>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.09.2018 (czwartek)

Status
Zamknięty.
M 23,3K

marekp67

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Biarritz ITF
Godzina: 16.30
Spotkanie: Bacsinszky-Bara
Typ: Bara(-1,5)
Kurs: 2,21
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Bacsinszky już dzisiaj po południu grała na tym turnieju z Zawacką z Ukrainy. Wygrała, ale po trzysetowej walce. Do tego pojedynek był grubo ponad dwugodzinny. Gemów zagrano 29. Czy Szwajcarka będzie miała siły na kolejny pojedynek, myślę, że nie. Bara może wygrać i to w dwóch setach. Na wygraną Bary jest kurs 1,47. Mógłbym pisać więcej, ale zaraz zacznie się pojedynek. Dodam, że w tym roku Bacsinszky wygrała tylko jeden pojedynek (zagrała 8 razy) i to właśnie dzisiaj. Bara rok temu dotarła do trzeciej rundy, w której przegrała z Buzarnescu, która ten turniej ostatecznie wygrała.
⛔100

G 211

gremik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -Finlandia-1liga
Godzina: 17:30
Spotkanie:Ilves-Honka
Typ:
1
Kurs: 2,85
Bukmacher: Fortuna

Analiza: Witam.Dzisiaj ryzykowny typ ligii fińskiej.Czemu Ilves ponieważ Honka wg.składów bez bramkostrzelnego asa Kandi Macumby,facet strzela jak na zawołanie i bez nich atak drużyny gości wyglada mizernie.Ostatni mecz obydwu drużyn zakończył się wynikiem 3:3 ale teraz nie przewiduję tylu bramek ,może być skromny rezultat 1:0 max 2:0.Drużyna gospodarzy w poprzednim sezonie załapała sie do pucharów a Honka to beniaminek aczkolwiek z duzymi ambicjami.Ilves ostatnio przegrało u siebie 1:2 Mariehem i teraz będą chcieli wygrać ,wg statystyk rzadko u siebie przegrywają i sądzę że dzisiaj będą cieszyć sie z 3 pkt. Powodzenia.
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Bundesliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Fuchse Berlin - Hannover
Typ: Powyżej 54,5
Kurs: 1,84
Bukmacher: Fortuna

W dniu dzisiejszym przygotowałem mocne zdarzenie z jednej z najsilniejszych lig w piłce ręcznej jakim jest Bundesliga. Spotkanie pomiędzy Fuchse Berlin, które w poprzednim sezonie spisywało się bardzo dobrze i zajęło miejsce w pierwszej piątce najlepszych zespołów ligi, a Hannoverem, który co sezon gra równo i jest jedną z lepszych drużyn na niemieckich parkietach. Moja propozycja skierowana jest w stronę overu bramkowego +54,5 gdyż jedni jak i drudzy dysponują podobnym potencjałem oraz grą, która charakteryzuje się na wyprowadzaniu szybkich kontr ataków,a to przekłada się na bramki i rezultat końcowy. Gospodarzą dzisiejszego widowiska jeszcze daleko brakuje do formy z poprzedniego sezonu, a początek tego sezonu jest sporym rozczarowaniem. Z dorobkiem dwóch punktów po trzech meczach, zajmują odległe trzynaste miejsce. W pierwszym meczu rozpoczynającym zmagania w lidze zagrali z solidnym Göppingen i ulegli 21:18, następnie pokonali Minden 29:27 jednak, to niezbyt wymagający przeciwnik, a w ostatnim spotkaniu przegrali z Flensburgiem 25:30. W przypadku Hannoveru mamy przeciwną sytuacje, swietnie weszli w nowy sezon i w meczu inauguracyjnym pokonali Bergischer 29:26, następnie ulegli Göppingen po bardzo wyrównanej grze 27:26, a w ostatnim spotkaniu ograli na własnym parkiecie Minden 30:25. Moja propozycja skierowana jest w stronę ilości bramek, ponieważ Hannover, to zespół, który bardzo często podejmuje duże ryzyko w swojej grze, jeżeli mecz nie układa się po ich myśli i podkręca znacząco tempo gry, to samo można powiedzieć o gospodarzach. Kolejnym czynnikiem, są mocno obsadzone składy, a zwłaszcza druga linia gdzie pada mnóstwo bramek z akcji, tak naprawdę nie przygotowanych.
✅84

Otrzymane punkty reputacji: +14
A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Jordania
Godzina: 20.00
Spotkanie: Aqaba - Al Buqaa

Typ: over 2.5
Kurs: 1.97
Bukmacher:
Unibet
Oba kluby zakończyły poprzedni sezon tuż nad strefą spadkową. Jeśli chodzi o bramki w poprzednim sezonie to było co najmniej nieźle - w meczach z udziałem gospodarzy padały średnio 2.9 bramki co mecz a z udziałem dzisiejszych gości padały 2.5 bramki na mecz. W meczach bezpośrednich najpierw Aqaba wygrało 2-1 a później był remis 3-3. 2 kolejki tego sezonu potwierdzają to że powinniśmy zobaczyć tu bramki - Aqaba przegrała z Al Faisaly Amman 1-3 a następnie wygrali z Al Ahly aż 4-0. Z kolei Al Buquaa wygrało 3-1 z Al Hussein i przegrała z AL Jazeera Amman 2-4.
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Kosz
20:00
Liban-Chiny
Liban wygra 1-5 pkt
Etoto
Kurs 4.85
SPODZIEWAM SIĘ ZACIĘTEGO MECZU, GDZIE PROWADZENIE BĘDZIE SIĘ ZMIENIĆ Z KAŻDYM PUNKTEM. OSTATECZNIE SĄDZĘ ŻE SKOŃCZY TO SIĘ SKROMNY ZWYCIĘSTWEM GOSPODARZY.
BEZ LINKÓW BO Z TELEFONU PISZĘ
POZDRAWIAM
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 21:15
Spotkanie: Belgia- Włochy
Typ: (Handicap setowy -2.5 seta Włochy)
Kurs: 2.55
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Oglądałem wiele razy Belgijską siatkówkę jedyne co mają to wyróżniającego się Deroo i świetnego trenera Anastaziego. Bardzo przeciętni zawodnicy w składzie. Może i Anastazi poukłada ten zespół na miarę oczekiwań ale na to jak wiem trzeba trochę czasu. Włosi mogą się pochwalić znakomitym składem m.in: Juantorena,Lanza,Zaytsev,Nelli znakomita siła ofensywna zespołu Włoskiego. Belgowie jeżeli wygrają za trzy punkty z Belgią to można powiedzieć że zapewnią sobie już pierwsze miejsce. Jedyne małe zagrożenie dla nich to Słowenia ale myślę także że powinni wygrać za trzy punkty. Ja tutaj trochę ryzykuje ponieważ o set nie trudno ,ale Włosi grają na swoim parkiecie więc powinni po raz kolejny wygrać w trzech setach. Pozdrawiam trzymajcie się.
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +14
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Kolumbia, Torneo Aguila
Godzina: 23:00
Spotkanie: U. Magdalena - Tigres
Typ: U. Magdalena (-1) remis EH
Kurs:
3,35
Bukmacher ETOTO
Analiza:

Obie ekipy w górnej części tabeli. Gospodarze na pozycji wicelidera, a Tigres zajmują piątą lokatę. U siebie Magdalena w 11 meczach odniosła 10 zwycięstw i 1 remis. Dzis liczę, na kolejną wygraną, ale przewiduję wyrównany pojedynek i wygraną gospodarzy jedną bramką. W ostatnich spotkaniach między nimi zanotowano serię 3 kolejnych remisów, a wcześniej Magdalena wygrywała mecze jedną bramką przeplatając to kolejnymi meczami remisowymi. W mojej opinii scenariusz jednobramkowej wygranej gospodarzy jest bardzo prawdopodobny.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom