>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.05.2023 (piątek)

Status
Zamknięty.
K 125K

kossma

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Portugalia 1
Godzina: 22:00
Spotkanie: Santo Tirso - Madeira
Typ: suma goli w meczu:
PONAD 55.5
Kurs: 1.5
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

Spotkanie spadkowicza, bo taki los moim zdaniem czeka dzisiejszego gospodarza, z zespołem, który ma jeszcze szanse walki o Ligę Europejską, drużyną z Funchal na słonecznej Maderze. Goście to całkiem znany klub, mający już w swoim dorobku występy na parkietach zagranicznych, choćby np. w ramach Pucharu Europy w 2020r. Chętnie nawiązali by do tych osiągnięć i aby nie utracić na to szans muszą koniecznie dzisiaj sięgnąć po trzy punkty. Do Bragi, ekipy która zajmuje 5 nominujące jeszcze do europejskiego pucharu miejsce, tracą 5 oczek a Braga będzie grała jutro u siebie z outsiderem - Maia Ismai i trudno oczekiwać by doznała w tym meczu uszczerbku punkowego. Trzeba im dziś odnieść zwycięstwo bo do końca rozgrywek zostały nie licząc obecnej tylko 3 kolejki. Santo Tirso to ekipa do bicia, Madera spotkała się z nimi w lisopadzie we własnej hali i ograła 34:24. Zainteresowanie moje zwróciło to że domowe mecze Santo Tirso z drużynami silniejszymi w lidze a więc co najmniej na poziomie Madery osiągają niezły pułap punktowy. Np. z Belenenses 56 (28:28), Bragą 63 (26:37), Benficą 60 (25:35), Sportingiem 57, Porto 65. Na tej tendencji myślę że można dzisiaj się oprzeć, bo jak zauważyłem to ważny mecz dla Madery w pogoni za czołową piątką.

50

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +1397
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom