>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.09.2018 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na środę - 12. Września
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna - SAFF Championship
Godzina : 12:00
Spotkanie : Nepal - Malediwy
Typ: Nepal
Kurs: 2.68
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Mocno egzotycznie tym razem. Mistrzostwa Azji Południowej to turniej organizowany przez South Asian Football Federation założoną w 1997 r. i zrzeszająca 7 państw ( Bangladesz , Indie , Malediwy , Bhutan , Sri Lanka , Pakistan , Nepal) na potrzeby słabszych piłkarsko ekip , będącą jednocześnie częścią głównej azjatyckiej federacji AFC . Turniej rozgrywany jest w Bangladeszu. Jest to pierwsze półfinałowe spotkanie tej imprezy.
Śledząc wyniki obu ekip zdecydowałem się zagrać na Nepalczyków gdyż uważam ze sa niedocenieni przez bukmachera. Spodziewałem sie odwrotnych kursów w tym spotkaniu. Dla mnie sa to dwie bardzo wyrównane drużyny i wszystko może sie zdarzyć dlatego pobieram ten kurs. Nie wykluczam czystego remisu , jednak ryzykuję zwycięstwo piłkarzy z kontynentu. Patrząc na składy obu ekip jedynie co rzuca sie w oko to fakt że w ekipie Nepalu gra jeden zawodnik występujący na co dzień za granicami kraju. Jest to 26 letni obrońca ( 49 repr.) Rohit Chand grający w indonezyjskiej Persija Jakarta. W drużynie Malediwów wszyscy piłkarze reprezentują rodzime podwórko. W ostatnim bezpośrednim towarzyskim spotkaniu tych ekip w 2016 r. górą był Nepal wygrywając 4:1. Być może ma to jakieś znaczenie aczkolwiek nie wiem w jakich składach wówczas występowały obydwie drużyny i co od tego czasu sie zmieniło pod tym względem.
Nie rozpisuję sie więcej bo nie mam pojęcia o innych niuansach. Typ ryzykowny ale wedle mojej oceny wart gry.
⛔100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy Regionalliga Bayern
Godzina 19:00
Spotkanie : Bayern München II : SpVgg Bayreuth
Typ : over 4.5 gola
Kurs : 3.05
Bukmacher : Unibet
Pierwsze 7 kolejek nowego sezonu Bayernu to 7 zwycięstw no i 8 mecz grają u siebie z Aschaffenburg , kurs na wygraną zaledwie 1.19 i masz ci babo placek remis 2:2 czyżby malutki kryzys ? dziś mecz nr 9 i znowu grają u siebie z ostatnią drużyną ligi SpVgg Bayreuth która ma bilans 1-2-6 i br 4:16 , patrząc w H2H to na 10 spotkań pomiędzy nimi 6 wygranych Bayernu 1 remis i 3 porażki 24:13 i powiem że nie wygląda to tragicznie patrząc ze strony gości , na pewno goście zagrają na maks swoich możliwości i myślę że mogą coś ustrzelić natomiast Bayern zapewne bardzo niezadowolony z ostatniego remisu u siebie postara się nie zawieść swoich fanów po raz drugi i będzie chciał nastrzelać ile można stąd myślę że wysoka linia over 4,5 gola zostanie przełamana , w poprzednim sezonie Bayern dwukrotnie górą za każdym razem wynik 5:0 tak więc może oni sami strzelą 5 kto wie ja liczę na sporo bramek !
⛔100

eljoaquin79 326

eljoaquin79

Trafione
Dyscyplina : Piłka nożna / Mecze Towarzyskie
Godzina 02:30
Spotkanie : Brazylia - Salwador
Typ : Over 3,5 gola Brazylii
Kurs : 1,70
Bukmacher : fortuna
W jutrzejszych rozgrywkach raczej nie zobaczymy ciekawych spotkań. W Ameryce Południowej rozgrywane są mecze towarzyskie, gdzie Brazylia będzie u siebie podejmować Salwador. Canarinhos to zespół, który w każdych rozgrywkach uważany jest za jednego z faworytów. Ekipa Neymara po tragicznym mundialu będzie chciała na nowo odzyskać zaufanie swoich kibiców. W moim przekonaniu taki arsenał gwiazd jak Coutinho, Paulinho, Gabriel Jesus, D.Costa czy William z pewnością nie zostawi suchej nitki na gościach, tym bardziej, że nie grają tam żadni zawodnicy z czołowych klubów czy nawet lig. Ja stawiam grubo na gospodarzy. Powodzenia
✅70

Otrzymane punkty reputacji: +47
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze towarzyskie
Godzina: 2:30
Spotkanie:
Ekwador - Gwatemala
Typ: 1.drużyna strzeli gola w obu połowach - TAK
Kurs: 1.87
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Solidna drużyna Ekwadoru zmierzy się z drużyną na poziomie Liechtenstein&#39;u.
Mecze towarzyskie bywają zaskakujące, ale w tym meczu nie doszukiwałbym się cudów - Ekwador najprawdopodobniej wygra to spotkanie. Ekipa, która przegrała szansę na mundial w &quot;finałowym&quot; meczu z Argentyną - regularnie pokazuje, że na własnym boisku są bardzo mocni. Ostatnio grali mecz z Jamajką z która wygrali 2-0 i ten wynik byłby idealny pod proponowany typ, bo strzelili w obu połowach.
Natomiast Gwatemala grała z Argentyną, z którą przegrała 0-3 (tracąc wszystkie gole w pierwszej połowie).
Bezpieczniejszą opcją jest handicap 0-1 i wygrana Ekwadoru po kursie 1.53, ja liczę na podobny scenariusz co w spotkaniu z Jamajką. Przewidywany wynik 3-0 dla Ekwadoru.
⛔100

areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , Mecze Towarzyskie
Spotkanie : USA - Meksyk
Typ : Obie drużyny strzelą bramkę
Kurs : 1,91
Analiza :

W nocy spotkanie towarzyskie w Stanach, kursy na gospodarzy lecą w dół z 4,6 na 2,5 . USA 3 dni temu ulegli Brazyli 0-2 , choć stworzyli sobie kilka okazji bramkowych. Mają solidny skład a przede wszystkim ciąg na bramkę.. Natomiast Meksyk 3 dni temu dostał lanie od Urugwaju 1-4 i ich gra kompletnie się posypała, jednak myślę, że w tym spotkaniu pokażą charakter chcąc zmazać bolesną porażkę i powalczą z Amerykanami o zwycięstwo. Mecze obu drużyn są zawsze bardzo zacięte i patrząc wstecz, praktycznie za każdym razem obie strzelają bramkę. Dzisiaj również widzę powody by było podobnie, bo obie mają coś do udowodnienia w tym meczu !
Grasz? Daj ????
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 18:00
Spotkanie: Motor - PSG
Typ: Powyżej 59,5
Kurs: 2,05

W dniu dzisiejszym zdecydowałem się na bardzo mocne zdarzenie, które odrazu rzuciło mi się w oczy, a mowa o spotkaniu pomiędzy ukraińskim Motorem, a francuskim PSG. Faworytem do wygrania tego meczu, oczywiście są paryżanie, którzy z roku na rok są w gronie najlepszych zespołów Ligi Mistrzów. Moja propozycja skierowana jest oczywiście w Over bramkowy, gdyż jedni jak i drudzy prowadzą mocno ofensywny Handball, dlatego rezultaty końcowe z udziałem tych zespołów zwykle, są obfite. Linia +59,5 jest dość wygórowana, jednak mając na uwadze,że będzie, to pierwsza kolejka, a grupa dość ciekawa, to na pewno każda drużyna będzie chciała dobrze zacząć i wygrać na początek swój mecz. Gospodarze od kilku lat regularnie ogrywają się w najwyższych rozgrywkach jakimi jest Liga Mistrzów, zarówno z mniejszymi jak i większymi sukcesami. Jest to zespół, który najwiecej punktów zdobywa na własnym parkiecie oraz potrafi wygrywać z naprawdę solidnymi markami. W przypadku PSG mam doczynienia z całą gamą wybitnych zawodników, którzy posiadają na pewno większe doświadczenie i potencjał niż drużyna z Zaporoża, dlatego zapewne paryżanie bedą tutaj rozkładać decydujące karty. Zespołowi z Ukrainy nigdy nie brakowało walki i zaangażowania, więc na pewno bedą chcieli nawiązać walkę z francuzami. Dodatkowo nie skazuje na wysoką porażkę Motoru, gdyż swietnie przepracowali okres przygotowawczy, w meczach towarzyskich ograli czołowy zespół duński GOG 34:29, następnie sprawili sporą sensację wygrywając z węgierskim Szeged 28:26 oraz naszym najsilniejszym polskim zespołem Vive Kielce 32:29. Na rozpoczęcie ligi wygrali wysoko z CSKA Kiev 20:39. Jeżeli chodzi o drużyne paryżan, to już nie wyglądało tak kolorowo. Przegrali w Trophee Des Champions, gdzie byli faworytem do wygrania, a nie stanęli nawet na podium i zajęli ostatnie miejsce. Inauguracyjny mecz wygrali w zdecydowanym stylu 38:21 pokonując Ivry. W dniu dzisiejszym liczę na mocno overowy wynik łamiący linię +59,5 bez większych problemów.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +28
S 1,1K

slawek1302

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Francja 1 liga kobiet
Spotkanie: Besancon - Saint Amand
Godzina: 20:00
Typ: Besancon wygra 11 bramkami lub wiecej
Kurs: 4,30
Bukmacher: forbet

4,3 na typ gdzie brązowe medalistki z zeszłego sezonu grają z absolutnym beniaminkiem??? Myślę że warto spróbować. Piłka ręczna kobiet to sport gdzie dość często padają dwucyfrowr różnice bramek, szczególnie w meczach tak celujących w różne cele zespołów.
Beascon utrzymal trzon zespołu z zeszlego sezonu, odeszły tylko Dacet do Dijon i Gabriel do Nantes. Na ich miejsce doszły dwie zawodniczki pozyskane z duńskiego Esjeberg - Hiszpanka Ortega i Dunka Stangvik oraz Burlet z Brestu. Jak naraxie dziewczyny wygrały dwa wyjazdy z Dijon 27:22 i co bardzo cenne z silnym Nantes 32:26. Porazke az 23:32 zanotowały u siebie z Paris.
Saint Amand po trzech sezonach w drugiej lidze awansowały jakos do najwyższej klasy. Tutaj niestety same porażki. U siebie z Chambery 22:24 i Fleury L. 29:34, a na wyjeździe z Nice aż 17:35. Myslę ze podobny wynik możemy zobaczyć też w tym meczu
✅330

Otrzymane punkty reputacji: +25
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - mecz towarzyski
Godzina: 2:00
Spotkanie: Kolumbia - Argentyna
Typ: Kolumbia zdobędzie bramkę w obydwu połowach
Kurs: 4,90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jakoś niezbyt wierzę, że Argentynie zależy na tym meczu. Ta reprezentacja znowu poniosła klęskę na mundialu. Mieli dużo szczęścia, że w ogóle z grupy wyszli. Eliminacje też były słabe w ich wykonaniu, bo ledwo się na te mistrzostwa dostali. Mam wrażenie, że piłkarze Argentyny nie lubią grać w reprezentacji i jest to dla nich takie zło konieczne. Kolumbia za to powinna być bardziej zmotywowana. Oni przegrali z Argentyną obydwa mecze eliminacji, więc mają za co się rewanżować, choćby w takim meczu towarzyskim. Kadrowo Kolumbia jest mocna, a ofensywnie są bardzo groźni, o czym na mundialu przekonała się boleśnie nasza reprezentacja. Mecz ten zostanie rozegrany na terenie neutralnym. Stawka meczu nie jest wysoka, więc powinniśmy zobaczyć dobre spotkanie, bez jakichś szachów, liczę tu na otwarty mecz. Obrona Argentyny od jakiegoś czasu jest dość kiepska(co pokazały mistrzostwa świata), więc Kolumbia może to wykorzystać.
⛔100

kulfoniasty 403

kulfoniasty

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , Mecze Towarzyskie
Spotkanie : USA - Meksyk
Typ : Obie drużyny strzelą i Meksyk wygra
Kurs : 5.60
Analiza :
USA u siebie zagra z Meksykiem. Faworytem w tym spotkaniu jest według mnie Meksyk, który ma niezbyt ładną passę 3 porażek z rzędu - najboleśniejsza chyba ta 0-3 ze Szwecją na MŚ, chociaż i ta z Urugwajem 4-1 sprzed kilku dni u siebie mogła zaboleć. Mimo niekorzystnych wyników - i taki mieli bardzo dużo swoich sytuacji, co charakteryzuje ten zespół - ofensywna piłka i słaba gra w obronie. Jeśli chodzi o USA, to po blamażu jakim było niezakwalifikowanie się na mundial - ulegli Brazylii 0-2 i także mieli swoje sytuacje, ale z takim rywalem przegrać do 0 to nie wstyd. Za Meksykiem przemawia dużo bardziej doświadczona i zgrana kadra i większy potencjał ofensywny, natomiast za USA atut własnego boiska oraz fakt, że u siebie w większości meczów strzelają, stąd też z BTS&#39;em nie powinno być problemu. Według mnie będzie tutaj 1-2 / 1-3 dla Meksyku
⛔100

biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Siatkówka - Mistrzostwa Świata
Godzina: 14:00

Spotkanie: Kamerun - Tunezja
Typ: (handicap 1,5 : 0) - 2
Kurs: 2.30
Bukmacher: Forbet
Analiza:
W końcu rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w siatkę. W jednym z pierwszych spotkań zmierzą się ze sobą dwie drużyny afrykańskie. W tym miejscu chciałbym zaznaczyć, że kurs na forbecie jest jakiś astronomiczny. Na innych bukach kursy na to zdarzenie oscylują w okolicach 1.80-1.90, a tutaj mamy aż 2,30. Trzeba wykorzystywać takie potknięcia naszego wspólnego przeciwnika ;) Tunezja jest mistrzem Afryki i jak dla mnie drużyną zdecydowanie lepszą od Kamerunu. Owy zespół zajął trzecie miejsce na mistrzostwach Czarnego Lądu. Niby jest to wysokie miejsce, ale jednak różnicę poziomów pokazuje chociażby to, że Kamerun przegrał w półfinale z Egiptem 0:3, który potem w finale został rozbity właśnie przez Tunezję również 3:0 i to wygrywając sety do 20, do 15. Tunezja kompletnie odjechała ostatnio poziomem reszcie drużyn z Afryki. Wiadomo, że takie turnieje żądzą się swoimi prawami, jednak dzisiaj to Tunezji zbierze komplet punktów. Pozdrawiam! ;)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +25
barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Polska 3 liga grupa 4
Godzina : 20:00
Spotkanie : Motor Lublin - Czarni Połaniec
Typ: over 4,5
Kurs: 5,10
Bukmacher : UNIBET
Analiza :
Witam na dzisiaj przedstawiam typ, z naszego podwórka. Motor grający na wspaniałym obiekcie Arena Lublin gdzie może zawitać 15k ludzi, mający ogromne aspiracje na awans do drugiej ligi, mający dużo większy budżet niż Połaniec i mający dużo lepszych piłkarzy niż Połaniec nie będzie miał problemu z pokonaniem Czarnych. Znam osobiście paru chłopaków z Połańca i fakt, jarają się meczem niesamowicie, już sama gra na takim obiekcie przy świetle to olbrzymia radocha. Chłopaki jednak zdają sobie sprawę, że to przeciwnik jest ponad ich możliwości .Szczerze mówiąc to wyczuwam tutaj niemały pogrom ze strony gospodarzy. Mają świetnych zawodników, Bonin, Brzyski, Ranko ze Słowacji, Gałecki, Nowak, Paluch to trzon tej drużyny. Będąc na meczu Czarnych na ich podwórku, a widząc drużynę z Lublina w oko wpada kosmiczna różnica kasowa. Byli piłkarze Ekstraklasy przeciwko chłopakom z 3 ligi to po prostu przepaść. Jeśli tylko chłopakom z Lublina będzie się dobrze grało to nie powinni mieć większych problemów z pokonaniem Połańca. Sercem jest za Połańcem ze względu na znajomości, ale różnica klas jest za duża. Może Czarni ustrzelą chodź jedną ? ????
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +51
zion.williamson 303

zion.williamson

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godz: 17:00
Spotkanie: Naomi Broady - Petra Martic
Typ: Petra Martic -1.50 Seta
Kurs: 1.73
Analiza:
Łatwe starcie przed Petrą Martic w I rundzie. W zeszłym tygodniu Chorwatka wygrała ITF-a w Chicago na twardym podłożu, jednak w niczym jej to dziś nie przeszkodzi, ponieważ pierwszą grę w Quebec rozgrywa dopiero w środe. Petra ma wszystko w swoim repertuarze czego nie posiada jej dzisiejsza rywalka. Martic to duży i zarazem niespełniony talent. Ona ma niesamowite warunki fizyczne, świetne czucie kortu, siłę uderzenia oraz dysponuję dobrą techniką. Chorwatka świetnie się broni, nie boi się gry do środka jak i wymiany z głębi pola. Główna jej wada to brak sukcesów i opóźniona kariera ze względu na kontuzje. Naomi Broady to bardzo prymitywna tenisistka. Ona wygrywa punkty tylko i wyłącznie dzięki mocnemu podaniu i grze w pierwsze tempo. Jeżeli Brytyjka nie dostaje łatwych piłek na rakietę jest bezradna. Jej praca nóg i ogólna sprawność to główne mankamenty. Zapowiada sie na bardzo prymitywną grę w wykonaniu Naomi Broady.
✅73

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Siatkówka - MŚ
Godzina: 16:00
Spotkanie: Iran - Puerto Rico
Typ: Puerto Rico
Kurs: 5,00
Analiza:
Puerto Rico jest w gazie: https://s5.sir.sportradar.com/etoto/pl/23/season/55465/h2h/match/14996395
Widać że wygrali jakieś igrzyska panamerykańskie. Co prawda bilans z Iranem mają 0-2 lecz w pierwszej myśli miałem grać na 3:2 dla Iranu po kursie 8,00 w Unibecie, lecz biorąc pod uwagę moje typy to wygra Puerto Rico.
Ciekawie również wygląda kurs na pierwszy set po kursie 4,25. Najwyższa pora na zwycięstwo Puerto Rico.
Pozdrawiam
Ps. Wczorajszy typ na Ortegę 1-0 w setach, 5-2 w gemach i deszcz. Własny serw i dupa... 5-7 w 2 secie(3 brejki pod rząd), 3 set bez historii.
⛔100

sajmon654 1,2K

sajmon654

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Liga Francuska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Aix - St.Raphael
Typ: St.Raphael
Kurs: 2.40
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Mecz pomiędzy średniakiem ligi Francuskiej, a dosyć solidną ekipą, która co sezon walczy o europejskie puchary. St.Raphael nie jest faworytem w tym meczu co dziwi, gdyż dwa sezony z rzędu uczestniczyli w Fianl 4 Pucharu EHF, a także mocno psuło krew tym największym markom rodzimej ligi. Jest to druga kolejka, w pierwszej obie ekipy przegrały swoje mecze jednym golem. W bezpośrednich starciach - na pięć ostatnich St.Raphael wygrał 3 razy, a dwa razy padł remis i to własnie w hali Aix. Dzisiaj stawiam czystą wygraną gości, może w końcu przełamią te remisy i zaczną punktować w lidze. Aix miał tyko dobry poprzedni sezon, gdyż skończył go na 5 miejscu, ale ten zespół gra na prawdę w kratkę,a St.Raphael pomimo porażki w pierwszej kolejce zagrał dobre mecze. Powodzenia!
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Godzina: 20:30
Spotkanie: Belgia - Argentyna
Typ: Argentyna
Kurs: 2.01
Analiza:
Belgowie maja tzw. &quot;Nowa Miotł&quot; w postaci Adrea Anastaziego. Mimo to w meczu z nasza reprezentacja Belgia według mnie wygladała jak na ich w miare dobre umiejetnosci slabo. Kiedy trenowal Heynen gra Belgow była naprawde mila dla oka. Anastazii to znakomity trener na pewno reprezentacja Belgii otpali zbiegiem czasu ale czy to sie przydarzy na Mistrzostwach Świata mysle ze jeszcze nie. Jedyny wyrozniajacy gracz to Deroo z Zaksy. Maja jeszcze kilku zawodnikow ktorzy trzymaja poziom ale wydaje mi aie ze to za mało na reprezentacje Argentyny. Argentynczycy ostatnio wygrali z Brazylia,USA,Kuba oraz Holandia. Znakomite wyniki i taki kurs pobieram z mila checia i to wedlug mnie Argentyna dzisiaj zwyciezy to spotkanie. Pozdrawiam trzymajcie sie.
⛔100

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Spotkanie: USA - Serbia
Typ: DW: 3-1 dla USA
Kurs: 3,60
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Uważam, że reprezentacja Amerykańska jest zbyt mocna dla Serbów. Serbowie mają gwiazdy w swoim zespole, aczkolwiek to USA jest mocniejsza na dziś dzień. Set dla Serbii to według mnie max i nie zdziwi mnie nawet 3-0 szybkie dla Amerykanów. Amerykanie mają bardziej wyrównaną kadrę, a jedyne kto może im zaszkodzić w walce o mistrza to Rosja, Francja i Włochy. Reszta zespołów wydaje się po prostu zbyt słaba. Serbów stać na ten jeden set, a jak wie każdy Serbowie grają bardzo w kratkę i potrafią zagrać raz komicznie, a raz kosmicznie. W czerwcu padł wynik 3-0 dla Amerykanów i oprócz jednego seta (do 22) Serbowie nie potrafili nawiązać choćby walki (16,14). Stawiam na wynik 3-1 dzisiaj lub szybkie 3-0.
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Godzina: 19:30
Spotkanie: Kuba - Polska
Typ: Polska under 75,5 pkt
Kurs: 1,73
Bukmacher: fortuna
Analiza:
No nie ulega tutaj wątpliwości, że jesteśmy ogromnym faworytem tutaj i strata seta a nawet gra na przewagi będzie sporym zaskoczeniem. Nie powinniśmy napotkać tutaj jakichś większych problemów. Gra na tak zwane szybkie 3:0. Nasza kadra w dobrej formie po Memoriale Huberta Wagnera, taka gra może cieszyć i napawać optymizmem. Kubańczycy powygrywali mecze w swojej strefie, przeplatali formę także porażkami, jednak trzeba sobie powiedzieć, że różnica w poziomie jeżeli chodzi o siatkówkę jest bardzo duża. Myślę, że Kuba raczej nie ma większych szans w starciu z Polską, wiadomo, że będą chcieli pokazać się z dobrej strony, jednak nasi muszą takie mecze wygrywać i to szybko i bez zbędnego męczenia. Liczę na 3:0 i po 25 punktów w każdym secie dla naszej ekipy. Wiadomo, że zawsze lekkie ryzyko w związku z przewagami, ale kurs zachęca.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Kostaryka
Godzina: 23:00
Spotkanie: UCS - Alajuelense
Typ: 2 (-1) EH
Kurs:
2,30
Bukmacher ETOTO
Analiza:

Kostaryka i 10 kolejka w której wicelider wyjeżdża do drużyny UCS, która zajmuje 3 lokatę od końca. Goście z bilansem 6-0-3 i 21:11 w meczach wyjazdowych 4-0-1 i 11:5 w 5 meczach. UCR po 9 meczach ligowych z 8 punktami i bilansem bramkowym 11:21. Jak na te statystyki ligowe nałożymy H2H z bieżącego roku 4:2 i 4:0 dla Alajuelense to dzisiaj powinniśmy mieć zwycięstwo gości z dużymi szansami na minimum dwubramkową różnicę.
▶zwrot

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - puchar
Spotkanie: Cultural Leonesa - Fuenlabrada
Typ: gol gości
Kurs: 1.79
Analiza: Pojedynek dwóch ekip z Segunda Division B. Faworytem w tym spotkaniu jest Cultural, który mimo spadku w zeszłym sezonie - gra całkiem nieźle na swoim obiekcie, jednak to klub Fuenlabrady zaczał sezon z przytupem i po 3 kolejkach zajmują 2 pozycje.
Zespół gości charakteryzuje dobra organizacja i niezłe wyniki w Copa del Rey.
Rok temu odpadli dopiero w 1/16 i to z nie byle kim, bo Realem Madryt - tutaj warte odnotowania są 2 gole zdobyte na Bernabeu w meczu rewanżowym, w końcu rezerwa Realu i tak jest dużo lepsza niż podstawowy skład Culturalu. Dobre wyniki na początku sezonu stawiają Fuenlabrade w całkiem komfortowej sytuacji przed tym meczem i ich gol wydaje się bardzo prawdopodobny.
✅79

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom