>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 13.01.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
K 0

kitikoni

Użytkownik
PIŁKA NOŻNA: PREMIER LEAGUE
godz. 21:00
Spotkanie: LIVERPOOL - ARSENAL
typ: handicap Arsenal -1
kurs: 5.00 zł
bukmacher: bet365
analiza: Już bardzo wiele powiedziano o absencjach w tym meczu, widoczne w powyższych analizach, więc i ja nie będę znów o tym pisał. Liverpool gra w kratkę, chociaż wygrywał niedawno z liderującymi drużynami w lidze aczkolwiek myślę że to szczęście skończy się dzisiaj wieczorem. Arsene Wenger, przygotuje idealnie swoich podopiecznych na ten mecz i będziemy świadkami otwartej gry i myślę że sporego wyniku dla Arsenalu przy dziurawej obronie Liverpoolu. Takie wyniki jak 3:0, 5:1, 4:1 często zdarzają się ostatnio w takich szlagierach, dzisiaj po prostu czuję to w tym meczu. Myślę, że Arsenal szybko wyjdzie na prowadzenie. Dla bardziej bojaźliwych można postawić czyste 2 po kursie 2.70 albo zakład bez remisu po kursie 1.80. Ja jednak lubię szaleć i lecę w handi.
to mój 1szy post. Powodzenia!
⛔ 100

barni87 242

barni87

Użytkownik
Piłka nożna: Puchar Hiszpanii
godz. 21:00
Spotkanie: Espanyol-Barcelona
typ: over 0,5 żóltych kartek między 0 -15 minutą meczu
kurs: 3.2 zł
bukmacher: Bwin
Analiza:
Po pierwszym meczu można i dzisiaj spodziewać się że będzie on meczem &quot;podwyższonego ryzyka&quot;. W pierwszym meczu było aż 11 żółtych i dwie czerwone. Po meczu spięcia w tunelu , w szatni, ostre słowa i teksty &quot; w rewanżu wykosimy was równo z trawą&quot;. Cóż derby Barcelony nigdy do łagodnych nie należały. Myślę że po pierwszym wyniku 4-0 gracze Espanyolu mogą o awansie zapomnieć. Czyli wyjdą z nastawieniem walki o honor. Myślę że na początku meczu będą chcieli &quot;przestraszyć&quot; graczy Barcy pewnymi i ostrymi wejściami. Z kolei sędzia będzie się starał od razu ten mecz przejąć i pokazać kto kartki rozdaje ;] W pierwszym meczu pierwsza żółta była w 11 minucie. Myślę że teraz będzie nieco szybciej.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Godz: 20.45
Spotkanie: Stoke - Norwich
Typ: Stoke (-1 handicap azjatycki)
Kurs: 3.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Mecze Stoke w tym sezonie to dla mnie prawdziwa loteria. Ogrywają u siebie City 2-0, by nastepnie przegrac 2-1 z Crystal Palace, także przed własna publicznością. Chwila oddechu i wygrana z Czerwonymi Diabłami 2-0, a tydzień później przywożą 3 punkty ze stadionu Evertonu po kosmicznym meczu i wygranej 4-3. Wydawać by się mogło, że takie mecze wzmacniają mentalnośc zespołu, ale nie dotyczy to drużyny Stoke gdyż w następnej kolejce ulegli 2-1 WBA.
Ekipa Kanarków natomiast na wyjazdach spisuje się kiepsko. Wygrana z Manchesterem United na Old Trafford sprzed 3 tygodni przerwała serię 7 meczów bez wygranej druzyny Norwich, lecz jak się później okazało był to &quot;wypadek&quot; przy pracy gdyż w następnej kolejce przegrali gładko z Kogutami 3-0.
Sądzę, że Stoke dziś wygra swoje spotkanie, mają kilka znanych nazwisk (Krkić, Shaqiri, Shawcross, Affelay), których w drużynie Kanarków brakuję. Chciałem zagrać europejski handicap z wyższym kursem, ale wolę się zabezpieczyć w przypadku wygranej jednym golem. Pozdrawiam
✅ 200

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - PlusLiga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Będzin - Gdańsk
Typ: poniżej 177.5 pkt
Kurs: 1.56
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam! Ja na dzis zagrałem typ z polskiej siatkówki pomiędzy Będzinem a klubem z Gdańska , jest to under tak jak napisałem wyżej.
Skłoniło mnie do tego kilka rzeczy między innymi h2h obu ekip , przeszło rok temu obie ekipy spotkały się w Będzinie gdzie gospodarze ulegli 3:0 w setach i potrafili ugrać ok 18/19 pkt w secie więc jednym słowem nie jest to dużo.
Ostatni mecz u siebie z Resovią także pokazał że drużyna z Będzina zasłużenie zajmuje ostatnie miejsce w ligowej tabeli , sety przegrane do 12 , 16 i 19 .
Mam wrażenie ze dziś z Gdańskiem będzie podobnie , a linia jest wysoka także jak jakimś cudem gospodarze ugrają 1 seta nie przekreśla to mojego typu.
Liczę na pewne zwycięstwo gości.
Powodzenia! ????
✅ 56

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Polska
Godzina: 18:30
Spotkanie: Trefl Sopot - Siarka Tarnobrzeg
Typ: Siarka Tarnobrzeg
Kurs: 3.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jest to mecz na przełamanie serii porażek dla obu ekip. Tarnobrzeżanie bo dobrym wejściu w sezon zatracili swoją formę. Siarka po ostatnich 6 meczach bez zwycięstwa chce przełamać swoją niemoc. Pomóc ma w tym Josh Miller który w ostatnim czasie zastąpił Harrisa. To że potrafi grać udowodnił w poprzednim sezonie. W pierwszym mecz po powrocie do TBL nie zachwycił ale spowodowane było to tym że miał mało czasu na zgranie się z drużyną. W tym meczu liczę na zdecydowanie lepszy występ. Przy odpowiednim wsparciu ze strony Bella - w ostatnim meczu 38pkt! - i Robbinsa - który jest jednym z lepszych centrów w lidze pod względem zbiórek i bloków - myślę że trójka tych panów może poprowadzić drużynę z Podkarpacia do zwycięstwa. Nie można zapominać o polskiej rotacji w której główne role odgrywają Zalewski Wall Patoka i Młynarski. Może nie są to jacyś super gracze ale myślę że nie powinni mieć problemów z graczami Tefla którzy prezentują podobny poziom umiejętności. Tacy zawodnicy powodują że drużyna jest nieobliczalna. Pokazywali to już nie raz walcząc jak równy z równym z teoretycznie silniejszymi rywalami(Anwil, Cukier, AZS). Trefl to zupełnie inna drużyna starają się grać poukładaną koszykówkę problem w tym że mają do tego odpowiednich ludzi. Głównym mózg zespołu Duren lubi grać szybkie akcje stąd wiele razy można dostrzec u niego rzuty z nieprzygotowanej pozycji. A jeśli już mowa o tym zawodniku to warto dodać że pauzował w ostatnim spotkaniu z powodu zatrucia. W tym meczu już wystąpi ale jak sam trener mówi: &quot;W meczu z Siarką będzie w składzie, jednak musimy pamiętać, że w tak krótkim czasie po przebytej chorobie może mu nieco brakować energii.&quot;. Brzmi to jakby już szukali usprawiedliwienia za porażkę... W dalszym ciągu po stronie sopocian nie zobaczymy Stefańskiego co utrudnia rotacje Zoranowi. Na równym i dobrym poziomie oprócz Durena i Śmigielskiego gra jedynie Majok który dzisiaj będzie miał naprzeciw siebie Robbinsa o którym wcześniej wspominałem - przeciw niemu w ataku nie gra się łatwo. Reszta zespołu z Dutkiewiczem i Bilinovac mnie nie przekonuje. Trefl również będzie starał się przerwać serię porażek ale moim zdaniem to Siarka w tym meczu zgarnie 2 punkty i sprawi &quot;teoretycznie&quot; niespodziankę.
⛔ 100

R 62

ricardos

Użytkownik
witam
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Puchar
Godz: 20:30
Spotkanie: Villarreal - Athletic Bilbao
Typ: Villarreal i powyżej 2,5
Kurs: 3,7
Bukmacher: expekt
Analiza :
Porażka w 1 meczu 2-3 wcale nie skazuje drużyny „żółtej łodzi podwodnej” na odpadnięcie. Scenariusz spotkania jest tylko jeden – ataki gospodarzy od początku meczu. Jako że gospodarze rozpoczęli grę dopiero w 1/32 do analizy wziąłem grę w La Liga.
Villareal u siebie 10 meczy 8-1-1 bramki 17-7
Atletic Bilbao na wyjazdach 10 meczy 3-2-5 bramki 11-14
Najważniejsze są bramki a w meczach obu drużyn pada ich dużo. Puchar rządzi się swoimi prawami, nie ma kunktatorstwa bo są tylko 2 mecze. Zazwyczaj pada dużo więcej bramek niż w meczach ligowych.
Villareal w domu jest bardzo skuteczny natomiast Bilbao na wyjazdach nie błyszczy.
Sądzę że od początku obie drużyny zaatakują bo obie nie mają nic do stracenia, przewaga 1 bramki dla Athletic praktycznie nic nie znaczy bo 1gol / nawet przypadkowy/ może ich pozbawić awansu.
Siła ataku Villareal
C. Bakambu 8 goli 3 asysty
Bruno 4 goli
R. Soldado 3 goli 7 asysty
D. Suárez 3 goli 3 asysty
Mario 2 goli 3 asysty nie gra za czerwona kartkę w 1 meczu
Siła ataku Athletic
Aduriz 11 goli 4 asysty
I. Williams 6 goli
R. García 4 gole 4 asysty
A. Laporte 2 gole
M. Susaeta 2 gole 4 asysty
niestety ogranicza mnie brak czasu i nie znalazłem awizowanych składów

Pozdro ;)
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, towarzyski
Godz: 18.30
Spotkanie: Gutersloh - Arminia Bielefeld
Typ: Powyżej 5.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: Betsson
Zwróciłem uwagę na towarzyski mecz, w którym powinno paść sporo goli. Ekipa Arminii Bielefeld, która aktualnie reprezentuje poziom drugiej Bundesligi zagra z Gutersloh, drużyną grającą w Oberliga Westfalen(piąta liga). Różnica klas jest bardzo duża i patrząc realnie można spodziewać się pogromu. Sądzę, że włodarze drugoligowca specjalnie wybrali słabego rywala na początek zgrupowania przed rundą rewanżową, aby piłkarze zaczęli przygotowania z wysokiego c i nastrzelali sporo bramek. Arminia po awansie w ubiegłym sezonie, na pewno chcą utrzymać swój byt na zapleczu Bundesligi w tym sezonie. Mimo niezłych wyników, muszę zdecydowanie popracować nad bramkostrzelnością - ten mecz będzie dla nich doskonałą okazją, aby zagrać ofensywnie. Oby skuteczność nie zawiodła..
⛔ 100

B 25

braian

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Godz: 21.00
Spotkanie: Tottenham - Leicester
Typ: Tottenham
Kurs: 1.8
Bukmacher: b w i n
Analiza:
Na dziś również wybrałem nieprzewidywalną ligę angielską. Mecz drużyn z czołówki tabeli, gospodarze w ciągu 4 ostatnich spotkań na własnym boisku wygrali tylko raz, natomiast drużyna gości spisuje się w tym sezonie nadspodziewanie dobrze. Spotkanie sprzed kilku dni pokazało że o wygraną nie powinno być łatwo lecz puchary mają swoje prawa. W drużynie gospodarzy nie grało kilku podstawowych zawodników (Lukaku, Lennon, Howard) Tottenham w tym sezonie chce zakwalifikować się na LM dlatego w tym meczu nie mogą pozwolić na stratę nawet 1 punktu aby czołówka nie odskoczyła. W zespole pełna mobilizacja.
⛔ 100

B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna (BPL)
Godz : 20.45
Spotkanie : Southampton - Watford
Typ : Obie strzelą/Wynik : Tak/Southampton
Kurs : 4.33
Buk : Bet365
Analiza :
Jedno w mojej opinii z ciekawszych spotkań tej serii gier, tylko starcie &quot;Kogutów&quot; z &quot;Lisami&quot; i Arsenalu z LFC zapowiadają się ciekawiej niż ten mecz.
Podopieczni Ronalda Koemana w sporym jak na swoje możliwości dołku, 2 kolejne porażki w lidze + porażka w FA Cup z Crystal Palace, mocno nadszarpnęła pozycją Holendra w klubie, a i sam zespół plasuje się mizernie, raptem na 13 miejscu. Dużo lepiej wygląda pozycja beniaminka. &quot;Szerszenie&quot; także po dwóch kolejnych porażkach w lidze. No ale umówmy się, wyrównane boje z City i ze Spurs i porażki po 1-2, nie przynoszą im wstydu. Dzisiaj któraś z tych drużyn powinna się przełamać. I stawiam na podopiecznych Holendra. Oczywiście jeżeli spojrzy się tylko i wyłącznie przez pryzmat H2H i ostatnich wyników, to taki typ jest ciężki do akceptacji. Ale tym razem po prostu kieruje się wyczuciem, no i podejrzeniem, że zła passa &quot;Świętych&quot; dziś musi się skończyć. Powodzenia. ????
⛔ 100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Premier League
Data, godzina: 13.01.2016 20-45
Spotkanie: Man City - Ewerton
typ: over 3,5
kurs: 2,35
buk: betsson
Analiza:
Obok spotkania Liverpoolu z Arsenalem i Tottenhamu z Leicester to najciekawsze spotkania, jakie zostaną rozegrane w 21 kolejce PremierLeague. I moim zdaniem warto bedzie ten mecz obejrzeć bo bedzie to starcie ekip które potrafią strzelać gole. City u siebie to prawdziwa maszynka do zdobywania goli. W dziesięciu ligowych spotakniach strzelili juz 29 goli i jest to zdecydowanie najlepszy wynik w całej lidze. Drugi pod tym względem jest... Everton, który strzelił przed własną widownią 23 gole, ale potrzebował na to jednak jedenaście spotkań. Tak naprawde to można sobie ostrzyć sobie zęby na kilka goli w tym meczu, bo spotykają się najskuteczniejsza ekipa całej ligi - City, i trzecia, czyli Everton (przedziela ich Leicester). A znając już składy już wiemy że obu trenerów wystawia swoje najcięższe armaty - o gole dla gospodarzy maja zadbać Augero, Sterling czy de Bruyne, a dla gości najlepszy strzelec całej ligi Lukaku wspomagany przez Deulofeu czy skutecznego w tym sezonie Barkleya. O dwa- trzy gole dla gospodarzy jestem całkiem spokojny, bo u siebie graja bardzo skutecznie i potrafia strzelić tyle gole kazdej ekipie którą podejmują. W tym sezonie zawsze strzelali conajmniej jednego gola (tylko jednego strzelili Juventusowi, West Hamowi i Liverpoolowi - w pozostałych dwa lub więcej). A że defensywa the toffies do najstrzelniejszych nie należy to raczej pewne ze worek z bramkami powinien się dość szybko rozwiązać. Na gola/gole gości też można smiało stawiać, bo poza bardzo ciekawym atakiem z niechcianym w Chelsea Belgiem trzeba zwrócić uwagę na niepewną obronę the citizens, w której na dodatek zabraknie jej filara i kapitana zarazem Kompanego. Zaledwie dwa razy udało się Joe Hartowi zachowac czyste konto na Etihad Stadium i było to bardzo dawno, bo były to dwa pierwsze mecze ligowe City. W kolejnych trzynastu meczach zawsze dawali sobie strzelić conajmniej jednego gola. Po dwie bramki strzelali tu Juve i West Ham (co dawało im tu zwycięstwa po 2-1) i Borussia M&#39;gladbach, a prawdziwą kanonadę urządzili sobie tu piłkarze Liverpoolu, którzy zdemolowali gospodarzy aż 4-1. Dziś też spodziewam się sporej iloście goli. Ostatnimi czasy zdarzały się wysokie wyniki zarówno City, jak i Ewertonu. Moim zdaniem dzis bedzie podobie i zobaczymy ładny overowy wynik. Stawiam na zwyciestwo gospodarzy 3/4-1 i over w meczu
⛔ 100

M 6

michal21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Southampton - Watford
Typ:
Watford
Kurs: 3,90
Bukmacher: expekt
Analiza:Witam w dzisiejszym spotkaniu obu tych ekip stawiam na drużynę gości mają oni świetny bilans na wyjazdach w ostatnich 5 meczach czyli remis z Chelsea wygrane z Sunderlandem ,Aston Villa i Stoke jedyne przegrana z Leicester które zaskakuje w tej lidze wiec myślę że dadzą rade i wygrają zwłaszcza że gra ich dwóch najlepszych snajperów ????

⛔ 100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Liverpool - Arsenal
Typ: over 13 rożnych
Kurs: 3,75
Analiza:
Typy raz w jedna, raz w druga strone - moim zdaniem jednak minimalnym faworytem goscie, bo sklad jak i ostatnie wyniki The Reds nie powalaja na kolana. Spodziewam sie jednak wymiany ciosow z obu stron bo jednak gospodarze na Anfield maja pewien handikap ale goscie swoje tu tez zrobic powinni. Zatem typ jak najbardziej realny a kurs swietny.
⛔ 100

M 6

mentosix

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 22:30
Spotkanie: Macae-Franca
Typ: Franca
Kurs: 1.78
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam. Dzisiejszym późnym wieczorem rozgrywany jest mecz brazylijskiej ligi koszykówki pomiędzy Macae a Franca. Moim typem jest zwycięstwo gości. Są oni na ten moment drużyną która radzi sobie najlepiej spośród wszystkich ekip w lidze w meczach wyjazdowych. Ostatnio wygrała nawet mecz w hali lidera tabeli. Samo porównanie poczynań obu ekip w tym sezonie przemawia za Franca, która jest 8 w tabeli, Macae dopiero 13. Gospodarze nie są w formie co widać po ich ostatnich wynikach ( z pięciu ostatnich meczy potrafili zwyciężyć jedynie raz. Sama historia meczy pomiędzy obiema ekipami również przemawia na korzyść Franca która wygrała 4 z 5 pojedynków z Macae. Co prawda Macae w meczach przed własną publiką ma dobry bilans 4 zwycięstwa i 1 porażkę, ale zwyciężali z drużynami, które są notowane niżej od Franca. Dlatego liczę ze goście pokażą więcej sportowych umiejętności i wygrają bez problemu.
✅ 78

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka / Brazylia /NBB
Godzina: 23:00
Spotkanie: Sorocabana - Rio Claro
Typ: Drużyna z największą ilością pkt w 1 kwarcie / Sorocabana
Kurs: 2.1
Analiza:
Przez to, że trochę późno do tego usiadłem pozostały mi resztki dnia, a więc pojedynek w brazylijskiej lidze koszykówki. H2H w miarę równo, nieznacznie na korzyść gości, lecz liczę, że przewaga własnego terenu doda gospodarzom pewności siebie i to oni zdobędą najwięcej punktów w 1 kwarcie. Może nie grając 1 piątką , ale np. w drugiej kwarcie, kiedy to sadza się najlepszych zawodników, żeby ich odciążyć na moment. Drużyny grają nierówno w sensie punktowym, obie mają lepsze i gorsze momenty w tym sezonie i w zasadzie jest to mecz bez faworyta. Typ czysto intuicyjny, ale co zrobić . . . Wierzę, że tak jak w NBA zwykle bywa to gospodarze ustrzelą najwięcej przynajmniej spośród kwart, a kto wie może nawet zwyciężą.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom