>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.02.2017 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
12:15
Riga FC - Nomme Kalju
Typ: Nomme Kalju over 1,5 gola
Kurs: 3,35
Buk: unibet
Mecz w ramach Winter League pomiędzy drużyną z Łotwy Riga FC, a drużyną z Estonii Nomme Kalju. Nie zgadzam się z bukami, wyżej cenię piłkę estońską od łotewskiej. Riga FC w lidze łotewskiej zajęła miejsce nr 5, natomiast Nomme to drużyna nr 3 ligi estońskie, ponadto Nomme ma tam jakieś ogranie na poziomie kwalifikacji do pucharów europejskich. Nomme Kalju już grało jeden mecz w tych rozgrywkach i pokonało inną łotewską ekipę Liepaję aż 4-1, a Liepaja sezon w lidze łotewskiej zakończyło pozycję wyżej od Riga FC. Też wtedy stawiałem over 1,5 gola na Nomme i bodajże w 20min. meczu juž ten over miałem pokryty. Dziś idę w tym samym kierunku, nawet można dać wyższy over 2,5 gola gdzieś na live, bo według mnie drużyny estońskie grają lepszy futbol, bardziej ofensywny co widać po wynikach.
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: Memphis (USA), twarda (w hali)
Godzina: 21:50
Spotkanie: Adrian Mannarino - Donald Young
Typ: 2
Kurs: 2,11
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Jest to pierwsze spotkanie na tym turnieju dla obu tenisistów. Dla Donalda Younga jest to pierwszy turniej od kompletnie nieudanego Australian Open, gdzie odpadł w 2 rundzie z Kohlschreiberem przegrywając zdecydowanie 0-3 w setach. Mannarino z kolei w AO odpadł zaraz w 1 rundzie i kolejny turniej na nawierzchni twardej rozgrywany we francuskim Quimper wygrał tracąc tylko 1 seta w całym turnieju i to z Polakiem Janowiczem. Fakt, że na tym turnieju nie było godnego przeciwnika, no może poza Janowiczem ale Polak akurat ostatnio częściej przegrywa niż wygrywa. Już na kolejnym turnieju w stolicy Bułgari Sofi, Francuz odpadł nieoczekiwanie zaraz w pierwszym meczu z Gruzinem Basilashvilim przegrywając w setach 0-2. Teraz Francuz zmienia kontynent i występować będzie na turnieju w Memphis, gdzie obaj tenisiści spotkali się już w 2015 roku i wówczas górą był amerykański tenisista wygrywając w setach 2-0. Dziś również spodziewam się wygranej Younga. On po nieudanym AO spokojnie przygotowywał formę pod ten turniej i wierzę, że będzie tutaj w Memphis dobrze dysponowany. Mannarino wygrał turniej ale jak wspomniałem nie było tam godnego przeciwnika. Francuz jest strasznie nierównym graczem i wyżej cenię Younga. On zagra u siebie i myślę, że będzie dużo lepiej przygotowany do tego turnieju niż jego dzisiejszy rywal. Amerykanin na początku roku swoją grą nie zachwyca ale szlifował formę pod ten turniej odpuszczając inne i wierzę tutaj w niego.
✅111

Otrzymane punkty reputacji: +2
belmondziak 48

belmondziak

Użytkownik
Dyscyplina: BPL
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bournemouth vs Manchester City
Typ: Manchester i Under 3.5
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Wisienki ostatnio zagrały słaby mecz z beznadziejnym Crystal Palac przegrywając u siebie 0-2!
Możliwe zacmienie formy, bo jak wiemy gospodarze radzili sobie tutaj z mocnymi ekipami Aresnal (X)i Liverpoor Win.
Goście wyczuwają powrót na drugie miejsce, na pewno powalczą. Jesus, który jest teraz w niesamowitej formie pewnie będzie chciał pokazać, że jest miejsce dla niego w podstawowym składzie.
City musi wygrać, żeby mieć spokojną sytuację w tabeli, głównie przez to, że zaczęła się LM i mogą być dodatkowo zmęczeni.
The Citizens nie będą chcieli przepaścić takiej szansy na powrót do TOP3 i przegrać ze średniakiem, aczoklwiek gospodarze walczą o wyjście ze strefy spadkowej.
Ostatnio goście w dobrej formie na wyjazdach wygrywając wysoko z czystem kontem!
2-1 albo 3-0 ???? !
Powodzenia!
✅150

G 1

gabro111

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:15
Spotkanie: Hannover 96 - VFL Bochum
Typ: BTS
Kurs: 1.65
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam, to moja pierwsza analiza na tym forum. Bukmacherką zajmuję się dopiero jakieś 3 miesiące, trochę się nauczyłem, ale nie uznaję się za wielkiego znawcę. Ale nie o mnie tu.
Mamy dziś spotkanie 2.Bundesligi. 3 w tabeli Hannover podejmuje 13 w tabeli Bochum, faworyt wydaje się oczywisty, jednak wyczuwam, że może być mała niespodzianka, a BTS jest raczej pewnym zdarzeniem. Dlaczego? Wystarczy spojrzeć chociażby na ostatnie 5 spotkań obu drużyn w lidze. Hannover w 4/5 obie drużyny strzeliły po 2 bramki, a w meczach Bochum wygląda to jeszcze lepiej - 5/5. Żadna z tych drużyn nie ma jakiejś mega szczelnej defensywy, dlatego też uważam, że obie strzelą. ????
P.S. Nie jesteś pewien? Nie graj! ????
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bournemouth - Manchester City
Typ: 2/obie strzelą
Kurs: 2,60
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami dokończenie 25 kolejki Premier League, kolejkę tą zakończy spotkanie pomiędzy 14 w tabeli Bournemouth a 5 drużyną Manchester City. Obie te ekipy dzieli 23 punkty.
Gospodarze jeśli wygrają ten mecz nie awansują ani o jedną lokatę natomiast goście jeśli zdobędą 3 oczka awansują na pozycję vice lidera ligi i będą mieli stratę aż 8 punktów do lidera.
Bournemouth w meczach u siebie zwyciężył 5 krotnie i 4 krotnie przegrywał + 3 remisy a więc średnio natomiast sporo bramek strzelają bo aż 21 na 12 meczy więc średnio prawie 2 gole na mecz, również aż 19 bramek stracili.
Manchester City jeśli chodzi o wyjazd 8 zwycięstw 4 porażki, jest to 2 wynik w lidze ale Oni strzelają jeszcze lepiej niż Bournemouth u siebie bo aż 26 bramek na 12 meczy co daje nam średnio ponad 2 gole na mecz, również sporo tracą 16 co daje ponad bramkę na mecz.
Jeśli chodzi o osłabienie obu ekip na ten mecz to u gości nie zobaczymy jedynie I. Gundogana a w ekipie gospodarzy: A. Smith, C. Wilson i prawdopodobnie C. Daniels i S. Francis.
W tym meczu widzę zwycięstwo gości natomiast mecz będzie pełen goli po obu stronach.
Powodzenia.
⛔100

S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka / Austria Bundesliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hallmann Vienna - Arkadia Traiskirchen
Typ: poniżej 148,5
Kurs: 2,1
Mecz sąsiadujących drużyn w tabeli...odpowiednio 6 i 7 miejsce. W tym sezonie drużyny grały ze sobą dwa razy:
12/8/2016 Arkadia - Vienna 62-78
10/17/2016 Vienna -Arkadia 65-71
Jak widać w bezpośrednich meczach zdobyli kolejno - 140 i 136 punktów. Jest to podstawowy czynnik przemawiający za tym meczem. Na dzisiejszy mecz drużyny jadą bez osłabień, jednak zarówno w jednej jak i w drugiej drużynie brak regularnych strzelców zdobywających w meczach po ponad 20 punktów. Więcej jakości koszykarskiej jest po stronie gospodarzy, Arkadia musi skupić się na obronie co zdecydowanie zwiększa ich szanse
⛔100

D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis- Challenger Tempe Kwalifikacje
Godzina: 19:30
Spotkanie: Hernandez-Elahi Galan
Typ: DW 1-2
Kurs: 5.50
Analiza:
Czemu bukmacherzy faworyzują Hernandeza? Ciężko mi znaleźć odpowiedź na to pytanie stawianie zresztą przez ludzi co znają się na tenisie. Dominikańczyk to przede wszystkim nawierzchnia ziemna. Tam jest bardzo groźny. Ale to nie jest też jakiś bardzo wysoki poziom. Na hardzie traci swoje główne atuty. Mecz z Lammonsem to zresztą pokazał wygrał po walce 2-1. Galan to też zawodnik preferujący cegłe. Ale..... No właśnie mamy tutaj ale. Czyli Galan posiada serwis. Moim zdaniem jakby miał dobrego trenera, który by mu wskazał odpowiednią drogę i kierunek rozwoju zdecydowanie w okolicach drugiej setki rankingu mógłby być. Posiada bardzo silny serwis. Szlifować by należało jedynie drugie podanie oraz grę przy siatce i w challengerach byłby groźny. Ale tutaj jego wyniki zrobiły na mnie dużo większe wrażenie. Ograł Quigley&#39;a i to bez straty seta. Jak na Kolumbijczyka to sukces. Potem ograł już słabszego Vege 2-1. Dlatego stawiam na Kolumbijczyka. Ale na pewno ciężko mu będzie ogarnąć Hernandeza 2-0. Ale liczę że w trzecim secie przeważy serwis Galana.5/10. Powo !!
⛔100

barron 88

barron

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 14:00
Spotkanie: Afyon Bld. Yuntas - Besiktas
Typ: Afyon Bld. Yuntas wygra mecz
Kurs: 1.80
Od dwóch dni kursy niemiłosiernie lecą w dół. Dwa dni temu można było złapać kursy w granicach 2.10 - 2.30, teraz u wielu buków te kursy oscylują w granicach 1.50 - 1.60. Drużyna Afyon walczy o play-offy, z kolei Besiktas musi pogodzić się ze swoim losem w tym sezonie i przyzwyczaić się do miejsca 11. tuż nad MSK Urfa. Serhat Coşkun i Ivan Borovnjak od 2017 grają dla Afyona i idzie im to coraz lepiej. Ten drugi powinien być wam znany z polskiej PlusLigi, bo w sezonie 2014/2015 występował w Cuprum Lubin, a w 2016 w Espadon Sczecin. Afyon pokazało w tym sezonie, że potrafi grać w siatkówkę. W meczach u siebie nie grają jakieś tragicznej siatkówki: 3 zwycięstwa i 4 porażki. Dwa triumfy nad Belediye Plevne i wyżej wspomnianej drużynie MSK Urfa. Wahania kursów są spowodowane właśnie transferami Coşkuna i Borovnjaka, którzy w dzisiejszym spotkaniu na pewno zagrają. Drużyna o bardzo podobnych predyspozycjach i poziomie gry, natomiast Afyon Bld. Yuntas u siebie takie mecze musi wygrywać jeżeli myśli o wyższym meczu. Przypomnę, że w tym sezonie obie te ekipy grały już ze sobą, z tym że w Besiktasie. 1.33 - 3.05, tak się miał kursy w meczu pomiędzy tymi dwoma drużynami z tego sezonu dokładnie z grudnia. Wtedy gospodarzem był Besiktas. Wahania i zachowania kursów był niemal identyczne do tych z dzisiaj. Nie zdziwi mnie jeżeli kursy na Afyon polecą do 1.30. Gospodarze dzisiaj po prostu biorą ten mecz.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Pogoń : Piast
Typ : Pogoń over 3.5 gola
Kurs : 10
Bukmacher : Bet365
Na początek zaznaczę że nie chodzi mi o wysoki kurs na ten typ ale przeczuwam że dziś Pogoń może sobie tych bramek nastrzelać , Pogoń w tym sezonie zaledwie raz poległa na swoim terenie a było to w trzeciej kolejce kiedy polegli ze Śląskiem 0:2 , w 9 meczach u siebie strzelili 20 bramek a w sumie mają ich 31 czyli większość w domu , co do Piasta to raczej nie będą mieli wiele do powiedzenia w dzisiejszym spotkaniu patrząc jak spisują się w meczach wyjazdowych 1-3-6 no a jak zajrzymy na bilans bramkowy zaledwie 7 bramek strzelonych i jest to najgorszy wynik w lidze w meczach wyjazdowych , po stronie straconych u gości 17 bramek , w meczach kontrolnych Pogoń wygrywała 5 razy, zremisowała raz i nie poniosła ani jednej porażki no i jak to u mnie H2H a tu Pogoń dosyć skuteczna w meczach z Piastunkami i było już nawet 4:0 , w pierwszym meczu Pogoń wygrała z Piastem u nich 2:0 i cóż jak tam się udało to może dziś będzie jeszcze lepiej .
⛔100

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Reczna , Szwecja -Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: Vasteras Irsta -Tumba
Typ: 1
Kurs: 1,55
Analiza:
Mecz miedzy 11 i ostatnim zespolem tabeli. Vasteras bilans 6zwyciestw , 12 porazek ; Tumba 2 zwyciestw , 2 remisy i 14 porazek. Jak widac oba zespoly nie bija sie o czolowe miejsca , ale o unikniecie spadku. Uwazam , ze w tym meczu gora bedzie Vasteras z kilku powodow . Ostatnie 5 meczow miedzy nimi na korzysc Vasteras.Do tego Tumba to druzyna nie umiejaca grac na wyjazdach .Jedyne punkty jakie wywyezli z obcej hali to byl mecz drugiej kolejki z Anderstops . Vasteras natomist u siebie gra zdecydowanie lepiej niz na wyjazdach ! W swojej hali nie zanotowali zadnej porazki z nizej notowanym rywalem , oprocz meczu z Anderstops na poaczatku sezonie , gdzie przegrali 3 bramkami , ale w zesploe byly kontuzje ! Do tego nawet najlepsze zespoly z ligi , ktore latwo pokonywaly ten zespol u siebie , juz tak latwo nie maja nigdy z tym zespllem na wyjezdzie . Vastera rowniez potrafi spokojnie wygrac z zespolami ze srodka tabeli jak Rimbo czy Linkoping , wiec mysle , ze z Tumba tez sobie dzis poradzi !
⛔100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: Piłka nożna
godzina: 18:00
spotkanie: Pogoń-Piast
typ: Zwoliński strzeli gola
stawka: 3,51
bukmacher: bet365
Witam serdecznie ciekawy typ z ciekawą stawką na gola Zwolińskiego dlaczego? ano dlatego ,że gra w napadzie w zespole ze Szczecina.Druga kwestia to to,że Zwolak jest ostatnimi czasy w dobrej dyspozycji strzelił trzy gole w ostatnim meczu sparingowym rozegranym z Kotwicą Kołobrzeg.Fakt Kotwica jest cienka choć jak widać Zwolak formy nie traci.Trzecim argumentem jest to ,że Zwolak w ubiegłym sezonie na stadionie Pogoni strzelił Piastowi dwie bramki więc czemu miałby tego nie powtórzyć w dzisiejszym spotkaniu.A czwarta sprawa ,że mnie się wydaję ,że od początku rundy wiosennej będzie chciał się pokazywać z jak najlepszej strony bo już w tamtym sezonie spekulowano ,że będzie chciał odchodzić z Pogoni .Moim zdaniem typ 50 na 50 jak będzie zobaczymy.Pozdrawiam
⛔100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania
Godzina: 20:45
Spotkanie: Eibar - Granada
Typ: Eibar handi -1.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
22 kolejka hiszpańskiej. 8 w tabeli Eibar z 32 punktami podejmuje Osasune z miejsca przed ostatniego w tabeli, 19stego z 13 punktami (prawie 3 razy mniej).
Eibar po 11 kolejkach u siebie zdobył 20 punktów - 6 wygranych, 2 remisy i 3 porażki. 15-13 bramki.
Granada na wyjeździe po 11 kolejkach zdobyła ledwie 3 punkty! (prawie 7 razy mniej niż Eibar u siebie!) - 0 wygranych , 3 remisy tylko i aż 8 porażek. 9-33 bramek straconych!
Granada na 8 porażek ligowych na wyjeździe aż 7 przegrała minimum dwoma bramkami!!
A i Eibar jak wygrywał (6 razy) to aż trzy minimum dwoma bramkami!
Dodatkowo ostatni ich mecz między nimi rozegrany w Eibar to 5:1 !! dla Eibaru!
Mega promocja i świetny kurs! Polecam pozdrawiam!
✅155

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Bundesliga 2
Godzina : 20:15
Spotkanie : Hannover 96 - Bochum
Typ : remis/Hannover 96 (do przerwy/koniec meczu)
Kurs : 4,50
Analiza :
Dzisiaj Hannover 96 zagra z Bochum. Łatwo w tym spotkaniu wytypować faworyta do zdobycia kompletu punktów, więc ja postanowiłem zagrać tutaj na remis do przerwy, zwycięstwo gospodarzy na koniec meczu. Goście zajmują niskie 13 miejsce z dorobkiem 23 oczek na swoim koncie, na wyjazdach zagrali do tej pory 10-krotnie notując 1 wygraną 3 remisy oraz 6 porażek, jest to jeden z niższych wyników w lidze bowiem pod względem spotkań wyjazdowych zajmują 16 pozycję. Gospodarze u siebie zagrali 9-krotnie 7 razy wygrali 1 remis i jedna porażka. W tym meczu jednak liczę na zwycięstwo gospodarzy, ale dopiero w drugiej połowie strzelą decydującego gola. Typ ten poeiram tym że gospodarze bardzo dobrze spisują się u siebie, natomiast goście słabo Graja na wyjazdach. Wydaje mi się że może paść wynik 1-0 lub 2-1.
✅350

Otrzymane punkty reputacji: +2
shorvenek 129

shorvenek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Seria A
Spotkanie: Lazio - Milan
Typ: Lazio -1.5
Kurs: 3.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś w hicie włoskiej Seria A zobaczymy starcie dwóch ekip walczących o europejskie puchary, Lazio podejmuje na własnym stadionie drużynę z Mediolanu - AC Milan. Obie ekipy spisują się dobrze w tym sezonie Lazio zajmuje 6 lokatę mając na swoim koncie 43 punkty bilans bramkowy 41:27, Milan natomiast ma 3 oczka mniej oraz bilans na poziomie 33:27. Myślę, że dziś zobaczymy wygraną gospodarzy przynajmniej dwoma golami, ponieważ goście po ostatnich meczach borykają się z kontuzjami i zawieszeniami. W drużynie Milanu na dzisiejszy mecz zabraknie - Antonelli L.(Kontuzja mięśnia) Bonaventura G.(Kontuzja mięśnia) De Sciglio M.(Kontuzja kostki) Kucka J.(Czerwone kartki) Montolivo R.(Kontuzja kolana) Paletta G.(Czerwone kartki) Romagnoli A.(Kontuzja uda). Czyli nie zobaczymy dziś podstawowej linii obronnej oraz brak Bonaventury i Kuco będzie odczuwalny przy zdobywaniu goli. W drużynie Lazio wszyscy zawodnicy są gotowi do gry.
Dzisiejsi gospodarze na własnym stadionie rzadko kiedy przegrywają 8Z 1R 3P z bilansem bramkowym 21:10. Milan natomiast na wyjazdach spisuje się średnio 5Z 2R 4P z bilansem bramkowym 16:15. Podsumowując, wszystko wskazuje dziś na zwycięstwo gospodarzy, myślę że dziś Lazio wygra przynajmniej dwiema bramkami przeciwko mocno osłabionemu Milanowi.
Link do meczu: flashscore.pl/mecz/je0czO0e/#szczegoly-meczu
⛔100

martinellini 468

martinellini

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Polska - Ekstraklasa
Godzina : 18:00
Spotkanie : Pogoń Szczecin - Piast Gliwice
Typ : Pogoń Szczecin
Kurs : 1,70
Ostatnio mogę się pochwalić trzeba dobrymi typami pod rząd ,wszystkie z Ekstraklasy ;) Dziś staram się nie ryzykować tak jak ostatnio i proponuję zagrać na szczecińską Pogoń. Portowcy u siebie grają bardzo dobrze. Ostatni mecz na własnym stadionie przegrali pierwszego Sierpnia ubiegłego roku. Pogoń bardzo dobrze spisywała się podczas okresu przygotowawczego. Z czterech spotkań wygrali trzy a jeden zremisowali . Piast natomiast pokazał się z nieco gorszej strony, przegrywając trzy mecze a zaledwie jeden wygrywając. Piast gra bardzo słabo na wyjeździe. Z 10 rozegranych ligowych spotkań przegrali 6 razy , 3 razy remisowali a raz zwyciężyli. Wygląda na to, że i dziś gospodarze dopiszą do swojej zdobyczy punktowej kolejne trzy oczka. Życzę powodzenia!
Jeśli pomogłem,będę wdzięczny jeśli klikniesz DZIĘKI :razz:
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +3
filipcz 15,9K

filipcz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Vanarama National League Południe
Spotkanie: Wealdstone - Whitehawk
Typ: Wealdstone
Kurs: 1.95
Analiza:
Miałem grać na City z handi, ale widzę już kilka analiz, więc nie będę powielał tych samych słów i przedstawiał identycznych statystyk, wybieram całkiem coś innego. Ten typ będzie ciekawszy :grin:
Dziś wieczorem, gdzieś w niższej lidze angielskiej, dojdzie do spotkania pomiędzy dwoma zespołami, które w ostatnim czasie nie grają zbyt dobrze. Oczywiście nigdy nie oglądałem ich w akcji, opieram się jedynie na dostępnych mi statystykach i postaram się znaleźć jakiekolwiek plusy przemawiające za drużyną gospodarzy
Wealdstone zajmują 13 miejsce(✅) ( na 22) w lidze, a ich ostatnie 5 meczów to 1 zwycięstwo(✅), 1 remis i 3 porażki. Nie mieli jednak oni łatwego zadania, ponieważ grali oni w tym czasie z pierwszą, z drugą(x2) i trzecią drużyną w lidze. Wszystkie te 3 zespoły są znacznie silniejsze, więc tutaj kolejny plus(✅) dla nich. No i w tym momencie wszystkie pozytywy się kończą.. ????
Whitehawk - ciekawa drużyna zajmująca 20miejsce.. Od listopada rozegrali w lidze 12 meczów i uwaga.. przegrali 10 z nich i aż 2 zremisowali! Nie wiem co dzieje się w tym zespole, ale ewidentnie przechodzą ciężki okres i w sumie to głównie dlatego typuję przeciwko nim.
Patrząc na bezpośrednie pojedynki to Wealdstone jeszcze nigdy nie pokonało Whitehawk grając na własnym stadionie. To sprawia, że ten typ staje się jeszcze ciekawszy ! Kiedyś musi być ten pierwszy raz, może dzisiaj ?
Przyznaję, że w tym meczu może wydarzyć się wszystko, ale przy tej &quot;formie&quot; gości, zwycięstwo gospodarzy jest najbardziej prawdopodobne. No nic.. Jeśli ktoś zagra ten typ, życzę powodzenia, ps .wejdzie na pewno ????
⛔100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina :Tenis
Godzina : 19:30
Spotkanie : Berdych T. - Copil M.
Typ : Copil M.
Kurs : 5,50
Analiza :Jest to mój ostatni typ na Rumuna. 130 w rankingu Copil http://www.atpworldtour.com/en/players/marius-copil/ca99/overview
zmierzy się z czeskim &quot; fajterem wagi ciężkiej&quot;. O tyle ryzykowny mecz że dla Copila jest to 3 spotkanie w Rotterdamie. Gram ten mecz z jednego powodu iż 13 w rankingu Czech zmierzy się 13 lutego ;-) Bilans korzystny dla Czecha 2-0. http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=259&amp;amp;language=en#2_5,3_3,17_56931,9_headtohead,7_16327,178_14510,197_107168,241_1,164_896172,389_56659 .
⛔100

piotrek756 73

piotrek756

Użytkownik
Dyscyplina :piłka Nożna Premier League
Godzina : 21:00
Spotkanie : Bournemouth-Manchester City
Typ : Handicap 1:0- City
Kurs : 2.10
Bukmacher : Bwin
Analiza : W 25. kolejce angielskiej Premier League rozegrany zostanie mecz, pomiędzy ekipami Bournemouth,a Manchesterem City, które zakończą kolejkę w poniedziałkowy wieczór na Vitality Stadium.
Według mnie zdecydowanym faworytem tego meczy jest drużyna z Manchesteru mająca na koncie 49 punktów i zajmująca 5 miejsce, lecz jeśli ten mecz wygrają wskoczą na 2 pozycję. Bournemouth 26 punktów na koncie i 14 pozycja.
Do ekipy Pepa Guardioli doszedł młody zawodnik, który już w pierwszych meczach pokazał się z bardzo dobrej strony i posadził Aguero na ławce, a jest nim Gabriel Jesus. Dał on drużynie pewną świeżość. 3 mecze w PL i już 3 bramki na koncie brazylijczyka. Bournemouth rozegrało ostatnio dość szalony mecz, gdzie przegrali z Evertonem 6-3. Także w poprzednich meczach się nie popisali, bo przegrali z Crystal Palace, którzy nie są w dobrej formie i przegrana z ekipą Hull 3-1. Ostatnie wyniki City z Bournemouth to wysokie wygrane niebieskich 4-0, 4-0 i 5-1. Dzisiaj liczę na spokojną wygrana Manchesteru.
✅110

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna
Godzina 20.45
Spotkanie : Lazio Milan
Typ : Over5,5 azjan kartki
Kurs : 1.950
Dziś uderzamy w kartki. Milan jest całkowicie pod ścianą i na pewno będzie chciał dziś ustrzelić chociaż jeden punkt, co za tym idzie - ostra gra. Myślę że będzie to typowy mecz walki gdyż również lazio nie może sobie pozwolić na głupią stratę punktów.
Ostatnie overy kartkowe w 3 ostatnich meczach h2h - over 4,5 over 5,5 over 4,5. Jak widać są to ostre mecze a i mam nadziej że dzisiejszy taki również będzie. Zabezpieczamy się azjanem by w razie czego wyjść na zero. Powodzenia!
Zły zapis typu (brak podanego bukmachera)
⛔100

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Lazio - Milan
Typ: over 2.5
Kurs: 1.763
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W poniedziałkowym, kończącym 24. kolejkę ligi włoskiej meczu spotkają się dwie drużyny z górnej części tabeli. Lazio po 23 meczach jest na miejscu 6, Rossoneri są tylko jedno miejsce niżej.
Do tego spotkania, jak napisano już wcześniej, Milan przystąpi bez kilku kontuzjowanych, bądź pauzujących za kartki graczy. Z pewnością jest to dobra wiadomość dla Rzymian, ale przestrzegałbym przed hurraoptymizmem i lekceważeniem podopiecznych Vincenzo Montelli, którzy w ostatniej kolejce ligowej wygrali na wyjeździe z Bologną, mimo że ostatnie 30 minut spotkania kończyli w 9-ciu (bramka w 89 minucie). Ekipa Lazio na ten mecz &quot;ustawiała sobie celowniki&quot; w Pescarze, gdzie w minionej kolejce wbili &quot;czerwonej latarni&quot; aż 6 bramek.
Obie drużyny mają w swoich szeregach bramkostrzelnych piłkarzy jak choćby Ciro Immobile - 12 goli (Lazio) czy Carlos Bacca - 8 goli (Milan).
W ostatnich 10 meczach, w których na własnym stadionie Lazio podejmowało Milan tylko raz zanotowano bezbramkowy remis. W pozostałych potyczkach zawsze padały minimum 2 bramki.
Dziś wieczorem więcej argumentów będzie po stronie Lazio i to ta drużyna stawiana jest w roli faworyta. Niemniej jednak liczę, że Milan nie odda meczu bez walki i po końcowym gwizdku w podsumowaniu meczu ujrzymy liczbę bramek over 2,5.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom