>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.11.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
davidd 14

davidd

Użytkownik
Hokej, Polska
Cracovia - Polonia Bytom
Godzina 17:00 czasu polskiego
Typ: over 7.5
Kurs: 1.85
bet365
Każdy kto interesuje się PLH, doskonale wie jakie tutaj wydarzają się cuda na kiju. Do obecnego sezonu przystąpiło 10 drużyn, z czego beniaminek - którym jest Orlik Opole - zaproponował zawodnikom z całego kraju, że jeżeli zapłacą im, to mogę znaleźć sobie miejsce u nich w składzie. Takie rzeczy to chyba tylko w Polsce. Trochę przykro, że mają miejsce takie wydarzenia, ale niestety jak to mówią - jaki kraj, taka liga. W Polsce w hokej nie inwestuję się w ogóle, byłbym nawet w stanie stwierdzić, że stąpa on po bardzo cienkiej linii.
Przejdźmy jednak do dzisiejszego spotkania. W tym meczu faworyt jest tylko jeden i nie ma jakichkolwiek szans, aby goście z Bytomia urwali tutaj chociażby punkt. Polonia (naturalnie ze względów finansowych) gra w tym sezonie fatalnie. Meczy: 14. Zwycięstw: 3, przy czym 2 z nich to zwycięstwa z kompletnym outsiderem ligi, czyli Katowicami, którzy grają juniorami. Dwoma najlepiej punktującymi zawodnikami w bytomskiej ekipie są: Fabry z 16 punktami w klasyfikacji kanadyjskiej (7 goli, 9 asyst) oraz Meidl z 15 punktami w klasyfikacji kanadyjskiej (8 goli, 7 asyst).
Teraz kolej na obecnych mistrzów Polski z Krakowa. Pasy w tym sezonie zajmują 5 lokatę i mają na swoim koncie 30 punktów. Wygrali 10 z 14 pojedynków ligowych, przy czym w ostatnich 5 meczach odnieśli tylko jedną porażkę, za to wysoką, bo aż 1:7 z Sanokiem. Można powiedzieć jednak, że sam sezon zasadniczy to jest pic na wodę. 8 z 10 drużyn ma zapewnione miejsce w play-offach i pomimo tego, że jest dopiero listopad, to i tak wiadomo, że nie zagrają w nich Katowice oraz dzisiejszy rywal Pasów, czyli Polonia Bytom.
Najskuteczniejsi gracze Cracovii? Pierwsza trójka przedstawia się tak: Valcak - 17 punktów w klasyfikacji kanadyjskiej, 5 goli i 12 asyst; Kalus - 14 punktów w klasyfikacji kanadyjskiej, 5 goli, 9 asyst; oraz Stoklasa - 13 punktów w klasyfikacji kanadyjskiej, 8 goli, 5 asyst. Warto tutaj zaznaczyć, że w 14 meczach Cracovia strzeliła aż 71 bramek, a Bytom stracił ich 78.
W czterech ostatnich meczach obu drużyn, tylko raz Cracovia zagrała na under 7.5. Pozostałe spotkania to zawsze over 7.5. Bytom? 4 mecze, 4 razy over 7.5 Dlatego innego typu tutaj nie widzę, a kurs 1.85 uznaję za prezent.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Piłka NożnaAnglia Conference Premiere
Godz. 20.45
Kidderminster Harriers – Aldershot Town
Typ: Kidderminster
Kurs: 2.00
Bukmacher: William Hill
Kidderminster to solidna drużyna tej ligi już od kilku sezonów. Poprzedni zakończyli na siódmym miejscu tuż za playoff. Teraz jak na razie na 29 punktów i 11 miejsce, ale tabela ligi jest tak płaska, że ewentualna wygrana da im awans nawet na 5 miejsce.
Silni na własnym boisku gdzie mają bilans 6-2-1, a ostatnio wygrali 10 dni temu z silnym Torquay 2-1. Ciągle starają się również wzmacniać skład. Ostatnio przed meczem z Torquay wypożyczyli z Luton pomocnika Matt’a Robinson’a, który miał duży udział w wygranym meczu. Również i dzisiaj ma być w pierwszej XI. Drużyna jest wolna od urazów i zawieszeń.
Aldershot sprawił w weekend niespodziankę remisując na wyjeździe w pierwszym meczu FA Cup z Portsmounth 2-2. Wcześniej w lidze przegrana z Gateshead na własnym boisku 1-2. po ostatnim meczu mają kilka urazów w zespole. Środkowy obrońca Mark Philips ma skręconą kostkę, a ofensywny pomocnik Josh Scotti i obrońca Anthony Tonkin leczą urazy jeszcze po ostatnim meczu ligowym. Dodatkowo zawieszony na ten mecz jest za czerwoną kartkę napastnik Karl Hawley. Nie za bardzo mogą sobie pozwolić na wzmocnienia, bo w 2013 roku klub o mały włos nie zbankrutował. W ostatniej chwili załatwili pieniądze które byli winni Urzędowi Skarbowemu, podpisując kontrakt z Chelsea Londyn na użyczenia stadionu dla potrzeb rezerwowego zespołu Chelsea.
Reasumując:
Gospodarze wypoczęci i w pełnym składzie, dodatkowo silni na własnym boisku w mojej ocenie mają duże szanse na wygranie tego spotkania. Goście grają co dwa, trzy dni i prędzej czy później musi się to odbić na ich wynikach w lidze, tym bardziej, że coraz więcej zawodników na liście nieobecności.
Powodzenia
Zibi.K
Powtórzony typ
⛔100

raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis - ATP Finals, London
Godzina: nie wcześniej niż 15:10
Spotkanie: Berdych - Cilic
Typ: Berdych CS: 2-0
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Tomas Berdych to tenisista, który ma papiery na top4, ale scenariusz jego występów zazwyczaj wygląda tak, że ma wielką formę, wygrywa pewnie i gładko z każdym po kolei, aż w końcu trafia na zawodników typu Djokovic, Nadal, Federer czy nawet Murray, to odzywa się jego słaba psychika i przegrywa często nawet wydawałoby się wygrane mecze. Tym razem jest inaczej – Tomas był w Paryżu wyłącznie w poprawnej formie, pierwszy mecz w Londynie, to blamaż 6-1, 6-1.

Po drugiej stronie kortu mamy Marina Cilica. Nie jest to na pewno tak doświadczony zawodnik, jak Czech, a swój debiutancki udział w ATP Finals zawdzięcza w dużej mierze zwycięstwie w jego pierwszym Grand Slamie podczas US Open. Wg mnie Cilic to zawodnik, który znalazł się w tym granie dość przypadkiem i, choć win Berdycha w setach, jest b. ryzykowny decyduję się grać w tę stronę.

Jak wygrać lub przegrać, to po konkretnym kursie, gram natomiast za niewielkie pieniądze.
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +8
jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS Challenger Brescia Włochy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Marchenko I. vs. Krajinovic F
Typ: 1
Kurs: 1.65
Bukmacher: Unibet
Analiza:Witam, dzis ukrainiec Marchenko zmierzy się z dosć przeciętnym serbem Krajinoviczem, który co prawda jest wyżej w rankingu jednak to on nie jest dzisiaj faworytem. Ukrainiec świetnie radzi sobie na kortach twardych, ostatnio ma za sobą kilka świetnie rozegranych spotkań z o wiele lepszymi rywalami i nie sądzę by w meczu na typ etapie, mógłby odpaść z takim przeciwnikiem. Serb w pierwszym meczu z Vanni wyglądał dość mizernie a jego poziom gry na pewno nie będzie wystarczający by pokonać tak dobrze predysponowanego gracza jakim jest Marchenko. Przewiduje gładkie 2:0, niemniej jednak postanowiłem bezpiecznie postawić na zwycięstwo. To będzie ich pierwsze bezpośrednie spotkanie i wiele stoi za tym, że będzie ono rozegrane na korzyść Marchenko.
✅65

lars19 272

lars19

Użytkownik
Dyscyplina: ATP World Tour Finals London
Godzina:
21:00
Spotkanie: Novak Djokovic - Stan Wawrinka
Typ: Djokovic -4,5 gema
Kurs: 2,04
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

W spotkaniu o 21:00 czasu polskiego w londyńskiej hali O2 spotkają się dwaj świetni tenisiści Serb Novak Djokovic i Szwajcar Stanislas Wawrinka. Obaj gracze znajdują się w Grupie A turnieju mistrzów, wraz z Tomkiem Berdychem i Marinem, którzy notabene rozegrali swój mecz o 15:00 a zwyciężył Czech 2:0. Czy to ma jakikolwiek wpływ na poźniejszy pojedynek? Nie sądzę, bowiem spodziewam się gładkiego zwycięstwa Novaka Djokovica. Stosunek ich pojedynków to 17:3 dla Serba. Ostatni raz mierzyli się w Australian Open, gdzie po zaciętym pojedynku zwyciężył Wawrnika 3:2. Dzisiaj spodziewam się łatwego zwycięstwa. Wystarczy rezultat 6:3, 6:2 aby typ okazał się skuteczny. W takim wypadku jedno przełamanie na set. Warto nadmienić jeszcze jedną statystykę, otóż Serb ma świetny bilans gier w hali 104/33 w porównaniu, Wawrinka natomiast mało spektakularny 52/50. Wawrinka ma słaby koniec sezonu, nie zmieni tego nawet wg mnie łatwa wygrana z Tomkiem Berdychem, który zagrał katastrofalne zawody. Dzisiaj na przeciwko niego stanie obecny numer 1 rankingu ATP, gracz, który wygrywa gem za gemem, który jest piekielnie mocny w wymianach z głębi korty i dysponuje nieprawdopodobnie precyzyjnym serwisem. Dzisiaj liczę na Djokovica i wydaje mi się, że dzisiejszego wieczora ten typ okaże się trafiony.
✅104

Otrzymane punkty reputacji: +3
stefan-padlo 84

stefan-padlo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze towarzyskie reprezentacji
Godzina: 20:30
Spotkanie: Holandia - Meksyk
Typ: over 2.5
Kurs: 2.00
Analiza:
Wczorajszy typ wszedł bardzo ładnie. Bangor zremisował z Crusaders 2-2, a miałem 1X (kars 2.5!). Na dziś proponuję typ z meczu reprezentacji. Mowa oczywiście o Holandii i Meksyku.
Spotkanie to będzie rewanżem za 1/8 finału Mistrzostw Świata w Brazylii. Wtedy to Europejczycy wygrali 2-1 i to rzutem na taśmę, bo pierwsi gola strzelili Meksykanie. Jednak w 88 minucie wyrównał Sneijder, a w 94 z karnego trafił Huntelaar i takim sposobem Oranje przeszli to ćwierćfinału. Pamiętam to jakby to działo się wczoraj. Ach, ta magia mistrzostw świata. Coś niesamowitego!
Dobrze, przejdźmy do dzisiejszego meczu. Spotkanie to, jak już wspomniałem, będzie rewanżem za Mundial. Byliśmy już świadkami wielu ekscytujących rewanżów. Na mysl przychodzą mi dwa mecze:
1. Portugalia 4-0 Hiszpania (rewanż za ?ćwierćfinał? MŚ 2010)
2. Argentyna 4-2 Niemcy (rewanż za finał MŚ 2014).
Jak widać, w tych meczach padało sporo bramek. Dlaczego dziś miałoby być inaczej? &#39;&#39;Obrona Częstochowy, pomoc drogowa, atak serca&#39;&#39; - tak możemy określić formacje w obu drużynach. Spodziewam się tu dużo goli i uważam nawet, że Meksyk wygra ten mecz. Oranje są w duzym kryzysie (Niemcy w 2-4 z Argentyną też byli ???? ). Jednak dla mnie nieważne kto dziś w tym meczu wygra, oby było dużo bramek. To mogą gwarantować napastnicy Holandii. Może i jest to &#39;&#39;atak serca&#39;&#39;, ale czasami i im uda się zdobyć bramkę ;)
Naprawdę, przewiduję tu sporą liczbę goli.
Pozdrawiam.
✅100

ama221 17

ama221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Belgia,Proximus League
Mecz: Tubize - St. Truiden
Godzina: 20:45
Typ: 2
Kurs: 2.15
Bukmacher: Uni-bet
Analiza:
Zapraszam na mecz Belgijskiej Proximus League, w której zmierzą się 2. w Tabeli St. Truiden z dorobkiem 32 pkt. i bilansem bramkowym 29:14, a 10. w tabeli Tubize, z bilansem 17:16. Mecz zapowiada się na tyle ciekawie, że Tubize gra u siebie, natomiast w dużo lepszej formie jest St. Truiden. Tubize nigdy w karierze nie pokonało jeszcze St. Truiden, i dzisiaj nie zapowiada się na niespodziankę, ponieważ goście są niepokonani od 5 ostatnich meczów, wygrywając zarówno na wyjazdach, jak i w domu. Ich bilans na wyjazdach jest nieco gorszy, bo wynosi 3-1-1, a bramkowo wygląda to 7:6, czyli nie jest najgorzej. Tubize natomiast u siebie na ostatnie 5 meczy wygrało 1, 2 remisy i 2 porażki. Słabo Panowie... Zwłaszcza że ich bilans bramkowy wygląda tak samo jak St. Truiden na wyjazdach, 7:6. Ostatnią rzaczą o jakiej wspomnę to to, że goście będąc na 2. pozycji mają tyle samo punktów co zajmujące 3. miejsce Lommel i 1. pozycję Eupen, a tuż za nimi na 4. pozycji plasuje się Seraing z 30 pkt, czekający tylko na potknięcie kogoś z czołówki, więc jak widać jest bardzo ciasno i jest o co walczyć. Zapraszam!
✅115

J 33

janekpl

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Słowacja
Godzina: 18:00
Spotkanie: SKP Bńska Bystrica - Inter Bratislava
Typ: 2 (handicap -13.5 Inter Bratislava)
Kurs: 2.75
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Na dzisiaj wybrałem dla Was spotkanie w Slowackiej lidze koszykówki pomiędzy drużynami Bańskiej Bystricy i Interu Bratislava. W tabeli zespół gości zajmuje pierwsze miejsce z 9 wygranymi spotkaniami. Ich dzisiejszy rywal to przedostatnia druzyna, która jak narazie wygrała tylko 3 mecze. Bilans ostatnich spotkań jest zdecydowanie korzystniejszy dla zespołu z Bratysławy który wygrał 5 ostatnich starć a w każdym ze spotkań wygrywał przynajmniej kilkunastoma punktami. W dzisiejszym meczu stawiam na wygraną Interu przynajmniej 14 punktami.
✅175

J 43

jarasinjo

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - EUROPA: Liga Mistrzów - Kobiety - Kolejka 1
Godzina: 18:00
Spotkanie: Chemik Police - Rabita Baku
Kurs: 2.30
Analiza:
Witam.Nie będę się rozpisywał bo zaraz zaczynają. Króciutko Chemik Police. Debiutant tych rozgrywek,ale według mnie ekipa na final four. Rabita Baku. 3 drużyna ostatnich rozgrywek, gwiazdy min. nasza Katarzyna Skowrońska-Dolata. Mogą trochę zlekceważyć nasze Policzanki,a do tego hala wypełniona po brzegi. Stawiam Patriotycznie ???? Pozdrawiam.Powodzenia.
✅130

Otrzymane punkty reputacji: +2
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny Masters Cup ATP 2014 (Londyn)
Godzina: 21:00
Spotkanie: Djokovic Novak-Wawrinka Stan
Typ: 2 handicap +1.5 seta
Kurs: 2.56
Bukmacher: Pinnacle Sports
Mam przeczucie, że Stan spokojnie ugra seta(o ile nie wygra meczu..). W końcu wszedł na wysoki poziom, a wygrana w AO potwierdza jego wielki potencjał. Cudownie zaczął sezon 2014 i liczę, że równie dobrze może go zakończyć. Wspomnę również o zwycięstwie w Monte Carlo, gdzie pokonał Ferrera i Federera, czyli najlepszych. Wawrinka, jeśli na prawdę chce może wszystko. Uważam, że wygranie jednej partii z Serbem jest spokojnie w jego zasięgu. Pokonał go w Australii i całkiem możliwe, że dziś to powtórzy.
⛔100

makaveli23 702,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Towarzyskie
Godzina: 19:30
Spotkanie: Turcja - Brazylia
Typ: Brazylia over 2.5 gola
Kurs: 3
Buk: Sportingbet
Mecz towarzyski w Instambule, pomiedzy Turcja a Brazylia. Turcy slabo rozpoczeli eliminacje do Euro i sa w slabej formie, wiec nie widze ich szans w tym meczu. Brazylia pod wodza nowego trenera Dungi, ogrywa jak narazie kazdego nawet Argentyne, wiec jak ma tutaj nie pokonac turkow, pytanie tylko o roznice zwyciestwa jak i o ilosc strzelanych goli. Tych mesle ze bedzie sporo ale tylko po jednej stronie. Turcy zagraja defensywnie wiec moze byc ciezko ale mysle ze 3 jest do zrobienia spokojnie. Brazylijczycy zagra mocnym pelnym skladem, wiec sadze ze pilkarze beda dobrze przygotowani na gorace piekielko jakie zaoferuja im fanatyczni tureccy kibice, co innego mysle ze zaoferuja pilkarze i Brazylia pewnie ogra sredniaka z Europy.
✅200

Otrzymane punkty reputacji: +15
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykowka EUROPA: Eurocup - Kolejka 5
Spotkanie: Sevilla - Nymburk
Typ: Nymburk -5,5
Kurs: 4,33
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Faworytem tego spotkania wedlug bukmacherow jest Sevilla. Jednak kursy na Nymburk caly czas leca w dol. Ja dzisiaj decyduje sie zagrac odwaznie w strone gosci, ktorzy w ostatnim meczu pokazali, ze naprawde potrafia ladnie, dobrze taktycznie grac. Wygrana z liderem grupy c na pewno napawa optymizmem przed dzisiejszym meczem. Sevilla grajac z Roma ulegla co prawda nieznacznie ale ulegla. Nymburk na poczatku rozgrywek zaliczyl drobna wpadke, ale teraz zaczyna sie wszystko ukladac. Uwazam, ze w dzisiejszym meczu handicap spokojnie powinien zostac pokryty.
⛔100

M 70

mrww

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Walia, Premier League
Spotkanie: Connah&#39;s Quay - Bangor City FC
Kurs: 3.20
Analiza:
Witam, z niebyt bogatej oferty dzisiejszych spotkań zaintrygował mnie jedyny rozgrywany dzisiaj mecz ligi walijskiej, a mianowicie Connah&#39;s Quay - 9. zespół tabeli z bilansem 3-4-5 podejmuje u siebie outsidera ligi - Bangor City. Niestety nie wiem, czy coś złego podziało się w drużynie gospodarzy, czy też mają oni jakąś plagę kontuzji, ale to co bukmacherzy robią z kursami na ten mecz jest mocno zastanawiające. Na gospodarzy, którzy ewidentnie w ostatnich meczach złapali wiatr w żagle, widzimy kurs 3.20 przy potyczce z ostatnią drużyną tabeli! Albo to jakieś duże nieporozumienie albo rzeczywiście coś dzieje się w zespole gospodarzy, nie widzę innego wytłumaczenia na taki kurs. Niedawno, bo 24. października oba te zespoły grały na boisku Bangor i mecz zakończył się wynikiem 0:2 dla gości. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej, tym bardziej, że Connah&#39;s zaczęło grać naprawdę nieźle - na 4 ostatnie spotkania zdobyli 10 punktów! Być może moja niewiedza co do kontuzji czy innych czynników może się okazać kluczowa, to jednak ja dzisiaj zaryzykuję i gram ten mecz na zwycięstwo gospodarzy. Powodzenia! :grin:
✅ 2 20

jedi_kpr 185

jedi_kpr

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Anglia J.Paint Trophy
Spotkanie: Coventry-Plymouth
Typ: over 2,5
Kurs: 1,8
Buk: bet365
Analiza:
Stawiam na over głównie z powodu drużyny Coventry, która u siebie gra otwartą piłkę. Często padają u niej 3/4 bramki. Pierwszy mecz na wyjeździe wygrali 1:0 natmiast kolejny u siebie już 3:1. Goście po jednym spotkaniu z wynikiem 3:2, dobrze grają z kontry. Przy możliwościach ofensywnych gospodarzy i raczej kiepskiej grze w tyłach over całkiem prawdopodobny.
⛔100

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Spotkanie: Argentyna - Chorwacja
Typ: Rzut rożny do 09:59
Kurs: 1.70
Analiza:
Cały dzień szukałem czegoś, co przyciągnie moją uwagę w tym meczu i zrezygnowałem z overu bramkowego kosztem rzutów rożnych w pierwszych dziesięciu minutach. Inną bardzo sympatyczną opcją jest zagranie powyżej 3.5 kornerów Chorwacji (kurs 1,65). Ja jednak liczę na szybka grę od pierwszych minut. W zasadzie dużo o tym meczu napisali już użytkownicy forum, dlatego z mojej strony krótko. Pokazowy mecz w Londynie, nie wyobrażam sobie że będzie to przysłowiowe &quot;męczenie buły&quot;. Chorwatów czeka mecz w ramach eliminacji ME z Italią. Kadra na ten mecz to tylko czterech piłkarzy spoza rodzimej ligi - Kovacic (Inter), Jedvaj (Bayer), Badelj (Viola) i młodziutki Halilovic z rezerw Barcelony. Jest kilku debiutantów, nie sądzę by ten mecz porywał przez całe sześć kwadransów gry. Niemniej jednak dziesięć minut na premierowy rzut rożny w tym meczu to bardzo dużo.
✅ 7 0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom