>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.02.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Koszykówka Euroliga
Spotkanie Anadolu Efez - Fenerbachce
Godzina 19.15
Typ Fenerbachce
Kurs 2.00
Bet365
Dzisiaj w Eurolidze may tureckie derby Stambułu .Bukmacherzy faworyzując lekko drużynę Anadolu ja jednak , biorąc pod uwagę ostatnie mecze i aktualna formę , postanowiłem postawić na Fenerbachce.Ostatni mecz miedzy tymi drużynami odbył się całkiem niedawno 28 grudnia właśnie w hali Anadolu i dość wyraźnie zwyciężyli gospodarze .To był mecz ligowy , zaraz po świętach i dzisiaj liczę na rewanż.Fenerbachce to lepsza drużyna , zwłaszcza w Eurolidze potrafią się zmobilizować i spiąć a bilans w ostatnich pięciu meczach h2h 4 do 1 na korzyść Fenerbachce .Spokojnie ze stawka bo to DERBY no i mamy 13piatek.
✅ 100

ludo 5

ludo

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Niemcy DEL2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ravensburg - Rosenheim
Typ: Ravensburg
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bet365
Okupujące 3 miejsce z dorobkiem 80 punktów Ravensburg podejmie na własnym obiekcie druzyne z 6 miejsca z 74 punktami Rosenheim. Dla mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze gdyż w domu są prawdziwą maszynką do wygrywania.
Biorąc po uwage mecze domowe Ravensburg plasuje się na 1 miejscu w tabeli z najwyższa liczbą zwycięstw. Rosenheim nie jest typową wyjazdową druzyną , ponad połowę swoich glorii zdobyli na własnym terenie. Mecz na pewno będzie bardzo ciekawy obie ekipy dzieli zaledwie 6 pkt i każda z nich będzie chciała utrzymać sie w strefie promującym barażami do DEL 1. Aczkolwiek biorąc pod uwagę fakt swojego boiska to Ravensburg jest zdecydowanym faworytem. Kurs nie nalezy do tych powalających ale można uzupełnic kupon i podwyższyc AKO o 1,7.
Powodzenia
⛔ 100

bzyk663439858 72

bzyk663439858

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- T-mobile Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz - Górnik Łęczna
Typ: 1X
Kurs: 1,55
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Dzisiaj inauguracja naszej ekstraklasy,w pierwszym meczu zmierzy się outsider w tabeli Bydgoska Zawisza z dosyć dobrze radzącą sobie w rundzie jesiennej drużyną z Łęcznej.Większość fachowców widzi dzisiaj drużynę gości jako faworytów tego spotkania,co potwierdzają też kursy,które szybko spadają.Gospodarze,których wszyscy spisali już na straty pozbyli się w przerwie zimowej wielu zawodników w tym najważniejsze ogniwo drużyny Masłowskiego,dosłownie rewolucja kadrowa w drużynie Rumaka,ale tak trzeba było zrobić,bo zaciąg z Portugalii kompletnie się nie sprawdził,przyszedł Świerczok z rezerw K`lautern i pewnie on będzie straszył Górnika w tym meczu.Co do sparingów obydwu drużyn to nie przywiązywałbym większej uwagi,liga to liga i tam zawsze jest inna bajka.Dyspozycja obydwu drużyn to wielka niewiadoma,natomiast pewne jest to,że Łęczna słabo spisuje się na wyjazdach i większość punktów,które zdobyła jesienią to u siebie,w delegacjach bardzo mizernie.Na pewno będzie to mecz otwarty i można się spodziewać overa lub bts.Zobaczymy czy rumak chociaż trochę poukładał grę Zawiszy,idę w stronę gospodarzy,wydaje mi się,że nie przegrają tego meczu 50/50,remis wydaje się prawdopodobny,ale Zawisza musi zacząć wygrywać,a gdzie jak nie w takich meczach u siebie.Co prawda konflikt z kibicami sprawy im nie ułatwia,ale wierzę,że mogą dzisiaj zaskoczyć.
✅ 55

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Austria
Godzina: 19:15
Spotkanie: Znojmo - Salzburg
Typ: over 5,5
Kurs: 1.71
Bukmacher: unibet
dalsze zmagania w grupie zwycięskiej, dziś spotkanie lidera z teoretycznie słabszą drużyną Znojmo. Druzyna gospodarzy bywa nieobliczalna i potrafi zaskoczyć jak np Linz który prowadził 3-0 i w 3 tercji nagle stracił 2 bramki i było gorąco. Ciężko wytypować wynik, bardziej liczę na bramki bo tak goście 5 ostatnich meczy wszystkie over 5,5 gospodarze 4 na 5. Kursiwo marne ale może do dubla myślę sklecić. Goście w 10 siątce klasyfikacji kanadyjskiej mają aż 5 zawodników - ogólnie drużyna odstaje od ligi może jakaś przygoda z KHL ? Byłoby ciekawie.... Gospodarze dysponują równym składem bez jakiś fajerwerków , wyróżniają się Pucher i Havlik sporo asyst . W sezonie Salzburg 3 razy górą (raz po remisie) , Znojmo raz wygrali na wyjeździe. 3 mecze w sezonie skończyły się overem, jeden nie. Cóż jeśli goście nie zwolnią tempa powinien być spokojnie wynik 4-5 bramkowy, gospodarzy stać na odpowiedź może 2-3 bramki co było widać ze wspomnianym Linzem drużyną która potencjałem jest zbliżona do Salzburga. Wszystkie te dewagacje zweryfikuje lód, ale mecz nie powinien być nudny....
⛔ 100

vomit 192

vomit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy,Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dortmund - Mainz
Typ: azjan handi 1.25 dla gości
Kurs: 2.28
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Szczerze mówiąc nie mam weny co tu napisać o tym meczu,więc będzie krótko i możliwie na temat.
W 21. kolejce Borussia Dortmund (21:27) podejmuje gości z Mainz (25:26).
Gospodarze w końcu po 5. niewygranych z rzędu spotkaniach pokonali w końcu na gościnnych występach ekipę z Freiburga aż 3:0 nieco poprawiając swoją ligową sytuacją-z ostatniego miejsca w tabeli wskoczyli na 16.,gdzie nadal świecą na czerwono.
Historia wspólnych spotkań sięga roku 2004,od tego czasu rozegrali 17 ligowych spotkań,gdzie górą była B.D aż 8 razy,Mainz wygrało 3 razy,a punkty były dzielone 6 razy.
Wracając do meritum,czemu mój typ to AH +1.25? Otóż dlatego,że B.D rzadko kiedy wygrywało więcej niż jedną bramką-udało im się to tylko 5 razy i aż 3 razy za pomocą Lewego...
Nie życzę Borussi źle,ale coś drgnęło w ich grze i nie wiem czy wygrana z Freiburgiem to drgawki przedśmiertne,czy to udana reanimacja trupa.
B.D może to przegrać,może to wygrać-nawet jeśli to i tak wątpię,że to będzie wielkie zwycięstwo.
⛔ 100

K 21

kanonier1106

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Austria
Spotkanie: Fehervar - Villacher
Typ: Over 6,5 gola
Kurs: 2,62
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
W dniu dzisiejszym w Erste Bank Eishockey Liga rozegrany zostanie mecz Fehervar - Villacher. Zaczęły się Playoffy i drużyny mają rozegrane po jednym spotkaniu. Nie zaczęło się zaciekawie dla jednych jak i dla drugich. Fehervar poniósł solidną porażkę na wyjeździe z Salzburgiem aż 3-7. Natomiast Villacher musiał uznać wyższość na własnym lodowisku Capitals Vienna 1-2. Obie ekipy są podrażnione porażką i na pewno będą chcieli jak najszybciej się zrehabilitować i odnieść pierwsze ważne zwycięstwo w tych Playoffach. Gospodarze jak i goście utrzymują solidną formę strzelecką co mogą świadczyć wyniki z ostatnich spotkań. Fehervar w 4 spotkaniach zdobył 14 bramek, strzelili 3 Salzburgowi, 4 znojmo, 4 Innsbruckowi oraz w rewanżu z Innsbruckiem kolejne 3 trafienia. Natomiast zaszła kolejka była wypadkiem przy pracy drużyny Villacher, bo wcześniej strzelali jak na zawołanie. Strzelili 3 bramki Znojmo, 6 bramek Dornbirn oraz po 5 bramek Linz i Klagenfurt. Także widać, że ekipy są mocno nastawione ofensywnie i mam nadzieje, że i tak samo będzie w tym meczu. Drużyny spotykały się w tym sezonie czterokrotnie:
Villacher - Fehervar 8-1
Fehervar - Villacher 4-1
Villacher - fehervar 5-4
Fehervar - Villacher 4-3
Podsumowując, mam nadzieję że chęć odniesienia zwycięstwa i podrażniuna duma wpłynie na celność strzałów i zaangażowanie. Obie ekipy mocno nastawione ofensywnie więc możliwe że padnie grad goli.
⛔ 100

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Piłka Nożna Francja National
CA Bastia - Bourg Peronnas
Godzina 20
Typ: do przerwy/koniec meczu - Bourg/Bourg
Bet365
Kurs: 4,33
Wicelider ligi z najlepszym strzelcem w składzie jedzie do drużyny otwierającej grupę spadkową. Goście w ostatnich pięciu meczach wyjazdowych wygrali 4 razy, a raz polegli. Plusem gospodarzy jest domowe 0 porażek u siebie. Tutaj jednak zakładam koniec tej imponującej serii. Wicelider w 7 z 19 spotkań prowadził do przerwy i takim wynikiem kończył także całą rywalizację. Bastia jest ostatnio w dołku. W czterch meczach uzbierała jedynie dwa oczka, a ostatnio przegrała ważny mecz z Consolat 2:1, a wcześniej wysoko uległa ekipie Boulogne 4:1. Aktualna forma skłania mnie ku gościom, a także zaryzykowaniu i obstawieniu ich prowadzenia już do przerwy.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
johnq 309

johnq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Rangers - Hibernian
Typ: J.Cummings strzeli 2 lub więcej
Kurs: 13.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Do konkursu podaję 2 lub więcej bramek w/w gracza. Ale osobiście polecam zagrać na jedną bramkę tego chłopaka.
Lubię ekipę Rangers, jeszcze nie dawno mimo że kursy na ich zwycięstwa były nie wielkie dały sporo zarobić. Dziś również skłaniałem się aby na nich postawić, bo jednak H2H jest ewidentnie po ich stronie, dodatkowo przegrać trzy razy z rzędu z Hibernian w rozgrywkach ligowych ? Tego jeszcze nie grali.
Decycję jednak swoją zmieniłem, czy słusznie okaże się za kilka godzin, w końcu dziś &quot;Piątek 13-tego&quot;. Powodem tej decyzji była informacja jaką przeczytałem na ich stronie. Ze składu na dziś wypadli: podstawowy bramkarz Simonsen i McCulloch (widać to po kursach, a w zasadzie ich spadku na zwycięstwo Hibernian) dość, że kluczowi gracze obrony to McCulloch jeden z czołowych strzelców Rangers. Dodatkowo również niedostępny będzie Mohsni. Przy ostatnimi czasy słabszej formie Rangers to osłabienia dość znaczące. Ekipie z Glasgow będzie niezwykle trudno na korzystny rezultat dziś wieczorem.
I tutaj właśnie upatruję szansy dla Cummingsa. Na 22 spotkania 11 strzelonych bramek. W ostatnich dwóch pojedynkach z Glasgow strzelał odpowiednio 1 i 2 bramki na mecz. Martwić może jedynie to iż od trzech spotkań nie strzelił bramki. Ale jak dla mnie działa to na korzyść, będzie bardzo zmotywowany, jak by nie patrzeć to rywal z wyższej półki dodatkowo z brakami w obronie. Ja
osobiście wchodzę w jego bramkę.
⛔ 100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej- Austria
Spotkanie: Dornbirn - Klagenfurt
Typ: over 7.5
Kurs: 4.2
Bukmacher: Unibet
Piąte spotkanie obu drużyn w tym sezonie - jak dotąd wszystkie padły łupem Klagenfurtu, kolejno: 2-0, 7-2, 5-2 i 6-1, a więc padało naprawdę sporo bramek. Ogółem w ostatnich 10 meczach z udziałem Dornbirn, tylko w jednym padło mniej niż pięć goli, a wysokie wyniki (zazwyczaj na niekorzyść tej drużyny) to norma. Z kolei goście pewnie wygrali swoje ostatnie trzy gry z imponującym bilansem bramek 16:, a w każdej ze swoich 10 ostatnich gier notowali przynajmniej 2 trafienia, notując w tym czasie również tylko jeden mecz poniżej 5 goli, a aż 5 takich, w których padło minimum 8! Po takim kursie naprawdę warto tutaj spróbować duży over!
⛔ 100

zgwg11 21

zgwg11

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Memphis ATP
Godzina:19:30
Spotkanie: Donald Young - Bernard Tomic
Typ: Łączna liczba gemów : Powyżej 22.5
Kurs: 1,9
Bukmacher: Betclic
Analiza: Obaj panowie grają w tym turnieju bardzo dobrze. Nie spodziewam się tu gładkiego zwycięstwa żadnego z nich. Zapowiada się konkretny meczyk. I wierzę, że pokryją tą linię.
kiepska analiza

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Almeria - Real Sociedad
Typ: 1
Kurs: 2.45
Bukmacher: bet365
Analiza:
Sociedad chyba prędko nie ruszy. Zawiodłem się na nich jak grali z Realem. Stawialiśmy wtedy na rzuty rożne. Przez pierwsze 15 minut byli aktywni, a potem... było coraz gorzej.
Czemu napisałem, że raczej prędko nie ruszą do przodu? Kontuzja Carlosa Veli w meczu z Realem - dwumiesięczna! Dla nie oglądających zbytnio La Liga powiem, że Vela to, już trzeci sezon, najlepszy strzelec drużyny Sociedad. W 2012/13 trzeci był Griezmann, którego już nie ma w drużynie, a w 13/14 Griezmann był Eq Eequo z Velą (po 16 goli). Na 3 miejscu kręcił się Agirretxe, ale teraz zdobył dopiero 3 gole i jest drugim strzelcem. Odszedł Griezmann, przyszedł Finnbogason, który absolutnie nie wgrał się w ligę Hiszpańską. W Heerenveen 29 goli w sezonie, czyli prawie gol na mecz, a tu na 550 minut zero. Teraz dostanie więcej minut, ale nie widzi mi się, aby godnie zastąpił Griezmanna. Teraz jest tylko jeden napastnik(Agirretxe) i to ten, który &#39;zawsze&#39; był trzecim strzelcem w drużynie.
Od kilku kolejek sobie zdałem sprawę, że Almeria nie jest tylko do bicia. W meczu z Cordobą stawiałem na remis, taki mecz bez faworyta, ale jednak Almeria znów zaskoczyła! Wygrali 1-2 na wyjeździe, tracąc gola z bezpośredniego rzutu wolnego. Bramkarz nie miał żadnych szans. Socieda z Celtą zagrał... średnio po prostu. Tak jak i Celta w sumie. Z Realem, jak wspomniałem fatalnie. Z Eibar wygrali 1-0, ale ten gol... możecie obejrzeć, fartowny nieco. Poza tym Eibar nie wykorzystało m.in sam na sam, a w innej sytuacji w ostatnim momencie wybili piłkę spod nóg napastnikowi, który miał już tylko bramkarza przed sobą. Mecz ten był na remis raczej.
Nie pamiętam kiedy Sociedad ostatnio zagrał dobry mecz ligowy. Może z Barcą coś tam im wychodziło, ale na zwycięstwo też niezasłużyli.
A Sociedad na wyjeździe to po prostu dno. Wystarczy spojrzeć na tabelę wyjazdową. Na 10 spotkań 5 remisów, 5 punktów. Czyli można się domyślić, że jeszcze nie wygrali. Głównie grali z górną połową tabeli. Jednak zdobyć 1 gola w pięciu spotkaniach z miejscami 1-9 to jednak słabo. Remisowali też z Celtą, Deportivo i drużynami z dna tabeli.
Almeria, jak już zdążyłem wspomnieć, wcale nie jest fatalną ekipą. Z Cordobą opisywałem nieco mecz. Dodam, że grali bez swojego najlepszego strzelca, który wraz z zawieszenia na mecz z Sociedad.
Dobry mecz Almerii z Getafe gdzie trójka do jaja nawet mogła wejść. Porażka 3-0 z mocnym u siebie Espanyolem, porażka po wymianie zdań z Valencią 3-2 i to na wyjeździe. Wygrana wyjazdowa z Malagą. I dalej - grudzień, to nie będziemy brnąć.
Zagrali od stycznia 6 spotkań ligowych, w tym 4 wyjazdowe. W obu domowych spisali się dobrze albo na tyle na ile mogli. Porażka z Sevillą 0-2 i wygrana 1-0 Getafe. Nie da się powiedzieć, że z Sevillą zagrali słaby mecz. Patrząc na siłę rywala to naprawdę Almeria pozytywnie!
Wydaje mi się, że na Sociedad bez Veli będzie można zarobić
⛔ 100

pocologin 87

pocologin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Chateauroux - Ajaccio
Typ:
Remis i poniżej 2,5 bramki
Kurs:
3,50
Bukmacher:
William Hill
Analiza:
24 kolejka francuskiej Ligue 2 i spotkanie pomiędzy Chateauroux i Ajaccio. Gospodarze to aktualnie przedostatnia, 19 drużyna zaplecza francuskiej ekstraklasy, z dorobkiem 18 punktów i bilansem 3-9-11. Goście znajdują się na 14 pozycji z 28 punktami na koncie i bilansem 6-10-7. Chateauroux na własnym terenie zdobywa średnio 1,08 bramki na mecz przy 1,67 traconej. Tylko w 8% spotkań potrafiło zagrać na &quot;0&quot; z tyłu, natomiast samemu zdobyć bramki nie potrafili w 33% spotkań na własnym stadionie. Ajaccio na wyjazdach strzela i traci średnio jedną bramkę na mecz. W 36% wyjazdowych meczy nie straciło bramki, i w co czwartym meczu nie pokonali bramkarza rywala. Najczęściej padającym wynikiem w grach Chateauroux na domowym gruncie, jak i Ajaccio w delegacji jest 1:1 Pierwsze w tym sezonie spotkanie pomiędzy tymi drużynami rozegrane 12.09.2014 zakończyło się wynikiem 1:1 i na podobny rezultat liczę dzisiaj.
✅ 250

psotnick 996,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Indian Open - Kwalifikacje
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie: Matthew Selt – Igor Figueiredo
Typ: Igor Figueiredo
Kurs: 4.50
Bukmacher: unibet
Analiza:
Figueiredo niezbyt często pojawia się w Europie, a szkoda, bo każda jego wizyta pokazuje, że ma duży potencjał. Buki też go tradycyjnie nie doceniają, a to moim zdaniem błąd, bo Brazylijczyk grać potrafi. Spora kultura gry, przede wszystkim spora smykałka do wbijania i budowania brejków, co pozwala mu często kończyć frejmy w jednym podejściu, a to bezcenna umiejętność. Ostatnio dobre występy w UKC, gdzie poległ po walce w 2 rundzie z McGilem (4-6) wcześniej ogrywając niewygodnego O’Briena (6-4). W kwalach do German Masters dość pewnie ograł Maflina (6-4), ale już nie miał szans z Binghamem (1-5), ale umówmy się, Anglik to ścisła czołówka. Jednym słowem Brazylijczyk to nie ogórek, żeby musiał trząść się przed Seltem. Anglik wprawdzie ostatnio nieźle poczynał sobie w CLS, ale nie przeceniałbym występów w tych kameralnych rozgrywkach. Moim zdaniem value w stronę doga oczywiste, Selt to ledwie solidny przeciętniak, a nie jakaś gwiazda. Jak na mój gust faworyzowanie go na takiego faworyta to nieporozumienie, zwłaszcza na tak krótkim dystansie meczowym, w którym 2 wysokie brejki wbite z rzędu potrafią zrobić różnicę.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER!
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska - T-mobile Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
Typ: Over 3
Kurs: 2.79
Bukmacher: Pinnacle
Ciekawie zapowiadający się pojedynek. Z jednej strony mocno przebudowany i wzmocniony zespół Lechii, który obecnie zajmuje 13.e miejsce w tabeli, a z drugiej krakowska Wisła, w której niewiele się zmieniło przez zimę, jednak ci okupują czwartą pozycję. Zarówno jedni jak i drudzy mają ten sam cel - na koniec rundy zasadniczej plasować się w grupie mistrzowskiej. Faworytem wydają się gospodarze, którzy &quot;nieco&quot; zainwestowali w nowych piłkarzy w tym m.in w Mile czy Wawrzyniaka jednak patrząc na niezmieniony i zgrany skład Wisły(trzon- Stilić, Brożek, Głowacki) trudno wytypować zwycięzcę. Dla mnie pewniakiem wydają się gole. Jeśli w bramce Wiślaków stanie Miśkiewicz to w ciemno biorę dwa trafienia Lechii. Wisła wydaje mi się też powinna coś ustrzelić co w efekcie zaowocuje ładnym overkiem.
⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? Sao Paulo 2015 (Brazylia)
Godzina: 22:00
Spotkanie: Cuevas Pablo-Almagro Nicolas
Typ: 2 handicap -1.5 seta
Kurs: 2.86
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Wiadomo,że jeden ja i drugi tenisista czuje się najlepiej na tej nawierzchni na jakiej jest rozgrywany turniej czyli mączka. Podłoże moim zdaniem bardzo powolne także jednemu jak i drugiemu jest to na rękę. Almagro wrócił do tenisa po dłuższej przerwie i jak mu idzie w obecnym sezonie? Pomijając turniej pokazowy to: w Sydney przegrał właśnie z Ceuvasem ale ten wynik był do przewidzenia ponieważ to był pierwszy poważny turniej po przerwie Hiszpana i nie wiadomo czego można się do końca spodziewać w jego wykonaniu. Podczas Australian Open odpadł w pierwszej rundzie z Nishiokrim także też nie można wieszać na nim psów. W końcu Nicolas gra na tej nawierzchni na której jest sobą czyli clay. Tutaj w Sao Paulo pokonał bez straty seta Rolę oraz Robredo. Lecz Almagro nie byłby sobą gdyby nie miał problemów nawet z takimi słabymi graczami jak Rola. W pierwszym secie miał 6:5 i serwis lecz skończyło się dla niego szczęśliwie w tie braku,a w drugim secie pod koniec musiał bronić trzech break pointów,a w sumie ich 5. Z Robredo poszło mu znacznie lepiej ponieważ stracił tylko raz serwis lecz musiał bronić piłki setowej.
Jego przeciwnik Pablo, pokonał na farcie Vesleya ponieważ Czech w trzecim secie miał 4:5 i serwis lecz sfrajerował i przegrał mecz 7:5 i kolejno pokonał Baginsa po kreczu. Plusem jest zapewne to,że mógł sobie Urugwajczyk więcej odpoczywać. Jeśli chodzi o umiejętności to Hiszpan ma je zdecydowanie lepsze. Z doświadczeniem jest tak,że Almagro ma go wiele w ATP a Cuevas w challengerach więc wnioski nasuwają się same. Martwią mnie trochę bezpośrednie pojedynki ponieważ w nich prowadzi Pablo 2:0. Urugwajczyk w tym turnieju gra drugi raz ponieważ rok temu zakończył swoją przygodę na pierwszej rundzie,a dla Nicolasa jest to czwarty epizod. W 2012 roku Hiszpanowi udało się wygrać ten turniej,a w 2013 doszedł do ćwierćfinału. Jeśli Almagro nie zacznie odstawiać swoich cyrków czyli nie będzie przegrywał wygranego meczu to może pokonać słabszego od siebie przeciwnika w dwóch setach i tak też stawiam.
⛔ 100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Brazylia Mężczyźni
Godzina:22:30
Spotkanie:Bauru - Limeira
typ:Limeira
kurs:4.45
Bukmacher:pinnacle

Analiza:
Na dzisiaj wariat za drobne z brazylijskiej ligi koszykarskiej panów. Spotkają się ze sobą lider Bauru i wicelider ligi Limeira. W tabeli aktualnie przewodzą gospodarze z 18 wygranymi i 2 porażkami, tuż za nimi są goście z 19 wygranymi i 3 porażkami. Jak widać jeśli chodzi o tabelę to różnica niewielka i w przypadku zwycięstwa goście obejmą prowadzenie, a wysoki kurs jak na taki mecz dość zachęcający. Dlaczego zdecydowałem się postawić na ten zespół, po pierwsze jedną z wspomnianych wcześniej porażek zespół Bauru poniósł właśnie ze swoimi najgroźniejszymi konkurentami w grudniu na wyjeździe 71:77, po drugie gospodarze w ostatnim czasie rozegrali sporo spotkań grając spotkania 3 dni z rzędu (7,8,9 lutego) w rundzie wstępnej ligi amerykańskiej co na pewno może odbić się na świeżości zespołu. Co prawda zespoły niezbyt wymagające jak dla tej drużyny, bo wszystkie spotkania zostały przez Bauru wygrane, ale jakiś ślad na kondycji fizycznej powinny pozostawić. Goście w tym czasie rozgrywali spotkania ligowe, ostatnie wygrane 11 lutego z 7 zespołem ligi Francą 86:92 na wyjeździe i wcześniej 6 lutego z 11 zespołem ligi Sao Jose 73:77 też wyjazdowe. Jeśli chodzi o historię spotkań tych drużyn to w tamtym sezonie na wyjeździe Limeira ograła Bauru 71:90. Stawiam dzisiaj na powtórzenie tego wyniku lub pierwszego spotkania z tego sezonu, po takim kursie myślę że warto.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom