>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.08.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 13:30
Spotkanie: Hull City - Leicester
Typ : Obie drużyny strzelą
Kurs: 2,08
Bukmacher: Unibet
Przyszedł czas na ligę angielską.Mistrz Anglii zmierzy się z drużyną, która po play offach opuścila Championship i dołączyła do Premier League. Typuje inaczej niż kolega wyżej z kilku powodów. W 7 ostatnich meczach ekipa Hull City zdobyła conajmniej jedną bramkę. Natomiast strzelców Leicester nie muszę przedstawiać, dodatkowo do klubu doszedł A. Musa, co sprawia że ofensywa Leicester stoi teraz na jeszcze wyższym poziomie, niż było to w zeszłym sezonie. W tym meczu na pewno zechcą szybko zdobyć prowadzenie, aby potwierdzić swoją formę, mogą przez to nadziać się na kontrę, czy też popelnić jakiś błąd w obronie, który może skończyć się bramką dla Hull. Dodatkowo zawieszony jest Huth. Trzeba pamiętać też, że jest to pierwszy mecz PL w tym sezonie, a w pierwszych kolejkach lubią dziać się większe cuda.
✅108

Otrzymane punkty reputacji: +8
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Championship
Godzina: 19:00
Spotkanie: Norwich - Sheffield Wed
Typ: 1 ha -1,5
Kurs: 3,75
W drugiej kolejce zaplecza angielskiej ekstraklasy zmierzy się spadkowicz z Premier League - Norwich z szóstym zespołem poprzedniego sezonu Championship. Gospodarze mają na ten sezon postawiony jasny cel - szybki powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii. Pieniądze inwestowane w klub i zawodnicy którzy zostali w klubie a poziomem gry nie pasują do 2 ligi to wszystko sprawia że zespół nie może sobie pozwolić na zbyt długi pobyt po za Premier League. W klubie pozostał praktycznie cały trzon zespołu z byłą gwiazdą Evertonu Stevenem Naismith&#39;em na czele. W klubie pozostały tacy uznani zawodnicy jak środkowy obrońca Timo Klose, gwiazda reprezentacji Irlandii Wes Hoolahan, motor napędowy reprezentacji Norwegii - Alexander Tettey, czy król strzelców Norwich, kiedy to zespół awansował do Premier League (20 goli) Cameron Jerome. Trenerem pozostał uznany na angielskich stadionach - Alex Neil. Swoje aspiracje do powrotu do BPL Kanarki pokazały już tydzień temu w pierwszej kolejce, gdzie śmiało można powiedzieć zniszczyły Blackburn w delegacji aż 4:1, a wynik mógł być jeszcze wyższy, bowiem zespół Alexa Neila oddał aż 12 celnych strzałów na bramkę rywali.
Sheffield zwyciężyli przed własną publicznością borykającą się z poważnymi problemami Aston Ville 1:0, ale sama gra zespołu prowadzonego przez Portugalczyka Carvalhava nie zachwyciła. Z klubu odeszło kilku zawodników, którzy stanowili o sile zespołu a do klubu przyszli tylko młodzi zawodnicy, którzy mają być tylko uzupełnieniem kadry. Transfer Sheffield który patrząc na nazwisko może robić wrażenie to napastnik Steven Fletcher. Jednak prawda jest taka, że Szkot od kilku już sezonów tuła się po różnych klubów i szuka formy ale jakoś jej nie potrafi odnaleźć. W zeszłym sezonie był wypożyczony do Marsylii, gdzie rozegrał tylko 11 spotkań i raz trafił do siatki rywali.
Dwa sezony temu, oba te zespoły grały razem w Championship i w bezpośrednich meczach raz padł remis a raz wygrały Kanarki. Najpierw oba zespoły mierzyły się na Hillsborough Stadium w Sheffield padł wynik 0:0 lecz to był szczęśliwy wynik dla gospodarzy tamtego meczu. Ogromną przewagę miał zespół Norwich, ale nie potrafił przełożyć tego na gole. Na Carrow Road już było inaczej. Pewnie wygrał zespół Norwich 2:0 a to był najmniejszy wymiar kary, bowiem w tym meczu Kanarki oddały aż 27 strzałów na bramkę a przy piłce zespół był aż 66% meczu.
Dziś spodziewam się dość jednostronnego spotkania, &quot;do jednej bramki&quot;. Norwich ma ambitny cel jakim jest powrót do Premier League, a żeby tego dokonać trzeba pewnie wygrywać takie mecze jak ten dzisiejszy na Carrow Road. Powodzenia!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
krzychugks 21

krzychugks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska 1 Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gks Katowice - Chojniczanka
Typ: x2
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bet365
Dziś startuje liga angielska,a ja wyskakuje z 1 ligą polską ;),zespół Chojniczanki ma wszelkie atuty by spokojnie wywieźć dziś z Katowic co namniej remis.Przede wszystkim w 2 ostatnich kolejkach nie zasmakowali porażki a Gksa musiała już uznać wyższość Wigry Suwałki i to u siebie,bilans bramkowy Chojniczanki to 7:6 dużo strzelają i ..tracą,ale Gks tylko 2:1 także o wiele słabsze armaty,co mnie jednak najbardziej przekonuje to niezłe wyniki ... sparingowe Chojniczanki z Ekstraklasową Pogonią porażka 1:0,a z Lechią wygrana 2:1 to już nie są ogórki,dla odmiany Katowice mierzyły się w tym czasie ze spadkowym Podbeskidziem i gładko przegrali 2:0,dla mnie nic dodać nic ująć,na tle dzisiejszych spotkań nie jest to wcale taka zła opcja.Pozdrawiam,jeśli komuś pomogłem daj cie dzięki,to mobilizuje.
Nic tak nie sprzyja mądrej i rzeczowej dyskusji, jak atmosfera pieniądza.Mario Puzo
✅75

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis M, IO Rio
Godzina: 18:30
Spotkanie: Del Potro - Nadal
Typ: 2-0 w setach Del Potro
Kurs: 4.30
Analiza:
Już gdy Delpo pokonał Djokovica wiedziałem że da zarobić na Olimpiadzie i dziś jest ten dzień. Ten mecz powinien mieć co najmniej równe kursy a one oscylują 1.60 (Nadal) -2.40 (Delpo). Tu nie ma dopuszczania. Mecz o Finał IO i będzie granke na Maksa. Moim zdaniem będzie to Del Potro na maxa a nie Nadal. Pasywny Nadal szukający gry i błędów przeciwnika to nie materiał a finał. Ponadto ta gra co prezentuje aktualnie nie ma szans wygrać z Del Potro. Nadal nie jest już wściekły tygrysem, a co najwyzej polskim podworkowym kotem na dobrej kradzionej karmie ???? . Przypominam że Hiszpan odstawił koksy przed Rio i musi przyjść moment kompletnego załamania organizmu i psychy. Delpo przejechał się po Djoku a z challengerami traci swój serw. Dziś jednak zagra Perfekt. To co najgorsze jest już za nim. Raczka nie boli i jest gaz, wielki GAZ. To będzie bezwzględne zamiatanie kortu Nadalem w wykonaniu Del Potro. Mocne płaskie zagrania, bite pod takim katem i szybkością dzadza wór winerow dla Delp&#39;a. Tu nie będzie czego zbierać z Rafy Vamosa Pereiry Nadała. Oj NIE !
⛔100

S 61

sanej

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, lotto ekstraklasa
Godzina:20:30
Spotkanie: Pogoń - Lks Nieciecza
Typ: Bts
Bukmacher: Bet 365
Kurs:1.95
Analiza: Będzie krótko bo piszę z telefonu. Pogoń w ostatnim czasie się rozstrzelala, strzelają przynajmniej po 1 bramce nie licząc meczu ze Śląskiem. Słoniki też dają radę, strzelają sporo bramek, są groźni w ataku. Chciałem grać czysty win ale jednak idę moim zdaniem bezpieczniej i gram, że obie strzelą. Statystyki potwierdzają typ. Pogoń traci dużo bramek a dzisiaj liczę, że obie drużyny strzelą przynajmniej po 1. Wczoraj nie wrzuciłem typu na bts Lechii z Koroną i żałuję. Dziś próbuję szczęścia po takim samym kursie, mam nadzieje, że typ wejdzie i ktoś skorzysta.
⛔100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka M, IO
Godzina: 20:00
Spotkanie: Polska - Rosja
Typ: Polska WYGRA pierwszy set i WYGRA cały mecz
Kurs: 2.40
Analiza:
Koledzy, bet dnia. Polska idzie w IO jak burza, wygrała 3 na 3 mecze. Rosja wygrała 2 na 3, a pojawia się tu taki ważny aspekt że jedyny mecz który przegrała to ten z Argentyną nie zdobywając przy tym nawet punktu (1:3), z kolei Polska tą Argentynę która pokonała Rosję ograła 3:0, jakieś jeszcze argumenty? Chyba będą zbędne. Każdy widzi jak Polska gra na Olimpiadzie, praktycznie nie ma słabych stron, Antiga idealnie wstrzelił się z formą, idziemy po medal, nie ma co ukrywać! Może złoto? A dodatkowo z Rosją mamy rachunki do wyrównania za ostatnie dwie porażki w LŚ grając eksperymentalnym składzie mając już zapewniony final six, teraz jesteśmy w pełnym składzie, gramy koncertowo, a u Rosjan nie ma choćby ich najlepszego zawodnika i jednego z najlepszych na świecie Muserskiego i to właśnie było widać z Argentyńczykami. Polska wygra pewnie, rozniesiemy ich i zapewnimy sobie tym 1 miejsce w grupie! Bo właśnie o to dzisiaj gramy! Zwycięstwo daje nam 1 miejsce w grupie bo w perspektywie zostanie mecz w ost. kolejce z najsłabsza w stawce Kubą. Wczoraj trafiłem w siatkę kobiet 4.33 kurs Seriba win 1 set i mecz z Chinkami, dziś kurs trochę niższy dla was, ale także ponad 2, i mam nadzieję, że w pełni skorzystacie! Powodzenia!
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Rio - Półfinał IO
Godzina:
19:00
Spotkanie:
Del Potro J. - Nadal R.
Typ:
Del Potro J.
Kurs:
2.36
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 4:8 z lat 2007-2013. Od tego czasu wiele się zmieniło, pamiętam ich finałowe spotkanie z turnieju w Indian Wells w 2013 roku gdzie bodajże Argentyńczyk prowadził 6:4 3:1 i ostatecznie przegrał spotkanie. Jednak Nadal wtedy miał fenomenalny rok (74-7), a samo finałowe starcie było rozgrywane w upale, do tego korty w Indian Wells nie są tak szybkie jak w Rio.

Na hardzie 4:3 dla Del Potro i wydaje mi się, że po dzisiejszym meczu powiększy tą przewagę. Po pierwsze Del Potro jak widać potrafi zmobilizować się na czołówkę, ograł tutaj Djokovica w 2 setach, na Wimbledonie Wawrinkę. W 2012 roku o mały włos przegrał półfinałowe starcie z Rogerem Federerem na trawie 6:3 (5)6:7 17:19. Pokonał w meczu o brązowy medal Djokovica w dwóch pewnych setach. To robi wrażenie i widać, że IO traktuje bardzo poważnie.

Serwis na pewno będzie po stronie Argentyńczyka, bo Nadal tutaj był już wielokrotnie łamany. Do tego jak wszyscy wiemy nie ma tej pewności w jego grze jak za lat świetności. Hiszpan jest mocny to prawda, nie da się tego ukryć, ale nie aż tak, żeby robić z niego w tym momencie herosa tenisa.

Do tego wszystkiego dochodzi ciekawy fakt, że Nadal grał tutaj w deblu, wygrał złoto, więc dochodzi atut zmęczenia i wydaje mi się, że też motywacja zmalała, bo już coś tutaj wygrał. Wywiady, konfetti, ukoronowanie to na pewno nie pomaga w skupieniu przed tak ważnym meczem jak dzisiaj. Liczę na wspaniały mecz obydwu tenisistów.

✅136

Otrzymane punkty reputacji: +1
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia . Premier League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Hull City - Leicester
Typ: -1.75 Leicester
Kurs: 4.80
Analiza:
Hull co prawda powrócili do Premier League, ale nikim się nie wzmocnili. A wiemy, jaka jest różnica pomiędzy Championship, a Premier League.
W dodatku podstawowy bramkarz McGregor zmaga się z kontuzją. Kilku piłkarzy zmaga się z kontuzją.
Wygląda na to, że będzie głónym kandydatem do spadku.
Dzisiaj zagra z mistrzem Anglii Leicesterem, który już w dzisiejszym spotkaniu powinien pokazać się z dobrej strony, aby już po pierwszej kolejce nie tracić punktów do rywali, którzy w tym sezonie bardzo się wzmocnili. Może być ciężko potem ich gonić.
Dlatego takie mecze, jak ten Leicester powinien wygrywać.
Odszedł N&#39;Golo Kante do Chelsea, ale za to klub wzmocnił Musa, pozyskany z CSKA Moskwa oraz Mendy z Nicea.
Czy Kapustka będzie wzmocnieniem? Dajmy mu trochę czasu.
⛔100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Spotkanie: Górnik Łęczna vs Legia
Typ: Legia over 1.5 gola
Kurs: 1.90
5 kolejka polskiej ligi kopanej.
Mistrz naszego kraju zagra na Arenie w Lublinie,gdzie beda faworytem.
Ekipa z Łęcznej jak na razie nie zaznala smaku zwyciestwa w obecnych rozgrywkach i nie zanosi sie na to,aby cos mialo sie zmienic dzisiaj w tej kwestii.
Do tej pory w 4 spotkaniach zaliczyli 3 porazki i jeden remis,tak wiec fajerwerkow kibice jeszcze nie odpalali.
Na inauguracje przegrali w Chorzowie z Ruchem 1:2,przegrana pechowa bo stracili gola w 92 minucie.
Pozniej grali juz u siebie z Lechia i ponownie przegrali 1:2 ale walczyli dzielnie,poniewaz od 7 minuty grali w oslabieniu a mimo to stracili tylko dwa gole.Jak na polski kabaret przystalo samoboja strzelil jeszcze bramkarz gosci.
Kolejny mecz to starcie w Lublinie z Cracovia,nie mialem &quot;przyjemnosci&quot; ogladania tego meczu,ktory zakonczyl sie bezbramkowym remisem,losow meczu nie udalo sie odwrocic wprowadzonym zawodnikom w drugiej polowie a weszli m.in.Śpiączka czy Piesio ( ???? ).
W ostatniej kolejce kolejna wyjazdowa porazka tym razem z Nieciecza znowu 1:2...Tym razem znowu padl gol w doliczonym czasie,jednak bylo to trafienie honorowe dla Gornika.
4 dni temu Gornik wygral mecz pucharowy z Miedzia 3:2 na wyjezdzie.

Legia jak Legia...Po raz kolejny jest to glowny kandydat do tytulu w naszej EKSTRAklapie.
Pod wodza Besnika Hasi&#39;ego szalu jednak Legia nie robi,aczkolwiek pewnie z biegiem czasu i kolejnych spotkan beda sie rozkrecac.
Jak na razie w lidze przewodzi Jaga wraz z Zaglebiem,obie ekipy maja po 10 punktow.Do ich grona dolaczyla wczoraj Lechia,ktora zrownala sie punktami po wygranej z Korona,jednak maja mecz rozegrany wiecej.
Ekipa z Warszawy ma 6 punktow i zajmuje 8 miejsce.
Jak wiadomo juz za niedlugo mozemy byc swiadkami wiekopomnej chwili i awansu naszej druzyny do wspanialej Ligi Mistrzow.Czy Legii uda sie awansowac z Dundalk...??Prosimy wysylac sms&#39;y o tresci TAK lub NIE pod wybrany przez siebie numer.
Legia miala problemy ze strzelaniem bramek ostatnio to fakt,jednak passa ta dlugo trwac nie powinna zwlaszcza,ze druzyna sie odblokowala w tej kwestii w meczu pucharowym z Gornikiem Zabrze.
Moim zdaniem gol ze strony Legii dzisiaj pewny a ze ostatnio w ldize nie strzelali zbyt wielu goli to stac ich na strzelenie tych marnch dwoch bramek.
Łęczna nie jest druzyna,ktora &quot;nie lezy&quot; Legii wrecz przeciwnie - w ostatnich 8 meczach wyjazdowych z Gornikiem Legia zanotowala 5 zwyciestw,2 remisy i jedna porazke,bilans bramkowy 14:7.
Bardzo wazny okres dla mistrza Polski,z jednej strony odpadniecie z krajowego pucharu,z drugiej natomiast walka o punkty ligowe i o LM.
Stawiam dzisiaj na minimum dwa gole ze strony gosci.
⛔100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: ANGLIA: Premier League - Kolejka 1
Spotkanie: Hull - Leicester
13.08.2016 13:30
Typ: 2 i under 3,5
Kurs: 2,35
Bukmacher: bwin
Analiza: Dzisiaj o godzinie 13.30 czasu Polskiego odbędzie inaugurujące spotkanie Premier League pomiędzy zespołami Hull City i Leicester City. Sensacyjny mistrz z ubiegłego sezonu rozpoczyna batalię meczem z beniaminkiem. Leicester straciło w okienku transferowym swoje płuca czyli Ngolo Kante, jednak patrząc przez pryzmat tego iż w zespole zostali Vardy oraz Mahrez można śmiało stwierdzić że Mistrz Anglii z pewnością utruje nosa silnie budującym się zespołom. Beniaminkiem nie wzmocnił się żadnym nowym nabytkiem, jednak wola walki oraz motywacja na pewno będzie po stronie gospdoarzy w dzisiejszym spotkaniu. Ekipa Claudio Ranieriego na pewno będzie chciała udowodnić, że zwycięstwo w poprzednich rozgrywkach nie było dziełem przypadku. Dlatego dzisiejsze spotkanie będą chcieli wygrać i zgarnąć komplet punktów. Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie wyrównane jednak zdecydowanie lepszym zespołem jest Leicester, dlatego uważam że to oni zwyciężą w dzisiejszym spotkaniu po bardzo ciekawym meczu. Mój typ 0:2
⛔100

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Everton - Tottenham
Typ: BTS - Tak
Kurs: 1.80
Obie drużyny kojarzą mi się z grą do przodu, zatem idę tym tropem. Co prawda w Evertonie może zabraknąć Lukaku, od którego jest uzależniona gra ofensywna Evertonu, jednak ma tam kto jeszcze strzelać gole, np.: Kevin Mirallas, Gerard Deulofeu, Aaron Lennon, czy napastnik Arouna Kone. Co do defensywy, to zabraknąć ma Seamus&#39;a Colemana, prawego obrońcy, najwyżej wycenianego defensora Evertonu, co według mnie jest sporą stratą. W dodatku stracili swojego młodego, utalentowanego Stonesa, który wybrał grę dla City,o prawda zakupili Williamsa ze Swansea, ale nie zagra on jutro. Dwie dziury, które ciężko załatać, stąd myślę, że Everton ma ułatwione szanse na zdobycie gola. Co do siły ofensywnej Tottenhamu, to zagrać mają wszyscy, którzy są za grę do przodu odpowiedzialni: Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen czy Érik Lamela. Jestem przekonany, że któryś z nich zdobędzie gola, wykorzystując dziury Evertonu. Co do defensywy, nie zagra Moussa Dembele, grajek, który dużo piłek przecinał, odbierał, zatem jest do na pewno jakaś strata do Tottków. Myślę, że Everton u siebie zdobędzie choć jedną bramkę, Tottenham na nią odpowie (bądź w odwrotnej kolejności) i obie drużyny zdobędą gola.
✅80

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 Liga
Spotkanie: GKS Katowice - Chojniczanka Chojnice
Typ: 2
Kurs: 3,25
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Na dzisiaj proponuję mecz z naszej rodzimej 1 ligi. Oba zespoły zagrają dzisiaj w swoich najmocniejszych składach, nie ma poważniejszych nieobecności i trenerzy obu zespołów mogą wystawić swoje najlepsze jedenastki. Gieksa jak narazie pierwszy mecz przegrała u siebie z Wigry Suwałki 0-1 a na wyjeździe wygrała z Chrobry Głogów 2-0. Chojniczanka z kolei na inaugurację zremisowała z Zagłębiem Sosnowiec u siebie 2-2 a w drugiej kolejce również u siebie wygrała 5-4 ze Stomilem Olsztyn. Chojniczanka ma bardzo ciekawy i bardzo wyrównany zespół. Rywalizacja tam jest moim zdaniem dużo ciekawsza niż w drużynie z Katowic i są dziś w stanie wywieź z tego terenu 3 punkty. Gieksa jak to Gieksa szumnie zapowiada awans a potem daje ciała i wychodzi z tego duża lipa i tutaj też na to liczę. Chojniczanka pokazała w środę w Pucharze Polski, że ma wyrównany skład. Wygrali ze Stalą Mielece 2-0 a skład w porównaniu do meczu ze Stomilem był mocno zmieniony. Gieksa ma dobrą i ciekawą pierwszą jedenastkę ale moim zdaniem nie ma tak mocnej ławki jak dzisiejsi goście z Chojnic. Do tego tak jak piszę Katowiczanie lubią robić różnego rodzaju wpadki i niespodzianki na nie swoją korzyść i tutaj na to też liczę.
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina pilka n, ekstraklasa
Godzina 15:30 data 13/8/16
Mecz Arka-Śląsk
Typ Śląsk over 4,5 rożnych
Kurs 1.87
Buk betano
Bukmacherzy w tym meczu w roli faworyta wystawiają gospodarzy, ja mam trochę inne zdanie na temat tego spotkania.Arka co prawda dobrze sobie radziła we wszystkich spotkaniach u siebie ogrywając Wisłę 3-0 i w tym samym wynikiem Ruch Chorzów, jednak te mecze przynajmniej z Wisłą nie odzwierciedlają aż takiego wyniku.
Śląsk też nie radzi sobie najgorzej choć tych punkcików mają troszeczkę mniej, ale trzeba podkreślić że nie przegrali jeszcze spotkania a na wyjeździe ograli Pogoń 0-2 i zremisowali z Legią 0-0 tak więc na moje Śląsk dzisiaj w Gdyni sprawi sporo problemów, ja na to spotkanie idę w zakłady na rzuty rożne gości po całkiem przyzwoitej lini.
⛔100

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Everton - Tottenham
Typ: Tottenham -1
Kurs: 3.8
Bukmacher: unibet
Analiza
Typ na Tottenham jest już bardzo ciekawy ponieważ Everton jest mocno osłabiony, nie dość że sprzedali jednego z najlepszych obrońców ligi poprzedniego sezonu Stones&#39;a to w trakcie treningów przedsezonowych kilku ważnych zawodników dorobiło się kontuzji między innymi S. Coleman i Lukaku którzy byli kluczowymi zawodnikami poprzedniego sezonu. Do tego koniec sezonu Evertonu był tragiczny, między innymi porażka 0:4 z Liverpoolem w których byli tak bezsilni że aż mnie kibica Liverpoolu to bolało. Z drugiej strony Tottenham, który z sezonu na sezon jest co raz lepszy i rok temu nie wiele brakowało by zdobyli mistrzostwo w tym sezonie powinno być lepiej i sądzę, że z przytupem zaczną ten sezon.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna,Champions Cup,North America
Godz;20,00
Spotkanie;Inter-Celtic
Typ;obie strzelą
Kurs;1,75
Bukmacher;Winmasters
Za ,,wielką wodą,, spotkają się Inter z Celtikiem.Na drużynę włoską jest kurs w granicach 1,6.Do składów się nie dokopałem i dlatego przedstawię swoje argumenty za tym typem.
Celtic gra w LM,puchar ligi, lidze szkockiej i jeszcze takie mecze do niczego nie potrzebne.Normalnie powinien ten mecz wysoko przegrać.17go w środę grają już w Eliminacjach LM u siebie w Glasgow z całkiem solidną druzyną z Izraela Hapoelem Beer Sheva.
Drugi kontynent,daleko do domu,inna strefa klimatyczna,brak odpoczynku....to po co im ten mecz,ja się pytam?
Liga Mistrzów to kasa.
Jednak po drugiej stronie boiska staje drużyna która od dłuższego czasu mnie nie przekonuje.
Ostatnie mecze Interu to przegrane 1-6 z Totkami,czy 1-4 z Bayernem Mon.Przegrali nawet z Litexem Lovech 1-2, z Psg 1-3,0-0 z Wattens.Zachowując obiektywność wygrali jeden mecz na ,,tournee,, z Real Salt Lake 2-1 i zremisowali 1-1 z Estudiantes.
W ostatnich 2 meczach stracone 10 goli,to nie uchodzi takiej drużynie.
Celtic w ostatnich 8 meczach ZAWSZE strzelił gola,Inter oprócz wspomnianego 0-0 z Wattens również.
Wynik meczu jest kwestią otwartą,ale bramki powinny paść z obu stron.
Za drobne gram plus 3,5 gola,kurs 2,80,ale do końca nie wiem,czy te bramki na pewno zdobędzie Inter,a nie odwrotnie.
⛔100

peteer23 7

peteer23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia 1 liga
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Zwolle - Sparta
Typ:
HT/FT - X/1
Kurs:
4.80
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Przed nami 2 kolejka Eredivisie o 20:45 Zwolle podejmie Sparte gospodarze po pierwszej kolejce zdobywaja punkt w wyjazdowym meczu z NEC Nijmegen 1-1 Sparta natomiast przegrywa u siebie z Ajaxem 1-3 Oba zespoly przed sezonem w meczach towarzyskich szalu nie grali Zwolle w 6 meczach 3 razy wygrywaja jak i tyle samo razy przegrywaja goscie dzisiejszego spotkania rozegrali 7 meczy towarzyskich takze wygrywaja 3 spotkania lecz pozostale 4 remisuja ale to mecze towarzyskie wiec kazdy wie jak jest jesli chodzi o mecze bezsposrednie obu ekip Zwolle u siebie ze Sparta przegralo w 2005 roku w playoff ach wczesniej rozegrali jeszcze 3 spotkania wszystkie 3 wygrali gospodarze w 2010 3-1(1-1) w 2011 2-0(0-0) i w 2015 w meczu towarzyskim 3-1(1-0) jak widac gospodarze u siebie powinni wygrac a licze w dodatku na to ze wszystko rozstrzygnie sie w 2 polowie polecam zagranie over2.5 chodz kurs w granicach 1.7

⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Holandia Eredivisie
Godz. 19:45
Spotkanie : Ajax : Roda
Typ : Ajax over 1.5 gola w pierwszej połowie
Kurs : 2.90
Bukmacher : Sportingbet
Analiza :
Ajax zaczął nowy sezon od zwycięstwa w meczu wyjazdowym z Spartą 3:1 , w pierwszej połowie padł wynik 1:1 ale na prowadzenie objął Ajax już 5 min gry , dziś rozgrywaja pierwszy mecz sezonu przed własną publicznością i nie ma co ukrywać są zdecydowanym faworytem a przeciwnik chyba nie za bardzo wymagający zaglądając do H2H , na 17 meczy u siebie ani jedna porażka w bramkach 48:13 tak więc możemy liczyć że i dziś Ajax powinien trochę tych bramek nastrzelać , osobiście liczę że strzelanie goli Ajax zacznie już w pierwszej odsłonie spotkania , ostatni ich meczu tu w Amsterdamie to wynik 6:0 natomiast już w pierwszej połowie Ajax prowadził 3:0 stąd też liczę że inauguracja na Amsterdam ArenA powinna być efektowna a Ajax w pierwszej połowie zdobędzie przynajmniej 2 bramki !
✅190

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom