>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 12.01.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
przem966 143

przem966

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożnaAnglia Premier League
Godz: 20:45
Spotkanie: Bournemouth – West Ham
Typ: West Ham lub remis
Kurs: 1.70
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Witam. Dziś typuję, że goście nie odniosą porażki.
Typ motywuję słabą dyspozycją w ofensywie gospodarzy. Bournemouth ostatnio strzela bardzo mało. W lidze na wyjeździe bezbramkowy remis przeciwko Leicester, porażka 0:2 przeciwko Arsenalowi a także u siebie remis bezbramkowy przeciwko Crystal Palace.
U siebie ostatnio grali bardzo dobrze. Wspomniany remis przeciwko Orłom, wygrana 2:1 z Manchesterem United a także niesamowity remis 3:3 z Evertonem. Nie zmienia to jednak faktu, że wygrali u siebie tylko 2 z 9 spotkań ligowych. I to druga sprawa dla której uważam, że dziś nie zwyciężą.
Kolejna sprawa to forma. Oba zespoły są w dobrych dyspozycjach. West ham ostatnie dwa ligowe u siebie. Wygrana z Liverpoolem i Southampton. Na wyjeździe są jedną z lepszych drużyn Premier League. No pod tym względem na piątym miejscu (znacznie wyżej niż Man United czy Everton). W 10 meczach wyjazdowych w lidze przegrali tylko 2 spotkania. To jest kolejny powód dla którego typuję, że dziś nie odniosą porażki.
✅ 70

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Anglia championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Derby-Reading
Typ: Derby powyżej 1,5
Kurs: 1.9
Bukmacher: expekt
Analiza
Zagram dzis ligę angielska, a mianowicie zaplecze Premier League. Majocy chrapkę na awans piłkarze Derby podejmą na własnym stadionie ekipę Reading. Typ swój opieram na słabej formie przyjezdnych. W ostatnich 7 meczach wyjazdowych przegrali aż 6 i jeden zremisowali. Taka postawa daje im 12 miejsce w ligowej Tabeli.
Drużyna gospodarzy po niedawnej porażce z liderem Middlesbrough znów chce zacząć wygrywać. Na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze. 9 ostatnich meczów na własnym stadionie i 7 wygranych. Over 1,5 zazwyczaj pokrywają. Nie mogą sobie pozwolić na kolejna wpadkę gdyż trzecia drużyna ma tylko punkt straty. Tylko dwa pierwsze ekipy uzyskują bezpośredni awans, a drużyny z miejsc 3-6 rozegrają baraże. Ostatni pojedynek pomiędzy tymi drużynami odbył się we wrześniu ubiegłego roku na stadionie Reading, wtedy Derby wygrało 1-0. Dzis stawiam na 2-0. Pozdrawiam
⛔ 100

peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka NożnaHiszpania - Puchar Króla
Godzina: 20:30
Spotkanie: La Coruna - Mirandes
Typ: Deportivo -1 AH
Kurs: 2.25
Bukmacher: 365
Analiza:
No cóż mój Bangladesz przenieśli na jutro albo po prostu dużo serwisów/stron miało dzisiejszą błędną date. Dlatego typuje jeszcze raz na dzisiaj.
Użytkownik loki123 już dużo powiedział o tym meczu, a ja dodam, że Mirandes nie przywykł do grania na dwóch frontach więc mogą mieć problem spory z kondycją, a także zdają sobie sprawę, że wygrać pucharu nie wygrają więc mogą rekreacyjnie podejść do spotkania, coś tam powalczą ale nie za wszelką cenę. Wg mnie obejrzymy dzisiaj pewne zwycięstwo gospodarzy.
⛔ 100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa // Klubowe mecze towarzyskie
Godzina: 17.30
Spotkanie: Borussia Mgladbach - Hertha Berlin
Typ: Wynik / Obydwie drużyny strzelą - Borussia Mgladbach / TAK
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Towarzyski, jednak obie ekipy bardzo dobrze się znają. Osobiście jako kibic Mgladbach na Hertę stawiać nie zamierzam, ale to nie znaczy, że coś z nimi jest nie tak. Ogólnie nie skreślałbym nikogo ze względu na okoliczności w jakich odbędzie się to spotkanie, jednak Mgladbach od 2-3 lat poczynili znaczny progres, podczas gdy Hertha gra równo, bez większych rewelacji, ale czasem mają przebłyski - jest to bardziej średniak, ale widowiskowy, który potrafi stawić opór, zaś Mgladbach mimo kryzysu na początku tego sezonu, po zmianie trenera wybrnęli i radzą sobie bardzo dobrze. H2H miażdżąco na korzyść Die Fohlen. Myślę, że Borussia nie będzie oszczędzać zawodników 1-go składu [ nie zwykli podejmować tego typu zabiegi, nawet w nieważnych spotkaniach ], ale dzięki temu, że jest to towarzyskie spotkanie skupią się bardziej na ofensywie i Hertha powinno zdobyć co najmniej bramkę - na korzyść tego działa fakt, że nie jest to Borussia Park, na którym Gladbach są niesamowicie ciężkim przeciwnikiem, o czym przekonywali między innymi w ligówkach z Bayernem, BVB , Wolfsburgiem czy też w pucharach np. z Sevillą w LE . Wg mnie można też szukać szansy w typie &quot; gol rezerwowego &quot;, bo z pewnością zawodnicy z poza podstawowej 11-tki będą chcieli pokazać formę . Powodzenia
⛔ 100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Spotkanie: Aston Villa - Crystal Palace
Typ: 1 &amp; under 2,5
Kurs: 5,5
Typ mega ryzykowny i tak naprawdę poza underem nie mający żadnych przesłanek to wejścia. Jednakże, ja zamierzam iść w stronę przełamania The Villans. Wiadomo, tak jak już ktoś pisał Aston Villa już jedną nogą w Championship. Nikt w historii nie zaliczył tak złego startu zaledwie 8 pkt w 20 kolejkach. Zupełnie co innego możemy powiedzieć o drużynie Crystal Palace. Zajmują wysokie 7 miejsce i tracą tylko 2 pkt do 5 premiowanego awansem do LE miejsca. H2H też na korzyć Londyńczyków - ostatnie 5 spotkań to 3 zwycięstwa Crystal Palace 1 remis i 1 zwycięstwo Aston Villi. Jednak w końcu drużyna prowadzona przez Remiego Garde&#39;a musi przełamać tą fatalną passę i wygrać na własnym boisku. Według mnie okazja jest dobra, bo Crystal Palace nie prezentuje obecnie takiej formy jak jeszcze miesiąc temu- popełniają dużo błędów, są nieskuteczni. Moim zdaniem gospodarze zagrają defensywnie i o tym meczu rozstrzygnie jedna kontra i minimalnie Aston Villa w końcu wygra. Pozdro;D
✅ 400

S 40

sheiq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Wodna- European Championship
Godzina: 18:45
Spotkanie:
Czarnogóra-Hiszpania
Typ: 1 (HA -1,5)
Kurs: 2.1
Analiza:
Moja pierwsza analiza na tym forum, mam nadzieje że skuteczna. Dzisiaj wziołem pod uwagę dość nietypową dyscyplinę sportu jaką jest piłka wodna. Mecz pomiedzy Czarnogóra-Hiszpania. Nie potrafię zrozumieć bukmacherów i kursów przez nich wystawionych. Czarnogóra w ostatnim meczu pewnie pokonała Holandię 13:6. Wszystkie mecze pomiedzy tymi zespołami kończyły sie gładkim zwyciestwem Czarnogóry z pokrycien HA który gram. Serdecznie polecam i pozdrawiem.
UWAGA! MECZ ZA 25 MINUT !! UWAGA!
⛔ 100

maciek1990gw 47

maciek1990gw

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Anglia championship
Spotkanie: Sheffield Wed - Bolton
Typ: 2
Kurs: 6
Bukmacher: BET365
Typ oparty czysto statystycznie i na kalkulacji matematycznej .
Najpierw przyjrzyjmy sie H2h
17.01.15 CHA Sheffield Wed - Bolton 1 : 2
26.04.14 CHA Sheffield Wed - Bolton 1 : 3
22.09.12 CHA Sheffield Wed - Bolton 1 : 2
20.01.01 CHA Sheffield Wed - Bolton 0 : 3
Na 4 rozegrane spotkania pomiędzy tymi zespołami kiedy Bolton grał na wyjeździe , za każdym razem wygrywali własnie goście . Idac dalej tym tropem spójrzmy na aktualna tabele 2 ligi angielskiej :
Spotkania domowe gospodarzy w tym sezonie:

Sheffield Wed 12 7 zwycięstw 4 remisy 1 porażka bramki 22:10
Spotkania wyjazdowe gości w tym sezonie :
Bolton 12 0 zwycięstw 3 remisy 9 porażek bramki 7:25
Idac tym tropem , Bolton nie wygrał na wyjeździe w tym sezonie żadnego spotkania . Patrząc na mój typ ktoś może pomyśleć na głupek , ale ile było takich spotkań i przełamań(spójrzmy na h2h) 4-0 na korzyść gości . Ja tutaj liczę na 1 zwycięstwo Piłkarzy z Boltonu i zainkasowanie pierwszych 3 pkt w spotkaniach wyjazdowych .
⛔ 100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Championship
Spotkanie: Brentford - Middlesbrough
Typ: Middle
Kurs: 2.25
Buk: Całoroczny
Znowu wrzucam Angielską drugą ligę, a jak druga liga to znowu idę w stronę Boro bo jak już pisałem kilka razy przy okazji typowania w ich stronę jest to wg mnie obecnie najlepszy zespół Championship i główny kandydat do gry w PL w przyszłym sezonie, nikt tam nie ma takiej kadry i takiego zaplecza jak gracze z Riverside Stadium. Po ostatnim zwycięstwie nad Derby County, zespół Middle ma nad nimi obecnie 4 pkt przewagi, Barany grają dzisiaj u siebie z Readingiem więc teoretycznie powinni zgarnąć 3 pkt ponieważ gram Readingu na wyjazdach to kompletna tragedia, a w takim wypadku Middle też musi zrobić swoje, żeby nie pozwolić na zbliżenie się do siebie. Middle to najlepsza defensywa ligi zarówno u siebie jak i na wyjazdach Brentford natomiast do najlepszych defensyw nie należy ale są za to dość bramkostrzelną drużyną 37 goli w 25 kolejkach to bardzo ładny wynik, tyle, że dzisiaj na 100% nie zagra ich środkowy napastnik Austriak Djuricin, który w tym sezonie pare bramek przyłożył.
Wracamy do słabej defensywy gospodarzy 35 bramek straconych z czego 16 na własnym boisku i właśnie tym głównie podpieram swój typ ponieważ Middle dzisiaj w pełnej formacji, a jak już kiedyś wspominałem taki przód jak Stuani, Adomah, Nugent, Forshaw, Pena w starciu z niezbyt dobrą defensywą to pewne bramki. H2H też zdecydowanie po stronie Middle do tej pory spotkali się 5 razy i pięć razy wygrywali gracze Boro. Na koniec wrócę jeszcze do tego co pisałem o siłę ofensywnej i zapleczu Middle. Przy słabej grze i braku efektów trener gości ma naprawdę niesamowite pole manewru nawet w samym ataku - na ławce mamy bowiem jeszcze Kike i Downinga, którzy obecnie też są w bardzo dobrej formie.
✅ 125

realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna Anglia Premier League
Godzina;20;45
Spotkanie; Newcastle-Manchester United
Typ; Remis do przerwy
Kurs;2.10
Bukmacher; B et365
Analiza; Remisyyyyy,w tym specjalizuje się w obecnym sezonie ManU. Z 20 spotkań aż 12 razy do przerwy Czerwone Diabły notowały remis,a wynik 0-0 HT/FT to 5 spotkań. Przeglądając staty zarówno Newcastle jak i ManU można zauważyć że ekipy te ostatnio nie rozpieszczają golami a sam Manchester zyskał miano najnudniejszej drużyny Europy ( oczywiście z przymrużeniem oka :p ). W 10 ostatnich spotkaniach wszystkich rozgrywek ManU 7 razy remisowało do przerwy i raczej to się nie zmieni bo Newcastle też nie szaleje ze strzelaniem a obrona całkiem dobrze funkcjonuje co powinno wystarczyć na United przynajmniej do przerwy. Liczę na nudny mecz i brak skuteczności z obu stron.
⛔ 100

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Anglia Premier League
Godzina: 20;45
Spotkanie: Newcastle-Manchester United
Typ: 0-0 do przerwy
Kurs: 2.6
Przejrzałem cały post, już chciałem pisać, że aż dziwne, że jeszcze nikt nie typuje w tym meczu remisu do przerwy no i kolega wyżej uprzedził, dlatego postawie to samo ale z dokładnym bezbramkowym wynikiem.
United nie potrafi strzelać bramek, ma tam kto strzelać ale wszyscy zawodzą, sam Van Gaal mówi, że nawet jego mecze nudzą ale nie wie jak poprawić ich grę, niestety zarząd jest w niego zbyt zapatrzony i dlatego cały czas jest na stanowisku, w każdym innym klubie dawno by wyleciał.
Newcastle też sobie kiepsko radzi, to już nie ta ekipa z Cisse i Ba na czele gdzie demolowali każdego rywala, czasami Wijnaldum zabłyśnie ale to młody chłopak i często ma słabe mecze. Jeśli weźmie się pod uwagę statystyki ostatnich meczów to zapowiada się słaby mecz, mało bramek i remis do przerwy bardzo możliwy.
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia Premier League
Typ: Remis
Kurs: 3.82
Bukmacher: Pinnacle
Na początek 21.ej kolejki angielskiej Premier League zostaną rozegrane 3 spotkania - wszystkie rozpoczną się o 20:45. Wpadło mi w oko jedno z nich - ekipa Newcastle zmierzy się z Manchesterem United. Dzisiejsi gospodarze mimo kiepskiego miejsca, jakie zajmują w tabeli (18), mniej więcej od początku grudnia grają na prawdę nieźle: pokonali Liverpool i Tottenham, co na pewno jest nie lada osiągnięciem; minimalna porażka z Arsenalem też ujmy im nie przynosi. Sądzę, że spokojnie stać ich na zdobycie punktu z faworyzowanym rywalem. Wszak Czerwone Diabły prezentują się ostatnio bardzo przeciętnie, jeśli nie powiedzieć słabo - jedno zwycięstwo i 3 porażki na 5 poprzednich meczy doskonale obrazuje zły stan drużyny. W dodatku mecze wyjazdowe to ich główna bolączka, dlatego nie widzę dla nich szans na wygranie ze Srokami. Szczerze mówiąc typ ten jest nieco ryzykowny, ale po tak ładnym kursie grzechem byłoby z niego nie skorzystać.
✅ 282

Otrzymane punkty reputacji: +31
comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Anglia Premier League
Godzina : 20:45
Spotkanie : Newcastle - Manchester United
Typ : BTS
Kurs : 2,10
Bukmacher : ComeOn
Analiza :
http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/newcastle-utd-manchester-united/0I9MsV6s/#bts
Dużo typów tutaj już zostało podanych, patrzę na ten mecz i wiedzę tutaj BTS. Czemu ? Sroki, ostatnio bardzo dobre spotkanie z Arsenalem, tam mogło w pierwszej połowie być 1:0 dla nich, plus na początku drugiej mogli dorzucić kolejną, a tak Arsenal zdobył bramkę i potem w końcówce natomiast mogło być 0-2 albo 0-3 w drugą stronę. Druga sprawa, Newcastle od trzech meczy nie zdobył bramki i przegrywał każdy ten mecz 1:0, cóż ta passa musi się w końcu skończyć
Manchester Utd, zagrał słabe spotkanie w pucharze, ale na końcu i tak szczęśliwy karny i udało się uniknąć kolejnego wstydu, więc najlepiej jak Czerwone Diabły zapomną o tym spotkaniu. Manchester w każdym meczu teraz musi udowadniać swoją wartość i punktować, drużyna Newcastle na pewno nie będzie łatwym przeciwnikiem, ale o bramkę bym się nie martwił, Czerwone Diabły grają lekko w kratkę, potrafią zagrać dobre spotkanie nie wygrywając( z Chelsea), albo wygrać ze Swansea, i potem nagle zagrać tragiczny mecz w pucharze, ale dzisiaj kolejny ważny mecz w lidze, trzeba walczyć i pokazać charakter. Patrzę teraz w skład i wyleciał Mata więc to jest na plus, na ławce Depay który zawsze jest alternatywą w drugiej połowie.
Gram tutaj przeciwnie niż wszyscy myślą i oczekuje podobnego spotkania co Chelsea - Manchester tylko, że z bramkami, a jak będzie dowiemy się za chwilę ????
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +32
B 25

braian

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia Premier League
Typ: Czy drużyna 1 strzeli bramkę?
Kurs: Tak 1,57
Bukmacher: b w i n
Drużyna Newcastle w tym sezonie spisuje się słabo i to samo można powiedzieć o MU na miarę ich oczekiwań. Gospodarze od 3 meczy nie strzelili gola więc jest to najlepszy moment na przełamanie. Uważam że to nawet Newcastle obejmie prowadzenie w pierwszej połowie ale kurs 1,57 jest dobry że chociaż zdobędą gola. Typ sroki zdobędą bramkę.
✅ 57 (na przyszłość treściwe analizy prosimy)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom