>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.07.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
P 0

pontoniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - kw Ligi Mistrzów
Godzina: 18:30
Spotkanie: Zrinjski - Legia Warszawa
Typ: 1
Kurs: 3.80
Bukmacher: betsson
Analiza:
witam
Bośniacy są gospodarzami i nie chodzi mi o grę przed własna publicznością ale warunki gry, zapowiadaj ze w trakcie meczu ma być 36stopni ,to daje przewagę Bośniakom do tego trener Legi już w wywiadach narzeka na ciężkie warunki, nie zagra Pazdan , Jodłowiec zgłoszony ale tez nie wiadomo czy zagra do tego ostatnio Legia gra słabo i wyraznie nie jest w rytmie meczowym a raczej wakacyjnym kurs spadł od prawie 6 ale dalej jest zachecajacy do postawienia dla ostroznych 1x wydaje sie niemal pewniakiem
⛔100

J 1

jaycorsoo

Użytkownik
Typ: under 1,5
Kurs: 2,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Witam, na dzisiejszy dzień wybrałem spotkanie II rundy eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy Zrinjski (Bih) - Legia (Pol). Wydaje mi się, że w tym spotkaniu bramek nie będzie, dlatego też rekomenduje grę under 1,5. To dopiero początek sezonu, dla mistrza Polski a argumentem który skłonił mnie do tego typu, jest temperatura która bedzie dzisiaj w Bośni, wahająca sie miedzy 35-38 stopni Celsjusza w trakcie tego spotkania.
⛔100

czaro82 543,5K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Pilka nozna Mecz towarzyski
Godzina. 17:00
Spotkanie. Wigry Suwalki - AEK Ateny
Typ. HT/FT 2/2
Kurs. 2.02
Bukmacher. Betano
Analiza.
Witam wszystkich na poczatek chcialbym wam wszystkim podziekowac za pkt reputacji oraz pozytywne komentarze do moich poprzednich trafnych analiz ...
Juz za kilkadziesiat minut zostanie rozegrany mecz towarzyski pomiedzy druzyna Wigry Suwalki oraz Aek Ateny. Zazwyczaj unikam spotkan towarzyskich lecz konkursowo z braku laku juz drugi taki typ na faworyta w tym miesiacu.
Wiec tak pilkarze z Aten przygotowujac sie miedzy-innymi w naszym kraju rozegrali dotychczas dwa spotkania towarzyski i oba wygrali pierwsze z Banikiem Ostrawa 1:0 drugie natomiast z Korona Kielce stosunkiem bramek 2:0. Na pierwszy rzut oka wydaje niewydaje mi sie aby pilkarze z greckiego klubu ktorzy poprzedni sezon zakonczyli na 4 pozycji mieli by miec jakiekolwiek problemy z defensywa z Suwalk. Druzyna z naszej malowniczej krainy jaka bez watpienia sa Suwalki i jej okolice rozegrala jak do tej pory jeden sparing ulegajac zawodnikom Niecieczy 1:2. Wiem ze pilkarze z zaplecza naszej ekstraklasy rozegrali w koncowce sezonu kilka naprawde dobrych spotkan lecz dzisiejszy ich przeciwnik jest przynajmniej o dwie klasy lepszy od poprzedniego w ktorym i tak polegli ...
Podsumowujac wydaje mi sie w tym spotkaniu padnie kilka bramek i ze &quot;nasi&quot; rowniez cos ustrzela wynik jaki mi chodzi po glowie to 0:1 do szatni i 1:3 na koniec spotkania.

jesli pmoglem ci pomnozyc monety kliknij &quot;dzieki&quot; to motywuje do dzialania ...
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Liga Mistrzów, Eliminacje
Godzinna: 18:30
Spotkanie: Zrinjski (Bih) - Legia (Pol)
Typ: over 2.5
Kurs: 2.54
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Rozpoczynamy batalie o marzenie polskich klubów od lata czyli faza grupowa Ligi Mistrzów, kolejny raz spróbuje tego dokonać Legia Warszawa, która w tej rundzie trawiła na mistrza Bośni Zrinjski.
Zrinjski to trochę niespodziewany mistrz kraju, jednak na ten tytuł jak najbardziej zasłużyli swoją grą do przodu. Szczególnie mocni są na własnym stadionie gdzie nie przegrali żadnego meczu w sezonie strzelając średnio dwie bramki na mecz. Nie jest to dla nich debiut w Lidze Mistrzów, dwa lata temu odpali z Mariborem ale u siebie nie przegrali, podobnie jak w 2012 roku gdzie pokonali w pierwszym meczu tutaj Slovan, przed rokiem Liga Europejska i też wygrana u siebie. To tylko potwierdza że potrafią wykorzystywać atut własnego terenu. Do tego wydają się dobrze przygotowania do starcia wygrali trzy gry towarzyskie będą bardzo skutecznym.
Zacznijmy od mistrza Polski, który dla mnie nie jest przygotowany do zagrania w Lidze Mistrzów, w tej chwili jest dużo chaosu, brak poważnych wzmocnień, nowy trener który dopiero to układa. W sparingach nie wyglądało to najlepiej a ostatni test z Lechem w Poznaniu w ramach Super Pucharu Polski pokazał ile tej ekipie brakuje do dobrej gry. Martwić trenera na pewno musi dyspozycja w defensywie Malarz w bramce ostatnio się nie popisywał, defensywa bez dwóch kluczowych graczy Pazdana oraz Jędrzejczyka który w Legii już nie zagra. Wracają Jodłowiec do drugiej linii to wzmocnienie gry defensywnej ale dla niego to dopiero pierwszy mecz z nowym trenerem. Ofensywniej powinno to wyglądać lepiej niż w starciu z Lechem bo wracają Nikolic, Duda.
Gospodarze nie mają nic do stracenia doskonale zdają sobie z tego sprawę, jestem przekonany że spróbują odważne gry by poszukać zwycięstwa, na pewno wielkim atutem będzie własne boisko oraz pogoda do której lepiej są przystosowani, wydaje mi się tez że są lepiej przygotowani do tego starcia. Opcja bramkowa wydaje mi się słuszna przy ogromnym zaangażowaniu mistrz Bośni mistrz Polski będzie miał duże problemy w defensywie, nie ma też co ukrywać w sumie jesteśmy zespołem lepszym i tez będziemy mieli swoje sytuacje na bramki.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Typ: Gospodarze strzelą - tak
Kurs: 1,65
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Witam serdecznie, dzisiaj proponuję zagrać spotkanie Legii Warszawy z Bośniackim Zrinsjki. W Legii braki. Przewidywane składy to : Malarz - Broź, Lewczuk, Rzeźniczak, Hlousek -€“ Makowski Aleksandrov, Moulin, Guilherme, Kucharczyk - Prijović
Brak Nikolicia, Pazdana czy Jodłowca na pewno Legioniści odczują. Mostar będzie walczył o awans przede wszystkim u siebie. Mają szansę ma być strasznie upalnie więc łatwiej o błędy w obronie. Legia w obronie bez Pazdan czy Jodłowca to jakiś nieśmieszny żart jeśli myśli się o ataku o grupę LM. 1,65 na bramkę gospodarzy z tak słabą obroną Legii biorę z pocałowaniem ręki. Mostar to ekipa z Bałkanów, oni nigdy nie odpuszczają. Może i poziomem nie dorównują ale charakter pokażą i tą bramkę u siebie wcisną ???? Gramy !
✅65

Otrzymane punkty reputacji: +3
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, towarzyskie
Godzina: 17:30
Spotkanie: Luzern-Monaco
Typ: over 4.5
Kurs: 3.50
Bukmacher: expekt
Analiza:
Monaco przed sezonem sprawdza swoją formę strzelecką, w 3 poprzednich wyjazdowych spotkaniach hokejowe wyniki: z Kriens 3-3 (gole Eldersona, Vagnera Love, Germaina) i Sion 3-3 (Germain, Falcao, Traore). Z Lugano wygrali 5-3, gole strzelali Germain, Lemar i Falcao.
Widać, że nie przywiązują uwagi do obrony, stawiają raczej na atak.
Już się nie mogę doczekać gry Glika w tym klubie, który z pewnością będzie istotnym wzmocnieniem szyków obronnych Monaco.
⛔100

nupakabra 5,2K

nupakabra

Nupakabra
Dyscyplina: Piłka Nożna - ŚWIAT: Międzyklubowe towarzyskie
Godzina: 19:00
Spotkanie: Thun (Sui) - Galatasaray (Tur)
Typ: 2
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam. Kolejny raz biorę się za typowanie meczy kontrolnych przed sezonem. Dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy Tureckim Galatasaray a Szwajcarskim Thun. Gospodarze tego spotkania rozgrywają już swój 6 mecz sparingowy, jak dotąd doznali tylko raz porażki lecz dzisiaj obstawiam kolejną, argument jest prosty Galatasaray jest to drużyna o wiele bardziej doświadczona i zdecydowanie lepsza. Ciężko tutaj o inne argumenty. Goście z Turcji rozgrywają swój pierwszy sparing a więc roszady w składzie będą zapewne duże ale drużyna takiego kalibru spokojnie powinna rozprawić się z 6 drużyną Szwajcarskiej Super Ligi! Kurs bardzo okazały a więc gorąco polecam! Powodzenia ;)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom