>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.05.2024 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: FC Barcelona - Real Sociedad
Typ: X2
Kurs: 2.07
Bukmacher: Fortuna
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/35-kolejka-laliga-10-05-2024-13-05-2024.171113/#post-7265627
Analiza:

Witam, dziś o 21 w lidze hiszpańskiej zagrają Barcelona oraz Real Sociedad, typuję tutaj remis bądź wygraną gości. W Barcelonie nie zagrają de Jong oraz oczywiście dalej Balde i Gavi, u gości zabraknie między innymi Tierneya, Zubimendiego, Traore, Zubeldiego. Barcelona walczy o drugie miejsce, jeśli dziś wygra to przeskoczy Gironę, ale myślę że będzie to ciężki mecz dla gospodarzy. Real Sociedad również ma o co walczyć, a mianowicie o 6 pozycję którą aktualnie zajmuje Betis mający 1 punkt więcej. Barcelona ostatnio traci bardzo dużo bramek, przegrali u siebie rewanżowy ćwierćfinał z PSG aż 1:4, potem w meczach ligowych tracili 3 gole z Realem Madryt, 2 gole z Valencią, czy ostatnio 4 z Gironą. Real Sociedad ostatnio spisywał się lepiej, od odpadnięcia z Ligi Mistrzów również z PSG zagrali 7 meczy ligowych, wygrali z nich 4, 2 zakończyły się remisami, a tylko raz przegrali 0:1 z Realem Madryt. Myślę, że goście postawią trudne warunki, typuję X2.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka Włochy
Godzina: 20 45
Spotkanie: Venezia - Reggiana
Typ: Over 161.5 punktów z dogrywka
Kurs: 2.40
Bukmacher: fortuna
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/thr...4-typy-analizy-komentarze.169368/post-7265651
Analiza: Wkroczyliśmy w decydujące fazę rozgrywek. W drugiej rundzie PO Venezia gra z Reggiana, obecny stan rywalizacji 1:0 dla przyjezdnych. Venezia rzuciła 74 w pierwszym meczu i myślę że dzisiaj się poprawia. Z reguły są skuteczni na własnym parkiecie. Spodziewam się lepszej skuteczności z ich strony, Reggiana standardowo będzie zawsze groźna jeżeli chodzi o trafienia dwupunktowe.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom