>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 13.10.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - 1 liga Polska
Spotkanie: Stomil Olsztyn - Flota Świnoujście
Typ: 1
Kurs: 3.00
Data: 13.10.2013
Godz: 12:15
Bukmacher:bet365
Analiza:
Nie tak dawno obiło mi się o uszy jak to piłkarze z Olsztyna nie potrafią wygrać już od dawna na własnym stadionie. I sprawdziłem jak te statystyki wyglądają - Stomil ostatnie zwycięstwo u siebie 30.03.2013 było to 3:0 z Cracovią, a jeszcze wcześniej - 06.10.2012 4:0 nad Sandecją Nowy Sącz. Przez cały rok dwie wygrane u siebie to faktycznie nie wygląda w ogóle wesoło. Dzisiaj wcale nie musi być lepiej - ale w tamtym sezonie Stomil nie przegrał z Flotą - u siebie zremisował 1:1 a na wyjeździe pokonał Flotę 1:0 i powiem szczerze nigdy nie interesowałem się meczami Floty ale jakoś sezon czy nawet dwa sezony temu wydaje mi się, że prezentowała się lepiej. Liczę na to, że Stomil w tym spotkaniu ucieszy kibiców i zgranie 3 punkty.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +9
sebabocian 9

sebabocian

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna 3 liga Angielska godzina 16
Spotkanie: Bradford-Tranmere
Typ: Handicap Brad -1
Kurs 2.6
Bukmacher: expekt
Analiza:
Witam dzisiaj mam dla was typ z 3 ligi Angielskiej wiem że to żadne wow,ale typ i kurs jest dobry a tak do 3,4 ligi w miarę jakoś grają te drużyny.chodzi mi o spotkanie Bradford-Tranmere gdzie 4 drużyna tabeli będzie u siebie podejmowała ostatnią drużyne tabeli.wiec od razu sytuacja staje się klarowna,bilans tych drużyn miedzy sobą to 5-4-1 dla Bradford 10 spotkań rozegrali i ostatnie ponad rok temu które gospodarze przegrali 0-3 wiec dzisiaj na pewno będą chcieli się odegrać tym bardziej ze w tym roku graja bardzo ładnie i będą się liczyć walce o awans ich bilans w tym sezonie to 6-3-1 i 21-8 w bramkach natomiast ich rywal zajmuje 24 miejsce z bilansem 1-2-7 i w bramkach 9-21 czyli odwrotnie od Bradford dla tego stawiam ze gospodarze spokojnie wygrają taki mecz z tak słaba drużyna z kim zbierać pkt jak nie z takimi słabiakami
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Challenger Rennes
Spotkanie: Schepper - Mahut
Typ: over 22,5
Kurs: 1,9
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Polecałem 2 dni temu over na mecz Mahuta z Ouanna i panowie (choć nie tak jak się spodziewałem - nie było w meczu TB, lecz jedynie set 7-5 i to w trzecim) zrobili go bez problemu. Dziś powinno się to powtórzyć w meczu Mahuta z Schepperem. Kenny, który podobnie jak Mahut, ma w ręku (w dodatku lewej) prawdziwy młotek, broni tu w Rennes tytułu z przed roku. Obaj są w formie, szczególnie po tym co zobaczyłem w meczu Nicolasa z będącym również w super dyspozycji Gicquelem. Myślę, że tu raczej będziemy mieć do czynienia z zaciętym 3 setowym bojem, bowiem trudno przypuszczać, że któryś z nich pokusi się o gładkie 2-0. Choć nie wykluczone, przy atutach obu panów, że i 2 sety mogą dać over w tym meczu. H2h2 to 2 mecze, 1-wszy 2-setowy i 22 gemy, 2-ugi 3-setowy i 32 gemy w tym jeden set w TB.
⛔100

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia,Adeccoligaen
Spotkanie: Bodo/Glimt - Ranheim
Typ: Bodo/Glimt -1,5 (AH)
Kurs:2,25
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Dziś oferta ciekawych spotkań dosyć szeroka,ja jednak zdecydowałem się być mało zachłanny(kurs jedynie lekko powyżej 2),wygodny(gdyż sytuację Bodo już analizowałem w poprzedniej kolejce) oraz nieco przewrotny gdyż tym razem stawiam na &quot;żółtych&quot;.
Dlaczego tak?
Nie znam norweskiej drugiej ligi na tyle dobrze,żeby wiedzieć czy już kiedyś ktoś zakończył sezon z samymi zwycięstwami u siebie,nawet jeśli nie bedzie to pierwszy raz w historii to jest sytuacja budząca respekt i uznanie. Mam wrażenie,że jest to jedna z dwóch rzeczy jakiej może pragnąć drużyna która już wygrała lige i to zdecydowanie.
Wygrać wszystkie mecze u siebie w sezonie - sprawa niełatwa nawet w niższych ligach.
Do wypełnienia misji pozostały już tylko dwa etapy.
Drugą sprawą na jakiej może im jeszcze zależeć jest tytuł króla strzelców o który walczy napastnik marokańskiego pochodzenia Ibba Laajab.
Oglądałem poprzedni mecz Bodo z Fredrikstad i musze przyznać,że goście długimi fragmentami potrafili zepchnąć Fredrikstad do głebokiej defensywy, byli lepsi technicznie,ale nieskuteczni, a Laajab był napalony na bramki jak szczerbaty na suchary,chyba aż za bardzo bo pod koniec pierwszej połowy z 3 metrów mając 3/4 pustej bramki trafił w słupek.
Ranheim z kolei na wyjeździe nie wygrał od 5ciu spotkań generalnie posiadając bilans wyjazdowy 6-2-5.
Ok, ale czemu z handi?No niestety przez kurs,ale także przez to ,że Bodo ostatnio strzelało w kolejnych meczach ( 0 - 1 -1 -2-1)czyli zdecydowanie za mało jak na nich (u siebie średnia ponad 3 bramki na mecz),czas na przełamanie ,a okazja dobra bo goście wyglądają na bezkompromisowych na wyjazdach i albo coś ugrywają albo przegrywają wysoko (z ostatnich 6ciu porażek 5 ponieśli więcej niż jedną bramką).
Nie mówię,że to superpewniak,ale ostatni mecz niech nie będzie mylący - Fredrikstad potwierdzilo to wczoraj wygrywając u siebie 4:0,wydaje się ,że spadkowicz chce i ma realne szanse na powrót do pierwszej ligi.
A no i jeszcze jeden argument - Bodø znajduje się w północnej części Norwegii ,&quot;południe&quot; średnio lubi tam grać ( i robi to rzadko), zdaje się ,że dopiero od lat 70tych &quot;północne&quot; kluby mogą walczyć o mistrza kraju.
⛔100

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Foretz-Gacon S. v Min G.
@ 2,57 Pinnacle
Spotkanie drugiej rundy kwalifikacji do turnieju w Luksemburgu. Typuję tutaj zwycięstwo zdecydowanie bardziej doświadczonej zawodniczki. Foretz-Gacon w tym spisuje się bardzo w kratkę. Rywalką będzie Grace Min, Amerykanka, która na indorze na dobre zaczęła grać w tym roku. Grace w 2013 roku bardzo często próbuje grać na turniejach rangi WTA jednak rzadko kiedy możemy o niej usłyszeć. Jedynie druga runda w Charleston zasługuje na uwagę, w pozostałych turniejach w 99% kończyło się na kwalifikacjach. Ja sądzę, że to jeszcze za wcześnie dla młodej amerykańskiej zawodniczki. Po bilansie Min można stwierdzić, że sezon ma fantastyczny jednak gdy się bliżej temu przypatrzy to tak nie jest. Ten bilans kształtują wyniki z meczów kwalifikacyjnych, gdzie często rywalki są o poziom niżej. Na sześć startów w ITF, Grace może tylko jeden uznać za udany, półfinał w Portland. Chyba trochę kiepsko jak na zawodniczkę z pierwszej połowy drugiej setki rankingu? Foretz - Gacon występowała w ośmiu turniejach rangi ITF i raz dochodziła do półfinału a miesiąc temu zameldowała się w finale w Trabzonie. Wczoraj zdecydowanie trudniejsze zadanie miała doświadczona Francuzka, która w trzech setach wygrała z faworyzowaną Sirotkiną. W tym meczu Francuzka bardzo dobrze serwowała o czym świadczy bardzo wysoki poziom wygranego pierwszego serwisu - 75%. U Grace, która mierzyła się z Danildou serwis nie odgrywał takiej roli, 63% pierwszego serwisu, jednak rywalka nie do porównania w obecnej formie. Dzisiaj stawiam na doświadczenie i na zawodniczkę, która na indoorze grała bardzo dużo i z dobrymi wynikami. Min nie zna jeszcze tak tej nawierzchni i na pewno jakieś problemy są.
⛔100

T 215

tyczner

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia ( League One )
Spotkanie: Coventry - Sheffield United
Typ: X2
Kurs: 1.98
Buk: b365
Witam, NA dzisiejsze popołudnie na rozpiskę biorę mecz L1 .
Dużo już zostało napisane o tym spotkaniu tutaj jak i wdziale tematycznym.
Ja jednak mam odmienne zdanie co do wyniku dzisiejszej potyczki.
Dzisiejsi goście Sheffield United drużyna która w tamtym sezonie była w czubie tabeli a w tym roku miała walczyć o awans ... dzisiaj jest na dnie. Osobiście nie wnikałem u źródła ale tutaj na forum było niejednokrotnie pisane o konflikcie na lini trener zawodnicy.
Zawodnicy dopieli swego zmieniono trenera , jest sponsor a więc nie widzę przeszkód aby goście zaczeli punktować.
Goście jak dotąd nie zdobyli choćby punkcika na wyjeździe..... czas to zmienić . Ligi angielskie są nieprzewidywalne i ja dziś tu widzę szansę na zarobek.
Dodatkowo Coventry po dobrym początku złapało zadyszkę.
Proponuje X2 .
⛔100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Orlen Liga
Spotkanie: Trefl Sopot - MKS Dąbrowa G.
Kurs: 2.00
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Druga kolejka Orlen Ligi i mistrza z wicemistrzem poprzedniego sezonu. Sopocianki póki co bez punktów po porażce z &quot;dream teamem&quot; z Polic, Dąbrowianki z kolei pewnie odprawiły słabą Siódemkę z Legionowa. W drużynie z nad morza straciła co prawda najlepszą zawodniczkę całej ligi Australijkę Rourke ale pozyskano w jej miejsce świetne zawodniczki jak Leys czy Pietersen. Tauron opuściły Tokarska, Dirickx, Kaczor, wspomniana Leys oraz Śliwa więc ponad połowa pierwszego składu. Zawodniczki pozyskane na ich miejsce - Sassa, Dziękiewicz, Adams i Kaczmar nie gwarantują moim zdaniem lepszego poziomu niż rok temu, choć Tauron na pewno znów powalczy o medal. Gospodynie na pewno zagrają dziś na 100 procent, nie chcąc rozpocząć sezonu od dwóch porażek z głównymi rywalkami. Dotychczas 12-krotnie grały ze sobą w Sopocie i 7 razy górą były Sopocianki. Myślę, że podobnie będzie dziś i po tak atrakcyjnym kursie gram to bez wahania.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +1
turi13 39

turi13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania, Segunda Division
Spotkanie: Sporting Gijon - Jaen
Typ: Sporting Gijon -1,5
Kurs: 2.425
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam, Krótko:
Gospodarze: 4 miejsce po 8 meczach, stosunek bramek 12:8, w tym sezonie u siebie jeszcze bez porażko (u siebie stosunek bramek 9:2 - w tym wygrana z Deportivo 2-0)
Goście: 19 miejsce w lidze po 8 meczach, stosunek bramek 11:17 - w tym sezonie na wyjazdach nie zdobyty ani jeden punkt (stosunek bramek na wyjezdzie 4:12..)
Z kim pretendent do awansu ma nie wygrac wysoko jak nie z takim outsiderem? ????
pozdrawiam !
kiepska analiza
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Dolcan Ząbki - Arka Gdynia
Typ: Powyżej 2.5 goli
Kurs: 2.05
Bukmacher: William Hill
Mecz drużyn, którym nie wiedzie się najlepiej w ostatnim czasie, Dolcan był rewelacją początku rozgrywek jednak w ostatnich 3 meczach zdobył zaledwie punkt. Arka Gdynia natomiast przed sezonem była wymieniana w gronie kandydatów do awansu, natomiast rzeczywistość jest zupełnie inna - aktualnie zajmują 13 miejsce z dorobkiem 14 punktów. Ciężko więc jest wskazać zespół, który w tym meczu może ewentualnie się przełamać dlatego postanowiłem zagrać over 2.5 bramek - mam nadzieje, że akurat goli w spotkaniu Dolcanu z Arką nie zabraknie.
Może o tym świadczyć m.in. historia stać między tymi ekipami, otóż w poprzednim sezonie dwukrotnie wygrywali w tych starciach gości: Dolcan 4-1, natomiast Arka 2-1. Sezon wcześniej natomiast mieliśmy remis 1-1 i zwycięstwo Arki 3-1. Jak więc widać w poprzednich sezonach bramek w starciach Arki z Dolcanem nie brakowało i mam nadzieje, że dziś będzie podobnie. Dolcan to przecież najskuteczniejsza obecnie ekipa w 1.lidze, mają w swoim składzie bardzo skutecznych zawodników jak chociażby Zjawiński (9 goli już w tym sezonie) czy Piesio (5 goli). Podopieczni Roberta Podolińskiego mimo, że sporo bramek strzelają to jednak również sporo ich tracą - do tej pory 16 i mam nadzieje, że Arka będzie wstanie to wykorzystać.
Zespół z Gdynii co prawda skutecznością nie grzeszy (do tej pory 12 goli strzelonych) co jest nieco dziwne patrząc na zawodników z formacji ofensywnych jakich ma do dyspozycji Paweł Sikora - Aleksander czy Marcus Vinicius to przecież czołówka strzelców poprzedniego sezonu 1. ligi i oni bramki zdobywać potrafią. Mam nadzieje, że dziś na boisku w Ząbkach potwierdzą moje słowa.
Podsumowując więc jest to mecz dwóch ekip, które ostatnio grają nieco słabiej, patrząc jednak na historią spotkań oraz to, że Dolcan sporo bramek strzela, ale również trochę ich traci oraz fakt, że w ofensywie Arki grają naprawdę wartościowi zawodnicy potrafiący strzelać gole postanowiłem zagrać over 2.5 goli.
⛔100

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna - 1 liga Polska
Spotkanie: Kolejarz Strórze - Górnik Łęczna
Kurs: 2.25

W niedzielę Górnik Łęczna gra w Stróżach. Licząc od wyjazdu do Bełchatowa, „zielono-czarni” nie potrafią wygrać już od trzech kolejek. Mecz bez zdecydowanego faworyta na papierze. Aczkolwiek z racji iż Kolejarz gra u siebie powinien to on dyktować warunki w tym spotkaniu. W ligowej tabeli wyżej Kolejarz o cztery pozycje ale tylko z przewagą dwóch punktów nad ekipą Górnika. Łęczna na wyjazdach radzi sobie średnio. Dwie wygranie, dwa remisy i dwie porażki. Do tego sześć goli strzelając i tracąc przy tym siedem bramek. Tak więc Górnik to drużyna nie obliczalna, która potrafi przegrać z niżej notowanym rywalem, a także zabrać punkty drużyną z czołówki. Kolejarz od 2 spotkań bez strzelonej bramki.. Łęczna od 3 meczy bez zwycięstwa. Ciężki temat do obstawiania. Ale ciężki nie oznacza nie możliwy. 8 maja tego roku Kolejarz wygrał pewnie u siebie 3:0 z Górnikiem Łęczna. Czy scenariusz się powtórzy? Zagram na gospodarzy, którzy wygrywając dzisiejszy mecz automatycznie wskoczą do pierwszej piątki w tabeli. Łęczna nie jest na tyle mocna, aby wywieźć 3 punkty na dzień dzisiejszy. Dzisiaj trener Szatałow nie będzie mógł skorzystać z wszystkich zawodników. Julien Tadrowski pauzuje za nadmiar żółtych kartek, a od pierwszej minuty nie zagra także &quot;gwiazdor gości&quot; Łukasz Zwoliński. Najlepszy strzelec Górnika w piątek rozegrał bowiem 85 min w meczu reprezentacji Polski U-20 przeciwko Szwajcarii. Jego miejsce zajmie prawdopodobnie niedoświadczony Michał Paluch (19 lat).
⛔100

dobi 232,2K

dobi

Znawca - Premier League
Dyscyplina : Piłka nożna, Serie B
Spotkanie : Lanciano - Ternana
Typ : 1
Kurs : 2.30
Bukmacher : Bet365
Spotkanie pomiędzy liderem Serie B, a drużyną z miejsc spadkowych Ternaną. Lanciano póki co, ani razu nie straciło punktów (5-3-0), i nie zanosi się, aby dziś te punkty stracili, Ternana nie gra dobrze (1-3-4), na wyjazdach nie grają dobrze, z tymi mocnymi ekipami, i zazwyczaj tracą punkty. Ekipa Lanciano na ostatnie 6 meczy aż 5 wygrała i tylko raz podzieliła się punktami. Tracą mało bramek, bo na 8 meczy stracili tylko 3, ale również mało strzelają -10. Ternana 8 strzeliła, 11 straciła. Myślę że dziś nie pokonają lidera, i to jeszcze na wyjeździe, który zapewne będzie chciał utrzymać się na szczycie tabeli.
⛔100

R 184

ramos4

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Spotkanie: Carolina Hurricanes - Phoenix Coyotes
Godzina: 19:00
Typ: Carolina (OT+PEN)
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet365
Analiza:
W tym spotkaniu zmierza sie druzyny, ktore w ten sezon nie najlepiej weszly. To spotkanie to dobra okazja do poprawienia swojej pozycji w tabeli. Stawiam dzisiaj na gospodarzy (zwyciestwo po ewentualnej dogrywce i karnych), gdyz maja w swoim skladzie bardzo dobrze dysponowanego ostatnio Jeffa Skinnera, ktory dokladnie dogrywa krazek do swoich partnerow. Nathan Gerbe, ktory ma 4 trafienia na swoim koncie zapewne wykorzysta jakas sytuacje. Poza tym, Hurricanes powinni wykorzystac atut PNC Arena.
Powodzenia!
kiepska analiza
⛔100

mastertypowski 383

mastertypowski

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna - Irlandia Premier League
Spotkanie: Bray-Limerick
Typ: 2
Kurs: 2.38
Buk: bet365
Analiza:
Na dzisiejsze popoludnie wybieram spotkanie pomiedzy zamykajacym tabele ligi zespolem Bray, a 7 jak do tej pory ekipa Limerick. Goscie w niezlej formie, wygrali swoje ostatnie 3 mecze ligowe w tym zwyciestwo z Shamrock Rovers jedna z mocniejszych druzyn ligi i napewno ta passe beda chcieli podtrzymac, a okazja do tego nie mala gdyz zmierza z bardzo slabiutkim Bray ktorzy przy takiej grze i takich wynikach moga sie spodziewac spadku. Ostatnie 10 spotkan goospodarzy to 0-2-8 i szalu nie ma. Kurs fajny wart ryzyka. Powodzenia
⛔100

kareem33 74

kareem33

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Tauron Basket Liga
Spotkanie: Czarni Słupsk - Polpharma Starogard Gd.
Typ: + 8,5 pts Polpha
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Wybieram dzisiaj to spotkanie z PLK, moim zdaniem łatwiejsze do wytypowania. Na papierze Czarni nie mają takiej wielkiej przewagi żeby Polpharma miała ten mecz przegrać 10 lub więcej punktami, jestem pełen podziwu dla Polphy że mimo takich problemów przed sezonem(do końca nie byli pewni czy przystąpią do rozgrywek), zdołali uzbierać całkiem fajną ekipę, do ekipy dołączył między innymi Cezary Trybański, pod tym wzgledem Polpharma wygrała rywalizację na najbardziej medialny transfer w tym sezonie i tacy zawodnicy jak Nathan Healy, Nikola Jeftic i kandydat na lidera litwin Varanauskas, ponadto w drużynie pozostał zadomowiony w Starogardzie Michael Hicks, Polpha w tym meczu nie ma nic do stracenia mają skład ambitnych zawodników, którzy chcą się pokazać.Czarni, ekipa która od dłuższego czasu zadomowiła się w czołówce i ich cele to gra o najwyższe miejsca w lidze, w drużynie pozostawili największą swoją gwiazdę z poprzedniego sezonu trenera Urlepa! Co jak co ale ten trener zawsze gwarantuje wysoki poziom, bez względu na to jakich ma w drużynie zawodników z każdego coś wyciśnie. Ich skład został mocno zmieniony w porównaniu do poprzedniego sezonu, nie koniecznie na lepsze, moim zdaniem Czarni będą mieli największe problemy na pozycji rozgrywającego, gdzie mają Tomasza Śniega, gracz który w ogóle nie dysponuje jako takim rzutem i jego przeciwieństwo Jordan Hulls, który dużo rzuca, a mało kreuje grę, tak przynajmniej było w sparingach. Na innych pozycjach są raczej gracze solidni i nic ponadto. Czarni ten mecz wygrają to jest pewne, ale napewno nie zdeklasują Polpharmy spodziewam się tu prowadzenia Czarnych przez cały mecz tak w granicach 5-8 punktów.Największa przewaga Czarnych to trener na ławce i fanatyczna publika, personalnie Czarni mocno nie górują nad drużyna ze Starogardu.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 10,9K

luca_k

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Skrill Premier
Spotkanie: Barnet-Wrexham
Typ:BARNET
Kurs: 1.95
Bukmacher: WilliamHill
Analiza: Nowoczesny stadion The Hive, bogaty sponsor Toshiba oraz grajacy trener w postaci Edgara Davidsa(zdobywcy Ligi Mistrzow z Juventusem) ktory nienawidzi przegrywac. To nie jest opis klubu walczacego o europejskie puchary! To jest opis klubu z odpowiednika polskiej okregowki-Barnet!! Klub zarzadzany lepiej niz kazdy w swojej lidze z oczekiwaniami na awans. Dowodem tego jest chocby sprowadzenie szybkiego Lopeza, ktory to wczesniej strzelil hattricka dla Barnet bedac na wypozyczeniu!! A nastepnie powtorzyl ten wyczyn tydzien pozniej w jego macierzystym klubie League One!! Dwa hattricki w dwoch roznych klubach I dwoch roznych ligach! Barnet po dwoch wyjazdowych remisach napewno powalczy u siebie o przelamanie I zwyciestwo!! No I oczywiscie magiczny Dani Lopez liczy na kolejnego hattricka :) Powodzenia!!
⛔100

marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Spotkanie:
Atletico Belo Horizonte MG - Cruzeiro MG
Typ:
Drużyna 2. powyżej 2.5 gola
Kurs: 5,50
Bukmacher: Sportingbet
Godzina: 21:00
Analiza:

No to jak zwykle po krótkiej przerwie wybieram się do Brazylii w której to o 21:00 zmierzą się między sobą dwie drużyny - tamtejsza druzyna gospodarzy (Atletico Belo Horizonte MG) podejmie do walki przyjezdną tam drużynę gości (Cruzeiro MG), którzy to wg. mnie odniosa zwycięstwo z wysoką ilością bramek..
Nasi gospodarze są obecnie na 7 pozycji w tabeli, łącznie mają już na swoim koncie 39 punktów a na 27 rozegranych dotychczas spotkań ich łączny bilans meczy to 10:9:8. W sumie strzelili 32 bramki a stracili ich aż 28.
Jeśli chodzi o ostatnie 6 meczy gospodarzy H2H ma się następująco:
Statystyki meczy rozegranych u siebie:
* 4 zwycięstwa (4:0 z Ponte Preta // 3:1 z Santos // 2:1 z Vasco Gama // 3:0 z Coritiba)
* 2 remisy (0:0 z Corinthias // 2:2 z Flumirense)
Mecze wyjazdowe natomiast nie były za wesołe bowiem na 6 spotkań:
* 3 remisy (1:1 z Cricumia // 1:1 z Vitoria // 0:0 z Goias)
* 2 porażki (1:0 z Sao Paulo // 2:0 z Ponte Preta)
* 1 zwycięstwo (1:0 z Gremio)
Jeśli chodzi o przyjezdną tam dziś drużynę gości to są oni obecnie na PIERWSZYM (1) miejscu w tabeli, mają w sumie na swoim koncie 59 punktów, zagrali łącznie 27 meczy a ich obecny bilans meczy to 18:5:4
Zdobyli 58 bramek a stracili tylko 23 bramki. Na ostatnie 6 rozegranych spotkań u siebie goście odnieśli:
* 5 zwycięstw (4:0 z Portuguesa // 3:0 z Botafogo RJ // 1:0 z Atletico PR // 1:0 z Flamengo // 5:3 z Vasco Gama)
* 1 porażkę (2:0 z Sao Paulo)
Bilans meczy z wyjazdu to
* 5 zwycięstw (4:1 z Nautico PE // 2:1 z Internacional // 2:1 z Goias // 3:1 z Bahia // 2:0 z Ponte Preta)
* 1 remis (0:0 z Corinthias)
Dlaczego tak ryzykowny typ? Otóż jest kilka takich powodów i jestem w pełni przekonany, że goście te 3 bramki ugrają a mecz myślę, że również wygrają dlatego stawiam za grubą kasę taki zakład bo to jest jedyny zakład jaki dziś zagram.
W 2013 roku były 4 spotkania, w których to goście zwyciężyli trzykrotnie a goście tylko raz. Ponadto co ważne goście w 3 spotkaniach łącznie strzelili 8 bramek a średnio to daje 3 gole na mecz.
Dlatego kto nie ma pomysłu co dac polecam ugrywac to bo jest szansa, że typ wejdzie w 98% ????
Pozdrawiam! ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom