>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 12.05.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
truskaweczka 3

truskaweczka

Użytkownik
DYSCYPLINA: TENIS RZYM ATP
GODZINA:21
SPOTKANIE: DOLGOPOLOV.A-TSONGA.J-W
TYP:TSONGA.J-W
KURS:1,75
BUKMACHER:SPORTINGBET
ANALIZA:Witam moj typ to Tsonga,dlaczego ?Uwazam, ze jest bardziej doswiadczonym zawodnikiem,Oboje panowie to dosc mocni gracze,wiemy tez ze Ukrainiec rozegral w tym roku wiecej meczy na maczce,h2h na korzysc Dolgopolova,ale ja jakos mu nie ufam,poniewaz po dobrym meczu potrafi wysadzic kupony polowy swiata,jest strasznie himeryczny i nierowny w swojej grze,wiadomo ze kazdy ma gorszy dzien i czuje ze wlasnie to bedzie dzis ,poniewaz Tsonga wypadl z top 10 i jesli chce wrocic na swoje miejsce musi zaczac poprostu grac swoj tenis,a chlopak potrafi,ufam mu skoro potrafil nawiazac walke ze swietnie grajacym w tym sezonie Rogerem Federem a dokladnie w Montecarlo.podsumowujac,Tsonga jesli chce walczyc o czolowa 10 musi zaczac grac jak z nut,niebawem frenchopen u siebie i forme trzeba szlifowac,a Dolgopolov gdzie talentu mu niebrakuje to licze z znow zagra himerycznie jak to w jego stylu i zejdzie z kortu pokonany.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 11

adrews

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna
godzina: 18:00
spotkanie: Śląsk Wroclaw-Widzew Lodź
typ: X2
stawka: 1,93
bukmacher: bwin365

Witam obserwuję,że większość stawia Śląsk a nawet z handi ja osobiście nie jestem przekonany do grania na czystą jedynke to jest bukmacherka i fuszerka a w poniedzialki same walki dodatkowo ostatnimi czasy Śląsk nie gra jakoś dobrze niby są jakies dwie wygrane ale warto dodac ,ze wymeczone w slabym stylu po 1:0 a Widzewiacy ostatnimi czasy dostali dynamit warto dodac ,ze Widzewiacy zremisowali na trudnym terenie Korony strzelając dwie bramy ja gram na Uć z ixem ,pozdrawiam
⛔ 100 / niedozwolony bukmacher

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Śląsk Wrocław - Widzew
TYP : Śląsk czyste konto - NIE
kurs 1,61 bet365

Dla mnie bardzo ciekawy bet na dzisiaj.
Według mnie Widzew od lat nie leży Śląskowi i często w tych meczach dochodziło do niespodzianek. Dodatkowo w meczach we Wrocławiu od lat widzew zdobywa minimum gola. Teraz gdy Widzew walczy o życie...choć i tak sprawa spadku wydaje się być przesądzona jestem zdania, że zdoła wbić we Wrocławiu przynajmniej 1 bramkę.
⛔ 100 / brak wzoru

T 55

typy-1x2

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - T-Mobile Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Widzew Łódź
Typ: over 3,5
Kurs:3,30
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Zapraszam na mecz grupy spadkowej polskiej ekstraklasy Śląsk vs Widzew.
Na ten typ naprowadziło mnie to że Widzew musi zaatakować i za wszelką cenę dążyć do zdobycia do bramki (jak wiadomo ich sytuacja jest bardzo słaba) co umożliwi WKSowi wyprowadzanie groznych kontr. Licze także na skuteczną gre łotewskiego napastnika Widzewa i walczącego o korone króla strzelców M Paixao.
kiepska analiza ⛔100

yayo 165

yayo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia, Liga I
Godzina: 18:30
Spotkanie: CFR Cluj - FC Brasov
Typ: x/1
Kurs: 5,50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj pod lupę bierzemy spotkanie Rumuńskiej pierwszej ligi. CFR Cluj zagra przed własną publicznością z FC Brasov. Gospodarz zajmuje 6 miejsce w tabeli ligowej z dorobkiem 45 pkt. Rywal zgromadził do tej pory 9 pkt mniej i plasuje się na pozycji 14. Oba zespoły zwyciężyły swoje mecze w ubiegłej kolejce. Cluj wygrało na wyjeździe 3:0 z Din. Bucharest, natomiast FC Brasov wygrał u siebie 1:0 z Coroną Brasov. Obie drużyny wielokrotnie stawały naprzeciw sobie. Na 16 bezpośrednich spotkań FC Brasov wygrał tylko 2, Cluj zwyciężało 8 razy. Do tego FC Brasov na wyjeździe nigdy nie pokonał dzisiejszego rywala. Gospodarz na 31 spotkń 17 razy remisował do przerwy także ponad 50 %. FC Brasov odnotował 15 remisów pierwszej części meczu. Dzisiaj typuje minimalne zwycięstwo gospodarza który umie grać z FC Brasov. Do przerwy według mnie bez rozstrzygnięcia- często można było zobaczyć taki wynik w meczach tych zespołów w obecnym sezonie.
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +1
bugs-bunny 16

bugs-bunny

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel , Elite League
Godzina: 20:30
Spotkanie:Wolverhampton Wolves - Swindon Robins (+8)
Typ: 2
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj na torze Wilków zawitają Rudziki . Jest to spotkanie w którym Swindon jest z góry skreślane jednak moim zdaniem nie słusznie składy jak najbardziej wyrównane w każdym biegu jest co najmniej jeden zawodnik Swindon, który może zawalczyć o najwyższe pozycje . Dobrze jeżdżący Kildemand , Bathelor do tego w miarę stabilnie punktujący Worral oraz Morris powinni śmiało powalczyć o zwycięstwo w meczu wraz z resztą drużyny.Dzisiejszy mecz będzie wyrównany z fajnymi pojedynkami ponieważ jest kilku wyjadaczy a każdy chce być najwyżej ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom