abbotsford Heat
Typ: 2 (zwycięzca meczu, OT i Pk included)
Kurs: 2.05
Bukmacher: bwin

Analiza:
W AHL zdarza się tak, że dwie noce pod rząd grają ze sobą te same drużyny. Tak jest i tym razem - z piątku na sobotę Abbotsford wygrało po rzutach karnych i wydaje mi się, że był to absolutny szczyt możliwości Gwiazd w tym meczu. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują dziś na zwycięstwo gości. Po pierwsze - nieprawdopodobna gra na wyjazdach - Abbotsford wygrało siedem z ośmiu rozegranych na cudzym terenie meczy. Są zdecydowanym liderem pod tym względem w AHL. Ich przeciwnicy w dzisiejszym spotkaniu są zaś istną definicją przeciętnośći. Zarówno pod względem spotkań rozegranych u siebie jak i ogólnie znajdują się w środku tabeli. W dotychczasowych sześciu spotkaniach rozegranych u siebie wygrali tylko połowę i to z drużynami radzącymi sobie zdecydowanie gorzej na wyjazdach niż ich dzisiejsi rywale. Wisienką na torcie jest to, że Abbostford w trzech ostatnich meczach (wszystkie rozgrywane w tym roku) przeciwko Teksańczykom wygrywali za każdym razem. Ktoś ma jeszcze wątpliwości? Abbostford dzisiaj wygrają, możliwe, że nie w 60&#39;, ale wygrają. Gwiazdy nie są drużyną która może przerwać taką serię.

✅ 105

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
Dyscyplina: atp paris
Spotkanie: fedderer - jo tsonga
Typ: roger wygra 2:1
Kurs: 3,75
Bukmacher: bet365

juz jutro final paryskiego turnieju, zameldowali sie w nim roger federrer i jo tsonga, obaj wspaniali tenisisci, obaj w nienajlepszej formie obaj pragna zwyciestwa. rf nie stracil zadnego seta, ale w meczu z monaco malo by brakowalo, moim zdaniem chcial zagrac jeszcze seta, monaco mial kilka fajnych szans ale nic z tego nie wyszlo, do przelamania jest, monaco przelamal go bez wiekszych problemow w 1 secie a mogl to jeszcze powtorzyc, jak wyszlo wszyscy wiemy. dzisiaj berdych nie mial zadnego bp ale wygladalo to tak jakby byl bardzo zmeczony po wczoraj i troche przegral to gladko juz w szatni. tsonga stracil jednego seta dzis z maszynka do serwowania isnerem, ale isne forma serwisowa w tym turnieju mial wysmienita. ostatnie mecze oby graczy byly bardzo zaciete oprocz tego meczu na us gdzie tsonga byl bardzo zmeczony po maratonie z fishem. licze na wyrownany mecz ale zwyciestwo fedexa, jesli dojdzie do tb to jestem prawie pewien ze tsonga takiego seta powinine wygrac. do tego dochodzi to ze tsonga gra przed i dla swojej publicznosci, dzis bylo widac ze to dla niego wazny bodziec.

⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Dania 2-liga
Spotkanie - Naestved - Esbjerg
Typ - dodadkowa suma goli . +4.5
Kurs - 4,00
Buk - Bet365
Analiza :

Lider 2 ligi duńskiej Esbjerg wybiera się na stadion ostatniego w tabeli Naestved no i niewątpliwie jedzie po 3 pkt. Gospodarze nawet w statystyce w meczach na własnym stadionie zajmują ostatnie miejsce ........... jednak w ostatnim spotkaniu u siebie podejmowali 3 w tabeli Vejle i zremisowali 2:2 co było niespodzianką ja jednak zwracam uwagę na te dwie bramki zdobyte przez Naestved . Goście lider to najlepszy jak dotąd atak w lidze na 13 spotkań zdobyli 29 bramek tracąc 12 . Esbjerg ostatni mecz rozegrał u siebie z 8 Fredericia i wygrał 4:1 szyli na skuteczności nie stracił do mojego typu zachęcił mnie też wynik z pierwszego ich spotkania tego sezonu gdy Esbjerg podejmował Naestved u siebie wynik tego spotkania to 5:4 . Czyli jak widać oba zespoły w ostatnich meczach skuteczne , zobaczymy jak będzie jutro . Pozdrawiam !

✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +3
figo17 48

figo17

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Włochy Serie B
Spotkanie Reggina - Nocerina (0:1)
Typ 1
Kurs 2,9
Buk -Bwin
Analiza :
Spotkanie włoskiej serie B o godzinie 12:30 rozpocznie niedzielną serie spotkań drugiej ligi we Włoszech. Reggina wydaje się być zdecydowanym faworytem tego spotkania. Obecnie zajmuje 5 miejsce w tabeli ze stratą 9 pkt do liderującego Torino. Reggina nie wygrała dwóch ostatnich meczy. Przegrała u siebie z Torino a następnie zremisowała na wyjeździe z Crotone. W tym meczu dojdzie do rehabilitacji zespołu przed własną publicznością i wysokiego zwycięstwa z Noceriną. Zespół gości gra dość przeciętnie na wyjazdach. Z ostatnich trzech meczy wyjazdowych zremisował jeden a dwa przegrał. Myślę, że i tym razem zaspołowi Noceriny nie uda się wywieść choćby punktu z boiska gospodarzy meczu. Zakładam, że wynik będzie dość wysoki, ponieważ Reggina będzie chciała koniecznie wygrać i nadal się liczyć w walce o awans do serie A. Zakładany wynik 3:1 dla gospodarzy.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
krzysiek74 301,7K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie:Sampdoria Genoa-Vicenza Calcio
Typ:1
Kurs:1.55
Bukmacher:Bwin
Analiza:

Sampdoria spadkowicz z Serie A z apiracjami szybkiego powrotu do grona najlepszych w Italii w ramach 15 kolejki podejmuje słabiutką bo zaledwie 3 od końca ekipę Vicenzy.O jakości drużyny z Genui świadczy fakt iż nawet ich gwiazda Angelo Palombo o którego sprowadzenie po poprzednim sezonie zainteresowanych było kilka klubów na czele z Napoli czy Fiorentiną,nie mieści się w pierwszym składzie.
W meczach na Stadio Luigi Ferraris nie zwykli przegrywać(jedyna porażka z liderem z Turynu) toteż mający bilans wyjazdowy goście 0-3-4 nie powinni sprawić faworytowi większych problemów.Według mnie część miasta kibicująca Blucerchiati będzie jutro świętować trzy punkty po dobrym meczu gospodarzy.

⛔ 100

pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Boks zawodowy
Spotkanie
: Mike Alvarado (USA) - Breidis Prescott (COL)
Kurs:4,60
Bukmacher:bet-at-home
Analiza:

Walka Pacquiao-Marquez III zostanie poprzedzona wieloma bardzo ciekawymi pojedynkami. Jednym z nich będzie starcie Mike&#39;a Alvarado (31-0, 22 KO) z Breidisem Prescottem (24-3, 19 KO). Alvarado zdemolował w Maju Raya Narha (25-2, 21 KO) na gali, której walką wieczoru był pojedynek Pacquiao-Mosley, ale w swoim ostatnim występie, w lipcu przeciwko Gabrielowi Martinezowi (27-3-1, 14 KO), walczył nieco ospale i nie zachwycił.Faworytem pojedynku jest mocno promowany przez Top Rank &#39;Mile High&#39;, który na zawodowych ringach nie zaznał jeszcze goryczy porażki, jednak jego 28-letni kolumbijski przeciwnik ma czym uderzyć i po kontrowersyjnej przegranej na Wyspach Brytyjskich zapewne nie będzie chciał, by o wyniku jego kolejnej walki decydować mieli sędziowie.
Prescott to jedyny pogromca Amira Khana. Znokautował go potężnym ciosem, z którego właśnie słynie. Ostatnio przegrał w bardzo kontrowersyjnych okolicznościach z Paulem McCloskeyem, gdzie większośc obserwatorów widziało zwycięstwo kolumbijczyka. Liczę na Prescotta i według mnie jego ewentualne zwycięstwo nie będzie żadną sensacją.

⛔ 100

patryk23 47

patryk23

Użytkownik
Spotkanie: San Jose Sharks - Phoenix Coyotes
Dyscyplina: Hokej NHL godz.4.30
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher:

Analiza:
Dzisiejszej nocy zostanie rozegrana kolejna kolejka Amerykańskiej NHL. Z meczy które się odbędą wybrałem spotkanie między Rekinami (San Jose Sharks) a Kojotami(Phoenix Coyotes). Rekiny grając siebie w tym sezonie na 7 meczy zaliczyli 4 zwycięstwa i 3 porażki wliczając te po dogrywkach. Ale najciekawsze jest to że 2 ostatnie zwycięstwa były u sibie i to z jakimi przeciwnikami Minesota Wild i LA Kings.Rekiny w tych meczach pokazali zę potrafią bardzo dobrze grać w hokeja a zwłasza lubią to robić przed swoją publiką. Złapali właśnie dobry tryb meczowy i jestem pewny zę dziś znów wykożystają swój teren i publikę do pokonania Kojotów, którzy na meczy wyjazdowych wygrali 3 i przegrali 2. Wygrane odnisli z Colorado Anheim i Nashville. Czasby Rekiny sprowadzili ich na ziemię i przerwali passę zwycięstw na wyjeździe.

⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
:razz:Spotkanie: LA Kings-Minnesotta
Dyscyplina: Hokej NHL
Typ: La Kings -1.5
Kurs: 3.00
Bukmacher:Unibet
Analiza; Dziś i godzinie 4:30 odbędzie się spotkanie pomiędzy ekipami La Kings a Minnesota Wild. Naturalnie faworytem w tym spotkaniu jest ekipa która będzie występowała na własnym lodowisku, co można zauważyć po kursach wystawionych przez bukmacherów. Myślę że ekipa z Los Angeles bedzie w stanie w tym spotkaniu nie tylko wygrać,ale też pokryć ten minimalny handicap. Co prawda w tym sezonie mecze układały im się różnie to myśle że i tak w tym spotkaniu są faworytem pomimo tego że ekipa z MInnesoty jest uplasowana wyżej w tabeli od gospodarzy dzisiejszego spotkania. jakbym miał obstawić dokładny wynik to postawiłbym na 4:1 dla ekipa Los Angeles Kings.

✅ 200

R 14

refulgeo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, AUSTRALIA: A-League
Spotkanie: Brisbane - Wellington
Typ: over 2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betclic
Godzina: 07:00

Analiza:
Zawsze lubiłam Australię. Obstawiać. Nigdy nie było problemów z overami 1.5, +2.5 też wchodziły bez problemu, jak się wybrało odpowiedni mecz. Ale wczorajszyy dzień był pod tym względem katastrofą. W dwóch na 3 spotkania suma goli wynosiła poniżej 1.5. To jest wręcz niespotykane w australijskiej A-League. Dlatego właśnie sądzę, że dziś taki wynik się nie powtórzy. Oczywiście nie stawiam w ciemno, tylko po przeanalizowaniu meczu i stwierdzeniu, że jest to opłacalne.
W porannych godzinach, bo już o 7:00, Brisbane zmierzy się z Wellington. Według bukmacherów zdecydowanym faworytem są gospodarze. Obie te drużyny spotykały się ze sobą już wielokrotnie, a część z ich wyników prezentuje się następująco:

Wed 26/01/11 AL Queensland Roar 2 - 0 Wellington Phoenix
Wed 03/11/10 AL Wellington Phoenix 1 - 4 Queensland Roar
Fri 27/08/10 AL Queensland Roar 1 - 0 Wellington Phoenix
Sat 09/01/10 AL Wellington Phoenix 3 - 1 Queensland Roar
Sun 29/11/09 AL Queensland Roar 4 - 1 Wellington Phoenix
Sun 23/08/09 AL Queensland Roar 1 - 1 Wellington Phoenix
Sun 28/12/08 AL Queensland Roar 3 - 2 Wellington Phoenix

Jak widać, mój typ w przeszłości dosyć często okazywał się opłacalny.
Gospodarze na początku sezonu są liderami. Po 5 spotkaniach mają na swoim koncie 13 punktów. A różnica ich bramek jest najwyższa i wynosi +12. W 5 meczach u siebie 4 razy zwyciężyli oraz raz zremisowali. Strzelili w nich 15(!!!) goli i stracili 5. Pokazuje to, że zdecydowanie są drużyną lubiącą i potrafiącą strzelać. W spotkaniach tych mój over został pokryty aż 4 razy!
Goście są do tej pory najsłabsi. Po 5 spotkaniach mają 4 punkty. W 5 ostatnich wyjazdowych meczach 3 razy przegrali, raz zremisowali oraz raz wygrali. Strzelili tylko 2 gole, stracili zaś 5. Myślę, że w dzisiejszym meczu będę walczyli o zdobycie bramki, jednak pod względem obrony zbyt wiele nie zdziałają. Mam nadzieję, że padną co najmniej 3 gole!

⛔ 100

V 23

vegeta20

Użytkownik
Spotkanie: Los Angeles Kings-Minnesota Wild
Dyscyplina: Hokej NHL
Kurs: 3.29
Bukmacher:Bet365
A ja sie nie zgodze z poprzednikiem i w tym spotkaniu stawiam na zespół Minnesoty.
w konferencji zachodniej dzisiejsi goście plasuja sie na 10 pozycji wygrywając do tej pory 5 spotkan 5 ramisujac i 6 przegrywajac przy stosunku bramkowym 36:38.Goscie zas plasuja sie na 5 pozyci i do tej pory wygrali 5 razy 6razy zremisowali oraz przegrali 4 razy przy stosunku bramkowym 34:29.Gospodarze na własniej tafl wygrali tylko 3 razy 2 razy zremisowali i przegrali 4 razy przy stosunku 19:21,goście zas na wyjazdach
wygrali 1 raz 4 razy zremisowali i 2 razy przegrali przy stosunku 14:14.Według mnie zdecydowany faworyt.Powodzenia!!!

⛔ 100

1 12

19kamil91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna; Japonia - J2 League
Spotkanie: FC Gifu - Thespa Kusatsu
Typ: Over 2,5
Kurs: 1.68
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Nad ranem polskiego czasu rozegrane zostanie spotkanie na zapleczu japońskiej ekstraklasy piłkarskiej. Na przeciw siebie staną drużyny FC Gifu oraz Thespa Kusatsu, by rozegrać spotkanie 35. kolejki gier. Początek spotkania od godziny 5:00 polskiego czasu na stadionie Nagaragawa Stadium. Sezon powoli dobiega końca. Obu ekipą pozostało jeszcze do rozegrania po 4 ligowe spotkania. Gospodarze są najgorszą drużyną zaplecza ekstraklasy. W dotychczasowych 34 spotkaniach, drużyna ta zgromadziła raptem łącznie 23 oczka. U siebie grali już 17-krotnie, z czego raptem 3 razy udało im się zgarnąć pełną pulę. Średnia bramek na własnym boisku wynosi ponad 3 gole na jedno spotkanie. FC Gifu fatalnie grają w defensywie. Do tej pory ta drużyna straciła już łącznie aż 76 bramek w 34 meczach. W ostatnich 10 meczach z ich udziałem aż 8 meczów kończyło się overem 2,5. Tymczasem ich dzisiejszy rywal - Thespa Kusatsu, zajmuję miejsce 13. Mają oni na swoim koncie o 22 oczka więcej niż FC Gifu. Goście ostatnimi czasy często remisują, notując passę spotkań z podziałem punktów wynoszącą 4 mecze. Na wyjazdach radzili sobie w obecnym sezonie całkiem nieźle, gromadząc w 17 meczach 20 pkt. W tych meczach na obcych boiskach, goli nie brakowało, gdyż łącznie padło ich 49.

Kilka ostatnich pojedynków z udziałem obu ekip:
19.10/2011 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 4:2
19.09/2010 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 2:1
02.05/2010 FC Gifu vs. Thespa Kusatsu 2:1
17.10/2009 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 1:0
22.07/2009 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 0:1
25.03/2009 FC Gifu vs. Thespa Kusatsu 1:0
24.08/2008 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 3:1
21.06/2008 Thespa Kusatsu vs. FC Gifu 1:1
18.05/2008 FC Gifu vs. Thespa Kusatsu 0:1

⛔ 100

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ANGLIA: FA Cup
Spotkanie: Halifax - Charlton
Typ: Wyścig do 3 bramek? Charlton
Kurs: 2.60
Stawka: 5/10
Bukmacher: William Hill
Analiza: Jedno z ostatnich spotkań 1 rundy FA Cup. Halifax, podejmuje na swoim stadionie Charlton, który w pierwszej lidze jest obecnie na pierwszym miejscu i wszystko wskazuje na to, że awansuja do Championship. W drużynie gospodarzy zabraknie ich strzelca James&#39;a Dean&#39;a. Na wyjazd jedzie 250 kibiców Charltonu, a sam trener Chris Powell, zapowiedział, że nie widzi, żadnej taryfy ulgowej w tym spotkaniu i jedzie ze swoją drużyną po pewne zwycięstwo. Halifax w swojej lidze zajmuje obecnie 12 pozycje, na własnym stadionie przeciętny wynik 3-2-2 i średnia bramek straconych to nieco powyżej 2. Charlton natomiast jest bardzo dobrej formie, wiatr w żagle wieje im coraz mocniej i nie wygląda na to, żeby Halifax mógł się im jutro postawić. Myślę, że spokojnie wyścig do 3 bramek wygra obecny lider League One czyli drużyna Charltonu.

✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom