>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.09.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Spotkanie: Litwa - Francja
Typ: under 147,5
Kurs: 1.70
Godz: 18:00
Bukmacher: Betgun
Analiza: Na dzisiaj proponuję underowy wynik w meczu o trzecie miejsce MŚ. Wczoraj Francuzi sobie postrzelali w szalonym meczu przeciwko Serbii, co można było troszkę przewidzieć bowiem Serbowie mocno grają ofensywnie, teraz spodziewam się bardziej meczu mocniejszego w obronie. Większość twierdzi że przez dłuższy dzień odpoczynku faworyte jest Litwa może i tak, ale tutaj właśnie pole do popisu będzie miała defensywa Francuzów którzy już pokazywali że potrafią postawić niesamowitą ścianę i zatrzymać najlepszych. Pójście na wymianę jak z Serbami jest samobójstwem i szybkim tempem gry bowiem sił bez dwóćh zdań będą mieli mniej. Moim zdaniem taktyka i przemyślane akcje powinny wziąść górę i stąd mój typ. Powodzenia
⛔100

K 10

kanonier999

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - MŚ
Godzina: 20:15
Spotkanie: Niemcy - Rosja
Typ: powyżej 185,5
Kurs: 2.70
Bukmacher: Unibet
Analiza: Na kolejny dzień mistrzostw świata w siatkówce wybieram mecz pomiędzy Niemcami i Rosją. W tym starciu przewiduję zacięty pojedynek, wydaję mi się, że możemy być świadkami tie-breaka, a jestem praktycznie pewien, że spotkanie to nie skończy się w 3 setach. Załóżmy, że będzie te 4 sety, co wtedy? Abyśmy mogli wyciągnąć pieniądze od bukmacherów, grając ten typ, w każdym z setów musi być w miarę zacięta walka, jedną z opcji jest np: 25;20, 25;20, 23:25, 25:23, wiadomo, że jeśli drużyny będą grać na przewagi nasze szanse rosną. To teraz krótko o tym dlaczego uważam, że granie tego typu ma szansę powodzenia: Spójrzmy na oba zespoły i ich dyspozycję turniejową, wiadomo, że faworytem tego starcia są Rosjanie i to nie ulega wątpliwości, ale zauważmy, że nie raz podczas trwania turnieju przytrafiały im się momenty dekoncentracji i co najważniejsze przegrane sety, jak chociażby z Meksykiem czy Kubą, a w meczu z jak do tej pory najmocniejszym zespołem, Bułgarią męczyli się w tie-breaku. Teraz popatrzmy na naszych zachodnich sąsiadów, Niemcy rozpoczęli zmagania na polskich boiskach od porażki z utytułowaną Brazylią, ale z meczu na mecz było coraz lepiej i nie da się ukryć, że teraz są w niesamowitym gazie, o czym świadczy chociażby ostatnie gładkie zwycięstwo z zawsze mocną Bułgarią, po pierwszej przegranej zanotowali serię 6 zwycięstw z rzędu i chociaż ciężko będzie im ją przedłużyć to nie mam żadnych wątpliwości, że łatwo skóry nie sprzedadzą i postawią się dzisiaj Sbornej. Czekam z niecierpliwością na to spotkanie i życzę powodzenia!
⛔100

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: WTA - Tenis
Godzina: 21:00
Spotkanie: Venus Williams - Shelby Rogers
Typ: Shelby Rogers
Kurs: 4,4
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W półfinale turnieju w Kanadzie spotykają się dwie zawodniczki o bardzo ofensywnym stylu gry. Rogers po szybkim odpadnięciu z USO, nadal jest głodna sukcesów i mierzy ku finału kolejnego małego turnieju WTA, poprzeczka dość wysoka bo gra z samą Venus, ale jak dla mnie Williams tutaj nie zachwyca i wczorajsze męczarnie z Hradecką to potwierdziły. Rogers prezentuje tutaj znacznie lepszy tenis, a jej specyfikacja gry pasuje pod ihard, mocny serwis oraz fh i kątowe zagrania. Zawodniczka ta wybiłą się w turnieju na clayu w Austrii. Od tego czasu ma na rozkładnie chociaż Genie czy Cornet.
Jeśli Amerykanka będzie dziś w uderzeniu postawi się Venus, dla której może to być pierwsza porażka w hali od 2008 roku gdzie przegrała z Pennettą.
⛔100

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 20:00
Spotkanie: Real Madryt - Atletico Madryt
Typ: BTS
Kurs: 1.91
Bukmacher: Bet365
Można powiedzieć że wreszcie mamy wyrównane derby Madrytu. Atletico pod wodzą Simeone gra rewelacyjnie, drużyna opiera się na kolektywie i żelaznej dyscyplinie taktycznej, passa kilkunastu lat bez wygranej z Realem poszła w niepamięć, Atletico zrewanżowało się za finał Champions League zgarniając Superpuchar i prezentowali się tam naprawdę dobrze, sądzę że dzisiaj mogą postraszyć Real i nawet wygrać, a gola strzelą na pewno. Atmosfera w drużynie Realu jest moim zdaniem słaba, ostatnie ruchy transferowe na pewno nie spodobały się kilku zawodnikom, dalej jest podział na zwolenników i przeciwników Mourinho, czy też przyjaciół Ikera albo Lopeza. Real prezentuje się po prostu słabo, zagrali dobrze z Sevillą i pierwszą połowę z Sociedad a tak to klapa na całej linii. Z Cordobą 2:0, ktoś powie ok, dobry wynik bez przemęczania się ale Real miał tam problemy ze stwarzaniem bardzo dobrych sytuacji, drugi gol w samej końcówce to strzał Ronaldo z dystansu, a przy 1:0 Cordoba miała ze dwie groźne sytuacje i gdyby coś wpadło to mogła by być sensacja. Jednakże z racji tego że są to derby i mecz odbywa się na Bernabeu, to myślę że Real postawi na atak i indywidualności jak Ronaldo, Bale czy James powinny zapewnić tego minimum jednego gola. Stawiam na wynik 2:2.
✅91

Otrzymane punkty reputacji: +7
jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Ligue 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Reims - Toulouse
Typ: over 2,5
Kurs: 1,9
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Typ trochę na szybko bo nie mam za dużo czasu. Reims overowa drużyna, która mniej niż 2,5 bramki miała tylko w meczu z Caen przegranym 0:2. U siebie w pierwszej kolejce wpakowali nawet 2 bramki PSG. Toulouse też lubi sobie postrzelać, gdzie over zaliczyli w 2 spotkaniach z Lyonem i Nice. Jak na Ligue 1 są to drużyny, które grają otwarcie i myśle, że dziś to udowodnią i pokryją typ.
⛔100

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:30
Spotkanie: Polska - Iran
Typ: 3:0
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Osobiście uważam, że dzisiejszy mecz z Iranem dla polskiej reprezentacji może okazać się jednym z najważniejszych spotkań na tym turnieju. W przypadku zwycięstwa &quot;biało-czerwoni&quot; praktycznie zapewnią sobie awans do kolejnej fazy turnieju. Podobne zdanie co do samego spotkania mają nasi zawodnicy, zwracając uwagę na wielkie znaczenie rywalizacji z Iranem. W tym roku mierzyliśmy się z nimi cztery razy, bilans spotkań to 2:2. Zawsze górą był gospodarz mam nadzieje że tak pozostanie i dzisiaj. Najlepszym wariantem z punktu widzenia naszej reprezentacji byłoby zwycięstwo w trzech setach jak najmniejszym nakładem sił, w takim przypadku nie musielibyśmy się już martwić o jutrzejszy mecz z Francją. Wielkim atutem Polski będzie publiczność, która zawsze dodaje skrzydeł. Liczę na podtrzymanie dobrej formy Michała Winiarskiego i zmysł rozegrania Pawła Zagumnego te dwa czynniki mogą być kluczowe jeśli chodzi o wynik meczu.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom