>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy dnia - 12.05.2013 (niedziela)

Status
Zamknięty.
klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplia:Hokej na lodzie NHL
Spotkanie:New York Rangers-Washington Capitals
Typ:Washington -1,5
Kurs:4,55
Bukmacher:pinnacle
Dziś 6 mecz serii pomiędzy Capitals a Rangers czyli mecz który może zadecydować o losach tej serii i wydaje mi się że zadecyduję choć po tej serii można spodziewać się wszystkiego.Jak można zauważyć obie drużyny do tej pory wygrywają mecze na własnym lodowisku jednak dziś w game #6 wróże inny scenariusz.Jak niektórzy mówią mecz numer 7 to loteria i w nim wszystko może się zdarzyć więc myślę że dziś goście będą szukać zwycięstwa bo pomimo tego że z ostatnich 10 meczy play-off w Verizon Center wygrali z Rangers 9 spotkań to patrząc na tą serie wydaje mi się że hokeiści z Washingtonu będą chcieli dziś wygrać i mają ku temu argumenty.PP na poziomie 21,4%,PK 90,5% oraz kontuzje Clowle&#39;a i Staala a także fakt że jest to mecz o życie dla Rangers i nerwy na pewno będą czego mogą być następstwem kary których Rangers starają się wystrzegać bo po PP rywali widać że każda kara to potencjalny problem.Wiem że typ jest dość ryzykowny jednak dorzućmy do tego fakt że gdy wynik będzie niekorzystny dla gospodarzy na pewno zjedzie bramkarz i 2 gole przewagi lub więcej nie powinny być problemem.Uważam że w meczu numer 6 więcej argumentów mają Caps którzy nie musza a mogą co może dać im spory luz w grze co może przełożyć się na efektowne i efektywne zwycięstwo a jeśli wygrają w regulaminowym czasie gry to jestem pewien że różnica wyniesie dwie bramki lub więcej.Polecam
⛔ 100

E 19

erfelur

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka- NBA play-offs
Spotkanie: Golden State Warriors- San Antonio Spurs
Typ: Wszystkie punkty zawodnika S. Curry powyżej 25
Kurs: 1.85
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Dzisiaj o godz. 21.30 odbędzie się 4te spotkanie fazy play-offs między drużynami Golden State Warriors i San Antonio Spurs. Gospodarze muszą wygrać jeśli chcą liczyć się w walce o awans do finalu swojej konferencji. Ich niekwestionowany lider- S. Curry powinien poprowadzić swoją ekipę do celu. Curry to świetny zawodnik potrafiący genialnie wbiegać pod kosz omijając rywali jak tyczki oraz rzucać z dystansu, również za 3pkt. Jeśli ma swój dzień i dobrze nastawiony celownik to jest w stanie zbiliżyć się do granicy 40 pkt w meczu. W ostatnim mecz niestety zawiódł-
trafił zaledwie 5 z 17 rzutów i zdobył 16 punktów. Ja uważam, że takiemu graczowi jak Curry nie moga przydarzyć się 2 słabe mecze pod rząd i dlatego dziś powinien rzucić 2 razy więcej niż ostatnio. Wówczas granica 25 pkt może zostać realnie przekroczona. Dodam jeszcze, że w meczach na wyjeździe w San Antonio zodbył kolejno 44 i 22 pkt, co daje nam 66pkt/2= średnio 33 pkt w meczu. Zatem dziś musi nadgonić swoje braki punktowe i w dużej mierze przyczynić się do zwycięstwa nad Spursami.
⛔ 100

jestemgraczem 50

jestemgraczem

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Typ: Tim Duncan over 19.5 pkt
Kurs: 1.81
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Linia na Tima dość przyjemna i możliwa do wzięcia, dotychczas grając przeciwko GSW na trzy mecze, dwa razy pokrył tą linie, jedynie w pierwszym meczu uzyskał 19 pkt. Jeśli chodzi o Duncana to oddaje dużo on dużo rzutów, jeśli jego skuteczność dziś będzie nieco lepsza niz zwykle nie powinno być problemu z pokryciem tej linii. Na pewno będzie grał długo, a i koledzy pewnie często będa korzystać z niego. Tony Parker narzeka na ból łydki, co może sprawić iż Tim będzie musiał wziąć większą odpowiedzialność na siebie. Jest drugim rzucający w druzynie San Antonio. Jest jednym z wysokich San Antonio, zdobywa w meczu sporo zbiórek, średnio około 10, może powalczyć przy tablicy z Bogutem w ofensywie i zdobywać dodatkowe pkt. Miałem grać dziś na wina GSW lecz ta kosta Currego mnie nie pokoi, San Antonio gra konsekwentniej. Poprzez kontuzje Stephana, Thomson powinien rzucić sporo pkt, linia na niego też jest kusząca 19,5 pkt, lecz zdecydowałem się na Tima. Powodzenia!
⛔ 100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka - USA, NBA
Spotkanie: Golden State Warriors - San Antonio Spurs
Typ: Golden State Warriors -1
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jestem mega zdziwiony kursami na Golden State. Seria jest strasznie zacięta, mecze aż chce się oglądać. Oficjalnie Curry zagra w Oracle Arena i jak wszyscy wiemy ma coś do udowodnienia. 5/17 z gry - przypadek czy też defensywa San Antonio? Jedno i drugie. Curry jest specyficznym koszykarzem. Nie potrzebuje wiele czasu i miejsca na rzut. Dodatkowo świetny technicznie rzut. San Antonio ma z nim problem. Mówi się, że Curry będzie grał z problemami z kostką, ok tylko jedna rzecz mnie nurtuje, czy aż wcale wpłynie ona na grę Stephena? A może wyobraźmy sobie jak często grał z tego typu kłopotami. Przypadków jest wiele np niejedno spotkanie z Denver. Pamiętajmy również jak ważni są dla zespołu rezerwowi. Jarrett Jack - o nim mowa - spodziewałem się wiele po tym koszykarzu. Mimo świetnej serii z Nuggets przygasł, ale w ostatnim meczu wziął na siebie ciężar podczas wielu akcji. Wracając do meczu 3. Golden zagrali za słabo w ataku. Przegrali także walki w zbiórkach, Spurs wiedzieli jak zagrać solidnie w obu formacjach. Jeżeli drużyna nie trafia z czystych pozycji, to sorry ale nie są w stanie wygrać z taką ekipą jak San Antonio. A poprzednie spotkania utwierdziły mnie w przekonaniu, że Wojownicy dysponują ogromnym potencjałem, genialną chemią, która sprawi mega problemy przeciwnikowi. Widzę wiele argumentów po stronie świetnego coacha Marka Jacksona, liderzy zagrają ponad wszystko. Polecam serdecznie, bo stawka jest wysoka dla Warriors.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom