>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.01.2019 (niedziela)

Status
Zamknięty.
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Puchar Kontynentalny
Godzina: 18:00
Spotkanie: Arłan Kokczetaw - Belfast Giants
Typ: Kokshetau
Kurs: 2.70
Bukmacher: unibet
Analiza:

Dziś o 18 odbędzie się mecz o I miejsce w turnieju Kontynentalnym w hokeju na lodzie gdzie biorą udział 4 drużyny. Gospodarze Belfast Giants , kazachski Arłan Kokczetaw , białoruski Gomel i polski GKS Katowice.
Gospadarze w turnieju pokonali Gomel 5:0 i GKS Katowice 4:2, natomiast Arłan pokonał Gomel 8:2 i GKS Katowice 4:2. GieKSa wygrała turniej kwalifikacyjny , pokonując juz raz Belfast na ich terenie , teraz natomiast nie udało się polskiej druzynie powtórzyć sukcesu i w walce o pierwsze miejsce jest drużyna z Belfastu. GKS nie trafił z formą i zagrał słabe mecze,według bukmacherów faworytem starcia o I miejsce jest zespoł gospodarzy. Według mnie to jest 50:50 , oglądałem mecze obu drużyn w tym turnieju i wydaje mi sie wizualnie ze lepiej radzą sobie kazachowie i mają szanse wygrać w Belfascie z gospodarzami. W drużynie Gości grają sami zawodnicy ze wschodu, kazachowie o rosjanie , w zespole Giants sa to zawodnicy z przeszłością w NHL i większość to kanadyjczycy.
Typ ryzykowny ,ale może wejsc i idę w strone Arłanu Kokczetaw
⛔100

viceversa 338

viceversa

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie
Godzina: 17:00

Spotkanie: Puchar Świata w Predazzo Konkurs
Typ: Semenić - Peier / Peier lepszy
Kurs: 2.13
Bukmacher: fortuna
Analiza: Idąc za ciosem po wczorajszym dobrym typie na skoki ( Koudelka lepszy od Forfanga - co i dzisiaj proponuje po kursie 1.50 ) dziś skłaniam się ku mniej znanej parze, z racji lepszego kursiku :p
Swój typ opieram oczywiście na ostatnich 5 konkursach w których moja para pokazała się następująco :
Semenić miejsca : 36, 27, 37, 21, 10 ( wczoraj ) ,
Peier miejsca : 19, 23, 7, 8, 9 ( wczoraj ) ,

Niby wczorajszy konkurs zakończyli w rankingu obok siebie, lecz to szwajcar oddaje lepsze i stabilniejsze skoki, w porównaniu do reprezentanta Słowenii, który przy turnieju TCS dwukrotnie nie przechodził do serii finałowej ????
Zieloności ????
✅113

Otrzymane punkty reputacji: +16
lokson87 5

lokson87

Użytkownik
Dyscyplina
:
Piłka nożna
Godzina: 17:30

Spotkanie: Premier League
Typ: obie strzelą/+2.5
Kurs: 1.70
Bukmacher: sts
Analiza: Mecz na szczycie ligi angielskiej. Obie drużyny w wysokiej formie, zwłaszcza MAN UTD. po przejęciu przez Ole Gunnara Solskajera, stało się całkiem inna drużyną. Potencjał ofensywny zarówno u jednych jak u drugich spory. Jesli chodzi o defensywne, lepiej prezentuja się Koguty...Dzisiaj to bedzie wkońcu prawdziwy test dla Czerwonych Diabłów, 5 zwycięstw z rzędu robi wrażenie, jednak byli to przeciwnicy ze środka lub konca tabeli. Spodziewam się dobrego widowiska, z duża ilościa goli....oprócz tego typu dodał bym na pewno il.rz.roznych +10.5 i dla odwaznych obstawiam, że bedzie tu +3.5 zoltych kartek ...a dla jeszcze bardziej odwaznych..RZUT KARNY...pozdrawiam
⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Polska, PlusLiga
Godzina: 14:45
Spotkanie: Radom - Olsztyn
Typ: Radom -8.5 punkta
Kurs: 1.68

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Teoretycznie Radom powinien przejechać się po Olsztynie. AZS ma swoje duże problemy na przyjęciu. Nie obecny jest Andringa, raczej dzisiaj nie zagra, nie ma informacji, że ma powrócić, choć po tej przerwie od grania wielu graczy wraca do gry. Pod nieobecność Holendra tak zwane lewe skrzydło mocno podupadło, mam tu na myśli przede wszystkim ofensywę, bo przyjęcie jest dobre. Kapelus gra najwięcej na przyjęciu, ale w ataku gra bardzo słabo. Zdarza mu się mieć skuteczności w ataku na poziomie 20-25%, niechlubny wyczyn to skończenie 3 piłek na ponad 30 ataków i jednocyfrowa skuteczność. Kolejnym przyjmującym jest Marcin Wika, który miewa lepsze i gorsze mecze, podobnie Urbanowicz, chyba najsłabiej ostatnio gra Lux. Ogólnie jest bardzo duża rotacja na przyjęciu, bo żaden przyjmujący nie potrafi utrzymać dobrej gry przez dłuższy okres czasu. Mimo słabości przyjmujących w ataku przyjęcie trzymają, bo środkowi mają swojej dobre momenty. Najmocniejszy punkt Olsztyna to rozgrywający oraz atakujący Hadrava, który ciągnie ten zespół. Lewe skrzydło jest jednak słabe. Lepiej wygląda Radom. Po kontuzjach powraca atakujący Zhigalov oraz rozgrywający Vincić. Ostatnio Czarni mierzyli się z najmocniejszymi drużynami w lidze i odbijali się od nich jak od ściany. Po prostu grali bardzo słabo, wyglądali na tle Kędzierzyna, Rzeszowa czy Jastrzębskiego bardzo słabo i zasłużenie przegrywali. Po drodze wygrali z Gdańskiem, który co najmniej jest na poziomie Olsztyna. Można mieć wrażenie, że z najlepszymi Radom nie daje sobie rady mentalnie i grają wtedy słabo, ale jeśli przychodzi grać z mniej wymagającymi rywalami to w stu procentach potrafią sprzedać swoje całkiem spore możliwości. Poza ostatnim meczem z JW Żaliński od dłuższego czasu gra bardzo dobrze i jest jednym z liderów Radomia i jego najmocniejszym punktem. Zobaczymy jak teraz będzie wyglądał Rosyjski atakujący, ale chyba nie powinno być bardzo źle, trzeba zauważyć, że drugi atakujący Filip wydaje się być w dobrej formie, w razie słabszej gry Zhigalova, powinien Polak dać radę. Środkowi Czarnych również nie wyglądają źle. Obecna dyspozycja Radomia powinna wystarczyć na pokonanie zespołu z Olsztyna, który ma swoje problemy na przyjęciu i ciągnie się za nimi seria 4 kolejnych porażek w lidze.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +12
masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / La Liga
Godzina 16:15
Spotkanie : Bilbao - Sevilla
Typ : Ben Yedder strzeli (występ od początku) i Sevilla wygra
Kurs : 4,75
Bukmacher : Unibet
Analiza:
Witam serdecznie! 19 kolejka La Liga. Do 17 Bilbao, przyjeżdża 3 Sevilla. Nie tyle miejsce w tabeli, ale przede wszystkim fakt, że oba zespoły spotkały się w zeszły czwartek, determinuje mój typ. Po kolei. Trzy dni temu, w meczu CdR, na San Mames, gospodarze ulegli ekipie z Andaluzji 1:3, po bramkach Nolito, Andre Silvy i Wissama Ben Yeddera właśnie. Francuski napastnik zmienił Silvę i po 9 minutach ustalił wynik meczu. To kolejny gol w tym roku (1:1 z Atletico Madryt przed tygodniem). Trener Pablo Machin porotował składem w tym meczu. Dzisiaj, od pierwszych minut mają zagrać najlepsi strzelcy Sevilli. Skoro udało się trzy dni temu, to są podstawy sądzić, że typ wejdzie i dzisiaj.
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
Polubienia&lt;Reputacja ;)
⛔100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Spotkanie: Saragossa - Malaga
Typ: obie strzelą
Kurs: 2.15
Bukmacher: Etoto
Analiza:

-Malaga jest jednym z faworytów do awansu, a dla Saragossy priorytetem jest utrzymanie. Saragossa w 20 ostatnich meczach domowych zachowała TYLKO 1 czyste konto. Sama Malaga w ostatnich 10 meczach wyjazdowych traciła gole w 8 spotkaniach.
-Malaga podchodzi do tego meczu podrażniona spotkaniem z Reus, z którym oddała aż 22 strzały na bramkę rywala bez skutku oraz tylko bezbramkowym remisem z Oviedo.
Przewidywany wynik 1-1 / 1-2 dla Malagi
⛔100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 15:15
Spotkanie: Everton FC - AFC Bornemouth
Typ: 1
Kurs: 1,73
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Tabela w ramach przypomnienia:

Spotykają się ligowi sąsiedzi, którzy mają tyle samo punktów w tabeli. Everton w meczach u siebie zanotował 5 zwycięstw, 3 remisy i 3 porażki, natomiast ich rywal na wyjazdach ma bilans 3 zwycięstw i 7 porażek. Oba zespoły w nie najlepszej formie ostatnio ale ciut lepiej wiedzie się Evertonowi i to na nich spróbuję tutaj pograć. U gospodarzy nie ma żadnych problemów z absencjami i trener da Silva ma do dyspozycji pełny skład. U gości już tak kolorowo nie ma i dzisiaj mogą być mocno osłabieni brakiem swoich liderów w zespole.
Absencje w Bornemouth:
obrońcy Francis (17 występów w tym sezonie, kapitan drużyny) i Adam Smith (12 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnik Samuel Cook (13 występów w tym sezonie) i napastnik Solanke (bez występu w tym sezonie), oprócz tego pod dużym znakiem zapytania stoją występy pomocników Frasera (21 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie, drugi najlepszy strzelec w drużynie) i Goslinga (13 występów w tym sezonie) i napastników Wilsona (20 występów w tym sezonie, 9 goli na koncie, najlepszy strzelec w drużynie) i Kinga (18 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie, drugi najlepszy strzelec w drużynie)
Na ten mecz wypada kapitan drużyny i inny ważny obrońca Smith a do tego niepewne są występy liderów gry ofensywnej Wilsona, Kinga i Frasera. Są to bardzo ważni gracze w zespole i kto ostatecznie będzie w stanie zagrać dowiemy się przed samym spotkaniem. Everton w komplecie i na papierze wydaje się mieć więcej jakości w swojej drużynie. Ja spodziewam się, że Bornemouth będzie miał dziś sporo roboty w defensywie a jeżeli wyżej wymienieni gracze nie będą w stanie dziś zagrać, to nie widzę tutaj zbyt wielu szans dla nich.
✅73

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia
Godzina: 15.15
Spotkanie: Everton- Bournemouth
Typ: Bournemouth wygra mecz
Kurs: 5,10
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na stadion Evertonu przyjeżdża dziś Bournemouth. Obie drużyny są aktualnie w słabej formie i więcej meczów przegrywają niż wygrywają. Wygrana Bournemouth co prawda nie wydaje się bardzo prawdopodobna a bukmacherzy nie dają im wielkich szans na zwycięstwo jednak ja myślę, że dziś się przełamią I wykorzystają nienajlepszą dyspozycję swoich rywali. Bournemouth ma za sobą passę 6 przegranych na wyjeździe jednak myślę, z takimi drużynami jakimi przyszło im się ostatnio zmierzyć nie jest wstyd przegrać, a byli to np. Manchester United, City, Chelsea czy Tottenham. Natomiast Everton jest nie tylko w słabej formie i przegrywa ale też traci sporo goli bo aż 31 w 21 meczach. Liczę dziś na Bournemouth a co z tego wyjdzie zobaczymy za kilka godzin.
⛔100

M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja 1 Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Marseille - Monaco
Typ: + 9,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.74
Bukmacher: Unibet
Analiza: Szybko i na temat ???? oczywiście rzuty rożne. Gospodarze średnio na 5 ostatnich spotkań wykonali 5,6 rzutów rożnych a Goście 4,4. Na ostatnich 5 spotkań bezpośrednich linia 9,5 została przekroczona w 3 meczach. Sprawdziłem też spotkania w tym sezonie w lidze i Marseille linię 9,5 przekroczyła w 58,8% wszystkich meczy, a Monaco w 44,4%. Dlaczego taki typ ? Bo sama Marseille pokazała nie raz i nie dwa w tym sezonie, że potrafi wykręcić sama taką linię. Więc liczę, że pęknie to lekko a my znów będziemy kasę liczyć ????

⛔100

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, LaLiga
Godzina: 20.45
Spotkanie: Betis-Real
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: totolotek
Analiza:

Witam, na dzisiaj ponownie proponuję typ w stronę Realu Madryt. Kursy na drużynę gości powędrowały mocno do góry i w sumie sam nie wiem dlaczego. Myślałem, że chodzi o ostatnie problemy zdrowotne Viniciusa ale według oficjalnej strony Realu jest w składzie na dzisiejszy mecz i prawdopodobnie zagra. Wśród kontuzjowanych standardowo Bale oraz Kroos, Asensio i Courtois. Wypada również Lucas za czeroną z Villarealem (uważam to za handicap Realu). W bramce Keylor da rade, najbardziej może brakować Kroosa ale Real ma kim go zastąpić. Do składu wraca Varane i Marcelo więc obrona w komplecie dostępna dla Solariego. Pod nieobecność Lucasa szansę prawdopodobnie dostanie Isco, któremu nie po drodze z trenerem więc będzie miał coś do udowodnienia. Wiadomo, że Real jest w kryzysie ale ostatnio zagrali całkiem fajne spotkanie z Leganes i pewnie wygrali 3-0. Nie da się ukryć, że dziś rywal trudniejszy, mają za sobą kilka dobrych meczy w tym sezonie w tym nieoczekiwaną wygrana na wyjeździe z Barcą (3-4). Notują również całkiem dobrą serię bez porażki przed własną publicznością (8). Real to jednak Real i zawsze jest groźny dlatego uważam, że kurs na poziomie 2.20 to gruba przesada mimo słabszej formy w tym sezonie. Są w stanie wygrać z każdym i wszędzie więc dlaczego nie dziś z Betisem? Kurs 2.20 na prawdę zachęcający do zaryzykowania. Powodzenia
polecam również na ten mecz:
BTTS (1.50)
Over 2.5 (1.60)
Rożne over 9.5 (1.75)
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 15:00
Spotkanie: Nantes - Rennes
Typ: obie strzelą
Kurs: 2.00
Analiza: Zarówno Nantes, jak i Rennes strzelają bardzo regularnie w swoich spotkaniach. Z Rennes wiąże się ciekawa statystyka z ich golami wyjazdowymi - w całym 2018 roku strzelali we wszystkich meczach ligowych. Nantes ma serię 6 kolejnych spotkań z golem. Dodatkowo drużyny sąsiadują w tabeli i są w dobrej formie w ostatnich 2-3 spotkaniach. BTS wydaje się bardzo realny
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Portugalia Primeira Liga
Godzina 18:30
Spotkanie : Chaves - Tondela
Typ : Tondela DNB
Kurs : 2.35
Bukmacher : Unibet
Analiza:
Myślę, że jest to dobre rozwiązanie na ten mecz. Tondela w fajnej formie - 4 wygrane z rzędu, w tym ostatnia ze Sportingiem 2:1. Chaves od 3 spotkań niepokonane, jednak po niezłym zwycięstwie pucharowym z Varzim nastąpiły 2 remisy z rzędu wynikiem 0:0. Widać, że jest w ekipie problem ze zdobywaniem bramek. Ligowa tabela tylko nas w tym utwierdza - o ile defensywa prezentuje się &quot;jakoś&quot; to ofensywa fatalnie - Chaves strzeliło tylko 10 bramek w 16 meczach! Kurs na spotkanie bez remisu całkiem przyzwoity i myślę, że Tondela czuje tutaj krew aby odnieść 5 zwycięstwo z rzędu. Mimo to spodziewam się wyrównanego meczu i patrząc na to jak defensywnie usposobioną ekipą jest Chaves, myślę, że gra na zwrot w przypadku remisu to dobry wybór.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Godzina: 15:15
Spotkanie: Everton - Bornemouth
Typ: over 3.5 goli
Kurs: 2.65
Analiza:

Jak wiemy w Premier League dziś dwa spotkania. Wybieram pierwsze w kolejności jako główny bet czyli Everton - Bournemouth i wstawiam tutaj. Dlaczego tak?
Everton.
W ostatnich 6 domowych spotkaniach Everton zdobył 8 goli co daje nam 1.3 gola na mecz (niezbyt imponująco), w sumie dało im to 2 zwycięstwa (jedno w pucharze), 2 remisy i 2 porażki. Sami stracili 11 goli , gdzie sam Tottenham strzelił 6 goli. Jeżeli chodzi o cały sezon to duet Richarlison - Sigurdsson ma na swoim koncie w sumie 17 goli z 31 zdobytych przez Everton (na 21 meczy), a dziś wspomniany duet gra od początku meczu także wielki plus jeżeli chodzi o typ pod kątem overowym.
Bornemouth.
W ostatnich 6 wyjazdowych meczach Bornemouth straciło w sumie 17 goli, co oznacza średnią 2.83 straconego gola na mecz (sporo), przy czym nie zdobyli nawet punktu... Trzeba jednak zauważyć, że grali z: Manchester Utd (4:1), Totenham (5:0), Chelsea (1:0), Wolves (2:0), Manchester City (3:1), Newcastle (2:1), czyli w sumie aż 4 mecze z drużynami z top 6. Sami strzelili tylko 3 gole. W drużynie &quot;szpital&quot;, do samego końca czekałem na potwierdzenie wyjściowych jedenastek. Ale żeby nie było tak łatwo z tym Evertonem... Dziś według mnie &quot;The Cherries&quot; strzelą minimum gola (Both team to score po @1.65 do ako polecam), a nawet śmiem twierdzić, że przy odrobinie szczęścia i dwa... @3.00 (warte próby). W całym sezonie Bournemouth ma 31 goli strzelonych przy 40 straconych (na 21 meczy). Najlepszy strzelec &quot;Wisienek&quot; C. Wilson ma na koncie 9 goli dzis z powodu kontuzji nie zagra, ale w wyjściowej jedenasce jest King oraz Fraser - nie było pewne wcześniej, zatem ofensywa jest pytanie jak skuteczna, a w obronie... Wraca obronca Smith! Nie gram czystych winów zatem niech się dzieje co chce - byleby over się zgadzał.
H2H
8 meczy:
2xwin Bournemouth (u siebie)
4xwin Everton (3x u siebie 1x wyjazd)
2x remis (w Bournemouth)
W sumie:
13 goli Bornemouth
18 goli Everton
Kończąc.
Liczę na otwarty mecz i gole z obu stron, bo to że ich stać nie mam wątpliwości. Both team to score @1.65 jak najbardziej do ako według mnie można brać, ja idę dalej i myślę że zobaczymy minimum over 3.5 goli @2.65, gdyż to właśnie mecz &quot;tego&quot; typu (dla mnie). Everton będzie chciał przerwać średnią ostatnio passę, postrzelać jak nadaży się okazja a Bournemouth? Zrobi wszystko by gospodarzom przeszkodzić, by zdobyć chociaż punkt w kolejnym trudnym spotkaniu tym razem już z drużyną z sąsiedztwa w tabeli (odpowiednio 11 i 12 miejsce). Over 3.5 gram i polecam, gdyż uważam że naprawdę warto a Bournemouth potrafi zagrać &quot;skutecznie&quot; z przodu. Warte ryzyka jest również over 1.5 goli &quot;The Cherries&quot; po @3.00, ale to pobocznie.
GL.
⛔100

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia
Godzina: 15.15
Spotkanie: Everton- Bournemouth
Typ: Richarlison strzeli
Kurs: 2.15
Bukmacher: Expekt

Krótko bo mecz już za chwilę.
Brazylijczyk w dobrej formie, on i Sigurdsson wypracowali już 17 bramek dla swojego zespołu. Goście po dobrym początku sezonu wpadli w niemały kryzys - ostatnie wyniki mówią same za siebie, defensywa ostatnio najgorsza w lidze, o ile 5 straconych bramek z Tottenhamem można przyjąć za wpadkę to 3 stracone gole z Brighton mówią same za siebie. Teraz grają z zespołem, który bardzo potrzebuje punktów. Jak wspomniałem na początku, jeśli ktoś strzela dla Evertonu to właśnie Brazylijczyk. Motywacji nie zabraknie, wchodzę w ten typ.
⛔100

ac1899 27,7K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie - Puchar Świata w Predazzo Konkurs

Spotkanie: Zajc - Geiger
Typ: Zajc lepszy w całym konkursie
Kurs: 1,55
Bukmacher: iforbet
Analiza:

W tej parze idę w stronę młodego Słoweńca. Od początku sezonu utrzymuje on równą, dobrą formę, która pozwala mu zajmować miejsce a okolicach pierwszej 10. Co prawda, Geiger jest wyżej w klasyfikacji generalnej całego pucharu świata, ale zawdzięcza to bardzo dobry występom przed TCS. Właśnie od pierwszych zawodów Turnieju Czterech Skoczni notuje znaczny regres formy i osiąga dużo słabsze rezultaty niż w pierwszej części sezonu.
Miejsca Zajca od początku TCS: 9,8,10,43 ( problemy ze sprzętem) i wczoraj 12.
Miejsca Geigera w tym samych zawodach: 12,19,24,10 i wczoraj 19.
Jak widać, Niemiec był lepszy tylko w jednych zawodach. W tych, w których Zajc miał duże problemy ze sprzętem. Na tyle duże, że nie mógł oddać chociaż poprawnego skoku.
Tutaj w Predazzo, w treningach jak i kwalifikacjach, oddali oni każdy po 6 skoków. Tylko raz lepszy był Geiger, wygrywając o zaledwie 0,9 punktu. Jeżeli nic złego się nie przytrafi Zajcowi, powinien on dzisiaj ponownie zając wyższe miejsce w konkursie.
⛔100

M 1,5K

marcingal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Siena vs Latina
Typ: Latina +1,5 seta
Kurs: 2,20
Analiza: Szczerze powiem że dziwią mnie kursy na ten mecz. Pogrążony w kryzysie, nie grający meczu od ponad 2 tygodni beniaminek ze Sieny i kurs 1,3? No coś mi tu nie pasuje. Siena jest przedostatnia w tabeli. Mają 10 punktów. Teoretycznie skład na papierze wygląda w porządku. A w praktyce dyspozycja Sieny zależy tylko od atakującego Hernandeza. Jak on ma dzień to zespołowi idzie dobrze. Gdy on nie gra to cały zespół też. Latina to typowy włoski średniak. Mają 16 punktów. Ale moim skromnym zdaniem grają wiele lepiej niż Siena. Bardzo ważnym ogniwem Latiny jest młodszy z braci Ngapethów Swan. Wspiera go słoweński atakujący Toncek Stern. Ostatnio Latina miała problemy z pozycją libero. Podstawowy zawodnik odniósł kontuzję i trzymający wcześniej przyjęcie na lewym skrzydle Simone Parodi został przestawiony na tą pozycję. Jednak teraz Latina ma już rasowego libero, ponieważ z francuskiego Poitevin ściągnęli uznanego Argentyńczyka Facundo Santucciego. Przez to Parodi może wrócić na nominalną pozycję i wzmocnić lewe skrzydło. Moim zdaniem kurs na Latine powinien wynosić maksymalnie 2 i to tylko ze względu na to że grają na wyjeździe.
✅120

daniellw 1,4K

daniellw

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League
Spotkanie: Panathinaikos - Xanthi
Typ: Remis
Kurs: 3.70
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Tak sobie obserwuję i analizuję ten mecz od wczoraj, i w moim odczuciu warto zaryzykowac tutaj typ na remis. Przekornie sądzę, że kurs na remis jest zbyt niski, co wbrew pozorom potwierdza, że bukmacherzy również widzą szansę na takie rozstrzygnięcie. Gospodarze w tym sezonie spisują się bardzo dobrze jak na nich w ostatnim czasie, zajmują 5 miejsce w lidze, a co wazniejsze - w meczach domowych maja bilans 6-1-0, bramkowy 15:3. Zapewne z tego powodu kurs na ich zwycięstwo to ledwie 1,50. Panatha to nie jest jednak ta ekipa, co kilka lat temu, i nie uważam ich za tak zdecydowanego faworyta w tym meczu. W sumie remisu upatruję głównie z uwagi na drużynę gości, którzy po dobrym początku sezonu obecnie złapali mocną zadyszkę - nie wygrali od 7 spotkań. Trudno będzie dzisiaj to przełamać, dlatego na pewno w pierwszej kolejności zadbają o szyki defensywne. A że im to dobrze wychodzi świadczy fakt, że mniej goli od nich stracili tylko gracze AEK, PAOK i Olympiakosu. Ciekawe są również wyniki H2H, bowiem w 5 ostatnich starciach między tymi drużynami rozegranymi w Atenach aż 4 razy wygrali goście, a tylko raz Koniczynki. Patrząc historycznie, zazwyczaj takze mecze były wyrównane i rzadko ktoś wygrywał różnicą więcej niż 1 bramki. W obecnej formie obu drużyn liczę na remis, z którego bardziej zadowoleni będą goście.
✅270

Otrzymane punkty reputacji: +32
prolooser 3,1K

prolooser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue1
Spotkanie: Toulouse vs Strasbourg
Typ:
over 3.5
Kurs: 4.5
Analiza:

W pierwszym meczu pomiedzy tymi zespolami byl remis 1;1/ W tym meczu o czekuje ofensywnej gry przede wszystkim z boku gospodarzy. Mecze tych druzyn czasem bywaja bardzo dynamiczne i obfite na gole. Toulouse w ostatnim meczu ligi pare tygodni temu pokonalo na wyjezdzie mocne Lille i tutaj tez powinni powalczyc o zwyciestwo. Do tego z pomoca przyjdzie takze atut wlasnego boiska/
⛔100

patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 17:30
Spotkanie: Tottenham- Manchester United
Typ:
over 13,5 rzutów rożnych
Kurs: 4,5
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Próbuję zagrać podwyższoną linię na rożne, ponieważ obie drużyny grają ofensywnie, szeroko i szybko.
Znamy już składy, w obu drużynach mamy szybkich skrzydłowych jak Son, Lingard czy Martial, którzy nie stronią od dryblingu. Do tego bardzo ofensywnie usposobionych bocznych obrońców, którzy lubią sie podłączyć i dośrodkowywać spod linii końcowej (Davis i Trippier w Spurs, oraz Shaw i Young w United). United będzie za wszelką cenę próbowało odrobić punkty do TOP4, dlatego liczę na ofensywne granie gości (skład pokazuje, że nie przyjechali się tutaj bronić)od samego początku, a Spurs to wiadomo u siebie zawsze grają bardzo ofensywnie.
⛔100

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Dyscyplina: Futbol Amerykanski - NFL
Godzina: 22:40
Spotkanie: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
Typ: Gracz ktory bedzie mial wiecej podan jardowch: Brees vs Foles. -&gt; Brees
Kurs: 1,67
Analiza:

Chcialem tutaj grac under Foles z tego powodu ze w kolesia nie wieze to, on jest pokroju takiego rozgrywajacego jak Keenum z Denver, ale pomyslalem ze lepej zagrac h2h z Brees-em dlatego ze ten zaklad powinnien byc podwojnie kryty z dwoch powodow, pierwszy ze widze czak ci siak under jego podan a dwa
nawet jak odpali i mecz bedzie podaniowy to Brees jest elitarnym rozgrywajacym ktory powinnien dzisiaj przekroczyc 300 jardow.
Poza tym Nowy Orlean jest faworytem i powinnien to wygrac pokrywajac hadicap , poprostu Philadelphia ma sporo szczescia , nawet z Wentz-em jak grali im nieszlo, niechce mi wierzyc ze oni znow powtorza ten wyczyn a Saints naprawde sie nalezy i Brees-owi ktory przeszedl do histori NFL i to wkilku kategoriach.
Dobra zaczynamy analize od Foles-a
2018-2019 Ogolna srednia to 279 jardow
2018 Srednia wyjazdowa 272 jardy
Odzmiany Wentz, tygodnia szesnastego, on nie przekroczyl 270 jardow.
Saints zatrzymali ostatnio Phile usiebie na 153 jardy , przy trzech wymuszonych zlych podaniach Wentza.
Widomo to ze Foles bedzie sporo rzucal/podawal ale z jakim skutkiem , napewno jezeli beda przegrywac a taki scenarisz bardzo prawdopodobny to Foles bedzie pod wieksza presja aby nadrabiac podaniami a wiadomo ze sa slabi gra biegowa , jezeli ktos niechce zagrac tego typu moze zaryzykowac i isc w ilosc jego samych podan a linia jest 39,5 on w swoich spotkaniach przekracza minimum 30 podan.
Z Brees-em sprawa ma sie troche inaczej w domu potrafi sporo rzucic jardow;
2018 Srednia Ogolna 266 jardow
2018 Srednia domowa 321 jardy
Rzucil 363 jardy przeciwko Phili w tygodniu jedenstym
Ostatnim meczu mial 326 a bilans w domu ma 5 do 2 przekraczajac minimum 300 jardow
Ten mecz napewno bedzie inny niz ten wczesniejszy , sadze ze gdzies bedzie mala niespodzianka i bardziej spodziewam sie ze San Diego wygra z NE niz Phila, Poprstu Brees-a sie troche lekcewany z powodu niskich zdobyczy podaniowych ostatnio ale on wiekszosci meczy ostatnio byl w drodze wiec ta srednia jest inna ostatnio. Jezeli Phila pozwolila tydzien temu Trubanskiemu przekroczyc 300 jardow podaniem to sadze ze nic nie stoi na przeszkodzie aby Brees przekroczyl te 300 jardow a w h2h jest bezpiecznieszy, nawet wole to zagrac niz mecz za 1,22 gdzie przez Unibet mam wystawione 1,67.
✅67

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom