arapaczo
Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, GRECJA: A
Spotkanie: Kavala vs Panellinios
Typ : kavala
Kurs: 1.599
Bukmacher: pinnaclesports
Analiza
Mecz 12.01-2011 godz. 16.00
Kavala 6-5 (Dom: 5-1)
Panellinios 4-7 (Wyjazd: 3-3)
Kavala po 2 porażkach z rzędu zmierzy się z zespołem który wygrał 2 ostatnie spotkania. Za postawieniem na Kavale: grają u siebie gdzie mają świetny bilans 5-1. Ostatni mecz u siebie przegrali 3 punktami z Ikarosem, który ma ciut lepszy bulans niż aktualny przeciwnik.
Zespół gości na wyjazdach spisuje się dośc dobrze, ale potrafią wygrać z rywalem mocniejszym by zaraz wtopić na przecwiniku, którego mogliby raczej pokonać. Myślę iż gospodarze po 2 porażkach będą dość zmobilizowani aby to wygrać, do tego grają u siebie, co daje im duży plus w tym meczu.
Ostatnie spotkanie w hali Kavali pomiędzy nimi wygrali wygrali gospodarze.
Forma w last 5:
Kavala P-P-Z-Z-P Ostatnie 5 spotkań u siebie: 4-1 (P-Z-Z-Z-Z)
Panellinios Z-Z-P-P-P . Ostatnie 5 spotkań wyjazd: 2-3 (Z-P-P(OT)-P-Z)
59,9
Spotkanie: Kavala vs Panellinios
Typ : kavala
Kurs: 1.599
Bukmacher: pinnaclesports
Analiza
Mecz 12.01-2011 godz. 16.00
Kavala 6-5 (Dom: 5-1)
Panellinios 4-7 (Wyjazd: 3-3)
Kavala po 2 porażkach z rzędu zmierzy się z zespołem który wygrał 2 ostatnie spotkania. Za postawieniem na Kavale: grają u siebie gdzie mają świetny bilans 5-1. Ostatni mecz u siebie przegrali 3 punktami z Ikarosem, który ma ciut lepszy bulans niż aktualny przeciwnik.
Zespół gości na wyjazdach spisuje się dośc dobrze, ale potrafią wygrać z rywalem mocniejszym by zaraz wtopić na przecwiniku, którego mogliby raczej pokonać. Myślę iż gospodarze po 2 porażkach będą dość zmobilizowani aby to wygrać, do tego grają u siebie, co daje im duży plus w tym meczu.
Ostatnie spotkanie w hali Kavali pomiędzy nimi wygrali wygrali gospodarze.
Forma w last 5:
Kavala P-P-Z-Z-P Ostatnie 5 spotkań u siebie: 4-1 (P-Z-Z-Z-Z)
Panellinios Z-Z-P-P-P . Ostatnie 5 spotkań wyjazd: 2-3 (Z-P-P(OT)-P-Z)
59,9