>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.04.2022 (wtorek)

Status
Zamknięty.
H 28,1K

harlon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Bayern Monachium - Villarreal
Typ: Villarreal handicap + 2,5
Kurs: 1,54
Bukmacher: superbet.pl
Analiza:

Moim zdaniem całkiem dobry typ do dubla. Sporo już o tym meczu zostało napisane. Wiadomo, Bayern będzie musiał zaatakować
i prawdopodobnie mecz wygrają, ale pierwszy mecz pokazał, że nie tak łatwo było strzelić gola Villarrealowi, więc dlaczego mieliby teraz wygrać 3-0 lub 4-1 ? Jeśli wygrają to raczej obstawiam 2-0 lub 3-1,a może znowu "żołta łodź podwodna" zaskoczy i wyeliminuje Bayern.
Zesztą kurs na gospo biorąc pod uwagę wynik pierwsze meczu w mojej ocenie nie do gry.

54

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +1485
czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna/Liga Mistrzów
Typ: Villarreal over 3.5 rożnych
Kurs: 3.00
Bukmacher: forbet
Analiza:

Witam wszystkich, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na sromotną porażkę drużyny z Hiszpanii. Również uważam że Bayern to wygra lecz czy aż tak wysoko to niewiem. W każdym bądź razie ja idę w stronę rożnych drużyny gości. Wszyscy wiemy że są w tym rewanżu w lepszej sytuacji ponieważ mają bramkę zapasu. Jednak Emery to nie Simeone i ich taktyką napewno nie będzie murowanie wlasnej bramki. Jestem przekonany że "żółta łódź podwodna" będzie miała w tym meczu swoje sytuację bramkowe po kilku szybkich kontrach. Jeżeli będą kontry to powinny być także stałe fragmenty gry z narożnika boiska i właśnie idę dziś w ich stronę.

100

K 50,9K

Kołcz

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Liga Mistrzów
Godzina: 20.30
Spotkanie: Unicaja Malaga - Baxi Manresa
Typ: Baxi razem z dogrywką
Kurs:
1.92
Bukmacher: TotalBet
Analiza:

Dziś stawiam swoje pieniądze na pojedynek dwóch Hiszpańskich drużyn w koszykarskiej Lidze Mistrzów. W ćwierćfinałowej serii mierzą się ze sobą Unicaja Malaga oraz Baxi Manresa i w moim przekonaniu dzisiejszy mecz wygrają goście zamykając serię w stosunku 2:0 i zapewniając sobie awans do Final Four rozgrywek. Pierwsze spotkanie drużyna z Manresy wygrała pewnie 86:63 natomiast nie spodziewał bym się po raz kolejny takiego pogromu - drużyna Baxi w tym sezonie spisuje się zdecydowanie lepiej od rywali, mają przewagę umiejętności, są w dobrej formie i mają wszystkie argumenty aby zamknać dziś serię. Gospodarze to klub z wielkich tradycjami ale z drużyny na poziomie Euroligi oraz czołówki Eurocupu do której jeszcze kilka sezonów temu aspirowali został tylko Diaz (który zresztą w czasach dobrobytu był tylko zmiennikiem). Obecnie znajdują się oni w fazie przebudowy, szukają nowego trzonu drużyny wokół którego można by odbudować zespół - w tym sezonie na pewno go nie znaleźli. Ich znalezienie się w tej fazie rozgrywek jest zwykłym szczęściem. Malaga powinna odpaść na poprzedniej fazie - jednak wycofanie się z rozgrywek Ukraińskiej drużyny Prometey pozwoliło im awansować dalej. Własny parkiet oraz kibice, którzy bardzo żywiołowo wspierają zespół w tym sezonie nie są atutem zespołu. Spośród ostatnich piętnastu spotkań we własnej hali przegrali aż sześć - Manresa natomiast umie grać na wyjazdach. Jeśli przegrywa to z zespołami pokroju Barcelony, Valencii oraz Darussafaki natomiast potrafią też zaskoczyć taką potęgę jak Real i wygrać w ich hali różnicą dziesięciu punktów. W tym sezonie te zespoły grały ze sobą dwukrotnie, oba mecze wygrali zawodnicy z Manresy różnicą łącznie ponad 30 punktów. Goście to najlepsza ofensywa rozgrywek ze średnią ponad 85 oczek na mecz. Dla porównania gospodarze to dwudziesta druga (na 32 zespoły!) drużyna w tej kategorii. W mojej opinii warto po takim kursie zagrać gości, są w dobrej formie, mają patent na rywala i na pewno dużą motywację aby zamknąć dziś te serię.

92

Otrzymane punkty reputacji: +930
P 67,8K

pewnywjednym

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie:
Bayern Monachium - Villareal
Typ: Bayern wygra dokładnie jednym golem - tzw. 0 i handicap 0:1 (Villareal)
Kurs: 4.30
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Trochę z grubej rury, no ale myślę, że warto zaryzykować. Dziś Bawarczycy mierzą się Żółtą Łodzią Podwodną, no i bukmacherzy słusznie upatrują gospodarzy jako wyraźnych faworytów. Ja jednak nie jestem przekonany do ich gry - zwłaszcza widząc ich poprzednie spotkanie w Hiszpanii (0:1), gdzie równie dobrze mogli przegrać wyżej, jak również ostatni pojedynek w lidze - wymęczone 1:0 u siebie z Augsburgiem. Szczerze wątpię w to, żeby powtórzyli wyczyn z 1/8 i rozgromili w tym meczu Villareal. Bardziej spodziewam się męczarni z ich strony i awansu, jednak dopiero po dogrywce jak już. Z drugiej strony mamy drużynę dowodzoną przez Unai Emery'ego, która co prawda w lidze zawodzi (7 miejsce - raczej bez szans na LM), a już w poprzedniej rundzie przejechała się po Juventusie (1:1 i 0:3), tak też można śmiało powiedzieć, że są drużyną mocniejszą od Salzburga. Udowodnili zresztą w pierwszym meczu, że można wyłączyć Bayern z Lewandowskim na czele. Nie zdziwiłbym się, jeśli sam Robert dopiero w końcówce doprowadził do dogrywki - podobnie jak w meczu z Salzburgiem. Myślę, że taktyka Nagelsmanna zostanie zweryfikowana przez Unaia Emery'ego i tylko szczęście w końcówce uchroni Bayern przed kompromitacją. Powodzenia życzę i zielonych kuponów :)

100

Otrzymane punkty reputacji: +95
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Bayern – Villarreal
Typ: over 1 azjan bramki Villarreal
Kurs: 2.70
Bukmacher: lvbet
Analiza:

Te kursy są strasznie dziwne, Villarreal zaprezentował się świetnie w pierwszym meczu i zasłużenie wygrał 1:0, skromnie co prawda ale powinni to wygrać wyżej gdyż naprawdę mieli ku temu świetne okazję i kontrolowali ten mecz. W weekend trener zmienił całą jedenastkę tak więc regeneracja na ten mecze jest pełna a pisze o tym bo Bayern widać że ma kryzys fizyczne, oglądałem kilka ich ostatni spotkań i widać że się meczą nie ma tej dynamiki. Do tego dochodzi styl Bayernu który gra wysoko i przy braku świeżości brakuje tej szybkości w asekuracji na tyłach, w defensywie widać też że brakuje Sule . Emery pokazał już nie raz że świetnie potrafi przygotować zespół pod rywala i na dany moment, Hiszpanie mają przewagę z pierwszego meczu i dziś mogą skupić się na grze z kontry a to jest ja zawsze ich bardzo mocna strona…jedna bramka dla gości moim zdaniem tutaj powinna wpaść.

zwrot

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt - Chelsea Londyn
Typ: Benzema gol/Razem z dogrywką/Tak
Kurs:2,15
Bukmacher: Lvbet
Analiza:
Karim Benzema w ostatnim meczu z Chelsa strzelił hat-tricka/w 3 ostatnich meczach z Chelsea,strzelił 4 gole/.Rewanż na Estadio Santiago Bernabeu zapowiada się na mecz z bramkami.Anglicy będą próbowali odrobić straty z 1 meczu który przegrali u siebie 1-3.Nie będzie żadnej kalkulacji. Trzeba próbować już na początku meczu odrobić stratę 2 goli .Z zespołem Królewskich,u nich w domu,to prawie nie możliwe.Próbować zawsze trzeba.W ostatnim meczu ,,katem,,Anglików był Benzema.Dzisiaj też powinien mieć swoje ,,5 minut,,.
Real na własnych śwmeciach z tak pokaźną zaliczką powinien strzelić ze 2 gole.Chelsea będzie atakować i jest możliwość ustrzelenia czegoś z kontry.Jeżeli goście stracą bramkę jako pierwsi może paść w tym meczu dużo goli.
W meczu Bayernu M. na Levego ,że strzeli 1,40.

115

Otrzymane punkty reputacji: +1453
kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt - Chelsea Londyn
Typ: over 4,5ŻK
Kurs:2,05
Bukmacher: eFortuna
Analiza:

Kusząca wygląda linia na kartki over 4,5. Patrząc na spotkania obu ekip z 2021 roku w 1 meczu było 6 kartek a w rewanżu 7. W Chelsea sędziował underowy Francuz który pokazał tylko 2 kartki ale w ostrym rewanżu myślę, że Marciniak będzie rzucał kartkami i 5 na spokojnie powinniśmy zobaczyć. Oglądając pierwszy mecz spodziewam się szybkiego tempa i możemy być świadkami przewinień ukrócujące akcje które będą kartkowane.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Typ: ponad 21,5 fauli
Kurs: 1,8
Bukmacher: Etoto
Analiza:

W pierwszym spotkaniu Bayern przegrał 0-1 i teraz musi odrabiać straty. Wydaje się, że nie powinni mieć z tym problemu ale oglądając pierwsze spotkanie wcale nie byłbym tego taki pewny. W poprzedniej rundzie Villarreal tylko zremisował u siebie 1-1 z Juve aby w rewanżu rozbić ich 3-0 na ich terenie. Także Bayern musi się mieć na baczności i uważać przede wszystkim na szybki kontry w wykonaniu gości.
W tym pierwszym pojedynku przewinień było 19 ale jako, że to rewanż i stawką jest awans do półfinału zakładam więcej twardych i ostrych wejść. Moim zdaniem przyjezdni cofną się na swoją połowę i będą starali się przerywać ataki Bawarczyków w środkowej strefie skąd nawet w przypadku fauli rywal nie zagrozi im bezpośrednim uderzeniem na bramkę. Sami będą liczyli na szybkie kontry, które zawodnicy Bayernu będą kasować na pograniczu przewinienia.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom