Tenis ATP Madryt
godzina 16.00
spotkanie : Rafael Nadal - Novak Djokovic
Typ : przegra pierwszego seta wygra mecz Novak Djokovic
Kurs :9.0
buk williamhill
analiza:
No Tośmy się doczekali.Ostatni raz zagrali ze sobą w Rzymie w ubiegłym roku dokładnie rok temu 13 maja 2016.Ten mecz się zaczął o 16.35 więc nawet godzina się prawie zgadza.Wygrał Novak 2:0 potem wygrał French Open 2016 po raz pierwszy w karierze i od tego czasu coś się u niego zacięło , nie obronił tytułu na Wimbledonie(3 runda porażka z Querreyem ) , odpadł w pierwszej rundzie Igrzysk Olimpijskich z Del Potro (tutaj miał pecha) , potem na US open było całkiem nieźle finał ale tutaj pokonał go zasłużenie Stachu Wawrinka ,
kolejny finał Londyn WTF tu przegrywa z Murrayem i oddaje NR1ATP Anglikowi .
W
Australian Open tragedia druga runda i porażka z Istominem .Dzisiaj jest zawodnikiem bez sztabu i trenera i ***** zaimponował mi .
Czego może jeszcze dokonać w Tenisie? To ciekawe pytanie .Pewnie znalazło by się kilka ciekawych odpowiedzi: obronić tytuł na Roland Garrosie? , wygrać znowu Wimbledon?, zdobyć Olimpijskie złoto za 3 lata?niby fajne odpowiedzi ale mnie najbardziej by pasowało pokonać Nadala w Madrycie , przed jego publicznością najchetniej po przegranym pierwszym secie
Wielu będzie pukało się w głowę czytając te słowa a ja i tak zagram ten bet .Dzisiaj na korcie będzie wiało magią.
H2H 26 : 23 dla Novaka na wszystkich nawierzchniach.
na maczce 13:7 dla Rafy ale ciekawostka ostatnie 3 mecze wygrał Djoko a Nadal nie ugrał nawet seta Monte Carlo 2015 2:0 , French Open 2015 3:0 , Rzym 2015 2:0
Nadal nawet na tym forum jakiś czas temu skazywano na powolną śmierć sportową , a że kokos a że kolana a że już się skończył.A on proszę czwarte miejsce na Igrzyskach po przegranym półfinale z Del Potro i był to najlepszy mecz tych Igrzysk!!!!!!!!i złoto Olimpijskie w deblu z Lopezem , potem jeszcze dołożył finał w
Australian Open który sprezentował
Rogerowi
potem finał w Miami i tu mu Roger niczego nie sprezentował;-) potem kolejno wygrana w Monte Carlo i Barcelonie i znowu mamy Nadala jak za najlepszych czasów , króla mączki na Madryckiej mączce i Hiszpańską arystokracje na trybunach i cholerny Królewski Real Madryt w finale Ligi Mistrzów
))
*****!!!!!! nie za dużo tego dobrego???
A po drugiej stronie siatki poobijany , chudy Serb bez trenera i sztabu i jak wszyscy twierdzą bez formy!!!!!!*****!!!! tylko on może mi poprawić
humor jutro , co najlepszego może zrobić dla siebie ???Jaką jeszcze może znaleźć lepszą motywację ?
Patrzcie jak szybko z Murraya zeszło powietrze ! A Novak i Rogerr zadziwiali świat dziesiątki tygodni
)
a propos Roger wszyscy już mówili że jest za stary na Wielkiego Szlema a Tu proszę!
Też Renesans , jak u Nadala
Co może zrobić lepszego Novak jutro?jak nie pokonać Nadal w Madrycie ???
jest jedna ciut lepsza opcja przegrać pierwszego seta a potem dać dużego psztyczka w NOS i wygrać dwa kolejne sety i pokryć selekcję na moim kuponie!!!!!
Będzie bardzo , bardzo trudno!!!ale klasa i wielkość rywala może ponieść Novaka na wyżyny.Rafa to nie Istoin , Goffin czy Kyrgios , Rafa to jest właśnie ten koleś z którym nie mogłem przez 5 lat wygrać na mączce!!!! , podchodziłem cholerne 8 razy tutaj muszę się spiąć!!!!! bo to może mi dać kopa mentalnego i energetycznego a przecież jest French Open do obrony!!!!!!!
HM.... dzisiaj 13 maj 2017 , ostatni raz grali 13 maja 2016 , Nadal ma 13 meczy wygranych z rzędu , bilans na mączce 13 :7 .
TUTAJ JEST COŚ NIEŹLE POPIEPRZONE Z TYMI TRZYNASTKAMI !!!!!!
TUTAJ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO !!!!!!!!!
I jeszcze taka mała informacja Nowak wygrał 8 ostatnich meczy z Nadalem !!!!!
I w każdym wygrał bez straty seta!!!!!!!!!
W dwóch ostatnich meczach Nadal był blisko seta , bo padały Tiebreacki!!!!!!!
I Buki sugerują nam że Rafa jest dzisiaj faworytem ha ha ha !
I niech sobie będzie a Nowak bez trenera bez sztabu ale chyba też bez obciążeń , presja dzisiaj powinna spoczywać po Nadala stronie siadki.Do tego własna publika , mączka a ostatnie 8 meczów z tym cholernym chudym Serbem , co coraz dłużej odbija piłeczkę przed serwisem, nie ugrałem nawet seta!!!!!!
100 Nieregulaminowy buk