>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.08.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis Ziemny Cincinnati (USA), twarda
Spotkanie : Lu Y-H. - Ł.Kubot
Typ : 2
Kurs : 2,50
Bukmacher : Pinnacle
Analiza:
Dziś o godz 19.00 zmierzą się ze sobą Tajwański zawodnik Lu Y-H. z naszym tenisistą Łukaszem Kubotem.Faworytem tego spotkania według bukmacherów jest Tajwański zawodnik chyba trudno się z tym nie zgodzić,ale ja w tym meczu licze na niespodziankę , Kubot już nie raz pokazywał, że lubi grać na twardej nawierzchnii.Kubot w tym roku właśnie na twardej nawierzchnii pokonał Dolgopolova więc czemu ma nie wygrać z Lu Y-H. ???? Przeciwnik Kubota na tawrdych nawierzchniach spisuje się średniawo, choć wczoraj zaskoczył pokonując będącego ostatnio w dobrej formie Kolumbijczyka Fallę.
Ciekaw jestem tego spotkania ale wierze mocno w Łukasza, ostatnio zbyt często odpada w 1 czy 2 rundzie , mam nadzieje że dziś będzie inaczej.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna 2 Bundesliga
Spotkanie - Dresden : Monachium 1860
Typ - Handicap 1:0 / Monachium
Kurs - 5.50
Buk - Bwin
Analiza :
Na dzisiaj spróbuję coś z drugiej ligi Niemieckiej wieczorem spotkają się ze sobą D. Dresden z Monachium 1860 i nie ukrywam że liczę na zdecydowane przynajmniej dwoma bramkami zwycięstwo gości . Gospodarze w inauguracyjnym meczu spotkali się na wyjeżdzie z Bochum i przegrali 2:1 , ubiegły sezon D. Dresden zakończyło na bezpiecznym 9 miejscu z 45 pkt na koncie , na swoim terenie w 17 meczach ich bilans wyniósł 8-5-4 no nie jest to jakiś imponujący wynik bowiem 8 zw. na 17 spotkań no ale ........ .
Drużyna z Monachium natomiast ubiegły sezon zakończyła na 6 miejscu tylko 5 pkt. zabrakło do meczów barażowych na wyjazdach ich dorobek to 25 pkt 7-4-6 . W pierwszym spotkaniu tego sezonu podejmowali na swoim terenie beniaminka Regensburg wygrali ale skromnie 1:0 no ale ważne są 3 pkt . Ja zajrzałem do spotkań które obie 11 rozegrały ze sobą i tak wygląda to raczej remisowo ale co ciekawe to to że obie drużyny wygrały po 3 spotkania ale z tych 3 spotkań obie po 2 razy wygrały grając na wyjazdach i tak Dynamo Drezno u siebie 1-0-2 i 2:5 natomiast na terenie Monachium 1-0-2 i 5:6 . W ubiegłym sezonie Monachijczycy wygrali tutaj 1:0 ale w sezonie 2004/5 0:4 dlatego liczę na przynajmniej 2:0 dzisiaj dla 1860 ! Pozdrawiam !
⛔ 100

K 0

kristof0111

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis ziemny WTA - SINGIEL: Cincinnati (USA)
Spotkanie : Giorgi C. - Schiavone F.
Typ : 2
Kurs : 1.4
Bukmacher : bet365.com
Analiza:
Dziś w Cincinnati zagrają młodziutka Giorgi z bardzo doświadczoną tenisistką Schiavone.Do tej pory nie grały ze sobą.Giorgi ostatnio 3 porażki z rzędu z średnimi tenisistkami Falconi I. czy Lertcheewakarn N.,tylko porażka z naszą Agnieszką Radwańską była spodziewana.A Schiavone ostatnio w niezłej formie.Co prawda przegrała z Zvonarevą ale ograła w tym sezonie m.in.M.Kirilineko.Myślę że w tym meczu wygra doświadczenie z młodością.
⛔ 100

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis Ziemny Cincinnati (USA), twarda
Spotkanie : Troicki - Dodig
Typ : 2:0
Kurs : 2,78
Bukmacher : Pinnacle

Analiza:

Dziś o godz 21:00 ma się rozpocząć ciekawie zapowiadające się spotkanie w ramach turnieju Tenisa Ziemnego rozgrywającego na kortach w Cincinnati w Stanach Zjednoczonych. Nie wiem, a raczej w to wątpię że spotkanie to rozpocznie się o godzinie o której bukmacherzy zablokują kursy - tj. 21:00. Dlaczego ? Każdy kto zna się chodź trochę na tenisie, wie, jak to bywa z tymi godzinami, wystarczy że mecz odbywający się na tym samym korcie potrwa dłużej niż zakładają organizatorzy, no i już mamy opóźnienie. Ale mniejsza o to. Typ, na zwycięstwo Viktora Troickiego pobieram z dwóch względów... pierwszy to kurs. Bardzo atrakcyjny w mojej opinii. 2.78 na wygraną w dwóch setach, to chyba przesada. Ktoś może mieć inne zdanie, ale jednak myślę że będzie dobrze. Viktor zajmuje w rankingu ATP - nie najgorsze bo 33 miejsce. Jego rywal, w tej samej tabelce miejsce o 67 pozycji niżej... Wiem że to sport, że to tylko statystyki, jednak myślę że dziś niespodzianki nie będzie. Sport dzieli się na dwie grypy, taki w którym niespodzianki występują, oraz taki w którym ich brak, wg. mojego typy po bardzo okazałym kursie, niespodzianki nie będzie.
✅ 178

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom