>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.04.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
Mezamorto35 34,7K

Mezamorto35

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 19.15
Spotkanie: Cressy Maxime - Kohlschreiber Philipp
Typ:
1
Kurs: 2.85
Bukmacher: Fortuna

Analiza:
Mysle ze stawianie na Niemca jest duzym ryzykiem poniewaz nie gral juz bardzo dlugo i jest juz jakby nie bylo w zaawansowanym wieku,przemawia za nim tylko juz doswiadczenie.Cressy nie jest tez jakims leszcze do bicia,owszem ostatnie jego spotkania to porazki ale po takim kursie az zal nie sprobowac.Gra nieco haotycznie ale ma dobry serwis na plus jego gra przy siatce.Jest to jezdziec bez glowy ale mysle ze nie na tyle slabym by przegrac z zawodnikiem bazujacym tylko na dowiadczeniu a forma jest jednym wielkim zapytaniem.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Żużel - Polska, eWinner 1. Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ostrovia Ostrów - Start Gniezno
Typ: Klindt wygra przynajmniej dwa wyścigi - Nie
Kurs: 2.90
Bukmacher: eWinner
Analiza: Trochę nie rozumiem tak dużego faworyzowania gospodarzy w tym meczu. Wydaje mi się jest wiele okoliczności, które wskazują, że ten mecz wcale nie musi być takim jednostronnym widowiskiem. Jak już to chyba szukałbym dodatnich handicapów w kierunku Startu. To jest inauguracja dla obu drużyn, więc poza sparingami tak naprawdę ciężko ocenić siłę obu drużyn, więc patrzymy głównie na personalia. Poza tym od 18 ma lekko padać i myślę, że każda kropla, która wyląduje na oatrowskim owalu wyrówna szanse obu ekip.
Typem dnia jest jednak dla mnie propozycja od eWinner, że Klindt nie wygra dwóch wyścigów. Patrzę na biegi w których jedzie Nicolai i w każdym widzę zawodników z którymi Duńczyk może przegrać. Z tego co pamiętam go z sezonu 2020 to jeździł mocno w kratkę, choć był to dla niego niezły sezon. Przewiduję, że ten już nie będzie tak udany. Moim zdaniem Klindt ma trochę problemy z "głową", choć nie chodzi mi o to o czym większość pomyślała. Zawodnik ten jeździł często nawet dwa razy w tygodniu i oglądając go w meczu ligowym i w tygodniu w jakichś zawodach można było odnieść wrażenie, że jedzie na pół gwizdka. Dostał szansę w Gorzowie i ją wykorzystał. Odnoszę wrażenie, że Nicolai chciałby przeskoczyć o kilka poziomów sportowych, do Ekstraligi, a nawet do GP, jednak póki co tak naprawdę ma problem z regularną jazdą na najwyższym poziomie, a menedżerowie nie zaryzykują angażem zawodnika, który nie zapewni im punktów, bo na żadne próby 32 - latek po prostu może nie mieć już czasu.
Są to tylko moje przeczucia, ale myślę że ten sezon może mocno zweryfikować Duna, na dobre, czy na złe, to się okaże. Typuję, że start ligi nie będzie dla niego wymarzony biorąc pod uwagę okoliczności.

zwrot - mecz przerwany po pięciu biegach

Otrzymane punkty reputacji: +3
pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Włoska
Godzina: 20:45
Spotkanie: Benevento - Sassuolo
Typ: 1X
Kurs: 1,69

Analiza
:

Pierwszą myślą na to spotkanie był typ na zwycięstwo gospodarzy. Pozycje w tabeli i ostatnie wyniki skłoniły mnie jednak do zabezpieczenia się remisem.
Benevento ma tylko 8 punktów przewagi nad strefą spadkową i w dalszym ciągu jest niepewne utrzymania w lidze. Z dorobkiem 30 punktów zajmuje 16 miejsce. W ostatniej kolejce drużyna Kamila Glika pechowo zremisowała z Parmą 2:2, tracąc bramkę w 88 minucie meczu. Trzeba mieć też w pamięci wyjazdowy mecz z Juventusem (2 kolejki wcześniej) wygrany przez Benevento 1:0.
Sassuolo jest na 9 miejscu i zgromadziło 40 punktów. Goście od 3 kolejek nie wygrali meczu, a ich bilans wyjazdowy to 6-3-6.

Na papierze Sassuolo jest mocniejszą drużyną, ale dziś przystąpi do meczu bez 7 zawodników. W składzie zabraknie dwóch najlepszych strzelców drużyny Berrardiego i Caputo (obaj po 11 bramek). Oprócz nich trener De Zerbi nie będzie mógł skorzystać z usług takich graczy jak: Traore, Defrel, Romagna, Ayhan czy Bourabia.

Wobec tylu absencji nie wydaje mi się żeby Sassulo było w stanie wygrać dzisiejsze spotkanie. Niepewne utrzymania Benevento powinno wygrać, choć remis też wydaje się dla gospodarzy dobrym wynikiem.

100

kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis - WTA - SINGIEL Charleston 2 (USA), ziemna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Rogers S. (Usa) - McNally C. (Usa)
Typ: 1SET/MECZ McNally C.
Kurs: 6,05

Bukmacher:
sts
Analiza:

Zdecydowanym faworytem według bukmacherów w tym spotkaniu jest Rogers. Jednak ja widzę w tym typie ogromne value. Jak dla mnie McNally jest w stanie spokojnie wygrać ten mecz. Obie zawodniczki na tym samym turnieju kilka dni temu doszły do tego samego etapu czyli 1/8 finału. McNally odpadła w meczu z Badosą, która odpadła dopiero w półfinale ze zwyciężczynią turnieju Kudermietova. Rogers zaś odpadła z Barty, która w 1/4 odpdadła z Badosą. Obie zawodniczki ze sobą jeszcze nie rywalizowały. Obie również czują się dość dobrze na tych kortach. Jak dla mnie jest to mecz 50 na 50. Zważając na value na McNally decyduje się zagrać w jej stronę. Polecam

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:15
Spotkanie: Brighton - Everton
Typ: obie strzelą
Kurs:
1.81
Analiza:

Powiem szczerze, że jestem bardzo ciekaw tego spotkania. Z jednej strony gospodarze, którzy bronią się przed spadkiem i szczerze nie wierzę by spadli z ligi jednak patrząc na tabelę mają tylko 6 punktów przewagi co jest niebezpieczne i potrzebują punktów z drugiej zaś strony goście, którzy nadal mają prawo marzyć o grze w lidze mistrzów, co prawda tracą do premiowanego 4 miejsca 8 punktów jednak mają 2 mecze zaległe i gdyby tak oba wygrali to jest to strata już tylko 2 punktów.
Widać bardzo odmienioną grę w tym sezonie Evertonu przez C. Ancelottiego widać pomysł na grę przede wszystkim. Ostatnie wyniki jednak pokazują, że ta forma poszła lekko w dół.
Liczę w tym meczu na BTTS, obie drużyny wielokrotnie pokazywały, że nawet przy przegranym meczu potrafią grać bardzo dobrze w ataku i strzelać gole.
Brighton tylko w 8 meczach nie strzelił gola w tym sezonie w lidze natomiast Everton tylko w 6 spotkaniach nie strzelił gola.
W pierwszym meczu między obiema drużynami padł wynik 4:2 dla Evertonu.

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celta Vigo - FC Sevilla
Typ: over 3 gole w meczu (3 bramki zwrot)
Kurs:
3,25
Analiza:
Spotkanie zamykające 30 serię gier w hiszpańskiej La Lidze i pojedynek pomiędzy Celtą Vigo i FC Sevilla. Patrząc na sytuację w ligowej tabeli to niewątpliwie w dużo lepszej sytuacji znajduje się ekipa Sevilli, która zajmuje czwartą lokatę z dorobkiem pięćdziesięciu ośmiu punktów. Dla porównania Celta to obecnie dziesiąta siła w lidze mająca trzydzieści siedem “oczek”. Gospodarze po dwóch starciach bez zwycięstwa w ostatnim pojedynku pokonali Alaves 3-1. Sevilla natomiast nie przegrała żadnego z czterech ostatnich starć. Notując trzy zwycięstwa i jeden remis (Athletico 1:0, Valladolid 1:1, Elche 2:0, Betis 1:0). Oba zespoły prezentują odmienne style gry. Celta przede wszystkim nastawiona jest na ofensywę. Piłkarze tego zespołu czują się dużo lepiej w ataku niż obronie. Sevilla natomiast jest solidniejszą ekipą od swoich przeciwników. Coś mi jednak mówi, że dzisiaj wieczór zobaczymy wymianę ciosów z obu stron i kilka bramek. Patrząc na mecze gospodarzy u siebie to tylko w dwóch z ostatnich dziesięciu meczu nie potrafili skierować piłki do siatki przeciwników. Ostatni pojedynek tych drużyn to 4:2 dla Sevilli, myślę że dzisiaj gracze z Vigo będą chcieli się zrewanżować, co skutkować będzie kontrami podopiecznych Lopeteguiego, a są tam gracze potrafiący wykorzystać okazje. Liczę na co najmniej 4 gole, przy 3 mamy zwrot stawki.

225

Otrzymane punkty reputacji: +210
r9_ronaldo 35,5K

r9_ronaldo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:15
Typ: Spotkanie bez remisu - zwycięstwo Everton
Kurs: 2,32
Analiza:

Pojedynek pomiędzy 16 w tabeli Brighton a 8 Evertonem. Nie rozumiem czemu według bukmacherów faworytem tego spotkania są gospodarze. Co prawda w zespole gości jest kilka znaczących kontuzji. Do tego z niewiadomych mi na razie powodów w spotkaniu nie wystąpi najlepszy strzelec Evertonu - Calver-Lewin. O przyczynach jego nieobecności dowiem się pewnie dopiero oglądając transmisję tego meczu. Mimo tych braków moim zdaniem skład Evertonu na ten mecz jest nadal silniejszy niż Brighton. Kolejnym argumentem dlaczego gram ten typ jest fakt, iż Brighton u siebie wygrało zaledwie dwa mecze, a Everton znacznie więcej punktów zdobywa w delegacjach niż u siebie. Na własnym boisku piłkarze Ancelottiego zdobyli 18 punktów, a na wyjazdach 29, co plasuje ich na 4 miejscu pod tym względem w całej lidze. Stawiam dziś na zwycięstwo Evertonu, w razie remisu otrzymam zwrot postawionej stawki.

zwrot

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - Premier League
Typ: 1
Kurs: 2,22
Godz: 21:15
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 21:15 odbędzie się spotkanie w Premier League pomiędzy drużynami Brighton i Everton. Jest to spotkanie bardzo ważne dla obu ekip. Drużyna gospodsrzy jest bardzo zdeterminowana i dlatego będą chcieli zrobic jak najlepsza zaliczkę w dzisiejszym spotkaniu aby odnieść pewne zwyciestwo. Muszą uzyskać zwyciestwo w dzisiejszym spotkaniu jeśli mysla o pewnym utrzymaniu.Uważam że gracze Brighton będa chciali pokazać się z jak najlepszej strony i sprobuja zdobyc bramki ktore dadzą im zwycięstwo.Przeprowadzenie spokojnych treningów może miec odzwierciedlenie w grze obu zespolow. zawodnicy obu druzyn z pewnością dadza z siebie wszystko żeby wypaść jak najlepiej.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe i zobaczymy w nim wiele sytuacji bramkowych. Uwazam że oby dwie drużyny powalczą w tym meczu i mozemy spodziewać sie bardzo dobrej gry obu ekip.W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie bardzo zacięte a o wyniku może zdecydować dyspozycja dnia. Gracze Brighton w ostatnich spotkaniach prezentowali się z roznym skutkiem dlatego dzisiaj sprobuja zdobyc dobrą zaliczkę. Mój typ na dzisiejsze spotkanie to zwycięstwo gospodarzy po bardzo ciekawym spotkaniu w stosunku 2:1

100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Chile
Godzina: 21:00
Spotkanie: Palestino - Everton
Typ: 1+1.5
Kurs:
2.75
Bukmacher: STS
Palestino to jedna z lepszych druzyn ubieglego sezonu wywalczyli awans do copa sudamericana gdzie z powodzeniem grali w el, poczatek ligi jednak zawalili przegrali dwa mecze i spodziewam sie, ze beda chcieli bardzo wygrac to spotkanie, Everton na 13 miejscu w ubieglym sezonie w obecnym prezentuje dobra forme wygrana i remis stad tez wysoki kurs na Palestino, ostatnie mecze miedzy tymi druzynami konczyly sie wygranymi Palestino 3-1 i 1-0.

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Spotkanie Brighton Everton
Godzina 21.15
Typ powyżej 2 goli (2 gole zwrot)
Kurs 1.60
Bukmacher fortuna
Everton po 29 meczach bilans bramkowy 41:38, Brighton po 30 meczach bilans 33:38. Brighton 4 kolejne overy 2.5, Everton co najmniej 2 gole w ostatnich 4 meczach. Everton bez podstawego bramkarza Pickforda, Olsen zagral dopiero jeden mecz po kontuzji.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Charleston
Godzina: 22
Spotkanie: Brengle - Wichłancewa
Typ: Liczba setow 3
Kurs: 2.50
Bukmacher: fortuna
Lepiej na mączce wygląda Wichłancewa a mimo to stawiana dziś w roli underdoga. Brengle zagrała jeden mecz od prawie pół roku na tej nawierzchni i przegrala go z dobrze dysponowana Davis. Widzę w tym mecz ciekawe wymiany i duże prawdopodobieństwo 3 setow. Obie panie nie spotkały się jeszcze na korcie, jak dla mnie Kurs delikatnie przesadzony dlatego w to wchodzę.

150

Otrzymane punkty reputacji: +85
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom