>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.02.2011 (sobota)

Status
Zamknięty.
K 63

kris1982

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Niemcy, 3 Liga
Spotkanie : Hansa Rostock - Werder Bremen II
Typ : Hansa Rostock (HC 0:1)
Kurs : 2,00
Bukmacher : Bwin
Data: 2011-02-12 14:00

Analiza : Dzisiaj o godzinie 14:00 rozpocznie się 24 kolejka 3 Ligii Niemieckiej pomiędzy Hansa Rostock, a Werder Bremen II. Faworytem tego spotkania są gospodarze. W lidze zajmują obecnie drugie miejsce z dorobkiem 50 punktów (16-2-4) i tracą do lidera 5 punktów (Hansa ma dwa mecze mniej rozegrane). Jeśli natomiast chodzi o Werder Bremen II to zajmuje on osiemnaste miejsce w lidze z dorobkiem 20 punktów (4-8-10). Hansa jest bardzo niegościnna u siebie (8-1-2), w tym sezonie przegrała tylko dwa razy, z rezerwami Bayernu Monachium i rezerwami VfB Stuttgart. Goście natomiast na wyjazdach radzą sobie kiepsko (1-6-4). W tym sezonie Hansa wygrała już z rezerwami Werderu na wyjeździe 2:0. Teraz będzie chciała wygrać także przed własną publicznością. Jest duża szansa na to, gdyż goście staczają się do niższej ligi. Pomimo tego, że zaczeli nowy rok od zwycięstwa to w każdym kolejnym meczu jest już gorzej. Ostatnio przegrali u siebie z Erfurtem 1:2. Hansa natomiast wygrała już trzy spotkania i tylko porażka ze Stuttgartem psuje jej statystyki. Lecz jak na wicelidera przystało, Hansa ze słąbymi zespołami musi po prostu wygrywać, żeby móc awansować do wyższej ligii. Liczę, że zagrają dobry mecz i wygrają przynajmniej dwoma bramkami, co ostatnio dość często im się zdarza. Stawiam, że będzie 2:0 lub 3:0.

✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
Z 4

zgryrus90

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Primera Division
Spotkanie: Sporting Gijon vs. FC Barcelona (-2)
Typ: 2
Kurs: 2,25
Buk: Bet365
Analiza:
Witam. Już dzisiaj wieczorem kolejna kolejka Hiszpańskiej Primera Division, w którym Sporting Gijon podejmie rewelacyjnie spisującą się w tym sezonie Barcelonę. Myślę, że mecz ten będzie wyglądał, jak każdy inny w wykonaniu Barcelony: Ofensywa i spora liczba bramek. O dziwo Barcelona spisuje się na wyjazdach zdecydowanie lepiej jak u siebie na Camp Nou, dlatego też sądzę, że drużynę zajmującą aktualnie 15. miejsce w tabeli po prostu połknie, tak jak zrobiła to z Ossasuną w swoim czasie, gdy na wyjeździe rozgromiła rywali, aż 8:0. Warto spojrzeć na bilans Barcelony: W 22 meczach strzeliła aż 70 bramek! 52 bramki Realu Madryt w tylu samu meczach wygląda przy tym wyniku bardzo mizernie. Barcelona jest niekwestionowanym liderem, pewnie zmierzającym ku kolejnemu mistrzostwu Hiszpanii. Trudno nie wygrywać mając w składzie rewelacyjnego Lionela Messiego, Davida Ville, Inieste czy Xaviego. Myślę, że dzisiaj padnie bardzo wysoki wynik i wahałem się nawet nad handicapem (-3) na Barcelonę po ciekawym kursie 3,75, lecz wolałem jednak dać dla pewności handicap (-2), który uważam za pewniaka.
Pozdrawiam
⛔ 100

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie HS225 Vikersund
Typ: Johan Remen Evensen - zwycięstwo
Kurs: 3.00
Bukmacher: bwin
Analiza:
A więc mój typ na dziś to zwycięstwo Johana Remena Evensena w pierwszym konkursie na nowo przebudowanej skoczni w Vikersund w Norwegii.
Kierowałem się głównie tym, że forma jaką prezentuję ten reprezentant Norwegii na mamutach jest imponująca. W dwa dni dwa razy pobił rekord świata w odległości skoku, ostatecznie ustanowił go na 246.5 m, bijąc jeszcze całkiem niedawny rekord swojego rodaka Bjoerna Einara Roemoerna aż o 7 m. We wczorajszych kwalifikacjach nie miał sobie równych, można powiedzieć, że przeskoczył wszystkich o klasę. Evensen jak już wcześniej wspomniałem to obywatel i reprezentant Norwegii, więc dobrze zna tą skocznie oddał na niej masę skoków, a co zatem idzie, ma bardzo duże szanse na zwycięstwo u siebie. Co prawda nie jest mi znana forma Martina Kocha, który także jest genialnym lotnikiem, jednak mimo wszystko Norweg jest dla mnie znacznie bardziej opłacalnym typem. Początek zawodów o godzinie 16:00 do obejrzenia w TVP 1.
✅ 200

S 381

szczurek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie:
Arsenal Londyn - Wolverhapton
Typ:
(EH 0:1)1
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Bwin
Analiza:
Ja się dzisiaj nie boję grać na Kanonierów. Przeciwnie, uważam że Wolves zostaną zgnieceni na Emirates Stadium. Jak ktoś już wcześniej pisał, na kadry nie pojechali Van Persie i Fabregas. Oprócz ciągle kontuzjowanego Vermaelena, nie zagra dzisiaj zawieszony za czerwoną kartkę Abou Diaby, ale za to gotowy do gry będzie Denilson, który pewnie wraz z Songiem stworzy parę defensywnych pomocników.
Porównywanie potencjału obu drużyn mija się z celem. Każdy wie, że zdecydowanie silniejszy jest Arsenal. Mają dużo lepszego piłkarza na każdej pozycji, a także o wiele lepszego trenera. Czym jest Mick McCarthy przy Arsene Wengerze? Dlatego zamiast bawić się w Kapitana Oczywistego, zajmę się kluczowym aspektem tego meczu, czyli psychiką, i morale obu drużyn.
Nie ulega wątpliwości, że Arsenal jest bardzo podrażniony tym epickim remisem z Newcastle. Założę się, że Wenger w szatni im dobitnie oznajmił co myśli o ich postawie w drugiej połowie. Powinni wyjść na boisko z żądzą mordu w oczach. Mogli zbliżyć się do Man Utd. na dwa punkty, na własne życzenie nadal mają 4. Dzisiaj kolejna okazja. Podejmują u siebie słabe Wolves, a Manchester gra derby z Man City. Muszą wyjść na maksa napompowani, z zamiarem zgniecenia Wilków jak karaluchów.
Wolves za to będą podbudowani niespodziewanym zwycięstwem z Manchesterem United. Nie oglądałem tego meczu, ale z tego co wiem, to było to efektem fatalnej gry, i zlekceważenia rywala ze strony United, a nie jakimś kunsztem zrużyny McCarthy&#39;ego. Wydaje mi się że strefa spadkowa już weszła im w nawyk, i nie będzie tak mocno na nich działała. Wolves od zawsze balansowali na granicy Premier League, i Championship.
Wydaje mi się, że bardzo zmotywowany Arsenal przejedzie się po Wolves, i wbije im parę goli by pokazać obu Manchesterom: &quot;ej, my też jeszcze walczymy o mistrzostwo!&quot;.

✅ 80

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Dyscyplina : Skoki Narciarskie
Spotkanie : Zwycięzca
Typ : M.Koch
Kurs : 3.75
Buk : Tobet
Analiza : Witam . Dziś o godzinie 16:00 rozpocznie się pierwszy z dwóch zaplanowanych na ten tydzień konkursów w Vikersund . Vikersund jest to obecnie największa skocznia na ziemi . Można na niej osiągać wszelakie odległości . Od nawet 90 m po 255 ( wierząc organizatorom ) . Ale myślę że dziś skoku powyżej 250 m nie będzie . Postawiłem na zwycięstwo Kocha z dwóch powodów . Pierwszy z nich to kurs . 3.75 na niego przy marnych 2.75 na J.R.V . Myślę że tylko po między nimi rozegra się walka o Wygraną . Jednak ja jestem za Kochem . Nie skakał w kwalifikacjach , pewnie po to aby zachować siły . Johan Remen Evensen skoczył w nich aż 246.5 metra co jest nowym już oficjalnym rekordem świata . Ale nie od dziś wiadomo że Norweg jest królem treningów . Koch jest bardziej doświadczony . Poczuł już smak zwycięstwa w Konkursach i myślę że mu się to spodobało . Liczę dziś na Zwycięstwo Kocha i przynajmniej 2 miejsce ???? Małysza aby wyprzedził w klasyfikacji Koflera którego jak wiemy nie ma w Vikersund .

⛔ 100

J 65

jacolakk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Empoli vs Ascoli
Typ: 1
Kurs: 1,85
Bukmacher: Expect
Analiza:
Spotkanie 10 z 14 drużyną Serie B będzie niewątpliwie ważne dla obu ekip. Wygrana Empoli może sprawić że znajdą się już w strefie barażowej premiującej możliwością awansu do Serie A. Ascoli przegrywając ten mecz prawdopodobnie znajdzie się w spadkowej strefie barażowej. Biorąc pod uwagę mecze rozgrywane między nimi jest remis 2:2 Empoli wszystkie wygrało u siebie over 2.5 Remis bardzo prawdopodobny ale zagrajmy na Empoli !?
✅ 85

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dyscyplina : Skoki Narciarskie, Vikersund HS225
Spotkanie : Z jakiego kraju będzie pochodził zwycięzca ?
Typ : Austria
Kurs : 2.45
Analiza : We wczorajszych treningach i kwalifikacjach błyszczał Evensen ustanawiając nowy nieoficjalny rekord świata. Wygrał 1.trening, za nim znaleźli się Koch i Morgenstern. W 2.treningu najdalej poleciał Koch, za jego plecami znaleźli się Schlirenzauer i Morgenstern, w kwaqlifikacjach Evensen ustanowił rś - 246.5m, 2.msce zajął Schlirenzauer.
Uważam, iż Evensen tradycyjnie po rewelacyjnych skokach treningowych w treningach zawiedzie w konkursie. Kto więc wygra ? Zapewne któryś z Austriaków, którzy bardzo dobrze prezentują się na tym mamucie, mają wysoką, stabilną ! formę i w walce o zwycięstwo jest ich 3 - z największymi szansami Koch, wracający do rewelacyjnej formy - Gregor i ciągle równy Morgi. Kurs wyższy niż u innych więc wypada skorzystać ;)
✅ 145

L 6,6K

lukasz1986

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie: Birmingham - Stoke City
Kurs: 2.42
Bukmacher: Tobet
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 16 odbędzie się mecz 27 kolejki Angielskiej Premier League gdzie Birmingham zmierzy się ze Stoke City. Drużyna Birmingham z dorobkiem 27 punktów zajmuje 16 miejsce w lidze, ale ma dwa mecze zaległe (24 rozegrane spotkania). Stoke City z 33 punktami zajmuje bardzo dobre jak na tą drużynę dziewiąte miejsce. W ostaniej kolejce drużyna Birmingham wygrała na wyjeździe z West Ham 1:0 zaś Stoke City pokonało u siebie Sunderland 3:2 szczelając dwie bramki w końcówce spotkania. Birmingham przegrało na swoim stadionie zaledwie dwa razy w tym sezonie. Jeżeli gospodarze dzisiejszego meczu nie chcą mieć nerwowej końcówki sezonu związanej z utrzymaniem w lidze to powinni dzisaj pokonać Stoke. Typuję wynik 2:0 lub 3:1 dla Birmingham.

✅ 142

Otrzymane punkty reputacji: +2
huczek 14

huczek

Użytkownik
Piłka nozna, Francja 12.02.2011 21:00
Spotkanie: St. Etienne - Lyon
Typ:HT/FT - 2/2
Kurs:4.5
Buk:Bwin

Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada się konfrontacja Lyonu z St. Eteine. Dobrze pamiętam jeszcze pierwsze w tym sezonie spotkanie pomiedzy tymi druzynami. Pojedynek mial miejsce 25 wrzesnia i zakonczyl sie zwyciestwem St. Eteine. Mecz jednak byl prowadzony pod dyktando Lyonu i to oni zaslugiwali na komplet punktow. Z reszta sytuacja klubow w tamtym okresie byla inna niz przed tym spotkaniem. Lyon znajdowal sie w dolnych rejonach tabeli zas St. Eteine byl na jej samym szczycie. Dzisiaj Lyon i St. Eteine sasiaduja ze soba w tabeli z takim samym dorobkiem punktowym. W moim mniemamniu to goscie sa zdecdyowanym faworytem tej konfrontacji. Dysponuja oni zdecdyowanie silniejsza jedynastka. Nikomu nie trzeba przedstawiac takich pilkarzy jak: Gomis (10mln E), Lisandro López (22mln E), Gourcuff(22mln E), Jérémy Toulalan (20mln E), Aly Cissokho (12mln E) czy swietny bramkarz Hugo Lloris (17mln E). Przy nich kadra St. Eteine wyglada naprawde biednie. Zapewne spotkanie bedzie przypominac pierwszy pojedynek z dominacja Lyonu jednak wierze,ze tym razem to im dopisze szzcescie. Kadrowo trenerzey przed tym pojedynekiem nie maja wiekszych zmartwien. W skladzie gospodarzy zabraknie jedynie Andreu zas goscie wystapia bez Diakhate. Tak wysoki kurs jest naprawde mila niespodzianka, z ktorej warto jest skorzystac.
✅ 350

pawel17rm 4

pawel17rm

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Niemcy Bundesliga
Spotkanie: Frankfurt - Leverkusen
Kurs: 2.11
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
Dzisiejszego popołudnia zmierzą się ze sobą vice lider i dziesiąta drużyna niemieckiej Bundesligi. Gospodarze spisują się fatalnie i w ostatniych meczach tylko tracą punkty. Ostatnie ligowe zwycięstwo odnieśli dokładnie dwa miesiące temu. Goście natomiast pomimo ostatniego przypadkowej porażki radzą sobie świetnie wygrywając pewnie swoje mecze. w ostatnich pięciu meczach pomiędzy tymi drużynami trzykrotnie wygrał Bayer raz Enitracht i raz padł remis. Warto dodać ze Bayer jest jedną z najlepiej strzelającym drużyn w Bundeslidze tuż za Borussią i Bayernem. Gospodarze natomiast tuż po St Pauli mają najmniej zdobytych goli. Myślę że Bayer już pomału przestaje liczyć na mistrzostwo ale chce awansować do Ligi Mistrzów bez udziału w eliminacjach i czując na plechach oddech Bayernu na pewno będzie się starał wygrywać swoje mecze tym bardziej ze słabszymi przeciwnikami. Polecam i pozdrawiam.

✅ 111

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna, PGNIG Superliga
Spotkanie: MMTS Kwidzyn - Warmia Anders Group Społem Olsztyn
Kurs: 3.25
Bukmacher: Tobet

Analiza: Szalone kursy na szczypiornistów Warmii. Olsztyniacy po przerwie spowodowanej Mistrzostwami Świata w Szwecji spisują się doskonale. Dobrze przepracowana przerwa zaowocowała zwycięstwami z Miedzią Legnica oraz druga drużyną Wisły Płock w Pucharze Polski. Z kolei gospodarze borykają się ze sporymi problemami kadrowymi. Co prawda drużynę zasiliła &quot;armia zaciężna&quot; z Vive Kielce w osobach Damiana Kostrzewy i Kamila Kriegera, to jednak w ekipie gospodarzy wciąż nie zagra najlepszy strzelec Adamuszek, zaś forma rekonwalescentów, Roberta Orzechowskiego i Przemysława Rosiaka stoi pod znakiem zapytania. Z kolei Warmiacy przystąpią do dzisiejszego spotkania w najsilniejszym składzie. Co więcej goście pałają rządzą rewanżu za porażkę w zeszłorocznych play-off. Co więcej ewentualna wygrana przyjezdnych pozwoli im wskoczyć na piątą lokatę w ligowej tabeli. Mając powyższe na uwadze w mojej ocenie kursy powinny być rozłożone prawie po równo z lekkim wskazaniem gospodarzy. Dlatego też 3.25 na Warmię jest warte polecenia.

⛔ 100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Frosinone Calcio vs AS Cittadella
Kurs: 2,25
Buk: Bet365
Data/godzina rozpoczęcia: 12-02-2011/15-00
Analiza:
Spotkanie w Serie B pomiedzy drużynami zajmującymi miejsca w strefie spadkowej, bądź blisko strefy spadkowej. Bardzo trudnym zadaniem wydaje się byc wskazanie faworyta. Ja jednak patrząc na obecne poczynania obu druzyn zdecydowalem zagrac się na druzynę gospodarzy między innymi dlatego, ze grają u siebie. Nie ma co ukrywac, że są na ostatnim miejscu w lidze lecz goście nie są w dużo lepszej sytuacji, a kursy są dosyc wyrównane. W ostatnim meczu w zepsole Frosinone cos się ruszyło. Odnieśli bardzo znaczącą wygraną nad AS Cittadella. Wygrali na wyjeździe skromnie 1-0, lecz ta skromna wygrana również daje trzy punkty. Bardzo dobrze, ze wygrali w ostatniej kolejce, bo w kilku poprzednich meczach nie potrafili zdobyc trzech punktów. W meczach na własnym stadionie wygrali zaledwie trzy spotkanie, ale po zeszłotygodniowej wygranej podchodza dziś w pozytywnych nastrojach do meczu. Przede wszystkim głównym założeniem jest zdobycie trzech punktów i odbicie się od strefy spadkowej. Goście to team, jeden z najczęściej remisujących w drugiej lidze włoskiej. Świadczy o tym chociażby fakt, że w ostatnich czetrech meczach czterokrotnie mial miejsce podział punktów. Na wyjazdach grają bardzo słabo. I jeszcze jedno dlaczego myślę, ze dziś wygrają gospodarze. W pięciu ostatnich bezpośredcnich meczach ani razu nie doznali porażki, a nawet trzykrotnie wygrali. Liczę na to, ze dziś utrzymają tą dobrą passę-powodzenia
⛔ 100

fiorello 2

fiorello

Użytkownik
Spotkanie:Blackpool:Aston Villa
Typ:2
Kurs:2.1
Bukmacher:expekt
Analiza:Mecz sasiadow z tabeli, ktorzy walcza o utrzymanie w przypadku gospodarzy niespodzianka to nie jest natomiast dla gosci ten sezon wyglada zupelnie inaczej niz ostatni kiedy to byli bliscy LM.Powodem slabszyc wynikow byla plaga kontuzji dlugo byl kontuzjowany mozg druzyny S.Petrov, a takze Agbonlahor i wielu innych graczy.Teraz juz tylko Young i Delph sa nizdolni do gry, gotow jest za to byly gwiazdor Sunderlandu D.Bent, ktory jak na zawolanie strzelal dla bylej druzyny i tak tez zaczal w obecnej w 4 meczach 2 gole.Typ swoj opieram na formie obu druzyn Blackpool 4 mecze 4 przegrane, a tkaze co ciekawe lepiej oni graja na wyzjazdach, Villa ostatnio miala ciezkie mecze m.in. Man.C, Man.U, a takze bedace w dobrej formie Fulham wywalczyli w nich 2z 1r i 1p co slabym wynikiem nie jest.Licze na dziurawa obrone gopodarzy 2 miejsce od konca w straconych golach u siebie i na sile razenia gosci(Bent,Agbonlahor,mlody Walker)

⛔ 100

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
CSKA Moskwa- Dynamo Moskwa
typ: Dynamo ponizej 64,5 pkt
kurs: 1,9
sportingbet

Dzisiaj 13 kolejka ligi rosyjskiej koszykarzy. CSKA na pewno lekko podraznione porazką z Uniksem z ostatniej kolejki. Dynamo nie prezentuje nic ciekawego, jezeli CSKA troche przycisnie to powinno sie skonczyc wygrana bardzo duża. Mnie na to spotkani interesuje suma pkt u gosci oraz handicap. Tutaj pisze o tym drugim. W ostatnich dwoch pojedynkach CSKA odsylalo gosci z dorobkiem punktowym mniej niz 55. Gospodarze przegrali ostatnio z Uniksem jednak tak czy siak gracze z Kazania rzucili 63pkt. Takze mam dzisiaj nadzieje, na wysoka wygrana CSKA polaczoną z underem punktowym po stronie Dynama
⛔ 100

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Spotkanie: Schalke 04 - Freiburg
Typ: Schalke -1 (3-drogowy)
Kurs: 2,8
Buk: Bwin

Analiza: Dziś o 15:30 w Gelsenkirchen dojdzie do spotkania Schalke 04 z Freiburgiem. Faworytem jest Schalke i w moim odczuciu jest podobnie. Schalke musi ten mecz wygrać aby uciec od drużyn które walczą o utrzymanie i zbliżyć się do pucharów bo tracą aż 10 pkt do 6 miejsca premierowanego Ligą Europejską, Freiburg zajmuje 6 miejsce i tracą tylko 2 pkt do Ligi Europejskiej. Freiburg ostatnio nie przegrywa, ale dużo spotkań remisuje, na ostatnich 5 spotkań w lidze tylko raz wygrali i aż 4 razy zremisowali, Schalke też zawodzi, ale tydzień temu zdobyli cenny punkt w Dortmundzie.
H2H lekko na korzyść zawodników z Gelsenkirchen- 5 zwycięstw Schalke-2 remisy-3 zwycięstwa Freiburga (ostatnich 10 spotkań)
Myślę że Raul,Jurado,Huntelaar dziś poprowadzą do zwycięstwa SCHALKE!!
Pozdrawiam/Powodzenia/Poznaniak

⛔ 100

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Spotkanie: West Bromwich Albion - West Ham United
Typ: Obie strzelą gola TAK
Kurs: 1,67
Buk Bet365

WBA ostatnio mocno zniżkuje i mimo iż póki co tabela na to nie wskazuje , to oni są moim zdaniem przynajmniej większym pewniakiem do spadku niż WHU. Di Matteo chyba stracił trochę pomysłu na ten zespół bo , po całkiem dobrej pierwszej części sezonu ostatnio cały czas w dół. Wystarczy wspomnieć , że na 9 spotkań ligowych ostatnich 7 porażek 1 wygrana i 1 remis. Fatalny bilans. A po drodze jeszcze była porażka z Reading w FA Cup. Dlatego też zmiana trenera , i dziś debiut Hodgsona. Roy w Liverpoolu sobie nie dał rady , ciekawe co zaprezentuje w West Bromwich.Jak widać , WBA ostatnio nie spisuje się najlepiej. Ekipa Młotów natomiast odwrotnie do gospodarzy. Im bliżej końca , tym coraz lepsze wyniki. Dobre posuniecie ze sprowadzeniem Keana. Młoty grają pozytywną piłkę ,a nie jakiś szachowy antyfutbol. Nie bawią się w jakieś &quot;głupie taktyki&quot; tylko jeden cel mają , wyjść , strzelić, wygrać. Nie zawsze im się to udaje Strzelać strzelają , tracić też tracą i to prawie regularnie. Reasumując. Przejechałem się już na typowaniu 1x2 drużyn z nożem na gardle. Dziś kolejny taki mecz.Obie drużyny jeden wspólny cel. Wygrać. Remisem myślę , że też nikt nie pogardzi. Więc co ? Atutem WBA jest przede wszystkim własne boisko , tu są bardzo groźni m strzelają regularnie bramki więc i dziś powinni to zrobić. Młotom natomiast w zasadzie żadnej różnicy nie robi gdzie grają , bo bramki zdobywać potrafią praktycznie wszędzie. Ostatnio rozszalał się Obinna , 2 dwóch meczach 5 bramek , jest Keane , jest Piquionne. MA kto strzelać. Mecze na szczycie w tym sezonie zawodzą , więc mam nadzieje , że te mecze na tym mniejszym szczycie przynajmniej będą trzymać poziom. Tak więc dobry mecz z bramkami z obu stron.

✅ 67

C 12

calvaria

Użytkownik
Spotkanie: Sporting Gijon - FC Barcelona
Typ: 1X
Kurs: 5,10
Bukmacher: Unibet
Na dzis polecam ryzykowny lecz warty zagrania typ na remis lub zwyciestwo druzyny Sportingu Gijon ze slynna Barcelona. Faworyzowana Barca faktycznie wygrywa prawie wszystko co sie da. Jednak w tym sezonie juz zdarzaly jej sie wpadki, jak chocby bezbramkowy remis na wlasnym stadionie z Bilbao, remis z Mallorca rowniez u siebie czy tez sensacyjna porazke z Herculesem takze na wlasnym podworku. Dzisiaj po serii 8 zwyciestw w Primera Division wypatruje kolejnej &quot;wpadki&quot;. Barcelona jest liderem i ma az 7 punktow przewagi nad drugim Realem Madryt, co jest spora zaliczka w przypadku dzisiejszego remisu lub nawet porazki. W historii bezposrednich potyczek Gijon wygrywal 2-krotnie przy 4 zwyciestwach Barcy oraz jednym remisie. Ostatni pojedynek tych druzyn to skromne 1-bramkowe zwyciestwo Barcelony. Atutem Sportingu jest niewatpliwe wlasne boisko oraz to, ze walczy o utrzymanie. Poza tym waznym czynnikiem przemawiajacym przeciwko Barcelonie jest to, ze zaledwie 3 dni temu mialy miejsce towarzyskie mecze reprezentacji m.in. grala Argentyna, Hiszpania, Brazylia, Portugalia. Zatem Messi oraz kilku jego kolegow z zespolu moga odczuwac zmeczenie po tych meczach. Mysle wiec, ze typ na remis lub zwyciestwo gospodarzy po takim kursie jest warty ryzyka.
✅ 400

J 5

janik85

Użytkownik
Siatkowka 14:45
Zaksa - Skra
Kurs: 3,20
Bet365

Dzisiaj w Kedzierzynie kozlu dojdzie do hitowego spotkania pomiedzy miejscowa Zaksa a mistrzem Polski Skra Belchatow. Obie druzyny bardzo dobrze prezentuja sie w europejskich pucharach. W obu przypadkach o awansie do dlszej fazy rozgrywek decydowaly wygrane zlote sety. Skra pokonala belgijski Knack Roseale, natomiast Zaksa niemiecki Friedrishafen. W tym roku obie druzyny spotkaly juz sie ze soba w hali w Kedzierzynie i wtedy minimalnie lepsi byli goscie zwyciezajac 3-2. Teraz przyszedl czas na rewanz. Zaksa jest w stanie pokonac Skre, ktora ostatnio nieco przygasla. Brakuje swiezosci, tempa akcji i mnostwo bledow wlasnych. Poza tym wyjazdy ostatnio nie naleza do udanych. W Belgii porazka 1-3, zas z Wieluniem zwyciestwo dopiero po tie-breaku. Gospodarze sa na fali wznoszacej i na dzien dzisiejszy sa wg mnie ekipa grajaca podobnie do Skry. Atutem w tym pojedynku bedzie wlasna hala, kibice i niekiedy nieobiektywne decyzje sedziow na korzysc gospodarzy.

⛔ 100

kkazz 9

kkazz

Użytkownik
dyscyplina: p.nożna
spotkanie:Manch.Utd-Manch.City
typ: Ilość czerwonych kartek? 1
kurs: 4,50
buk: bwin
analiza:
Witam,na dziś polecam zagrać czerwoną kartkę w spotkaniu Manch.Utd-Manch.City,dlaczego??? Ten pojedynek zapowiada się najciekawiej w dzisiejszym dniu ???? dla obu drużyn 3 pkt beda ważne,napewno zobaczymy wiele walki na boisku i ostrych potyczek między piłkarzami ???? np: były zawodnik MU Tevez może być nieoszczedzany przez bylych kolegów.Ilość żółtych kartoników w tym spotkaniu może mieć wielki wpłych na czerwoną kartke,bo jezeli obroncy z obydwu drużyn ujrzą żółtą bedą musieli uważać ,a w takim meczu o uwagę jest trudno!

⛔ 100

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie Blackpool FC - Aston Villa
Typ: over 4,5
Kurs : 4,10
Data: 2011-02-12 16:00

Analiza:

Mecz pomiedzy sąsiadującymi ze sobą druzynami.Blackpool na miejscu 15 z dorobkiem 28 pkt w tym 11 pkt w meczach gdzie byli gospodarzem.
AV maja punkt wiecej ale w wyjazdowych meczach tylko 9 pkt zdołali zdobyc.
Natomiast jeśli chodzi o statystyki bramek to AV nie zachwyca .Aż 30 bramek straconych w meczach wyjazdowych,natomiast strzelonych tylko 12.
Ale teraz w ekipie AV gra Darren Bent ,jeden z najlepszych napastników Premier League.
Z tak okropną obroną Mandarynek mysle że Bent dzis zanotuje conajmniej jedno trafienie ,a pomoze kolegom strzelić wiecej goli.
Mandarynki grają bardzo ofensywnie co daje duzo goli strzelonych ale i bardzo duzo straconych. Ostatni mecz Mandarynki rozgrywali na wyjeździe z Evertonem, efektem ich slabej obrony i ofensywnej gry mielismy 8 goli a wynik 5-3 dla Evertonu.
Aston Villa w ostatnich 3 meczach notowali wyniki 3-1 z Blackburn,1-3 z MU i 2-2 z Fulham.
Czyli 4 bramki na mecz,a dzis zagrają z drużyną ,która notuje wysoką średnią goli na mecz.
Blackpool w tym sezonie notowali 19 overów i tylko 6 underów,AV 16 overów i 10 underów.
Spodziewam sie bardzo szybkiego widowiska z wymianą ciosów i co za tym idzie dośc dużej ilości bramek.
Mysle że stac obie ekipy na over 4,5 i dlatego stawiam ten typ.A kurs jaki jest tylko zachęca by postawić na over 4,5.Polecam grac ten typ.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom