>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.08.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 20:00
Spotkanie: SC Bastia - Paris Saint Germain
Typ:Bastia over 1.5 gola
Kurs: 6
Bukmacher:Bwin
Analiza:
Z doświadczenia wiem że wyniki w sparingach,nijak się mają do ligowej rzeczywistości.Właściwie,jest tyle samo przypadków że potem w lidze nie idzie,mimo dobrych sparingów,ile takich gdzie idzie dobrze. I na odwrót słabe sparingi a w lidze moc lub dalej słabo. Jednym słowem nie jest to żaden argument,nic nie wnosi,dodatkowo może wprowadzić w błąd,raczej szanujący się typer nie patrzy na to.
Po drugie 4-1 w superpucharze z Lyonem....to tylko krótko,Legia-Lech 1-4....Lech 1ptk,1 gol i 8 straconych...trzy porażki remis i ostatnie miejsce w tabeli...

Po trzecie liczę że nowy trener wprowadzi chaos,że nowi piłkarze wprowadzą chaos,wyrwanie zębu czyli Ibry,wprowadzi pustkę,przepych i rozrzutność będzie ukarane...

Po czwarte liczę na ogólnoświatową masówkę....myślę że nawet jak PSG wygra to będzie to wynik bez handicapu,p ilości kuponów na ten typ.
⛔ 100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Brighton &amp; Hove Albion - Nottingham Forest
Typ: 1
Kurs: 1,72
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Spotkanie 2 kolejki w angielskiej Championship. Brighton swój pierwszy mecz zremisował na wyjeździe z Derby County 0-0, Nottingham z kolei swój pierwszy mecz wygrał na własnym boisku z Burton 4-3. W obu zespołach nie doszło do jakiś wielkich zmian kadrowych i ci co stanowili o sile obu drużyn zostali. Bardziej warte uwagi jest jedynie to, że z Nottingham odszedł do Birmingham zawodnik Tesche a z kolei do klubu z Iraklisu został kupiony za troszkę ponad milion funtów najlepszy strzelec z tamtego sezonu w greckiej drużynie Apostolos Vellios który zdobył 11 bramek w 27 meczach. U gospodarzy tego meczu natomiast nie doszło do żadnych godnych uwagi wzmocnień ani ubytków. Brighton tamten sezon walczył o awans zajmując 3 miejsce na koniec sezonu a Nottingham był na 16 miejscu. Patrząc na zawodników w obu zespołach to dla mnie faworytem tego meczu są gospodarze, którzy mają według mnie mocniejszy skład. Goście dzisiaj do tego meczu przystąpią bez kilku ważnych graczy. Nie zagrają dzisiaj napewno podstawowy obrońca Fox, obrońca Pinillos, pierwszy bramkarz zespołu de Vries, napastnicy Walker, Blackstock, i Fryatt, natomiast niepewny jest występ Hildeberto Pereira. U gospodarzy nie ujrzymy natomiast napewno obrońców Goldsona i Hunemeira i pomocnika Marcha a niepewny jest występ Towella. Dla mnie mocniejszym kadrowo na ten mecz zespołem są zdecydowanie gospodarze i na własnym boisku powinni sobie bez problemu poradzić z takim zespołem jak Nottingham, który w obronie popełnia bardzo dużo błędów tak w tamtym sezonie jak i już w tym pierwszym meczu tego sezonu.
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +1
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Godz: 18.00
Spotkanie Miedź - Olimpia
Typ: Miedź handi azjan -1
Kurs 2.80
Buk: bet365
analiza:
Piłkarze Miedzi w tym sezonie zapowiadają walkę o awans. W zeszłym roku zajęli 7 miejsce z dorobkiem 51 punków. Stracili oni 12 punktów do drugiej Wisły Płock i 18 pierwszej Arki. Olimpia natomiast ledwo zdołała się utrzymać. Miała tylko 3 oczka więcej od spadkowicza z Bełchatowa. Początek tego sezonu pokazał, że będą musieli znów walczyć o utrzymanie. Dwa mecze u siebie i dwie porażki bez zdobytego gola. Najpierw ulegli 0-2 piłkarzom z Bielska Białej, a następnie przegrali z beniaminkiem Wisłą Puławy 0-1.
W innych nastrojach do 3 kolejki przystąpią zawodnicy z Legnicy z Legnicy, którzy w pierwszej kolejce przed własną publicznością ograli spadkowicza Górnik Zabrze 1-0, a następnie po dobrym meczu zremisowali 2-2 w delegacji w Kluczborku. Czuję dziś łatwą przeprawę drużyny gospodarzy. Olimpia jeśli chce się utrzymać musi zacząc zdobywać punkty u siebie gdyż na wyjazdach będzie jej niezwykle ciężko. Mój typ to 2-0.
⛔ 100

geloe 20

geloe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mężczyźni - Vietnam, V-League
Godzina: 12:00
Spotkanie: SĂ*i Gòn FC - Than Quảng Ninh
Typ: 2
Kurs: 3.10
Bukmacher: bwin
Analiza:
Mecz z cyklu egzotyka: w ramach 19 kolejki wietnamskiej V-League SĂ*i Gòn FC podejmuje Than Quảng Ninh, dla których ostatnie spotkanie tych dwóch drużyn to wygrana dzisiejszych gości na własnym terenie w maju br. (1-0) w rozgrywkach V-League.
SĂ*i Gòn FC zajmuje aktualnie 7 pozycję w ligowej tabeli z dorobkiem 28 punktów: 7 zwycięstw, 7 remisów, 5 porażek; bilans bramek 24-21 (+3). Ostatnia wygrana u siebie to zwycięstwo w piętnastej kolejce, w pierwszej połowie lipca 2016, z zespołem Song Lam Nghe An (1-0).
Than Quảng Ninh, które zajmuje 5 pozycję w tabeli V-League, traci do lidera, Hải Phòng FC, cztery punkty. Do tej pory uzbierało 33 punkty: 10 zwycięstw, 3 remisy, 6 porażek; bilans bramek 29-24 (+5). Ostatnia wygrana na wyjeździe to zwycięstwo w trzynastej kolejce, w drugiej połowie czerwca br., z zespołem Dong Tam Long An FC (1-2).
Dziś, by nie stracić punktów do czołowej czwórki, a nawet zyskać (szczególnie, że zapowiada się ciekawy mecz na szczycie pomiędzy Hải Phòng FC - T&amp;T Ha Noi FC), The Hero Miner muszą to spotkanie wygrać, tym bardziej, że do końca zmagań ligowych pozostało 6 spotkań.
⛔ 100

P 6

planktoniasz

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Holandia Jupiler League
Godz: 20:00
Spotkanie Emmen - Waalwijk
Typ: over 2,5 i BTS - TAK
Kurs 1,95
Buk: Bet365
analiza:
Drużyna Fc Emmen jest faworytem tego spotkania wg bukmacherów, jednak w pierwszej kolejce drużyna Waalwijk wygrała u siebie 1-0 podczas gdy dzisiejsi gospodarze zremisowali 1-1 na wyjeździe z rezerwami Ajaxu.
W zeszłym sezonie Emmen zajeło 7 miejsce na koniec sezonu a jako gospodarze utrzymali średnia 3,5 bramki
Drużyna Waalwijk zajeła 18 miejsce ze średnią na wyjeździe 2,9 bramki
bezpośrednie wyniki pomiedzy Emmen i Waalwijk gdy Emmen grało u siebie to
6-1, 5-3 ,2-1, 2-1, 1-2, także w każdym pojedynku padał zarówno BTS jak i wiecej niż 2,5 bramki i tak obstawiam że bedzie tym razem, tymbardziej że w pierwszej kolejce w obydwu meczach tych druzyn nie został pokryty over 2,5
⛔ 100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia
Godzina: 21:30
Spotkanie: Rio Ave vs FC Porto
Typ: Porto over 1.5 gola
Kurs: 1.83
Bukmacher: Bet365
Dzisiaj inauguracja Ligi Sagres.
Gospodarze poprzedni sezon zakonczyli na dobrym 6 miejscu,przez co mieli szanse na gre w tym sezonie w LE.
Podopieczni Nuno Capucho rywazliwoali w 3 rundzie grajac z czeska Slavia Praga,oba mecze zakonczyly sie remisami.Najpierw padl bezbramkowy remis,natomiast w rewanzu bylo 1:1 przez co awans wywalczyla czeska ekipa.Takim o to sposobem Rio Ave ma juz z glowy europejskie puchary.

Smoki zanotowaly bardzo mizerny poprzedni sezon,nastapila zmiana trenera,ktorym obecnie jest byly szkoleniowiec Valencii - Nuno Santo.Z tego co pamietam,to pod jego wodza nietoperki graly ofensywna pilke,tak wiec juz jest na plus.
Jesli chodzi o transfery to m.in.przyszedl teraz napastnik Depoitre za 6 baniek,ktory w poprzednim sezonie strzelil 14 bramek dla Gent.
Reszte transferow mozna sobie samemu zobaczyc bo nie chce mi sie wszystkich wymieniac.Co do oslabien to nie zauwazylem,zeby Porto jakos specjalnie sie oslabilo.
Towarzyskie mecze jak wiadomo i kazdy pisal to juz milion razy rzadza sie swoimi prawami i &quot;nie odzwierciedlaja w 100% formy danego zespolu&quot;,jednak Porto rywalizowalo m.in.z PSV,Vitesse,Marsylia,Bayerem czy Villarrealem i oprocz beckow od PSV (0:3) gra smokow wygladala dosc przyzwoicie,osobiscie ogladalem chociazby mecz z Marsylia.

Mecz ten mozna porownac do szturmu Khalisssiiii pierwszej tego imienia i matki smokow zrodzonej w burzy na Łesteros.
Rio Ave jak zwykle zagra ustawieniem 10-0-0-1 i przez pierwsze 45 minut beda wybijac pilki na oslep,zaatakuja w 90 minucie albo jak straca szybko gola.
Porto z kolei bedzie utrzymywac sie przy pilce i starac sie przebic przez defensywe gospodarzy,tak wiec bedzie potrzeba spora dawka popcornu aby to ogladac.
Co ciekawe - Porto ostatnimi czasy lepiej radzi sobie z Rio Ave na ich stadionie niz u siebie...
Ostatnim razem smoki zostaly pokonane na wyjezdzie z Rio Ave w kwietniu 2004 roku,wtedy gospdoarze wygrali 1:0.Od tamtej pory Porto wygralo 9 spotkan remisujac 3 razy.

Wspomnialem juz,ze gospodarze europejskie rozgrywki maja z glowy,Porto z kolei 17 sierpnia stoczy boj o Champions League z Roma,tak wiec lepiej bedzie dla nich,jesli do meczu z Rzymianami przystapia w dobrych nastrojach.
✅ 83

Otrzymane punkty reputacji: +8
fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
yscyplina: Piłka Ręczna Kobiet - IO Rio
Godzina: 14:30
Spotkanie: Brazylia - Angola
Typ: 1 (handi -8.5)
Kurs: 2.85
Bukmacher: Betsson
Analiza: Brazylijki mistrzynie świata 2013, porażka na MŚ 2015, wtedy zapowiadały, że skupiają się na IO. Swój potencjał pokazały wygrywając z Norweżkami - aktualnymi mistrzyniami Olimpijskimi, Świata i Europy, nazywane galaktyczną drużyną. Poprzedni mecz Brazylia przegrała z Hiszpanią, podrażnione będą chciały zrehabilitować się w tym meczu, a rywal Angola do tego celu doskonały. Angola wygrała niespodziewanie dwa mecze, ale Norweżki pokazały im miejsce w szeregu wygrywając 30-20. Stawiam wysokie handi na Brazylię, uważam, że w tym meczu też będzie pogrom. Bezpieczniej polecam handi -4,5 bardzo prawdopodobne, kurs 1.54.
⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna ekstraklasa
Data, godzina: 12.08.2016 20-30
Spotkanie: Lech - Cracovia
typ: Lech pow 5,5 rożnych
kurs: 2.0
buk:betano
Mecz dosyć ciekawy jeśli chodzi o naszą ekstraklasę, Lech ma nieco większy potencjał piłkarski niż to prezentuję od początku sezonu, zdobyli zaledwie punkt we Wrocławiu przegrywając u siebie po 0-2 z Zagłębiem i Jagą, na domiar dostali w ostatniej kolejce lanie w Kielcach 4-1 i zajmują w tej chwili ostatnią pozycję w tabeli.Cracovia też szału na boisku nie robi, ale mimo już braku Kapustki jakiś tam poziom ligowy i te punkciki zbierają, więc na pewno bez presji i w lepszych nastrojach podejdą do meczu w Poznaniu, czego nie można powiedzieć o graczach z Bułgarskiej.
Myślę że w tym spotkaniu Lech od początku będzie się starał ciągle atakować narzucając swój styl, jakie to efekty przyniesie to nie wiem, ale myślę że trochę kornerów z akcji nabiją
✅ 100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Austria, Erste Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Liefering - FAC Wien
Typ: Liefering (-1)
Kurs: 2,1
Analiza:
Dzisiaj zapraszam na 4 kolejkę austriackiej Erste Liga. O 18:30 obecny lider FC Liefering podejmie FAC Wien. Buki faworyzują dzisiejszych gospodarzy. Ja podzielam tą opinię. Dlaczego? Zawodnicy Liefering są obecnie w wyśmienitej formie trzy pierwsze spotkania i trzy zwycięstwa:
z Horn 1:0,
z Neustad 4:1,
z LASK LInz 4:2,
Goście nie za dobrze rozpoczęli sezon na trzy spotkania tylko jeden zdobyty punkt. Tylko dwa zdobyte gole przy pięciu straconych.
Głównym jednak powodem dlaczego stawiam na Liefering jest ich bezpośrednia forma z dzisiejszym rywalem:
Wien - Lief 0:3,
Lief - Wien 3:1,
Wien - Lief 1:5,
Lief - Wien 4:1,
Wien - Lief 0:1,
Lief - Wien 3:1,
Jak widać powyżej sześć ostatnich pojedynków to zwycięstwa Liefering. Pięć z nich zakończyło się zwycięstwem pokrywającym mój dzisiejszy handi, który polecam. Pozdrawiam
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Rio 2016 - IO
Godzina:
18:30
Spotkanie:
Monfils G. - Nishikori K.
Typ:
over 22 gemy
Kurs:
1.74
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 0:2 z lat 2014-2016. W obu spotkaniach padły 3 sety i tak szczerze na to samo liczę dzisiaj. Grali ze sobą już w tym roku w Miami i tam Gael miał kilka piłek meczowych, ostatecznie przegrał w 3 secie po tie-breaku. Dziś czas na wielki rewanż. Obaj są w świetnej formie, Kei gra od początku roku równo, na wysokim poziomie, przegrywał jedynie z czołówką typu Djokovic, Nadal. Tutaj tak szczerze nie miał go kto jeszcze sprawdzić, bo Ramos, Millman czy Martin ni jak mają się poziomem gry do Francuza.
Monfils po powrocie z powodu problemów zdrowotnych gra jak z nut. Wygrany turniej w Waszyngtonie, półfinał w Toronto (pokonanie Raonica czy Goffina) robi wrażenie, a wczoraj rozprawił się tutaj z Chorwatem Cilicem zwycięzcą US Open swego czasu. Mecz zapowiada się arcyciekawie, stawka to strefa medalowa.

✅ 74

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Tenis IO K
Godzina: 17:00
Spotkanie: Kvitova - Puig
Typ: Kvitova -1,5 seta
Kurs: 2,3
Bukmacher: unibet
Analiza:
Dzisiaj w spotkaniu półfinałowym nie spodziewam się porywającego spotkania i wydaje mi się że Petra łatwo sobie z Puig. Do tej pory Portorykanka nie miała zbyt wymagających rywalek. W poprzedniej rundzie odprawiła Siegemund wcześniej Muguruze, Pavlychenkovą i Hercog. Zadna z tych zawodniczek nie może się równać z Kvitovą w tej formie. Kvitova natomiast dobrze prezentowała się w dotychczasowych pojedynkach ogrywając ostatnio Svitolinę, Makarovą, Wozniacki i Babos. Tylko Makarova miała coś do pokazania w meczu z Czeszką bo reszta zawodniczek została pozbawiona wszelkich argumentów. Myślę że żadnych argumentów na szybką i mocną grę Kvitovej nie będzie miała również Puig i dlatego w tym spotkaniu przewiduję wynik 2-0 w setach dla Kvitovej
⛔ 100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Kobiet, IO
Godzina: 14:30
Spotkanie: Chiny - Serbia
Typ: Serbia WYGRA pierwszy set i WYGRA cały mecz
Kurs: 4.33
Analiza:
Czwarta kolejka zmagań grupowych. Obydwie drużyny mają na koncie po 2 zwycięstwa i jednej porażce, z tym że Serbki przegrały z faworytem nr 1 do złota Amerykankami(USA), a Chinki ze słabszymi Holenderkami. Dla mnie to jak złoto mecz typowy 50/50, tym bardziej, że grają kobiety i tu będą decydować więc niuanse, dlaczego mam grać po 1.30 jak taki sam procent mam na to że wejdzie kurs 4.33? Wiele dla mnie będzie zależeć tu od 1 seta, jeżeli Serbki go wygrają o wiele zwiększa swoją szansę na zwycięstwo, jeżeli przegrają będzie im ciężko stąd dorzucony do ich zwycięstwa też 1 set co zwiększa kurs ok 33%. Choć ich H2H to 6-4 dla Chin to pokazuje tylko jak te mecze są wyrównane, oglądałem mecz Serbek z USA, mimo że przegrały 1-3 , na prawdę zagrały bardzo dobry mecz. Szkoda mi wczorajszego dnia bo dawałem typ -3.5 handi na Polaków w ręczna po 2.80 tak samo, był to mój 1 typ w mięsiącu, który wszedł ale i tak miałem -100 bo powtórzyłem typ, a dlatego że nie miałem czasu na zweryfikowanie jakie były podane bo do meczu były 2min i nie miałem na to czasu. Tym razem mam nadzieję podać wam typ który również wejdzie, ale który nie będzie zarazem powtórzonym, Powtórzę, mecz typowy 50/50 nie rozumiem kursów całkowicie, grac Chinki wygrają 1set i mecz po 1.72 przy 4.33 na to samo u Serbek wydaję się być conajmniej nie rozważne. Pozdrawiam i życzę wygranej!
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +8
andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska LOTTO Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Lechia : Korona
Typ : czerwona kartka
Kurs : 3.50
Bukmacher : Betsson
Analiza :
W roli faworyta w tym meczu są gospodarze ale Korona na pewno powalczy i kto wie co może sie wydarzyć tak wiec nie idę w stronę kto wygra albo ile bramek pójdę w stronę kartek bo tych chyba nie powinno dziś być mało , na początku dopier LOTTO Ekstraklasy druzyna Lechii złapała już 15 żółtek natomiast Korona 11 , w Koronia przoduje pod względem kartek Rymaniak który ma 3 żółtka a w Lechii również z 3 Wawrzyniak tak wiec na początku sezonu i po 3 żółtka to pokazuje o ostrej grze , sędzią jest pan Tomek Musiał który co prawda nie szaleje z czerwienią ale też ja pokazuje , ostatni pojedynek pomiędzy Lechią a Koroną w 23 kolejce poprzedniego sezonu to on sędziował a to jego dorobek w tym meczu : 6 żółtek a w konsekwencji 2 żółtych Gerson już w 48 min gry opuścił plac gry , nie mówię że dzis może być podobnie ale kto wie , patrząc na dorobek kartkowy dopiero po 4 kolejkach jest dzis szansa na sporo fauli i a nóż panu Tomkowi coś nie spasuje i wyciągnie czerwień !
⛔ 100

janusz-bet 235

janusz-bet

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis IO M
Godzina:17:00
Spotkanie:Johnson-Murray
Typ:Johnson +3 gemy
Kurs:4.58
Bukmacher:pinnacle
Analiza:
Kursy na Johnsona,który na IO idzie jak burza z Murrayem to 7 cooo.Amerykanin na IO w 3 meczach nie stracił nawet seta chociaż nie grał na bardzo wymagających przeciwników.Dziś będzia walka o każdy punkt bo zwycięzca będzie już miał prawie zapewniony medal.Steve wczoraj zagrał fantastyczne spotkanie z Rosjaninem Donskoyem,który pokonał Ferrera.Johnson dał ugrać dla Donskoya tylko 2 gemy...Co do Murraya to wczoraj wygrał 2:1 z Włochem Fogninim.Włoch potrafił ugrać seta z Andym to czemu i nie Steve?Steve w ciągu tych trzech meczy stracił tylko raz swój serwis własnie wczoraj w 2 secie przy stanie 3:0 dla Steva.Brytyjczyk gra bardzo defensywny tenis w przeciwieństwie do Steva.Aby myśleć o zwycięstwie Steve musi zagrać agresywnie i często chodzić pod siatkę bo tylko wtedy będzie groźny.Amerykanin napewno będziej bardziej wypoczęty bo grał wczoraj tylko lekko ponad 1 godzinę a z kolei Andy ponad 2 godzinki.Myśle,że Murray nie będzie miał dzisiaj łatwego meczu z bardzo dobrze dysponowanym Johnsonem.Kurs znakomity i polecam zagrać za jakieś drobniaczki.Życzę wysokich wygranych!!!Pzdr:razz:
⛔ 100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - Olimpiada mężczyzn
Godzina: 17:00
Spotkanie: Johnson - Murray
Typ: Johnson +1,5 seta
Kurs: 3,00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przed nami ćwierćfinały w tenisie mężczyzn. Mój faworyt Nadal gra dalej więc to mnie cieszy ale dziś spróbuje przeanalizować inny pojedynek a mianowicie Amerykanina S. Johnsona z Brytyjczykiem A. Murray&#39;em.
Rankingów obu Panów nie ma co porównywać bo oczywiście wyżej jest A. Murray - 2 rakieta na świecie zaś S. Johnson 22 rakieta na świecie. Chociaż w ostatnich latach Johnson zrobił mega postępy w tenisie co oczywiście zawdzięcza wysoką lokatą.
Obaj Panowie rozegrali już po 3 spotkania na olimpiadzie i tak Johnson wygrał wszystkie spokojnie do 0 - z King 2:0, z Elias 2:0 i Donskoy 2:0 zaś Murray wygrał z Troickim 2:0, z Monaco 2:0 i z Fognini 2:1.
S. Johnson gra bardzo dobrze w ostatnim czasie, ma potężny serwis co bardzo mu pomaga wygrywać swoje podania. Mnie osobiście forma Murray&#39;a nie przekonuje dlatego stawiam na dodatni handicap w stronę Amerykanina, jeśli 1 serwis będzie mu siedział to myślę, że może doprowadzić do tie break a w nim może wygrać więc dla odważnych proponuje dać +1,5 seta po kursie 3,00. Lecz tutaj daje pewniej +5 gema dla Amerykanina. Czyli 6:4 6:4 i wchodzi.
Powodzenia.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +1
typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis IO M
Godzina: 18:30
Spotkanie: Del Potro-Bautista
Typ: Del Potro -4 gemy
Kurs: 3.09
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
No no kurs na JMDP ze wygra minimum 5 gemami aż 3.09 brać i nie pytać.Bautista zagrał słabe spotkanie z Luksemburczykiem.JMDP wczoraj wygral z Japończykiem Danielem 2:1 gdzie przegrał 1 seta a w 2 i 3 zmiótł z kortu przeciwnika.Po zwyciestwie strefa medalowa jest już bardzo blisko i nie wydaje mi sie żeby Argentyńczyk przegrał ten mecz nie po to się tyle tutaj przygotowywał po kontuzji i wygrał tu z Djokovicem.Taki kurs na niego to dobry value i osobiście polecam grać czystą jedynkę.Prawdopodobny jest tutaj wynik 2:1 dla Argentyńczyka.Dla JMDP serwis na IO siedzi znakomicie i returnuje równie dobrze i na chwile obecną bije przeciwnika o głowę formą.Hiszpan nie miał trudnej drabinki ale nie zabieram mu szans na zwycięstwo.Na chwilę obecną jednak wydaje mi się,że Aegentyńczyk zamelduje się w półfinale.Stawiam finał JMDP-Murray.Powodzonka
⛔ 100

sunrise1510 86

sunrise1510

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Godzinna: 20: 30
Spotkanie: Lech-Cracovia
Typ: over 10 RR
Kurs: 2,00
Zamykający tabelę Lech podejmuje 4 Cracovię. Lech fatalnie wystartował w rozgrywkach tylko jeden remis i to na wyjeździe. Czas na przełamanie przed własną publicznością, a to zmusza do ofensywnego stylu gry. Cracovia też nie odpuści więc spodziewam się meczu w którym obie strony będą prowadziły ofensywny futbol a to prowadzi do dużej ilości rzutów rożnych.
Trochę statystyk ostatnich spotkań dom/wyjazd
Lech-Jaga 10 rr
Lech-Zagłębie 17 rr
Gornik Ł-Cracovia 13 rr
Bruk Bet-Cracovia 12 rr

Szczególnie dużo RR padało w ostatnich pojedynkach bezpośrednich
Cracovia-Lech 14 rr
Lech-Cracovia 13 rr
Cracovia-Lech 16 rr
Trzy ostanie mecze pokryły overa, myślę że nie inaczej będzie dzisiaj wieczorem. Powodzenia
⛔ 100

A 101

arcticmonkey

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna 2 liga
Godzinna: 19.00
Spotkanie: ROW - Błękitni
Typ: 1
Kurs: 2,2
Bukmacher:*Bet365
Rybnik po meczach z bardzo solidną Puszczą jak i Rozwojem. W obu bardzo dobrze zagrał wypozyczony z Lecha bramkarz kadry U19 Daniel Kajzer. Wybronił sporo trudnych piłek, widać że ma duży potencjał.
Przed sezonem druzyne wzmocnili wartosciowi Tkocz i Cichy, ogolnie w meczu z Katowicami ROW stworzył dużo okazji i rozegrał dobry mecz.
Błękitni naściągali młodzieżowców głownie, ogolnie nie jest tam rozowo.
Porazka z Gryfem w 1 meczu, choć trzeba przyznac,ze pechowa.
Natomiast remis z Legionowem u siebie mocno fartowny,bo to goscie szturmowali bramke, Błękitni się murowali głownie.
Jest jeszcze aspekt odleglosci. Nie wiem jak to wyglada w Blekitnych - czy pojechali juz wczoraj, czy jednak dopiero dziś - ale ponad 500 km to calkiem sporo.
Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden. Chociaz wiadomo jak to jest z polska liga,niemniej jednak analizujac ich gre zdecydowanie wszystko przemawia za ROW.
⛔ 100

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna
Spotkanie: Niemcy (w) vs Chiny (w) (IO)
Typ: NIemcy -0,5 (do przerwy)
kurs: 2,025
Bukmacher: bet365
godz. 21.00
ANALIZA.
Witam, na dzisiaj przyglądamy się spotkaniu ćwierćfinałowemu pomiędzy Niemkami i Chinkami. Niemki bardzo nierówno grały w fazie grupowej, przystępowały jako murowane faworytki grupy a wyszły tylko dzięki lepszemu bilansowi bramek, Chinki te liczyły się z wyjściem z fazy grupowej, ale Szwedki nie ułatwiły im zadania, że o gospodyniach nie wspomnę, jednak i Brazylijki, i Szwedki, i właśnie Chinki wyszły z tej grupy. Chinki dostały trudnego rywala i wątpię by wyszły z tej konfrontacji obronną ręką, bo Niemki dzisiaj już nie mogą sobie pozwolić na błędy i to właśnie na grze Naszych zachodnich sąsiadek opieram swoją analizę. Przegrany pojedynek z Kanadą w ostatniej kolejce 2-1, ale to Niemki były drużyną lepiej grającą- wystarczy spojrzeć na statystyki, posiadanie piłki ponad 60 % stosunek RR 14-2 w strzałach i akcjach również przewaga. Chinki wg mnie dzisiaj ulegną i to już w pierwszej połowie, bo różnica klas tutaj zadecyduje. w sumie mało co wiem o szkoleniu żeńskiego futbolu w Chinach, ale w Niemczech ten ma się bardzo dobrze i to jest dla mnie kolejny wyznacznik. Niemki szybko będą chciały zdobyć bramkę bo wiedzą, że z każdą minutą to będzie większa presja i większy stres, więc lepiej zaatakować i od początku kontrolować spotkanie, a do tego potrzebna jest szybko zdobyta bramka, nie chcę tutaj stawiać na jakiś wynik, ale podejrzewam, że over 2,5 jest bardzo realny, a ja stawiam na to, że Niemki będą prowadziły do przerwy. Powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

baniol10 78

baniol10

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka rczna
Godzina: 19:40
Spotkanie: Rumunia K - Hiszpania K
Typ: poniżej 47,5
Kurs: 2,00
Bukmacher: Betsafe
W czwartym meczu na igrzyskach olimpijskich w Piłce ręcznej Hiszpanki po dwóch zwycięstwach i jednej porażce zagrają dziś z Rumunkami , które w Rio doznały jednego zwycięstwa i dwóch porażek ,dla Rumunek to mecz o wszystko aby wyjść z grupy po sensacyjnej porażce w pierwszym meczu na igrzyskach z Angolą 19:23 ( kurs na Angolę 21.00 ) w drugim meczu znowu porażka z gospodyniami 13:26 i tu piękne panie pobiły rekord w drugiej połowie w 30 minutach zdobyły aż 4 bramki . Dopiero w trzecim meczu zrobiły mała niespodziankę ogrywając Czarnogórę 25:21 . Hiszpanki rozpoczęły turniej od zwycięstwa nad Czarnogórą 25:19 w drugim meczu przegrały z Norweżkami 24-27, by w następnym meczu znowu wygrać i z kim ? z gospodyniami 29-24 .
Między sobą rozegrały 6 spotkań . trzy spotkania na mistrzostwach Europy lepsze okazały się Rumunki , raz spotkały się na mistrzostwach Świata i tu lepsze były Hiszpanki . towarzyskich meczach to jedno zwycięstwo Rumunek . i remis 21-21 w lipcu tego roku. Trzykrotnie między zespołami było powyżej 50 bramek , lecz ostatnie trzy mecze to 21-21, 26-18 , 20-22 , średnia to 42,6 moim zdaniem zdenerwowane Rumunki nie strzelą więcej bramek niż 20
✅ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom