>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 12.01.2012 (czwartek)

Status
Zamknięty.
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Szwecja Elitserien
Spotkanie: Lulea HF - Brynäs IF
Typ: Lulea HF (-2)
Kurs: 4.20
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Tak jak wcześniej przewidywałem po serii wygranych Lulea w końcu przegrała, 7 stycznia uległa 1:3 MODO. Nie oznacza to jednak, że można lekceważyć ten zespół, szczególnie na własnym lodowisku, stracili tam jak na razie tylko 37 bramek w 16 meczach. Ich dzisiejsi rywale to aktualnie liderzy Elitserien, czemu mają dziś przegrać? Głównie dlatego, że grają na wyjeździe, w ostatnich pięciu meczach wyjazdowych wygrali zaledwie raz. W ostatnich dwóch meczach wygrali z Djurgaarden i Farjestad, mecze jednak były rozgrywane w Gävle. Gospodarze ostatni mecz grali 7 stycznia więc mieli sporo czasu na przygotowanie się pod dzisiejszego rywala uważam, że mogą to wykorzystać. Na koniec podam, że Lulea ma coś do udowodnienia ostatnie trzy mecze z Brynas u siebie przegrała, a dwa z nich po karnych mam nadzieje że dzisiaj się zmobilizują by zrewanżować się za porażki.

⛔100

B 71

bartus

Użytkownik
Dyscyplina: Piła Nożna,Puchar Włoch
Spotkanie: Napoli-Cesena
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dziś w ramach 1/8 pucahru Włoch, Napoli podejmuje Cesene. Obie drużyny są zespołami Włoskiej serie A, Napoli omieszkuje czołową część ligowej tabeli, natomiast Cesena toczy w tym sezonie batalie o utrzymanie w szeregach najlepszych Włoskich zespołów. Do tej pory między obiema tymi ekipami doszło do, 10 pojedynków. 6 razy wygrało Napoli, 4 razy był remis. Cesena w dotychczasowej historii, nigdy nie pokonała zespołu Napoli. Obie drużyny często overują, Napoli dużo strzela, natomaist Cesena sporo traci. W ostatnich 5 spotkaniach, między obiema tymi drużynami, padały wyniki 3:1, 2:0, 4:1, 4:0, 2:0, dla Napoli. Na dziś obstawiam wynik rzędu 3:0, 3:1, dla Neapolitańczyków. Cesena w poprzednich rundach musiała uporać się najpierw z Ascoli, z którym wygrało 1:0, dopiero po 120 minutach gry, w następnej rundzie wyeliminowali pewnie, bo aż 3:0, omeiskujące Wloską Serie B, zespół Gubbio.

✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +1
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Piłka nożna, Copa del Rey
Osasuna Pampeluna - FC Barcelona
Typ: Under 2.5 goals
Kurs: 2.50
Bwin

Formalność, tam można nazwać dzisiejszy pojedynek ekipy Pepa Guardioli w spotkaniu 1/8 Copa Del Rey przeciwko Osasunie Pampeluna. Pierwszy mecz bowiem na Camp Nou zakończył się pewnym zwycięstwem &quot;Dumy Katalonii&quot; 4-0 i dzisiaj bez wątpienia zapewni sobie awans do kolejnej rundy. Ja postanowiłem ze względu, że jest to spotkanie dość mało znaczące zagrać under strzelonych bramek.
Barcelona w tym sezonie na wyjazdach spisuje się zdecydowanie słabiej niż na własnym boisku, w Primera Division w ponad co drugim meczu wyjazdowym Barca traci punkty! Wynika to z tego, że gwiazdy Barcy są zdecydowanie mniej skuteczne pod bramką rywali w meczach wyjazdowych, w tym sezonie strzelili raptem 12 bramek na wyjazdach, inna sprawa, że Barcelona na wyjazdach zazwyczaj zadowala skromne prowadzenie 1-0 co np. zemściło się ostatnio z Espanyolem. Zresztą w meczu poprzedniej rundy z L&#39;Hospitalet na wyjeździe Barcelona skromnie wygrała 1-0.
Patrząc na historię ostatnich spotkań to Barcelona miała problemy w Pampelunie w ostatnich latach. Wygrali 5 meczów ale tyle samo zremisowali i 2 przegrali, w 5 przypadkach mieliśmy Under 2.5 natomiast w 8 przypadkach Under 3.5.
Dzisiaj Barcelona zagra bez Dani Alvesa, Iniesty, Keity, David Villi, Ibrahima Afellaya oraz Maxwella, który podpisał już kontrakt z PSG. Można się również spodziewać, że Guardiola da pograć w tym meczu zawodnikom, którzy mniej grali jak chociażby Isaac Cuenca, Martin Montoya czy Sergi Roberto, którzy są w kadrze na ten mecz. Osasuna również ma swoje problemy i to zdecydowanie większe ponieważ Jose Luis Mendilíbar musiał powołać sześciu zawodników z drugiej drużyny. To efekt kontuzji oraz fakt, że drużyna nie ma już szans na awans do kolejnej rundy i nie chce eksploatować swoich niektórych zawodników.
Myślę, że mecz może być podobny do tego Realu z wtorku czyli faworytowi nie będzie zbytnio zależało na atakowaniu rywala, bo ma korzystny rezultat z pierwszego spotkaniu i mecz według mnie powinien zakończyć się wynikiem poniżej 2.5 strzelonych bramek.

⛔ 100

wojtaseklp 84

wojtaseklp

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna Puchar Krola
Spotkanie: Athletic Bilbao - Albacete
Typ: X
Kurs: 4,75
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Mam dziwne przeczucie co do tego meczu,wydaje mi sie ze Athletic Bilbao nie odniesie zwyciestwa. Druzyna Albacete pokauje ze bardzo zalezy jej na dalszej grze w Pucharze Krola. Pokonala dwukrotnie zespol Atletico Madryt a przed tygodniem w pierwszym meczu zremisowala z Bilbao 0-0. Gospodarze sa pod presja, goscie zagraja bardzo ambitnie bo widac ze im zalezy i chca sprawic w tym meczu niespodzianke. Spodziewam sie bardzo wyrownanej gry i mysle ze koncowym rezulatatem bedzie remis. Powodzenia!

⛔ 100

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Włoch
Spotkanie: Napoli - Cesena
Typ: Napoli -1
Kurs: 1,60
Bukmacher: Bet365
Analiza:
O spotkaniu Napoli z Ceseną nie ma się za bardzo po co rozpisywać. Sam wiceprezydent Ceseny powiedział, że trener do Neapolu weźmie rezerwy i drużyna wyjdzie drugim garniturem. Z drugiej strony nie ma się co dziwić, że odpuszczają Puchar. Awans do europejskich pucharów poprzez Coppa Italia im nie grozi, a skupieni są tylko i wyłącznie na walce o utrzymanie. W niedzielę grają arcyważny mecz w kontekście utrzymania bo podejmą Novarę. W ekipie Napoli, mimo, że nie zagra m.in. Lavezzi czy Gargano, należy upatrywać zdecydowanego faworyta tego spotkania. Wątpię, żeby Cesena potrafiła zagrozić bramce Napoli, a gospodarze natomiast nie powinni mieć problemu z przedostaniem się pod bramkę rywala, a co za tym idzie - strzeleniu im kilku goli. Prawdopodobnie debiut w ekipie neapolitańczyków zaliczy Eduardo Vargas. Stawiam na Napoli.

⛔ 100

L 18

ligamistrzow

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , Puchar CEV
Spotkanie: Acqua Paradiso Monza vs Berlin Recycling Volleys
Typ: Acqua Paradiso Monza
Kurs: 2.410
Bukmacher: Pinnacle

Juz niedlugo przed nami kolejne starcie na zapleczu LM typu Dawid z Goliatem. Moim zdaniem Monza to jeden z glownych faworytow do wygrania calych rozgrywek.Obie druzyny dziela spora róznica w zaplaczu finansowym jak i kadrowym. Jedyne czego mozna sie obawiac to lewatorskie podejscie wloskich druzyn do inych rozhrywek juz LM. Jedak z tego co wyczytalem to Monza zacznie dzisiaj podstawowym skladem.Zabraknie tylko Nikica ktorego zastapi solidny przyjującu a mianowicie Rooney.Monze czeka w niedziele kolejny mecz ligowy dlatego sadze ze beda chcieli wyhrac ten mecz jak najmniejszym nakladem sil dlatego stawiem na szybka wygraną Monzy

⛔ 100
Redwitz / Zawyżenie kursu.

J 6

jukenduit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkania: Osasuna-Barcelona
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 1.83
Buk:Bet365

Analiza:

Mecz rewanżowy Pucharu Króla w którym faworyt jest wszystkim znany. Barcelona po wygranej w pierwszym meczu łatwe 4-0 dzis na stadionie gosci wystapi w miare silnym składzie. Nieobecny od poczatku w pierwszym meczu Messi do tego w ataku Pedro i Cuenca to duzy atut po stronie Barcy. W pomocy mamy Xaviego I Busqetsa a i defensywa z Abidalem i Pique nie wyglada zle. Sa to oczywiscie przypuszczalne składy bo w obwodzie sa jeszcze: Cesc,Puyol czy Alexis. Osasuna dzis takze osłabiona bez paru zawodników, nie bedzie forsowac zbytnio podstawowych graczy, bo i po co? 5-0 przeciez nie wygraja ???? Mecz raczej &quot;poł towarzyski&quot; a w takich meczach Barcelona czuje sie najlepiej bez zbednej presji wyniku. Jak zwykle Barca bedzie prowadzic gre i z pewnoscia doczekamy sie paru fajnych akcji a co za tym idzie i bramek.

⛔ 100

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Hiszpanii
Spotkania: Osasuna-Barcelona
Typ: Wyższy kurs na : Barcelona strzeli 4 lub więcej bramek.
Kurs: 5.00
Buk : William Hill
Analiza:

Witam. Dziś o godzinie 22:00 czasu polskiego rozpocznie się rewanżowe spotkanie w ramach Pucharu Króla ... inaczej mówiąc jest to Puchar Hiszpanii. W pierwszym meczu obu drużyn na Cum Nou padł wynik 4:0 dla dumy Katalonii. Czy dziś może być podobnie ? Może. Jest kilka powodów dla który warto kurs 5.00 pobrać w tak zwane ciemno. Barcelona ma już awans w kieszeni ... wydaje się zagra na pełnym luzie. W sobotę gra u siebie z Betisem ... Betis to potęg nie należy dlatego myślę że dziś wyjdzie w miarę optymalny skład z 2-3 zawodnikami rezerw. Ale jakie rezerwy Barcelona posiada ... to chyba każdy kto chodź trochę interesuje się piłką nożną wie. Wystarczy przypomnieć mecz z Bate Borysow. W pierwszym składzie 3 zawodników optymalnej kadry ... i wygrana z handicapem. Dodatkowym argumentem przemawiającym za tym iż mój typ może okazać się wygrany jest to że Osasuna przystąpi do meczu osłabiona ... i to nie brakiem 1 czy 2 podstawowych piłkarzy. Więcej o tym napisał kolega w dziale tematycznym - Copa del Ray. Myślę że nie ma sensu przypisywać tutaj jego słów. Jak ktoś ma ochotę postawić, proszę zajrzyć. Nie pozostaje mi nic innego do zrobienia jak tylko zaprosić na mecz który rozpocznie się już za 20 minut.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom