>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.12.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
M 991

mily1993p

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Liverpool - Napoli
Typ: + 10,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.83
Bukmacher: Unibet
Analiza: Chyba najciekawszy mecz wtorkowej kolejki LM. Mecz o wszystko, mecz walki o być albo nie być. Uważam, że będzie to wspaniałe widowisko i sam chętnie je zobaczę. Ale do konkretów ???? Oczywiście rzuty rożne. Gospodarze średnio na 5 ostatnich spotkań wykonali 6,6 rzutów rożnych a Goście 9,8 więc jak widzimy sami Goście potrafią wykręcić dobry wynik jeżeli chodzi o rożne. Uważam, że jedna drużyna jaki druga nie odpuści nawet centymetra na boisku o każdą piłkę będzie walczyć, będzie mnóstwo ataków z jednej i drugiej strony bo każdy będzie chciał przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Im więcej ataków tym więcej szans na rzuty rożne. Jeżeli obie drużyny zagrają tak jak tego oczekuje to przy odrobinę szczęścia liczymy znów dziś kasę ???? Powodzenia !!
⛔100

mirak 867

mirak

Użytkownik
Typ: 1 połowa poniżej 1,5 żk
Kurs: 1,95
Bukmacher: fortuna

Witam, ani się nie wypowiadam co do remisu Górnika który postawiłem w weekend, po prostu tragedia i w zimę jak nie będzie zadnych ruchów kadrowych to niestety 1 liga.
Dzisiaj gram trochę nietypowy kurs jak dla mnie bo poniżej 2,0 ale myślę że trafny. W pierwszej połowie sędzia da jedną żółtą kartkę lub nie da wcale. Myślę że pomimo wielkiej stawki i ważnego dla obu drużyn meczu sędzia ze Słowenii nie sięgnie od razu po kartki nawet w przypadku ostrej gry i da pograć piłkarzom.
Damir Skomina sędzia dzisiejszego meczu ogólnie nie kartkuje zbyt dużo więc szansa na typ jest spora. Oczywiście dużo zależy od tego jak się ułoży mecz i na ile piłkarze będą rozsądnie grali, ale jestem tutaj dobrej myśli i typ z kursem 1,95 śmiało można dorzucić do kuponiku AKO....pozdrawiam i powodzenia
⛔100

pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Champions league
Spotkanie: Crena Zvezda - PSG
Typ: PSG WYGRA OBIE POLOWY
Kurs: 2.15
Bukmacher: Betclic
Analiza ???? zis wieczorem rozegrane zostana ostatnie mecze w fazie grupowej ligi mistrzow.Ciekawie wyglada sytuacja w grupie C gdzie o awans walcza PSG,Napoli oraz Liverpool . Jako zaklad warty gry wybralem PSG wygra dwie polowy o dobrym kursie 2,15 ,goscie z paryza napewno podejda do tego meczu od samego poczatku bardzo waznego meczu powaznie i nie ma mowy tu o innym wyniku jak wygrana PSG jest zespolem z ambicjami do wygrania calego turnieju a w razie wpadki i wygranej Liverpoolu wypadli by z turnieju w pierwszym spotkaniu zdominowali rywala 6-1 mysle ze mimo to ze tym razem mimo ze jest to mecz wyjazdowy bedzie bardzo podobnie PSG nie bedzie patrzec na wynik drugiego spotkania ,zdominuje rywala wygra obie polowy i awansuje do nastepnej fazy .
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +13
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Barcelona - Tottenham
Typ: Tottenham wygra lub zremisuje
Kurs: 1.85
Bukmacher: Fortuna

Analiza:
Barcelona na swoim stadionie przez wiele lat mozna powiedziec był to klub gdzie ciezko bylo na ich terenie zremisowac mecz a co dopiero myslec o zwyciestwie. Wiadomo zdarzały sie niespodzianki, ale zawsze Barca na swoim obiekcie gromiła swoich rywali. Jezeli Alhletico Bilbao, Girona czy Betis w ostatnim czasie czy wygrali lub remisowali z takim utytułowanym rywalem jakim jest Barcelona to czemu punktow nie ma wywalczyc Tottenham gdzie gra o wyjście z grupy. Ja tutaj wyczuwam że zespol z Anglii moze jak najbardziej moze ten mecz zremisowac a nawet moze i cos wiecej. Prawdopodobnie nie zagra Suarez taka decyzje podjal trener Barcy. Kurs jest dobry wiec warto mysle zagrać. Pozdrawiam trzymajcie się.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +4
L 1,2K

lechita921

Użytkownik
Spotkanie: Barcelona - Tottenham
Typ: Tottenham over 3.5 rożnego
Kurs: 1.43
Analiza: Mecz o wszystko dla Kogutów. Bez względu na skład i nastawienie Barcelony, goście muszą być nastawieni na zwycięstwo w tym meczu, ponieważ wątpliwe by Inter potknął się z PSV.
Nie łatwo zdominować Barcę na Camp Nou, jednak rzuty rożne to ten element, który może być efektem ataków Spurs.
Każdy ewentualny gol dla Barcelony tylko zwiększa szanse na pokrycie proponowanego overa.
W ostatnich 3 meczach wyjazdowych Tottenham zawsze pokrywał proponowany over, na wyjeździe z PSV miał 6 rożnych, a z Interem 4.
Polecam także over 1.5 żółtych kartek Tottenhamu.
✅43

sango 721

sango

Użytkownik
Spotkanie: Crvena Zvezda - PSG
Typ: Crvena Zvezda strzeli bramkę
Kurs: 1.93

Analiza:

Dziś wieczorem dopełnienie fazy grupowej Ligi Mistrzów, czyli ostatnia kolejka, dla wielu być albo nie być o pozostanie w tym turnieju. Kilka spotkań zapowiada się szczególnie ciekawie. Ja jednak przy typowaniu zdecydowałem się skupić na tym. Typ może się wydawać dziwny - bo przecież mowa o PSG. PSG, któremu jeszcze zależy, które powinno wyjść zmotywowane na 200% by sprostać oczekiwaniom i zmiażdżyć dzisiejszych rywali, nie dając się tym samym prześcignąć Liverpoolowi i awansować do dalszej fazy rozgrywek. I owszem, nie mam nic przeciwko temu. Zauważyłem jednak ostatnio pewną tendencję. PSG od dłużego czasu lekceważy zespoły teoretycznie znacznie słabsze od nich, w efekcie tracąc z nimi 1, czasami 2 bramki. Wystarczy spojrzeć na historię ich meczów by zobaczyć że z rywalami z wyższej półki walczą jak lwy, za to z tymi słabszymi często brakuje konsekwencji i pełnego skupienia, co często skutkuje stratą bramki. Oczywiście ich ultraofensywa pozwala im na strzelenie w zamian kilku goli i w ogólnym rozrachunku zwycięstwo. Nie mam nic przeciwko by dziś wygrali. Liczę jednak dzisiaj na tę ich chwilę opieszałości. Po drugiej stronie Zvezda, czyli zespół który u siebie a na wyjeździe to jak niebo i ziemia. Nic dziwnego w sumie jak spojrzy się na atmosferę jaka panuje u nich na stadionie. Nie ma sensu przytaczać ich ligowych statystyk - powiem krótko że miażdżą. Wiadomo że na Ligę Mistrzów ma to inne przełożenie. Spójrzmy jednak na ich mecze w tej edycji LM. Na wyjazdach piach. A u siebie? Wygrana 2:0 z Liverpoolem, i remis 0:0 z Napoli. Ja tu widzę kilka przesłanek pozwalających wierzyć w to że gospodarze mogą dziś przynajmniej ten jeden raz ukłuć.

✅93

Otrzymane punkty reputacji: +4
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej - KHL
Godzina: 17:30
Spotkanie: Dynamo Moskwa - Czerepowiec
Typ: Dynamo &#39;60
Kurs: 1,52
Krótko. Uważam, że Dynamo dzisiaj odniesie zwycięstwo nad swoim rywalem, bo to ostatnia szansa przed przerwa na reprezentacje, żeby zrehabilitować się swoim kibicom za dwie ostatnie porażki. Po przerwie czeka ich aż sześć spotkań wyjazdowych i myślę że dzisiaj dadzą z siebie wszystko żeby dwa punkty zostały w stolicy. Dynamo jest zespołem o klasę lepszym niż Sewierstal. Na swoim lodzie są bardzo niebezpieczni i mimo że goście ostatnio napsuli krwi Jokeritowi i wygrali z Kunlunem to myślę że dzisiaj nie poradzą sobie w Moskwie. Warto wspomnieć o tym, że była gwiazda zespołu z Czerepowca - Kagarlitsky - jest obecnie zawodnikiem Dynama, a także jednym z liderów zespołu z Moskwy. Liczę dzisiaj na wielką motywację z jego strony i na to że poprowadzi swój obecny zespół do zwycięstwa. Powodzenia!
✅52

qarchu 0

qarchu

Użytkownik
Spotkanie: Schalke- Lokomotiw
Typ: X2
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS
Analiza:
Jak wiemy, Schalke nie robi żadnej różnicy w kwestii dalszych rozgrywek, jakim wynikiem skończy się ten mecz, gdyż 8 pkt daje im drugie miejsce, niezależnie od dzisiejszego meczu, a na pierwsze już nie mają szans.
Lokomotiw zaś, obudził się po wygranej z Galatasaray i wciąż będą walczyć o awans do 1/16 Ligi Europy.
Jestem pewny, że Rosjanie nie odpuszczą tego meczu i będą zaciekle z drużyną z Gelsenkirchen walczyć o zwycięstwo, które jeśli Galatasaray nie wygra da im 3 miejsce. Patrząc również z historycznego punktu widzenia, jest to pojedynek Niemiecko-Rosyjski więc można się spodziewać dość ciekawego meczu.
Schalke jedyne co może motywować to wygrana dla statystyki oraz rzecz jasna pieniądze, bo za wygraną płaci uefa już ponad 2 miliony euro.
Spodziewam się dość wyrównanej gry, obie drużyny są na podobnym poziomie, dlatego daję X2 w strone Lokomotiwu, gdyż to bardziej im będzie zależało na zwycięstwie. Oscylowałbym między wynikiem 0-0, 0-1.
⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

A 534

agent-buk

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Siatkówki Kobiet
Godzina: 18:00

Spotkanie: Piła - Legionowo
Typ: Legionowo
Kurs: 2.26
Bukmacher: Milenium
Analiza:

Choć dzisiejszy dzień kręci się wokół piłkarskiej Ligi Mistrzów to osobiście postanowiłem obrać trochę inny kierunek. Dziś także pierwsze spotkanie 9. kolejki siatkarskiej ligi kobiet. Typ grany w kierunku doga. Dlaczego? Swoje przemyślenia opieram głównie na zespole dzisiejszych gospodyń. W ubiegłym sezonie przyjemnie oglądało się grę tego zespołu, potrafili napsuć krwi najlepszym w kraju. Personalnie też wyglądało to o wiele lepiej niż w tym sezonie. O sile zespołu stanowiły między innymi świetne i doświadczone siostry Agata Babicz i Dorota Wilk czy chociażby Dajana Bosković. Tak tak, znajome nazwisko albowiem jest to siostra Tijany - jednej z najlepszych atakujących świata. Z tego zespołu nie zostało praktycznie nic albowiem klubu nie było stać na to by utrzymać tak mocny personalnie skład. Została jedynie Anna Stencel, która była raczej rezerwową, a teraz jest kluczową postacią zespołu z Piły. Poza tą siatkarką reszta całkowicie zmieniona w porównaniu z zeszłym sezonem. Nie muszę oczywiście tłumaczyć, że jakościowo wygląda to znacznie gorzej. Bukmacherzy mimo to często wystawiają na Pilanki niskie kursy, na czym dwukrotnie w tym sezonie już skorzystałem. I choć Legionowo to żadna potęga a raczej zespół o podobnym potencjale na obecny sezon to tym razem problemy u gospodyń są jeszcze większe. Z zespołu odszedł trener Guillermo Hernandez, który objął Pilanki przed sezonem. Oficjalnym powodem są sprawy rodzinne, natomiast bądźmy poważni.. Kto wie co dzieje się w Pile łatwo wysunie wniosek, że klub jest najzwyczajniej w świecie niewypłacalny. Możemy się domyśleć, że zawodniczki też nie są w pełni spłacone, a do czego prowadzą problemy finansowe pokazuje chociażby świeży przykład Stoczni Szczecin z męskich rozgrywek. Mając tę wiedzę próbuję grać dziś w kierunku Legionowa.
✅126

Otrzymane punkty reputacji: +16
gawlak 289

gawlak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna ME
Spotkanie: Holandia - Norwegia
Typ: Holandia +2,5
Kurs: 1,90
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Dziś wieczorem dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku pomiędzy piłkarkami ręcznymi Holandii, a Norwegii. Ekipa Oranje jest na fali w tym turnieju i od początku prezentuje bardzo dobry poziom, dzięki czemu wygrały wszystkie dotychczasowe mecze. Norweżki grają w kratkę i jest to ich mecz o życie w tym turnieju. Ostatnio zdemolowały Węgierki, gdzie od początku do końca prowadziły grę pod swoje dyktando. Szczypiornistki z Holandii zajmują pierwsze miejsce w grupie z dorobkiem 6 pkt, natomiast Norweżki mają ich zaledwie 2, jednak żadna z drużyn nie ma jeszcze pewnego awansu do następnej rundy. Spodziewam się w tym spotkaniu bardzo wyrównanego meczu, dlatego bezpiecznie po niezłym kursie idę w stronę niepokonanych Holenderek z handicapem, które muszą grać dalej w pełni skoncentrowane, żeby nie zaprzepaścić wypracowanej przewagi. Powodzenia :beer:
⛔100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs:
1.65
Bukmacher: forbet
Analiza:
Dużo już napisano o tym meczu. Zgadzam się, że Liverpool jest faworytem ale próbuje remisu, który da awans Napoli. Presja atakowania ciąży na Liverpoolu. Włoskie zespoły dobrze czują się w takiej sytuacji, w defensywie, w grze na czas, w prowokowaniu rywali. Liczę też, że doświadczony trener Carlo Ancelotti przygotuje skuteczną taktykę na dzisiejsze spotkanie. Jeśli jednak wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
▶zwrot

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłk nożna LM
Spotkanie: Liverpool-Napoli
Typ:
Liverpool i BTS
Kurs: 3.05
Godz: 21:00
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21:00 czasu Polskiego odbędzie się spotkanie w VI kolejce Ligi Mistrzów pomiędzy zespołami Liverpoolu i Napoli. Gospodarze zajmują 3 miejsce w tabeli z dorobkiem 6 punktów, natomiast goście z dorobkiem 9 punktów plasują się na 1 pozycji. Uważam, że w drużynie gopsodarzy drzemie sportowa złość i będą chcieli za wszelką cenę zdobyć trzy punkty w dzisiejszym spotkaniu z Napoli, ponieważ tylko wygrana daje im szanse na awans do kolejnej rundy . Spodziewam się dzisiaj bardzo ciekawego spotkanie z wieloma sytuacjami bramkowymi dla gospodarzy i gości. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do Liverpoolu , biorąc pod uwagę że to finalista ostatniej edycji Ligi Mistrzów ciężko wyobrazić sobie aby mogło ich zabraknąć w fazie pucharowej. Dzisiejsze spotkanie może być dobre dla przeciętnego kibica, ponieważ ten mecz to takie odzwierciedlenie fazy w której przegrywający odpada. W mojej opinii gospodarze strzelą dzisiaj co najmniej dwie bramki, natomiast goście gdy będą przegrywać również zaatakują i powinni coś ustrzelić. Mój typ to 2:1 po bardzo ciekawym spotkaniu.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Typ: x2
Kurs: 2,18
Godz: 21:00
Ostatnio idzie dość średnio, ale może w LM uda się przełamać. Liverpool potrzebuje wygranej do awansu, a przeciwnikiem aktualny lider grupy, Napoli. Oczywiście magia Anfield może zrobic swoje, ale &quot;The Reds&quot; w tym sezonie w Lidze Mistrzów już tak nie zachwycają. Może wreszcie postawili bardziej na Premier League lub po prostu taka gra na dwóch frontach na maksymalnym skupieniu im nie wychodzi. O ile porażki z Napoli czy PSG są jeszcze wytłumaczalne to tego, co stało się w Belgradzie ciężko już zrozumieć. Oba zespoły prezentują dość podobny sportowy poziom i moim zdaniem różnica kursów wynika tylko z tego kto jest gospodarzem, bo Napoli pod Carletto na pewno będzie dobrze taktycznie przygotowane do tego pojedynku. Im wystarczy remis i x2 z ponad 2,0 jest moim zdaniem propozycją jak najbardziej warta przemyślenia.
⛔100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Godzina: 18:55

Spotkanie: Schalke - Lokomotiv
Typ: 1
Kurs: 1.9
Analiza:
Moim zdaniem Schalke wygra ten mecz i to gładko , rosjanie na wyjazdach nie daja rady w LM,nie pasuja do tego poziomu, moga sobie grac ambitnie,ale to nie wystarczy,niemcow nie bedzie interesowalo, ze maja jakies szanse na LE, oni beda sie interesowali soba, kasa za wygrany mecz i punktami w rankingu, wbrew temu co pusali wczesniej inni nie wierze zeby gwarantowany awans spowodowal , ze Schalke odpusci i gram lepsza druzyne, ktora spokojnie powinna wykorzystac atut wlasnego boiska.
✅90

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Spotkanie: Crvena zvezda - Paris Saint-Germain
Typ: Crvena zvezda +1.5
Kurs: 2.73

Bukmacher: 1xbet
Analiza:

Grupa C ma aktualnie najciekawszą sytuację, w szczególności, że warto pamiętać, że w ostatniej kolejce Ligi Mistrzów zazwyczaj walka toczy się jedynie o pieniądze. Czasami w pierwszej również, gdyż wiewiórki mówią, że w poprzednim spotkaniu obu zespołów doszło do niemałych kontrowersji. Podobno któryś z serbskich działaczy miał postawić sporą sumę na przegraną Zvezdy pięcioma bramkami. Jak wiadomo mecz zakończył się zwycięstwem Paryżan 6:1. Przewiduję, że teraz zespoły nie będą się przesadnie narażać na podobne oskarżenia, a w Belgradzie zobaczymy zacięte spotkanie. Gospodarze w końcu walczą o niemałe dla nich pieniądze. Jeśli mecz zakończył się podziałem punktów to zespoły solidarnie podzielą się po 0.9 mln euro. Zwycięzca zgania już 2.7 bańki. Belgrad, w szczególności o 21:00 nie jest zbyt przyjaznym miejscem do rozgrywania spotkań, wystarczy przeanalizować ostatnie spotkania na stadionie imieniem Rajko Mitić. Tym bardziej, że goście w przypadku korzystnego wyniku na Anfield goście mogą sobie na remis pozwolić. A w delegacji PSG nie spisuje się w tym sezonie najlepiej. Jeśli wygrają to spodziewam się, że bardzo skromnie.
⛔100

W 5,5K

wojtek_89

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Szwecja
Godzina: 19:04
Spotkanie: Nassjo - Jamtland
Typ: Jamtland
Kurs: 2.005
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Bookie tutaj delikatnie faworyzuje Nassjo, ja jednak pojde w drugą strone.
Nassjo 7/8, bilans umowmy sie przeciętny. Fakt, jeszcze przed przerwa na reprezentacje Nassjo notowalo serie W3, ale tez no rywale, z ktorymi gralo nie byli najmocniejsi..
Dzis pierwszy mecz po niekrótkiej co by nie mówić przerwie, rywal solidny, a dodatkowo sa problemy ze skladem, także na moje Nassjo tutaj za wiele nie ugra.
Jamtland w pelnym zestawieniu, to plus. Dodatkowo Panowie mieli juz okazje zagrac po przerwie, demolując Koping.
Ogolnie przyjezdni maja poki co naprawde niezly sezon i nawet mecz wyjazdowy jakos specjalnie mnie tutaj nie odstrasza.. Pomijając juz to, ze sezon poki co na korzysc Jamtland, pomijając juz to, ze Nassjo jednak slabsze i z problemami kadrowymi, warto tez powiedziec, ze Jamtland away wcale zle nie wygląda, a parkiet Nassjo nie jest znowu jakąs twierdza nie do zdobycia.
Na moje po takim kursie obowiązkowo trzeba sprobowac, zobaczymy co Panowie na to.
⛔100

Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Dyscyplina: IRLANDIA PÓŁNOCNA: Irish League Cup 1/2
Godzina: 20:45
Spotkanie: Crusaders-Ballymena
Typ: BTS/over 2,5
Kurs: 1,65
Bukmacher: STS
Analiza:

PS: To już półfinały. Nie ma żadnych rewanżów, ewentualna dogrywka, karne i można marzyć o Pucharze Ligi w finale.
W pierwszym spotkaniu zmierzy się rewelacyjna w tym sezonie Ballymena która jest liderem z aktualnym mistrzem Crusaders którzy chyba wszyscy znają. &quot;Zbuki&quot; mocno faworyzują Krzyżowców. 1,75-3,60-3,80 chociaż teraz kursy idą odwrotnie czyli rosną na Mistrza. Nie za bardzo tego kumam skąd taki kurs na gospodarzy. Wymyśliłem tajny spisek że oddsmakerzy po prostu zawsze faworyzują znane ekipy nawet wtedy gdy ich forma pozostawia wiele do życzenia. Dobrym przykładem może być tureckie Fenerbahce które gra mega padakę, jest na miejscu spadkowym a w ostatniej kolejce jadąc do Akhisarspor który gra tak samo jak klub ze stolicy &quot;Zbuki&quot; wystawiły kurs 2,02 na przyjezdnych zamiast minimum 2,50. Skończyło się gładkim oklepem tubylców 3:0.
Ale teraz do rzeczy. Wypunktuję pierwszy półfinał.
1. Ballymena gra w optymalnym składzie.
2. Ich ostatni mecz to 27 października gdzie na 4 tysięczniku Showgrounds The Sky Blues ograli Krzyżowców jak dzieci 3:0.
3. Ballymena to aktualny lider rozgrywek. Bilans 13-2-2. 41:24 w bramkach. Na wyjeździe to również najlepsza ekipa z bilansem 7-2-3. W tej chwili śrubują rekord z jednym pucharowym spotkaniem aż 9 wygranych pod rząd. Zatem 8 w lidze. Dzisiejsi przeciwnicy maja na koncie 10 oczek mniej.
4. Ogrywają chyba 1 grudnia 2:1 Linfield który tydzień później miażdży 4:1..Crusaders.
5. W 2017 roku w finale spotkali się...Dungannon z..Ballymeną. Ci drudzy przegrali finał 1:3. Powtórna gra w finale motywuje bardzo..
6. UWAGA !!! w drużynie Crusaders nie zagra dzisiaj..dwóch najlepszych napastników: Jordon Owens, 5 goli i Rory Patterson 8 goli. Kim jest Patterson dla takiego Derry a teraz dla Linfield ? Może napisze qowalsky6 ? Bo dla mnie Messim tej ekipy. Zatem kto ma tam strzelać gole poza bramkostrzelnym w tej edycji Paulem Heatleyem ? Tego nawet nie wie do teraz trener bo nie ma jeszcze oficjalnych składów.
Reasumując wychodzi że X2 za 1,70 to bankomat. Ale ok przypuśćmy jak to zwykle bywa że czegoś nie wiem etc...i wychodzę do was z inna opcją którą osobiście zagrałem:
Crusaders-Ballymena TYP BTS/over 2,5 kurs 1,65 4/10 g.20.45
Przeanalizowałem również drugi półfinał ale nie będę się za bardzo rozpisywał bo nie chcę wyjść na pisarczyka gdy typ i tak może nie wejść abstrahując że kurs z dupy haha..zatem:
Dungannon-Linfield TYP 2 kurs 1,40 5/10 g.20.45
Zagrałem ten typ ale naprawdę proszę uważać bo Jeżyki się na bank postawią gdyż bronią tego Pucharu ale z drugiej strony na papierze nie mają żadnych szans...

⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

bingooo 662

bingooo

Użytkownik
Typ: spotkanie/1 połowa liczba goli - Liverpool/poniżej 1,5
Kurs: 2,71
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Wielka gratka dla fanów piłki nożnej, gdzie rewelacyjnie spisujący się w tym sezonie Liverpool
(1 miejsce w najsilniejszej lidze Świata przed Manchesterem City) podejmie Napoli, w składzie
którego grają Zieliński i Milik.
Liverpool potknął się na wyjeździe z Crveną w Belgadzie przegrywając 0-2 i dlatego dzisiaj musi to spotkanie wygrać,aby awansować dalej, bo nie sądzę, aby Crvena sprawiła kolejną sensację i wygrała z PSG.
Napoli wygrało u siebie z Liverpoolem 1:0. Dzisiaj może nawet przegrać,warunek, nie wicej niż 1 bramką i muszą strzelić.
Jak dla mnie w pierwszej połowie nie muszą wcale forsować gry, Liverpool również nie rzuci od razu wszystich sił.
Wg mnie w 1 połowie nie padnie więcej niż 1 gol, o wyniku końcowym zadecyduje 2 połowa.
I to Liverpool u siebie jest dla mnie faworytem.
...dlatego dzisiaj musi to spotkanie wygrać do zera lub min 2 golami...
✅171

Otrzymane punkty reputacji: +41
czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / Liga Mistrzów
Godzina: 21 : 00
Typ: gospodarz wygra a goście więcej rożnych
Kurs: 6.0
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Witam wszystkich, bez wątpienia hitowe spotkanie we wtorkowej edycji LM pomiędzy angielskim Liverpoolem a włoskim Napoli. Wybieram ten mecz zarówno do typowania jak i oglądania ze względu na naszych rodaków a także stawkę jaką jest awans. Każdy ma swoją teorie na ten pojedynek, Quźnia np. widzi tam under, Gamen wygraną The Reds i bts ja natomiast wybieram typ wedle mojego scenariusza.
Potencjał ofensywny podobny, lecz ze wskazaniem na piłkarzy z Anfield. Środek pola moim skromnym zdaniem na korzyść ekipy prowadzonej przez Carlo Ancellotiego. W obronie kapkę lepiej zespoł grający na co dzień w Premier League i oni raczej wygrają.
Jednak znalazłem zakład który przykuł mą uwagę a zatem gospodarz wygra i goście więcej rożnych...
Wiadomo nie od dziś jak wygląda sytuacja w tabeli aby podopieczni Jurgena Kloopa awansowali dalej muszą pokonać rywali róznicą minimum dwóch goli.
Kto oglądał pojedynek PSG z Napoli ten widział jak szybkie kontry potrafią wyprowadzać koledzy Milika.
Uważam że przy ewentualnym prowadzeniu 1:0 lub nawet 2:0 to przyjezdni bedą mieli więcej okazji do kontr oraz gry skrzydłami, co za tym idzie wykonają więcej stałych fragmentów z narożnika boiska.
( ponadto proponuję dokladny wynik 1:0 @ 8.0 )
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna ME
Spotkanie: Holandia - Norwegia
Typ: HT under 26.5
Kurs: 2.15
Analiza:
Mecz o wszystko dla Norweżek, o awans przed ostatnim spotkaniem dla Holenderek. Równiej grają Holenderki, także taktycznie. Do tej pory stawiały na pilnowanie swojej bramki w 1 połowie (11:10 z Rumunią, 11:11 z Węgrami). Kiedy z Hiszpanią wyprodukowały sobie przewagę 14:11 (swoją drogą, też by weszło), o mało nie przegrały meczu. W obu bramkach wysokiej klasy specjalistki. Zmieniające się dwie bramkarki Norweżek mają 36 i 34 proc. skuteczności, Tess Wester 32, ale ostatni mecz z Rumunią kapitalny i 42 proc. Obie obrony też potrafią zrobić swoje. Mamy więc na horyzoncie mecz z pierwszą połową w wysokim tempie akcji i goli zdobywanych średnio co 70 sekund. To znaczy - oby dzielnie broniły dostępu do własnych bramek, a typ się ziści.
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom