>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.01.2025 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 13. Stycznia

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

R 1,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Monza - Fiorentina
Typ: Superprzewaga: Fiorentina
Kurs: 1,92
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/20-kolejka-serie-a-10-01-2025-13-01-2025.173067/post-7313916
Analiza:
Poniedziałkowy kończący dwudziestą kolejkę mecz ostatniej drużyny w tabeli Serie A Monzy z szóstą Fiorentiną. Gospodarze poprzedni sezon zakończyli w środku stawki a w bieżącym na półmetku zajmują ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie dziesięciu punktów i ze stratą już siedmiu punktów do bezpiecznych miejsc. Jedyna wygrana to wyjazdowe 3:0 z Weroną a kibice w Monzie ostatnią wygraną w lidze widzieli w poprzednim sezonie jeszcze w marcu. Ostatnie pięć meczów w lidze Monza zakończyła przegranymi takim samym wynikiem 1:2. Fiorentina po znakomitym początku sezonu w lidze i fazie ligowej LKE, gdzie zajęła trzecie miejsce doznała jakiejś zadyszki i w poprzednich czterech spotkaniach zdobyła tylko dwa punkty. Ostatnia wysoka porażka 0:3 z Napoli we Florencji z pewnością zmobilizuje piłkarzy tego klubu do przełamania i powrotu z kompletem punktów z boiska słabiutkiego rywala.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
makaveli23 916,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia FA Cup
Godzina: 20:30
Spotkanie: Millwall - Dag & Red
Typ: X2
Kurs: 3.40
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/anglia-fa-cup-2024-2025.172362/#post-7314212
Analiza:
Dag & Red z National League upodobało sobie ten puchar w tym sezonie i w 1/128 pokonali drużynę która zajmuje teraz 2 miejsce w League Two czyli Crewe na ich terenie 1-0 po kursie 3.65, który spadł z 5.00. Następnie w 1/64 wyeliminowali również drużynę z League Two która zajmuję 5 miejsce czyli AFC Wimbledon wygrywając 2-1 również na ich stadionie i to już zrobili po kursie 5.25. FA Trophy czyli puchar dla biedaków już ich nie interesuje bo odpadli po przegranej z drużyną Southern League Premier South - Chertsey przegrywając 0-1 będąc faworytem po kursie 1.73. Tak więc tak jak mówiłem upodobali sobie ten puchar i myślę że drużyna Millwall która jest obecnie w słabej formie jest do wyeliminowania.

0

Otrzymane punkty reputacji: +62
krzysiek74 330,1K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka nożna Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Monza - Fiorentina
Typ : 1.Połowa/Mecz 2/2
Kurs : 3,10
Bukmacher : Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/20-kolejka-serie-a-10-01-2025-13-01-2025.173067/

No to jako fan Violi napiszę krótko. Jak nie z Monzą to z kim przerwać złą passę?Mecz na przełamanie z mającym coraz mniejsze szanse na utrzymanie w lidze zespołem trenera Salvatore Bocchiettiego.Fiorentina miała dużą przerwą (9 dni) od ostatniej klęski u siebie z Napoli, więc był czas na regenerację sił i poukładanie myśli co trzeba poprawić w grze.Trener Palladino może liczyć w zasadzie na pełną kadrę i to dobry prognostyk przed tym meczem.Myślę, iż zespół gości „siądzie” od pierwszych minut na rywalu i szybko będzie próbował zdobyć przewagę bramkową w tym spotkaniu.Monza zapewne zagra dużą ilością w obronie, jednak nie sądzę, by to dobrze zmotywowanej ekipie z Florencji pokrzyżowało plany wywalczenia na Stadio Brianteo trzech punktów.
Typuję prowadzenie Violi już do przerwy i co za tym idzie zwycięstwo w całym spotkaniu.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina : Piłka nożna, Hiszpania - La Liga
Godzina : 21:00
Spotkanie : Real Sociedad - Villarreal
Typ : X2 i obie strzelą
Kurs : 2.75
Bukmacher : Superbet
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/threads/19-kolejka-laliga-zaległy-3-01-2025-13-01-2025.173029/post-7314894

Real Sociedad jest w tym sezonie prawie perfekcyjny w defensywie i wiele meczów zakończył na zero z tyłu. Ucierpiała przy tym formacja ofensywna, która zdobywa mniej goli, ale jednak każdy trener wziąłby w ciemno scenariusz w którym jego ekipa wygrywa 3x 1-0 niż 2x 5-0, a raz przegrywa. Villarreal gra bardziej spektakularnie, ale też dużo naiwniej i o ile stać tą drużynę na zdobywanie goli, tak też sporo tracą. W tym meczu licze bardziej na drugich, którzy mają niezłą siłę ognia i stać ich nie tylko na gola, ale też ew. zwycięstwa, zważywszy na to, że Baskowie nie strzelają zbyt dużo, to jednak ten minimum jeden gol po ich stronie też powinien mieć miejsce. Przy okazji myślę, że goście nie przegrają, tak wiec takie 1-1 czy ew. 1-2 siadłoby idealnie.

0

Tenis by Dawid 1,4M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, Australian Open
Godzina: 01:00
Spotkanie: Tsitsipas S. vs. Michelsen A.
Typ: obaj zawodnicy wygrają seta - tak
Kurs: 1,47
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...pen-12-01-2025-26-01-2025.173113/post-7314967
Analiza:

Stefanos w ostatnim czasie stał się zawodnikiem, którego w żadnym wypadku nie można się bać na nawierzchniach szybkich i obecnie groźny jest głównie na mączce. W United Cup potwierdził to rozgrywając bardzo nierówny mecz z Carreno Bustą i doznając wstydliwej porażki z Shevchenką. Znów przyczyną słabych wyników był bardzo nieregularny bekhend i Grek czuł się momentami bezradny. Ten element staje się okazją dla rywali, którzy mogą upatrywać tam pewnej luki i okazji do łatwiejszych punktów. Jak najbardziej może wykorzystać to Amerykanin, który ma swoim koncie sporo świetnych spotkań na kortach twardych, a kilka miesięcy temu potrafił rywalizować jak równy z Djokoviciem. Przed rokiem osiągnął w Australii III rundę i zatrzymał się na Zverevie. Dlatego rozumiem dlaczego Stefanos nie jest tu wyraźnym faworytem, bo zwyczajnie na to nie zasługuje. Jednak to co warto podkreślić to jego genialny bilans w Melbourne, bo akurat w tym szlemie radzi sobie zazwyczaj bardzo dobrze. Tsitsipas zagrał tu już w finale i trzy razy w półfinale, a w zeszłym roku osiągnął IV rundę, co robi wrażenie, zestawiając to z tym jak prezentuje się w ostatnich miesiącach. Co ciekawe parę miesięcy temu spotkali się w ramach turnieju ATP Tokio i w trzech setach lepszy okazał się Michelsen i tym razem też nie zdziwi mnie dłuższe spotkanie, być może także na korzyść Amerykanina, choć na pewno trzeba szanować Greka za świetną historię gier w tym mieście. Dopuszczam też sytuację, że być może lepszym wyborem będzie nawet +1,5 seta Michelsena, ale doceniam historię turnieju Greka. Ostatnio przegrał do zera, więc wręcz musi się zrehabilitować i cokolwiek ugrać. Michelsen ostatnio trochę zawodzi, więc też nie ma powodów, by mu specjalnie wierzyć, ale przy mądrym obijaniu bekhendu oponenta powinien coś urwać. Ciekawie wyglądają też asy, gdyż mamy linię 18,5 czyli całkiem niską. Jednak to też opcja według mnie dość zależna od tej co podałem, gdyż w trzech setach może być spory problem z pokryciem. Tutaj głównie trzeba liczyć na Stefanosa, gdyż Alex jest bardzo nieregularny w tym aspekcie.

Przypominam o analizie każdego meczu Australian Open TUTAJ

147

Otrzymane punkty reputacji: +4877
maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Typ: X2 i powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 1,54
Bukmacher: Betclic
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...01-2025-13-01-2025.173067/page-2#post-7314981

Witam, w poniedziałek kończy się 20 kolejka włoskiej Serie A, o godzinie 20:45 zagrają Monza z Fiorentiną, w tym spotkaniu typuję X2 i powyżej 1,5 gola w całym spotkaniu. Monza zamyka ligową tabelę, jest na najlepszej drodze do spadku. Monza wygrała zaledwie jedno spotkanie w całej lidze, miało to miejsce 21 października, kiedy pokonali na wyjeździe 3:0 Veroną. Od tamtej pory licząc ligę i puchar seria 12 meczów bez wygranej, ostatnie 5 meczy to porażki wszystkie po 1:2, a więc widać że w meczach Monzy padają bramki. Fiorentina to drużyna z czołówki, zajmuje 6 miejsce ale do czwartego Lazio tracą 4 punkty z tym, że Lazio ma 2 mecze rozegrane więcej. Fiorentina miała serię 8 meczów ligowych wygranych z rzędu, ale przyszedł mały kryzys, ostatnie 4 mecze to 3 porażki i remis, ale rywale byli mocni, bo takimi są Bologna, Juventus czy Napoli. Teraz najlepsza okazja na przełamanie, bo mecz z ostatnią drużyną w tabeli, dlatego typuję X2 i over 1,5 gola, powodzenia !

0

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina:
02:00
Spotkanie: Vegas vs Minnesota
Typ: Hertl gol
Kurs:
3.70
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Nocka do najlepszej nie należała i też całkiem sporo anomalii. Dzisiaj również poszukam wysokich kursów u zawodników, którzy od dawna nie strzelają lub tych goli powinni mieć więcej i będą nadrabiać. Na początek idzie mecz Vegas z Minnesota i dla mnie faworyt jest jasny. Ostatnio pisałem że Vegas zacznie przygasać i przegrali 2 kolejne mecze strzelając tylko 1 bramkę ale to nie znaczy że teraz falowo będą przegrywać.. Rycerze u siebie zawsze będą faworytem i nic tego nie zmieni, Wilds mają świetny sezon i są kolejną niespodzianką tego sezonu ale.. nie są w stanie grać na takich obrotach, to samo się tyczy defensywy, mieli okres gdzie tracili mało bramek ale też już "odrabiają" i powinni się kręcić na średniej 3 bramki na mecz. Vegas u siebie strzela prawie 4 bramy na mecz a ostatnie 2 spotkanie tylko z 1 golem co jak dla mnie zapowiada ładną odbitkę jak wczoraj w przypadku Ottawy. Moim zdaniem gospodarze będą dominowali ten mecz i jak poprawią skuteczność to postrzelają trochę a ja liczę że jednym z strzelających będzie Hertl, który ma przyzwoity sezon ale bramek zdecydowanie pod kreską i powinien je zacząć nadrabiać.

370

Otrzymane punkty reputacji: +6259
M 105,7K

michaelson

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Phoenix Suns - Charlotte Hornets
Typ: powyżej 220,5 pkt (OT)
Kurs: 1,52
Bukmacher: forBET
Post w dziale: Analiza: Rewanżowe spotkanie tych drużyn. Kilka dni temu w Charlotte lepsi okazali się gospodarze wygrywając 115:104. Dzisiaj obie drużyny w podobnych składach i Suns z chęcią wyrównania rachunków. Ekipa Suns nie ma swojego stylu gry, potrafi wygrać i przegrać z każdym. Mają jedną gorszych defensyw w lidze i nadrabiają to w ataku, gdzie ma kto rzucać. Suns zdobywają średnio 112,1 pkt/mecz i tracą 113,8 pkt/mecz. W poprzednim meczu tych drużyn Hornets byli w stanie powstrzymać ofensywę Suns, ale też trzeba przyznać, że liderzy Suns nie mieli swojego dnia. Dzisiaj procenty w ataku Suns muszą być lepsze jeżeli chcą wygrać. Hornets to drużyna, która nie wiadomo w jakim kierunku idzie. Mają całkiem ciekawy skład ale wyniki kompletnie tego nie pokazują. Defensywnie plasują się w środku ligowej stawki, a w ofensywie pomimo całkiem ciekawych nazwisk sobie nie radzą. Gra opiera się na dwóch zawodnikach, czyli LaMelo Ball'u i Brandonie Millerze. To na nich spoczywa ciężar gry ofensywnej. Hornets zdobywają średnio 106,1 pkt/mecz, a tracą 112,2 pkt/mecz. Dzisiaj liczę na dobrą skuteczność przede wszystkim Suns i ponownie idę w over meczowy. Nie sądzę, żeby w drugim meczu z rzędu Hornets byli w stanie zagrać tak dobrze w defensywie.

152

Otrzymane punkty reputacji: +5656
Pablito91 1,5M

Pablito91

Typer Miesiaca
Dyscyplina: Tenis, Australian Open
Godzina: 01:00
Spotkanie: Sonmez Gibson
Typ: Gibson
Kurs: 2.55
Post w dziale:
Analiza:

Trzeba poszukać niespodzianek na początku zmagań. Myślę, że Młoda Australijka Gibson, która zagra dzisiaj z Turczynką Sonmez może być jedną z niespodzianek. Chociaż nie wiem czy jeżeli wygra to będzie aż taka niespodzianka? Turczynka jest spokojnie w jej zasięgu. Talia mimo młodego wieku już od 3 sezonów notuje 40 zwycięstw w roku. Pomału wchodzi do touru, ogrywa się w głównie w australijskich turniejach. Na przełomie września i października wygrała 3 turnieje z rzędu. Gibson zagra u siebie a turczynka jedyne co oferuje to przebijanie. Po takim kursie myślę, że warto spróbować.

255

Otrzymane punkty reputacji: +6912
deepred 1,3M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Brooklyn Nets @ Utah Jazz
Typ: Isaiah Collier powyżej 3,5 asysty
Kurs: 1,85
Bukmacher: fuksiarz
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...nalizy-komentarze.172403/page-15#post-7315098

Nie wiem o co chodzi fuksiarzowi, ale nie mój problem. Linia na asysty Colliera wisi 3,5 podczas gdy każdy bukmacher wystawił 5,5 albo wyżej. Isaiah pod nieobecność Keyonte George'a gra na kierownicy i bardzo dobrze mu to wychodzi. Zawodnik typu pass first. W ostatnich pięciu spotkaniach robił kolejno 6, 6, 9, 9 i 8 asyst. Według mnie must bet przy takiej linii.

1736723586779.png

185

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5341
louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA AO
godzna 01.10 może ulec
Rebecca Sramkova v Katie Volynets

Sramkova 2:1 w setach
kurs 5.00
forbet
link w temacie:

Hm kursy na obie panie bardzo zblizone choć lekką faworytką Amerykanka , niby Słowaczka najlepiej gra na cleyu a hard to dla Katie najbardziej naturalna nawierzchnia ale potencjał tenisowy obu pań jak i ranking bardzo zbliżony.
Dawno nie widziałem Volynets nawet chciałem ostatnio w meczu z Parks ale nie było streama więc nie wiem czy do końca tu kestem obiektywny ale widziałem ostatnie wyczyy Sramkovej w BJC i mam jak najlepsze wrazenia.
Owszem w finale sroga porażka z Jasminką no ale Jasminka w ubiegłym sezonie to największe zaskoczenie in + .
ale Sramkova również bardzo pozytywnie zaskoczyła.
Wczoraj w AO u Pań trzysetówek niewiele i może dzisiaj obrodzi???
Jeśli iść tym tropem to próbuję wytypować 2:1.
I wybieram Szramkovą bo tak fonetycznie vrzmi jej nazwisko .
Ma dobry bilans deciderów , gra inteligętny tenis i trochę jej zawsze zajmuje wyczucie moekkich punktów przeciwniczki.
W końcówce sezonu łamk na Alexanrowej to samo z Veroniką Kudermetovą a już największe wrażenie zrobił na mnie łamak na Boutler i to na bardzo szybkim korcie.

Dla odważnych 1set/mecz Volunets/Sramkova w Forbet dają 9.20 u mnie za drobne w 2 tasiemki to pójdzie.

500

Otrzymane punkty reputacji: +5861
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina : Piłka nożna Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Monza - Fiorentina
Typ : Fiorentina i obie strzela gola
Kurs : 3.73
Bukmacher : Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...01-2025-13-01-2025.173067/page-2#post-7315131
Analiza:

Spotkanie drużyn, które w tym meczu będą szukać przełamania, bo obecnie jedni i jak drudzy nie potrafią wydostać się z dołka, który się z meczu na mecz pogłębia. Monza przegrała pięć ostatnich spotkań, nawet te przeciwko zespołom, z którymi w teorii powinna wygrać. Obecnie zajmują ostatnie miejsce w ligowej tabeli i nie zapowiada się na to aby ta drużyna miała się podnieść i wyjść z czerwonej strefy. Jednak mimo to drużyna w jakiś tam sposob walczy i próbuje odwrócić losy ostatniego miejsca w tabeli. W ostatnich trzech spotkaniach domowych mimo porażek trafili chociaż do siatki, a grali min. z Udinese, Juventusem oraz Cagliari. To oni tez będą chcieli wykorzystać słaba formę gości, a więc być może już w pierwszej połowie obejma prowadzenie?
Fiorentiną jest zespołem mocniejszy, a pewnie kwestia czasu jest dla nich to, że wyjdą z tego dołka. Dzisiaj mogą, a nawet muszą zrobić krok do przodu. Ten mecz nie będzie należał do łatwych, bo takich już niema, a ta kolejka dobitnie to pokazała.
Fiorentina musi pokazać swoją jakość jak z początku sezonu, a dzisiejszy rywal jest po prostu idealny aby to udowodnić.

0

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Turcja 1 liga
Godzina 18:00
Spotkanie : Manisa FK : Umraniyespor
Typ : Manisa FK over 1.5 gola
Kurs : 2.08
Bukmacher : betters
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...ugoterminowe-typy.157412/page-10#post-7315148

Ależ ciasno jest w 1 lidze Tureckiej otóż jest jeden na ta chwilę zdecydowany zespół do awansu do Superligi Kocaelispor który z 41 oczkami prowadzi w stawce , te dzisiejsze druzyny odpowiednio 13 i 16 miejsce jednak Manisa z 26 pkt przy ewntualnej wygranej może awansować do TOP 7 tak więc jest się o co bić , Manisa ostatnio dostała mocny wiatr w plecy i 3 ostatnie mecze to 3 wygrane i dziś zapewne wystapią w roli faworyta , goście z kolei 2 porażki i remis a wyjazdy to nie jest ich mocna strona 3-1-5 i br 8:15 dlatego też idę w bramki Manisy która u siebie 4-2-2 i bramki 12 zdobytych przy 6 w plecy na 3 ostatnie starcia tych druzyn to 2 wygrane u siebie 3:2 oraz 2:1 i jedna porażka 3:2 , widać że te dwie bramki Manisy się powtarzają to też tak stawiam .

0

sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Typ: powyżej 6.5 kartek
Kurs: 4.50
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...01-2025-13-01-2025.173067/page-2#post-7315160
Analiza:

Rzadko kiedy śledzę Serie A, ale uważam, że dzisiaj jest dobra okazja, aby celować w kartki. Monza czerwona latarnia ligi i wydaje się, że ten klub za niedługo pożegna się z włoską ekstraklasą. Nie grają źle, brakuje często farta, bo regularnie strzelają gole, ale to rywale zdobędą o jedną bramkę więcej. Jest to frustrujące, co pokazują ostatnie zachowania na boisku. Wiele żółtych i czerwonych kartoników spowodowane jest frustracją piłkarzy gospodarzy. Fiorentina również nie błyszczy i ostatnia wygrana datowana jest na początku grudnia w starciu z Cagliari.

Pójdę tutaj w wysoką linię kartek. Liczę bardziej na Monzę, ale i Fiorentina coś od siebie dołoży. Dwa niedawne spotkania gospodarzy to odpowiednio 8 i 4 kartoniki, wliczając również czerwienie. Goście tylko 0 i 1 upomnienia, ale jestem zdania, że dzisiaj ta liczba się zwiększy, wszak jest dobra okazja, aby się przełamać. Warto zastanowić się nad czerwienią, bo sędzia Federico Dionisi w tym sezonie wyrzucił już 3 zawodników, a jego statystyki to: 6, 8, 4, 2, 6, 5, 7. Pokrywał naszą linię i mam nadzieję na widowisko pełne walki.

0

pinio1111 226,3K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka PLS
Godzina: 17:30
Spotkanie: ZAKSA - Trefl
Typ: over 3,5 seta
Kurs: 1,97
Post w dziale:
Analiza:

Fajna opcja w Betclic na over 3,5seta w Kędzierzynie.
Gospodarze faworytem, ale Trefl to walczaki i ich mecze kojarzą mi się zdecydowanie z overami setowymi i punktowymi.
Fakt że ich ostatnie 5 spotkań to totalne przeciwieństwo tego co piszę, bo zakończyły się w trzech setach, jednak dziś liczę na powrót tendencji overowej i minimum 4 sety.
ZAKSA w meczach domowych ma bilans 6/2, więc bdb. Ograli min Jastrzębski, a przegrali z Projektem i Czewą. Reszta wygranych to pojedynki z dołem tabeli.
Jednak tylko raz zwyciężyli u siebie bez straty seta ze słabym Będzinem.
Trefl natomiast ma bilans na wyjeździe 4/6, więc nie tak źle. Patrząc na over 3,5 seta, to tylko raz przegrali do zera z Olsztynem. Potrafili urwać dwa sety Bogdance czy seta Jastrzębskiemu. Wygrali również z Częstochową, więc widać że spinają się na mecze z górną częścią tabeli.
W ostatniim meczu Aleks doznał skręcenia stawu skokowego, ale uczestniczy już w treningach i najprawdopodobniej zagra w dzisiejszym spotkaniu. Czy wyjdzie w podstawie, tego nie wiem, ale jeśli nawet nie to Kuba w pełni go zastąpi, bo to on był podstawowym atakującym przez większą część sezonu.
Jakoś nie chce mi się wierzyć w pogrom i gładkie 3:0 dla ZAKSY. Uważam że minimum jeden set jest w zasięgu Gdańszczan, a to mnie w zupełności satysfakcjonuje. Sądziłem że kurs na over 3,5 seta będzie na poziomie 1,70 a tymczasem dostajemy tłuste 1,97 bez podatku.
Do tego warto spróbować również z Betclic bet:
Grobelny więcej pkt od Kurka 2,30.
Bartek ostatnio 20pkt u mnie w Gorzowie, ale to głównie przez nieudolność w pierwszych dwóch partiach Stilonu i beznadziejną grę bez bloku, zagrywki i przyjęcia. Od trzeciego seta wyglądało to już inaczej, bo Stilon się wybudził z letargu i Bartek dostał kilka czap, a jego zdobycz punktowa wzrastała już bardzo powoli.
Igor z kolei gra świetny sezon i niejednokrotnie zdobywał już więcej pkt od Bartosza. Bardzo dobrze prezentuje się na zagrywce i w ataku, szczególnie z szóstej strefy.
Uważam że kurs jest trochę za wysoki i można pójść w stronę Igora.
No i jeszcze warto Orczyk over 11,5pkt 1,90 bo linia niska i do pokrycia nawet w trzech setach.

197

Otrzymane punkty reputacji: +3764
snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Turcja SL
Godzina 18:00
Spotkanie : Goztepe - Kasımpasa
Typ : Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Goztepe wygra mecz
Kurs : 2.80
Bukmacher : superbet
Post w dziale :https://forum.bukmacherskie.com/threads/turcja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157412/post-7315189
Analiza:
Goztepe 8-em spotkań u siebie w tym sezonie i UWAGA!!! 7-em zwycięstw i 1 remis. Teraz goście czyli Kasimpasa UWAGA!!! 9-więć wyjazdów i brak porażki. Najlepszym wyborem było by granie 1X (@ ~1.31) ale ja spróbuję czysty win gospodarzy podbity bramkami. Pokazali już w meczu z Galatasaray, że mają jaja i nie odpuszczą dzisiaj dużo słabszemu przeciwnikowi, przypomnę tylko że są Beniaminkiem w lidze, który zajmuje 6-te miejsce. Jako cel mają zagrać w LKE czy LE kosztem ligi albo pucharu. Dzisiejsza wygrana gwarantuje Im miejsce w pierwszej 4-ce bo mają jeden mecz mniej od 4-go Eyupspor.

280

Otrzymane punkty reputacji: +4298
R 1,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka nozna Włochy Serie C grupa C
Godzina: 20:30
Spotkanie: Monopoli - Foggia
Typ: 1X i powyżej 0,5 gola w meczu
Kurs 1,47
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/serie-b-i-niższe-ligi-włoskie-dyskusja-typy-zakłady-dłuterminowe-newsy.160040/page-4#post-7315192
Analiza:

Na wieczór w poniedziałek proponuję zakład z włoskiej Serie C. Monopoli drugie miejsce w tabeli ze stratą tylko 2 oczek do lidera. Dlatego takie mecze jak ten z drużyną Foggia, która zajmuje 15 lokatę musza wygrywać, aby cały czas walczyć o awans do serie B z Benevento, a po piętach depczą im kolejne drużyny z niewielką stratą. Ponieważ w meczach u siebie Monopoli najczęściej remisuje podpieram ten zakład remisem i dokładam, że w meczu padnie co najmniej 1 gol. Niby wygląda bezpiecznie, a gospodarze w meczach u siebie zdobyli 15 punktów w 10 meczach a bilans bramkowy to tylko 14:7. Ale na szczęście H2H jest bardzo obiecujące, jeżeli chodzi o liczbę bramek, bo w 3 meczach rozgranych między nimi w 2024 padło aż 13 goli. Monopoli na 10 ostatnich meczy 6 zwycięstw i 4 remisy, wszystkie mecze przynajmniej z 1 bramką.

147

Otrzymane punkty reputacji: +1376
ferguson2 997,7K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna, Turcja
Godzina: 18:00
Spotkanie: Konyaspor - Fenerbahce
Typ: over 4.5 bramek
Kurs: 4.55
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/turcja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.157412/post-7315199
Analiza: Zapowiedzi wskazuja raczej na mecz z wieloma bramkami. Zespół Mourinho ma kilku zawodników którzy mogą stworzyć zagrożenie pod bramka Konyasporu i myślę, że od poczatku ruszą do ataku. Konyaspor zaś pokazał w tym sezonie, że często odpowiada i również zdobywa regularnie bramki. Potwierdzają to wyniki w ostatnim czasie.

455

Otrzymane punkty reputacji: +3228
Volleyball_Expert 635,9K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Brazylijska liga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Minas - Mackenzie
Typ: (1 set - Handicap punktowy +5.5 Mackenzie)
Kurs: 1.76
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Minas zespół w tabeli wyżej i punktowo takze wyglądają o wiele lepiej. Jednak Minas już udział w play-offach ma praktycznie już zagwarantowany wiadomo walczą o jak najlepsze miejsce. Jednak zespół gości jeszcze tej 1-8 nie mają zagwarantowanej i muszą walczyć o punkty nawet z najlepszymi. Wiadomo pierwsze sety bywają różne i czasami zespoły, które są mocnymi faworytami wchodzą w mecz z opóźnieniem. Mają w swoim składzie słowo gwiazd m.in: Celeste Plak, Yonkaira Peña czy Priscila Daroit. Jednak zespół gości ma przede wszystkim świetną brazylijska rozgrywająca Josefa Fabíola Souza z czołowego topu. Maja też czołowa libero brazylijska Welissa Gonzaga. Według mnie realny nawet jest set w ich wykonaniu, a przegranie seta przez gości maksymalnie 5-cioma punktami wchodzę w ciemno. Pozdrawiam.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom