>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.08.2021 (czwartek)

Status
Zamknięty.
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Konferencji Europy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Hibernians - Riga
Typ: Riga (A)
Kurs:
2,35
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Dość sensacyjnie w pierwszym meczu Riga przegrała u siebie 0:1 z mało znanym zespołem Hibarnians (nie mylić Hibernian Szkocki). Kurs na Rige w tamtym meczu był mniej niż 1,40 teraz był dużo wyższy jednak po mału spadają.
Uważam, że nadal to Riga jest faworytem do awansowania do kolejnej rundy, każde zwycięstwo gości 1 bramką daje nam dogrywkę, zwycięstwo 2 lub więcej bramkami daje awans - oczywiście każde zwycięstwo gospodarzy bądz remis daje awans gospodarzą.
Myślę, że Riga mogła nieco niedocenić swoich rywali przed tygodniem jednak dziś jeśli chcą awansować muszą pokazać swoją wyższość piłkarską.

135

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +388
Vanish_07 16,2K

Vanish_07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 17.00
Spotkanie: Alaskhert - Almaty
Typ: Over 2,5 bramki
Kurs: 2.70
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Gospodarze po ostatnich dwóch przegranych spotkaniach u siebie najpewniej tymczasowo nie mają przed własna publicznością najlepszej passy. teraz jednak stawa meczu znacznie sie zwiekszyła, a awansować może tutaj każdy, ponieważ w pierwszym meczu Eliminacji.padł remis 0:0. w ostatnich spotkanich gości padło łącznie aż 12 bramek. myślę, że spokojnie wejdzie.

170

Otrzymane punkty reputacji: +639
misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Kwalifikacje LK
Godzina: 19:00
Spotkanie: Hapoel Beer Sheva – Śląsk Wrocław
Typ: powyżej 9,5 strzałów celnych
Kurs: 1.95
Bukmacher: Etoto
Analiza:

Dzisiejszego wieczoru Śląsk jedzie na rewanż do Beer Shevy. Pierwsze spotkanie obfitowało w dużą ilość sytuacji, grałem też tą linię i została pokryta już na początku drugiej połowy. Wrocławianie nie mają obrony, ale z przodu mają szybkich zawodników i będącego w dobrej formie napastnika. Tak samo z ławki może wejść Pawłowski i szarpnąć coś skrzydłem. Hapoel nie jest jakąś drużyną co skupia się najwięcej na obronie, nawet bułgarska Arda tam oddawała celne strzały i to, aż 4. W ataku powinni zagrać lepiej niż w pierwszym meczu, dlatego liczę na parę celnych z ich strony. Uważam, że w tym meczu będzie dużo sytuacji z jednej i drugiej strony, oby tylko dopisała skuteczność i strzały docierały w światło bramki. Do tego Celtic 6 celnych drużyna i fajny dubelek do grania :)

95

Otrzymane punkty reputacji: +482
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Konferencji, kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Rubin Kazań - Raków Częstochowa
Typ: ponad 27,5 fauli
Kurs: 2,0
Bukmacher: Etoto
Analiza:

Wynik pierwszego spotkania 0-0 stawia w bardzo trudnej sytuacji ekipę Rakowa. Żeby awansować dalej muszą wygrać a jeszcze nie udało im się zdobyć bramki w tej edycji, dotychczas same 0-0. W spotkaniu w Częstochowie było sporo przewinień, 27 ogółem (15 - 12) i z 5 kartek aż 4 zobaczyli wtedy gracze Rakowa. W rewanżu zakładam, że będzie jeszcze więcej walki i agresywnej gry i faule pojawią się z jednej jak i drugiej strony. Raków za wszelką cenę będzie starał się zachować czyste konto i być może sprawę awansu załatwić w karnych jak w poprzedniej rundzie z Suduvą. Rosjanie są faworytem tego spotkania ale mam nadzieję, że gracze Rakowa tanio skóry nie sprzedadzą i mocno powalczą o awans do następnej rundy.

100

p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Fortuna I liga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Resovia Rzeszów - Skra Częstochowa
Typ: powyżej 4,5 rogów w 1 połowie
Kurs: 1.90
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Sporo typerów dzisiaj idzie w rogi tego spotkania ja to samo, uwazam ze t bedie mecz gdzie rogi beda przede wszytskim, puki sił beda iec w 1 polowie to zapewne rogi ofensywni zawodnicy beda robic. Obie ekipy graja fajnie bokami wiec to recepta na duza ilosc rzutów roznych. Kurs na to zdarzenie wysokie wiec gram. NIe bede tutaj opisywał sytuacji o rogach z racji iz sporo dzisiaj typerów napisało sporo o tym spotka niu i zwiazanymi z nimi rogami. Ja gram do przerwy rogi z racji tego ze czuje ze obie druzyny dosc mocno rusza na siebie od pierwszego gwizdka.

90

Otrzymane punkty reputacji: +331
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej
Godzina: 18:00
Spotkanie: Frolunda vs Vaxjo
Typ: over 5.5
Kurs: 2,28
Bukmacher: betfan
Analiza: obie ekipy są po pierwszych sparingach... obie w wakacyjnej formie. Sporo błędów w obronie i niewykorzystanych szans strzeleckich. Więcej zmian w składzie vaxjo po tamtym sezonie, ale nadal jest to niesamowicie mocna ekipa. W szeregach Indian przede wszystkim powrót Rayana Lach i zmiany w bramce. Obie ekipy grają ze sobą często w przedsezonowe meczach i z reguły pada w nich sporo bramek. Spróbujemy i dzisiaj iść w tym kierunku tym bardziej że w bramkach debiutanci...

128

Otrzymane punkty reputacji: +482
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - kwalifikacje do LKE
Godzina: 19:00
Spotkanie: RFS - Gent
Typ: RFS strzeli gola
Kurs: 1.73
Bukmacher: STS
Analiza:
Gospodarze są w połowie sezonu. Po 19-stu kolejkach plasują się na drugim miejscu w lidze, tracąc tylko 1 pkt do lidera lecz mają oni o 3 spotkania rozegrane mniej. W lidze w dotychczasowych 16-stu meczach strzelili aż 41 goli. W pierwszym wyjazdowym pojedynku z Gent potrafili strzelić dwa gole i to już w pierwszej połowie, lecz mecz zakończył się remisem 2:2. Gent z kolei dopiero rozpoczęło sezon i delikatnie mówiąc nie jest udane wejście w sezon. Trzy rozegrane spotkania, dwie porażki, jeden remis i 5 straconych goli dumą napawać nie mogą. Liczę, że gospodarze wykorzystają atut własnego boiska i zdobędą przynajmniej jedną bramkę a może i nawet pokuszą się o coś więcej.

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Liga Konferencji
Spotkanie Rijeka Hibernian
Godzina 20.00
Typ remis, Rijeka wygra zwrot
Kurs 1.88
Bukmacher forbet
Mecz rewanżowy, w pierwszym spotkaniu remis 1:1. Rijeka to trzecia po Dinamie i Hajduku siła w Chorwacji. Hibernian natomiast to trzecia po Rangers i Celtic siła w Szkocji. Dla mnie lekkim faworytem do awansu jest Rijeka. Chorwackie drużyny lepiej sobie radzą w Europie, Szkoci zazwyczaj sprawiają negatywne niespodzianki jak ostatnie odpadnięcie Rangers z Malmoe. Obydwa zespoly mają długą serię meczów bez porażki. Próbuję remisu w regulaminowym czasie, jeśli po 90 minutach wygra Rijeka mamy zwrot stawki.

zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom