>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.07.2013 (piątek)

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 12 Lipca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

makaveli23 938,7K

makaveli23

Użytkownik
Gold Cup, Nożna
Panama - Martynika
Typ: X/X
Kurs: 4.50
Buk: bet365
No dobra, obie druzyny sprawily niemale niespodzianki w pierwszych meczach. Wiadomo ze Panama musi byc przez bukmacherow rozpatrywana jako druzyna mocniejsza. No i dastajemy dość sprawiedliwy kurs na ich zwyciestwo (1.75). Ja upatruję tutaj jednak podzielenia się punktami które zadowoli obydwie druzyny, a szczegolnie Martynikę. Panama ma większe ambicje i bedzie napewno do konca walczyla o wygraną by na ostatni mecz z Kanadą wyjść nieco rozluzniona, spokojna o wyjscie z grupy. Napewno Panama pokazała sie w pierwszym meczu z dobrej strony pod wzgledem technicznym. Bardzo podobał mi się rowniez ich pressing, który był głownym powodem strzelenia drugiej decydujacej bramki, na początku drugiej połowy, kiedy to rozbiegali druzynę Meksyku tak że ta musiała na chwilę aż &quot;siąść&quot; i odpocząć. A wtedy wykorzystali to Panamczycy, kłując na 2-1 z dosrodkowania. Mysle ze tak inensywny pressing jaki z siebie musieli wycisnąc w meczu z Meksykiem sprawi ze będą trochę zmęczeni. Martynika widać, że nie są az tak dobrzy technicznie jak Panama i w ich szyki wkrada sie czasami trochę chaosu czy to w ataku czy w obronie. Wygrali z Kanadą 1-0 po pieknym golu w doliczonym czasie gry ale juz wczesniej mogli zdobyc bramkę(i) bo Kanada zagrała tragicznie w obronie, w czym dopomógł im jeszcze jakis nieogarniety zdezorientowany bramkarz. Ale tak jak juz mowilem zabraklo doswiadczenia i zimnej krwi Martynice, więc gola zdobyli dopiero w doliczonym czasie gry. I to jakiego! Mozna powiedziec ze ta wygrana zostala sprezentowana przez Kanadę, która choć miala swoje szanse to zagrala naprawde fatalnie. Nie ujmując oczywiscie nic Martynice i temu pięknemu strzałowi w ostatnich sekundach meczu. Czy obraz obydwu druzyn z tych meczy pozwala nam stwierdzic o zwycięzcy tego dzisiejszego pojedynku? Za każdą z druzyn przemawiają jakieś argumenty, napewno więcej ich leży po stronie Panamczyków, ale nie nalezy wykluczac kluczowego moim zdaniem aspektu jakim bedzie prawdopodobnie inna taktyka Panamy. Juz nie tak jak w meczu z Meksykiem, kiedy Panama miała tylko 30% posiadania piłki grała, presingiem i z kontry, teraz to ona będzie musiała prowadzić grę. A dodając do tego to ze troche sie zmeczyli grajac mecz z Meksykiem, mysle ze beda mieli nieco trudniej przelamac Martynikę. Oczywiscie jak im sie to uda tak do 20 minuty to mozemy miec szybkie 3-0, tyle że Martynika moze pokazac rowniez 2 oblicza, a mianowicie grę na remis który by ją niesamiwicie satysfakcjonował, albo podobną postawę jaką zaprezentowała Panama z Meksykiem, czyli agresywny pressing i nie jak Panamczycy duzo techniki lecz wiecej strzałow na bramke. W pierwszą alternatywe gry Martyniki watpie bo musza wiedziec ze Panama moze to cofniecie sie szybko wykorzystac, dlatego bardziej faworyzuje tutaj drugą opcję, która pozwoli Martynice na dłuzsze utrzymanie sie przy remisie. Muszą po prostu zagrac jak rowny z rownym. A gdy taki wynik bedzie utrzymywal sie do 75 minuty to mysle ze Panama rowniez zreflektuje się ze remis to wcale nie taki zły wynik ???? Kursy na remis spadają.
⛔ 100

apollo-13 2

apollo-13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mistrzostwa Europy Kobiet
Spotkanie: Anglia - Hiszpania
Typ:
Czas pierwszej kartki? - Bez kartek
Kurs: 6.00
Bukmacher: Williamhill
Analiza:
Kolejny mój szalony zakład z wysokim kursem które ma duże prawdopodobieństwo że może wejść. Nie będę się tu dużo rozpisywać. Typ kierowany intuicją oraz statystykami. W większości meczów tych drużyn o kartkach nie było słychać. Jest to piłka nożna kobieca i jeśli już faule się zdarzają to bardzo rzadko jest pokazywany kartonik koloru żółtego a jeszcze rzadziej koloru czerwonego. I dla tych którzy nie lubią ryzykować polecam zakład że w drugiej połowie zostaną pokazane mniej niż 2 KARTKI. W poprzednim moim typie na czwartek zamiast napisać kartki napisałem bramki. A błąd zauważyłem już po wysłaniu typu. Za błąd serdecznie przepraszam i życzę powodzenia.

⛔ 100

W 0

wichurski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, NPL - South Australia
Spotkanie: Adelaide City vs Adelaide Comets
Typ: over 3,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Z jutrzejszych spotkań zaciekawiło mnie spotkanie ligi australijskiej. Zajmujący 3 pozycję po 20 meczach Adelaide City zmierzy się na swoim terenie z zajmującym 13 miejsce Adelaide Comets. Różnica miejsc w tabeli jest znacząca, dodatkowo różnica punktowa także jest spora bo wynosi 22 punkty (Comets mają rozegrane jedno spotkanie mniej). Jednak najbardziej zaciekawił mnie zakład na bramki. Otóż City mają bilans 42-21 (co daje ponad 2 bramki zdobyte na mecz), natomiast Comets 24-46 (ponad 2 bramki stracone na mecz). Gospodarze są w &quot;gazie&quot; - 6 meczy bez porażki z jednym remisem, dodatkowo ostatnie 2 zwycięstwa to 3:2 oraz 5:0. Goście idą fatalnie - 7 kolejnych porażek w tym między innymi 1:7 i dwa razy po 0:4. Na koniec wspomnę jeszcze, że 65% meczy gospodarzy oraz aż 85% meczy gości to over 2,5. Tak więc wydaje mi się, że gospodarze urządzą sobie strzelanie i wynik może skończyć się gdzieś w okolicach 5:1.
⛔ 100

B 23

bombelsggw

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga światowa
Spotkanie: Bułgaria - Polska
Typ: over 188,5
Kurs: 2
Bukmacher: unibet
Będzie to decydujące starcie Bułgarii i Polski w walce o awans do Final Six. Drużyna która okaże się lepsza w tym &quot;dwumeczu&quot; awansuje, a więc oba zespoły będą grały na maximum możliwości. Gra Bułgarów jest ciężka do przewidzenia, ponieważ nie mogą utrzymać stabilnego rytmu gry, czasami grają świetnie, a czasami trafia się totalny zastój i nagle stają się bezradni. Polacy również nie zachwycają w tej edycji i pomimo, iż z meczu na mecz grają coraz lepiej to jednak w każdym spotkaniu zdarzały im się przestoje.
Ja obstawiam, że w meczu będzie ponad 188,5 pkt co sprowadza się do typu, iż mecz nie skończy się w 3 setach. Ponieważ walka tutaj będzie wyrównana (to nie jest ani różnica klas zespołów, ani drużyna juniorska, że set wygrywa się 10-15 pkt) w dodatku jak pisałem to będzie decydująca walka o awans a więc nikt nie będzie odpuszczał.
W ostatnich 10 spotkaniach, które grała Bułgaria były tylko 2 mecze w których rozegrano tylko 3 sety.
Natomiast w 10 spotkaniach Polaków nie było, żadnego takiego spotkania.
⛔ 100

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker - Australian Goldfields Open
Spotkanie: Tom Ford - Robert Milkins
Typ: Robert Milkins Over 0,5 &quot;setek&quot;
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet365

Tomek zrobił swoje, Tomek może odejść. Ford osiągnął w AGO już i tak bardzo wiele i moim zdaniem ze znakomicie dysponowanym Milkinsem nie ma zbyt dużych szans. Co prawda nie jestem tego tak pewny, jak triumfu nad McLeodem bo Ford to snookerzysta kompletnie nieobliczalny, ale wydaję mi się, że ze zwycięstwem problemu być nie powinno. Milkman wie, że po odpadnięciu Hawkinsa i Murphy&#39;ego otwiera się przed nim wręcz genialna szansa na pierwszy rankingowy finał w karierze bo w gronie rywali zostali: Ford, Fu i Dale, a więc cała trójka w zupełności do ogrania. Jeżeli Rob zagra tak jak dotychczas to tej okazji nie zmarnuje i pokona Forda, a po drodze tradycyjnie wbije 100+, których w tym sezonie ma już aż 6. Więcej w tym sezonie posiadają tylko Robertson i Higgins, a na trzecim miejscu, wspólnie z Anglikiem plasuje się Fu.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Typ: Dokładny wynik 0:3
Kurs: 5,75
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Panowie mam jakieś dziwne przeczucie, że jutro wreszcie zagramy na wysokim poziomie, tym, który charakteryzował naszą drużynę rok temu i, że wreszcie pokażemy kto tutaj broni tytułu. Nie zagraliśmy jeszcze w tym turnieju jednego dobrego i równego przez cały okres gry meczu i uważam, że takowy właśnie przed nami zakończony może i po grach na przewagi ale jednak zwycięstwem bez straty seta.
Jeśli będzie nam siedzieć zagrywka to już mamy przewagę, bo przyjęcie Bułgarów to obecnie jeden z ich najsłabszych elementów. Do tego zobaczymy co będzie grał Sokolov, jeśli zaprezentuje się tak jak w czasie większości meczy czyli bez błysku to na pewno będzie to ważny element w układance zakończonej naszą wygraną. Do tego rozgrywający Bratoew, który bezsprzecznie jest słabszym rozgrywającym od naszego Łukasza.
Jeśli chodzi o Polaków to co ważne, mimo średniej gry (chodź z każdym meczem lepszej) wygrywamy mecze co daje nam dalej nadzieję na awans i na pewno podnosi morale zespołu. O to przecież chodzi, aby wygrywać spotkania. Do tego na pewno Kurek rośnie w siłę, a bardzo mocnymi punktami reprezentacji stali się Jarosz i Zatorski. Winiar poprawi przyjęcie a środkowi swoją grę i będzie bardzo dobrze. Mam takie przeczucie dlatego stawiam 3:0 dla naszych. Dla mniej odważnych polecam wszystko w stronę Polski (czysty win, I set, -1,5 seta).
Na koniec odsyłam do działu gdzie koledzy zrobili fantastyczną dyskusję i po przeczytaniu opinii każdy wybierze według własnego rozumu co mu będzie pasować. Ja już wiem, w którą stronę pójdę. Powodzenia !
⛔ 100

maer 423,1K

maer

Typer A-League
Dyscyplina:piłka nożna - PERU(Primera División)
Spotkanie: Alianza Lima - Uni Cesar Vallejo
Typ: 1
Kurs: 1.90
Godz:03.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Peru na mecz tamtejszej Primera División.
W meczu spotkają się Alianza Lima oraz Uni Cesar Vallejo.
Alianza Lima rozegrała w tym sezonie w lidze dwadzieścia trzy mecze w których zdobyła trzydzieści sześć punktów co daje czwartą pozycję w Primera División.
Uni Cesar Vallejo zagrał również dwadzieścia trzy mecze ale zdobył trzydzieści cztery punkty i zajmuje siódmą lokatę w lidze.
Gospodarze zagrali u siebie jedenaście razy i zdobyli dwadzieścia punktów sześć razy wygrywając, dwa razy remisując oraz trzy mecze przegrywając, bilans bramek u siebie 10-9.
Goście grali na wyjazdach jedenaście razy i przywieźli do siebie pięć punktów po pięciu remisach oraz sześciu porażkach, bilans bramek na wyjazdach 7-16.
Mój typ w tym meczu to jedynka, Alianza Lima nie jest typową domową drużyna lecz w czterech ostatnich meczach u siebie raz zremisowała i trzy razy wygrała, a Uni Cesar Vallejo na wyjazdach gra bardzo słabo i do tej pory nie potrafił wygrać meczu poza swoim stadionem i to się nie zmieni bo kolejny raz wrócą do siebie bez punktów.
⛔ 100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Australian Goldfields Open
Spotkanie: Mark Davis – Mark Selby Typ: Mark Davis - powyżej 0.5 (Centuries gracza) Kurs: 6.00
Bukmacher: bet365

Obaj Markowie zanotowali dzisiaj mały renesans formy w stosunku do pierwszych meczy, w których grali po prostu piach i cudem prześliznęli do następnej rundy. Dzisiaj pokazali o niebo lepszy poziom, zarówno Selby, jak i Davis wygrywali swoje frejmy pewnie i w jednym podejściu. Chłopaki jak już dostają szansę na wygranie partii to ją wykorzystują w jednym podejś ciu , dlatego w tym meczu spore value dla mnie stanowi typ na break trzycyfrowy Davisa . Anglik już zdą żył zaliczy ć setkę w pierwszym m eczu (104), a dzisiaj trzykrotnie był tego bardzo bliski wbijając wysokie breaki (83, 82, 85). W jutrzejszym meczu faworytem oczywiście nie będzie, ale spodziewam się w miarę wyrównanego meczu, a to powinno oznaczać więcej szans na solidne punktowanie. Doświadczony Anglik nie raz ud owodnił , że potrafi mocno przyłożyć w jednym podejściu, a przy korzystnym układzie łatwo wy grywający break zamienić na setkę . Moim zdaniem kurs na taki rozwój wypadków jest zdecydowanie przesadzony, a przez to wart zainteresowania. ⛔ 100

barca14 84

barca14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Gold Cup
Spotkanie: Panama - Martynika
Typ:2 DNB
Kurs:3,0
Bukmacher:bet365
Analiza:
Jak dla mnie Martynika to taki cichy zabójca. Kurs, że wygrają Gold Cup to 101,0 jednak jak dla mnie to oni są mocniejsi od niektórych ekip.
Strzał z 5 metrów, obroniony. Strzał z 10 metrów, tóż obok okienka. Strzał z 7 metrów, 2 metry nad bramką.
z 7 metrów obroniony o na koniec piękna bramka z zza pola karnego.
Kanada? Poza obronionym strzałem z pierwszego kwadransu i poprzeczką z główki nic nie pokazała.
Panamczycy fakt, wygrali z Meksykiem, a dokładnie to z rezerwami Meksyku. Tym gorzej, że było to zwycięstwo, które moim zdaniem im się nie należało, bo to Meksyk tworzył więcej sytuacji. Jednak to jest piłka nożna...
Panama na ten turniej nie zabrała całego składu, kilku podstawowych zawodników zostało w klubach.
Martynika od 12 spotkań nie przegrała (nie licząc dogrywek/karnych)
Kurs 3,0 z dnb na pewno kusi. Ja go próbuje wykorzystać, mimo iż Panama ostatnio pokazywała, że nie jest chłopcem do bicia i potrafilła z USA przegrać &quot;tylko&quot; 2-0, z Kostaryką podobnie, z Meksykiem 0-0, z Hondurasem wygrana 2-0.
Jednak podczas tych meczów na boiskach widzieliśmy głównych zawodników ekipy Panamy, a dziś jak wspomniałem kilku z nich zabraknie.
⛔ 100

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: MLb,Baseball
Spotkanie: Baltimore Orioles (-1.5) - Texas Rangers
Typ: 1
Kurs: 2.40
Bukmacher: WilliamHill
12.07.2013 01:05
Analiza:
Byłem pod wrażeniem ostatniego spotkania między tymi zespołami.Po dwóch spotkaniach przegranych na własnym stadionie oriolsi w końcu w trzecim spotkaniu pokonali gości.Przełamali się i w końcu myślę że złapali wiatr w żagle i dziś także zwyciężą i to wysoko.No przynajmniej tymi dwoma oczkami tak jak typuję.Jak już grają między sobą to wyniki są na poziomie takim że oba zespoły wygrywają więcej niż jednym oczkiem.Typuję dziś że też tak będzie i stawiam na gospodarzy.Oba zespoły są wysoko więc zapowiada się zacięta rozgrywka w czwartym spotkaniu.Aczkolwiek myślę że dziś znowu wygrają Oriolsi. Prawdopodobni miotacze to Gonzalez M. [BAL] (6-3), Wolf R. [TEX] (1-1).W sumie all jest możliwe ale to jest sport i jak już się typuje to na kogoś trzeba postawić.Ja na dziś noc jestem sercem przy Baltimore.powodzonka
kiepska analiza
ciągle piszesz o tym wiatru w żagle
polecam wgłębić się w tematykę mlb, oglądać spotkania, bo od kilku tygodni w twoich analizach panuje stagnacja argumentów:
- myślę, że wygrają
- są lepsi
- liczę na tych/tamtych

Otrzymane punkty reputacji: +2
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka WNBA
Spotkanie: Tulsa Shock - Los Angeles Sparks
Typ: +7,5 Tulsa
Kurs: 1.91
Bukmacher: BWIN
Analiza: Witam! Na dzisiejszy ranek proponuję meczyk z WNBA. To dziwna liga, dziwna koszykówka kobiet. Drużyna Los Angeles która jest wiceliderem konferencji miażdźy wręcz wszystkie rywalki u siebie, rządzi i dzieli nie pozostawiając złudzeń kto jest lepszy. Grają ultra ofensywną koszykówkę do tego bardzo skuteczną po prostu mistrzynie, a z drugiej strony mecze wyjazdowe.Jest to niepojęte żeby drużyna notowała same porażki, która przecież u siebie gra doskonale. To jakby 2 drużyny, jedna gra u siebie a druga amatorska gra na wyjazdach. Mało tego przegrywają w sposób zdecydowany notując dwucyfrowe porażki. Bliźniacza sytuacja jest z zespołem Tulsa za wyjątkiem tego iż zajmują zdecydowanie niższą pozycję w Konferencji, na wyjeździe notują komplety porażek, ale za to u siebie potrafią walczyć z najlepszymi jak równy z równym i nie zdarzyło się w tym sezonie aby przegrały różnicą dwucyfrową punktów. Właśnie kończą serię 4 meczów na wyjeździe tradycyjnie przegraną i będzie to ich 1 mecz na własnym boisku po tej serii. Więc pełne wigoru i chęci przerwania złej passy jak zwykle mam nadzieję zagrają z zębem i ambitnie. Uważam że nawet jak nie zwycięża to zrobią to handi i najgorsza drużyna wyjazdowa Konferencji Zachodniej nie przebudzi się i nie zrobi im krzywdy. Warto po takim kursie wejść w to spotkanie. Pozdrawiam
Gorące typy Maxiego. Jestem tutaj dla WAS ????
⛔ 100

drill 66

drill

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka WNBA
Spotkanie: Tulsa Shock vs Los Angeles Sparks
Typ: Los Angeles wygra roznica 6-10 pkt
Kurs: 5,00
Bukmacher: bwin
Analiza: Nie ogladam sie jakos za koszykowka, nie jest moja najlepsza strona jednak wyprobujmy taki uklad. Ogladam co prawda tylko Sparks w tym sezonie jedynie pare razy i wiem, ze nie graja najlepiej na wyjazdach. Jednak Tulsa to nie jest wielki przeciwnik. U siebie moze i cos graja, ale z mocnymi ekipami nie daja rady. Sparks nie wygraly zadnego meczu na wyjezdzie w tym sezonie, czas najwyzszy aby przelamac ta niechlubna serie. Kto np zatrzyma Parker? nie ma takiej zawodniczki w Tulsie. Obie druzyny mialy czas na przygotowanie. Los Angeles to potega , jedna z najlepszych druzyn wnba. Nie bardzo matchupuja z Shock,ale czas najwyzszy pokazac kto tu rzadzi. Licze na dobre show. LA posiada wiele atrybutow i zalet od Tulsy i naprawde zdziwie sie jesli przegraja. Na wlasnym terenie Shock wraz ze wsparciem kibicow da z siebie wszystko,jednak lepiej wyglada zawodniczki LA obecnie i moim zdaniem warto na nie grac.
⛔ 100

kareem33 74

kareem33

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Spotkanie: Iran - Niemcy
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Niemcy chcąc zagrać w final six w Argentynie nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z solidnym Iranem i wygrać oba mecze za 3 punkty, Iran oprócz o honor nie walczy w tym meczu o nic bo im już awans &quot;nie grozi&quot; nawet jeśli wygraliby za 3 punkty obydwa mecze, Niemcy są ekipa lepszą od Iranu i jadą tam po jeden cel wygrywając oba mecze jadą na turniej finałowy, drugiej takiej szansy na awans do turnieju finałowego mogą więcej długo nie mieć, wiadomo było że murowanymi faworytami do awansu z tej grupy byli Rosjanie i Włosi jednak w kilku meczach głupio pogubili punkty i jedną z tych reprezentacji z turnieju finałowego powinni wyrzucić Niemcy, gra idzie o dużą stawkę i Niemcy powinni się łatwo uporać ze swoimi rywalami.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
ATP - SINGIEL: Stuttgart (Niemcy), ziemna
Spotkanie: V.Hanescu – B.Paire
Typ: Hanescu +2 gemy
Kurs: 1,94 Pinnacle

Benoit Paire to kolejny młody utalentowany zawodnik i nadzieja francuskiego tenisa. Jest jednak bardzo niestabilny, potrafi zagrać rewelacyjny set żeby za chwile kolejny oddać zupełnie bez walki. Jego główny mankament to przede wszystkim gorąca głowa i jeśli nauczy się trzymać emocje na wodzy z pewnością ma szanse zagościć na stałe w TOP20. Paire w pierwszym meczu turnieju gładko pokonał Nikolaya Davydenke. Wynik może robić wrażenie, jednak każdy kto interesuję się tenisem wie jakie tendencje ma Rosjanin, dlatego ja nie obstawiam ani nie biorę pod uwagę spotkań tego tenisisty. Hanescu to solidny zawodnik, jak każdy miewa słabsze mecze, ale potrafi dać wyrównany mecz takim graczom jak David Ferrer i to jeszcze na cegle. W Stuttgarcie rozegrał dwa mecze. W pierwszym pokonał, po jak zawsze wyrównanym boju, Dimitra Tursunova, natomiast w 1/8 finału odprawił faworyzowanego Bellucciego. Panowie spotkali się do tej pory trzykrotnie, z czego raz w tym sezonie w Estoril, gdzie górą był Rumun wygrywając bez straty seta (pozostałe dwa spotkania również wygrał Hanescu). Moim zdaniem Victor da jutro wyrównany mecz Francuzowi, a może nawet pokusi się o zwycięstwo, dlatego typ kieruję w stronę Hanescu.
✅ 94

Otrzymane punkty reputacji: +2
anzelmo 329,8K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa 12 Lip -19:00
Typ: Bułgaria (-1.5)
Kurs: 2,75
Bukmacher: WH

Analiza: Dla mnie mecz i typ dnia- spotkanie w Warnie zapowiada sie mega ciekawie.Gram ten typ na wielu płaszczyznach, opcjach .Jest to decydujący kluczowy dwumecz, ale myślę ze może sie wszystko rozstrzygnąć już jutro- kto pojedzie do Argentyny.Moim faworytem niestety sa gospodarze i to dużym, obie drużyny na pewno nie graja na swoim optymalnym poziomie, jutro zobaczymy bardzo nerwowy, szarpany mecz z mnóstwem prostych nie wymuszonych błędów.Niby Bułgarzy nam leża, ale myślę ze to oni maja więcej argumentów po swojej stronie ;trudna gorąca hala, brak klimatyzacji(niby warunki równe ale to Bułgarzy tam graja częściej). Sędziowie którzy pewnie nie raz pomylą sie na korzyść gospodarzy.Jest to nasz drugi wyjazd po Francji gdzie zagraliśmy słabo- jutro będziemy mieli sporo problemów na tej hali z przyjęciem zagrywki. Bułgarzy to bardzo nie wygodny rywal -oglądałem ich w tej edycji ls i graja lepiej od nas; także popełniają dużo prostych błędów, oddają sporo pkt za darmo, ale takich słabych momentów w grze jak u nas nie widziałem. My w każdym meczu - spotkaniach popełniamy bardzo dużo błędów, mamy mnóstwo przestojów; z Francja USA itp.Bułgarzy nieźle graja w ataku -zagrywka zmienna, rotacyjna nie zawsze mocna z która dużo problemów mieli Brazylijczycy, bardzo często odrzucani od siatki. Nie chce byc złym prorokiem ,ale sam Zatorski nam przyjęcia nie załatwi, myślę ze jutro nasze chłopaki moga nie wytrzymać psychicznie pod wpływem wielu czynników - jest to kolejny mecz o wszystko ,kursy na gospodarzy bardzo ciekawe i warte pogrania Pozdrawiam.
✅ 135

Otrzymane punkty reputacji: +1
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Finlandia 2 liga
Spotkanie - JIPPO : Viikingit
Typ - Viikingit
Kurs - 2.15
Buk - Bwin
Analiza :
.... uważam że chyba warto skorzystać z kursu jaki buki wystawili na zwycięstwo Viikingit , patrząc realnie to wydaje mi się że goscie wygrają to spotkanie , znalazłem parę powodów . Gospodarze w tym sezonie są najgorszym zespołem , zajmują ostatnie miejsce w tabeli a ich bilans po 12 rozegranych spotkaniach to 1-3-8 i zaledwie 2 gole zdobyte przy 15 straconych a 5 ostatnich kolejek to 0-1-4 i 0:6 tak więc nic dodać nic ująć . Viikingit natomiast po fatalnym początku teraz jakby dostał wiatru w plecy i zaczął wygrywać ich ostatnie 5 kolejek to 2-1-2 i 7:5 ostatnie 2 pojedynki to 2 zwycięstwa i 5 bramek zdobytych i żadnej straconej , najpierw pokonali u siebie zespół OPS 3:0 a ostatnio na wyjeżdzie pokonali 2:0 AC Oulu , dziś chłopaki wybierają się na stadion ostatniej drużyny zapewne po kolejne 3 pkt , Viikingit zajmuje co prawda w tabeli 7 miejsce jednak uważam że powinni sobie dziś poradzić ze słabo grającym JIPPO bo właśnie z tym zespołem jak do tej pory radzili sobie dobrze zresztą popatrzmy na H2H : na 15 pojedynków bilans 4-2-9 bramki 16:30 natomiast na boisku JIPPO ten bilans to 3-0-5 i 8:17 tak więc wszystkie gwiazdy na niebie pokazują że to raczej goscie powinni dziś zainkasować komplet pkt , wiem sport jest nieobliczalny ale czasami uda się coś przewidzieć i dzisiaj na ten łut szczęścia liczę . Pozdrawiam !
⛔ 100

D 0

darren

Użytkownik
USA-Szwecja (USA -20,5)
1 (Uniwersjada kobiet)
1,85
Betsafe

Amerykanki podobnie jak icz koledzy , mają świetnie rozwinięta koszykówka na poziomie uczelni i są 101 % faworytem tego spotkania. Gram dosyć duży Handi na podstawie wyników z grupy USA, gdzie wygrały wszystkie spotkania ponad 30 - punktami
Po kolei z Brazylią 105-75, z Czechami 101-61 oraz z Mali pogrom rezerwowym składem 120-32.
kiepska analiza

D 22

dabros_89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia, Premier Division
Spotkanie: Dundalk - Bohemians Dublin
Typ: Podwójna szansa: remis lub
Bohemians Dublin
Kurs: 2,62
Bukm
acher: Bet365
Analiza:
O godzinie 20:45, czwarta drużyna ligi- Dundalk, podejmie na własnym boisku jedenasty zespół- Bohemians Dublin. Lepszą formą dysponują gracze dzisiejszych gospodarzy 4-0-1 7:4. Natomiast forma Bohemians przedstawia się następująco: 0-1-4 1:8. Lecz nie forma jest dla mnie najważniejsza. Najważniejsze jest to, że Dundalk ostatnio na własnym boisku odniósł zwycięstwo z liderem St.Patricks. Jak widać na załączonym linku ( http://www.livesports.pl/mecz/Ig21KNvA/#h2h;home ) zespół gospodarzy ma ogromne problemy z podtrzymaniem serii zwycięstw na własnym boisku. Z kolei bohemians nie przegrywa często n-razy z rzędu na wyjazdach co potwierdza załączony link: ( http://www.livesports.pl/mecz/Ig21KNvA/#h2h;away ). Bohemians na wyjazdach ambitnie szuka punktów i potrafi regularnie urywać je faworytom, bilans meczy wyjazdowych w tym sezonie 1-4-4 8:11. Gwoździem do trumny dla zespołu Dundalk, będzie dziś historia spotkań, która przemawia za dzisiejszym underdogiem: 4-4-15.
⛔ 100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Mercedes Cup - Stuttgart
Spotkanie: Michael Berrer - Roberto Bautista-Agut : 3-ci set
Typ: 0:2
Kurs: 2,05
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Michael Berrer dość niespodziewanie znalazł się w najlepszej ósemce turnieju w Stuttgarcie. Owszem gra u siebie ale jego ostatnie dokonania raczej nie wskazywały na dobrą postawę w tym turnieju. Jak na razie Berrer po dwóch 3 setowych pojedynkach pokonał Daniela Gimeno-Travera i Jeremy Chardyego. Oglądając jednak spotkanie Berrer - Chardy momentami miałem wrażenie, że Francuz nie do końca przykłada się do gry.
Roberto Bautista-Agut natomiast jak na razie pokonał w 2 setach Tobiasa Kamkę a wczoraj w 3 Martina Klizana. Gra Bautisty jednak mogła się podobać, szczególnie we wczorajszym spotkaniu z Klizanem, gdzie imponował regularnością i popełniał mało błędów własnych. Według mnie jeżeli dziś zagra podobnie to nie powinien mięć większych problemów z pokonaniem Berrera. Typuję 2:0 w setach dla Hiszpana.
zwrot/0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom