>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.04.2023 (środa)

Status
Zamknięty.
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzów Kobiet
Godzina: 18:00
Spotkanie: Eczacibasi K - Novara K
Typ: Eczacibasi awans
Kurs: 1.60
Bukmacher: forbet
Analiza:

Rewanżowy mecz półfinału Ligi Mistrzyń. W pierwszym meczu Novara nieoczekiwanie wygrała 3:2. Dziś jednak stawiamy na Eczacibasi. Turecka ekipa u siebie jest niepokonana w tym sezonie i nie ma co ukrywać, każdy szykuje się już na turecki finał w Lidze Mistrzyń. Mając w składzie taką liderkę jak Boskovic wszystko jest prostsze. Novara natomiast na wyjazdach gra dużo gorzej niż u siebie i szczerze mówiąc nie spodziewamy się, żeby dziś mocno się postawiła gospodyniom. Do awansu Eczacibasi wystarczy wygrana 3:0/3:1 lub 3:2 i bycie lepszym w Złotym Secie. Tak wysokiego kursu na awans zespołu ze Stambułu nie ma nigdzie.

60

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2342
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka ręczna - Mistrzostwa Świata, kwalifikacje
Godzina: 20:15
Spotkanie: Kosowo - Polska
Typ: Polska -5,5
Kurs:
1,57
Bukmacher: LVBet
Analiza:

Przed nami mecz rewanżowy, który zadecyduje kto awansuje do MŚ (raczej sprawa już jest jasna, że będą to Polki). Polki wygrały u siebie 36:22 i można powiedzieć, że są już pewne awansu do MŚ w końcu Kosowo jest dużo słabsze on Naszej reprezentacji. Polki jeśli chodzi o ofensywę zagrały w miarę równe obie połowy, rzuciły bowiem 17 i 19 bramek natomiast jeśli chodzi o obronę to już w II połowie troszkę widać było rozluźnienia - 6 bramek straconych w I połowie i aż 16 w II połowie co bardzo nie podobało się trenerowi i dziś na pewno będzie chciał aby to się zmieniło.
Mimo już pewnego awansu liczę, że Polki zagrają w pełni skoncentrowane i ograją słabe Kosowo wyraźnie nawet ponad 10 bramkami a ja stawiam dość niski handicap.

57

Otrzymane punkty reputacji: +2065
czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Milan - Napoli
Typ: Napoli wygra i wykona powyżej 4 rożnych
Kurs: 5.0
Bukmacher: forbet
Analiza:

Dziś wieczorem w ramach 1/4 finału Ligi Mistrzów Milan zagra z Napoli.
Gdyby spotkanie tych drużyn miało się odbyć przed trzema tygodniami wszyscy pisali by o tym że Napoli zje Mediolańczyków do szatni a kursy na nich byłyby zdecydowanie niższe. Niestety albo właśnie "stety" to dzisiejsi gospodarze sprawili nie lada niespodziankę ogrywając przed dwoma tygodniami lidera Serie A na ich własnym stadionie aż 0 : 4. Osobiście oglądałem cały mecz w Eleven Sport i nie widziałem takiej przewagi jak wskazuje nam końcowy wynik.(lub jak bardzo "spuszczali" się nad pogromem komentatorzy). Można snuć teorie spiskowe że to część zasłony dymnej podopiecznych Spalletiego. Ja jednak uważam że tamto starcie było na styku a nawet więcej z gry mieli koledzy z szatni Piotra Zielińskiego. Sportowa złość oraz chęć wzięcia za tamten blamaż rewanżu, raczej jeszcze nie ostygła w głowach dzisiejszych gości. Wydaje mi się że są dziś w stanie wywieźć komplet punktów z tej rodzimej delegacji nawet bez swojego super snajpera jakim bez wątpienia jest kontuzjowany Osimhen. Dokładam do ich zwycięstwa minimum 5 stałych fragmentów z narożnika boiska gdyż wydają się być realne. W przegranym ligowym meczu wykonali ich dwukrotnie więcej także o to jestem spokojny. 😉

100

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Typ: X2
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Witam, dziś jest środa, jest to 12 dzień kwietnia . Tego dnia zostaną rozegrane kolejne mecze ćwierćfinałowe w Lidze Mistrzów. Po wczorajszych spotkaniach czas na mecze Realu Madryt z Chelsea Londyn oraz AC Milan z Napoli. Analiza dotyczy włoskiego starcia, a moim typem jest remis bądź wygrana Napoli. Napoli rozgrywa świetny sezon , w Serie A pewnie kroczy po tak upragnione Mistrzostwo Włoch. Po 29 kolejkach mają aż 16 punktów przewagi nad drugim Lazio Rzym, Milan w lidze plasuje się na 4 miejscu. Obie drużyny zmierzyły się dość niedawno. 2 kwietnia Milan rozgromił Napoli aż 4:0 i to na wyjeździe. Myślę, że Napoli będzie chciało się zrewanżować za to spotkanie. Napoli jest w gazie, gra efektownie i efektywnie, więc jeśli dziś zagrają na swoim poziomie powinni zdobyć korzystny wynik przed rewanżem w Neapolu. Co ciekawe, od 2019 roku obie drużyny mierzyły się aż 9 razy w spotkaniach ligowych, i ani razu w tych meczach nie wygrał gospodarz. Wydaje mi się więc, że Milan wcale nie jest w tak uprzywilejowanej pozycji na jaką wskazują kursy, w mojej opinii to Napoli jest faworytem . Nie jest pewny występ Osimhena co będzie dużą stratą dla Napoli, ale i tak jest to na tyle mocna drużyna że powinna osiągnąć dobry wynik w Mediolanie.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Typ: powyżej 25,5 fauli
Kurs: 1,55
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Kolejne 2 spotkania 1/4 przed nami. W jednej z par los skojarzył 2 włoskie ekipy, ogólnie na tym etapie mamy w sumie 3 drużyny z Serie A a coś takiego dawno nie miało miejsca.
Milan w lidze walczy o miejsce gwarantujące start w przyszłym sezonie LM, natomiast Napoli jest już w zasadzie nowym mistrzem Włoch, kwestia czasu jak szybko to się stanie. Także goście mogą wszystkie siły skoncentrować na rozgrywkach pucharowych.
Nie tak dawno bo 2 kwietnia obie ekipy spotkały się w lidze, z tym że w Neapolu. Niespodziewanie Napoli przegrało tamto spotkanie aż 0-4! Czy Milan zagrał tak dobrze czy Napoli tak słabo nie wiem ale dzisiaj piłkarze gości mają okazję do rewanżu.
Co prawda w lidze gracze Napoli grają bardzo czysto, popełniają mało fauli ale grają już na luzie bowiem mają ogromną przewagę nad resztą stawki także stąd też ich spokojniejsza gra. Dzisiaj stawka jest zupełnie inna i dwumecz zdecyduje kto awansuje do półfinału stąd liczę jednak na bardziej agresywna i ostrzejsza grę z obu stron.

55

Otrzymane punkty reputacji: +1704
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom