psm
Użytkownik
Cz 2012-04-12 20:45
Bologna - Cagliari
typ-X/X
kurs 4,00
stawka 4/10
Bet365
Ja wiem że to już koniec sezonu i we Włoszech się dzieją cuda jesli chodzi o remisy ale bez przesady...W WillHill nawet 2,2 wystawili na czysty remis a do końca jest jeszcze 6 kolejek.Patrząc na stawkę meczu,a jest nią można by rzec 6 oczek,bo zespoły dzieli tylko jeden punkt,aż się nie chce wierzyć że drużyny te mogą zagrać tu tylko o punkt.Ponadto w przypadku Cagliari jest to 11 lokata,a Bolonii 12 i praktycznie przy postawie Novary i Ceseny zapewniony byt ligowy.Jednak wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że w meczu tym nastapi podział punktów.Już w pierwszym spotkaniu tych zespołów pad wynik 1-1 i sądzę że po raz kolejny nikt tu wzajemnie się nie będzie chciał krzywdzić.Jedynie martwi mnie trochę fakt iż wczoraj wygrało Lecce i zbliżyło się w tabeli do Bolonii,w przeciwnym razie byłbym niemal pewny podziału punktów dzisiaj. Jeśli chodzi o dodatkowe przesłanki to oba zespoły raczej "underowe",Bolonia u siebie 62,5% spotkań poniżej 2,5,Cagliari 60% u2,5 na wyjazdach.Oba zespołu remisowały także dosyć często w okolicach 30%,najczęściej z drużynami podobnej klasy.W obu zespołach zabraknie dziś znaczących napastników,u gospodarzy legendy Di Vaio,w Cagliari Pinilla (7 bramek),a także znaczącego Desseny.Forma po stronie gości ale atut własnego stadionu powinien to zniwelować.Jak już brać ten remis to biorę go w takiej postaci bo po 2,20-2,50 trochę mało,a do wieczora będzie pewnie jeszcze mniej.
100