>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.11.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Football League
Godzina: 14:00
Spotkanie: Kissamikos - Panserraikos
Typ: under 2,5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet 365
Underowy drugi poziom rozgrywek w Grecji i dwa zespoły, które nie grzeszą skutecznością. W meczach gospodarzy średnio 2 bramki/mecz gości 2,2. W dotychczasowych meczach under pokryty odpowiednio 5/6 i 4/6. Trzy tygodnie temu w pucharowym meczu pomiędzy tymi zespołami 0:0.
Przeciw typowi przemawia początkowa faza rozgrywek, w której zdarzają się różne cuda oraz to, że goście są beniaminkiem. Grają na sporym farcie, który w każdej chwili może się skończyć.

✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +15
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Japonia / Puchar Japonii /
Godzina 11:00
- Machida Zelvia : Urawa Red Diamonds
- Machida Zelvia strzeli gola w obydwu połowach
- 6.00 / Unibet
1/8 Pucharu Japonii , ja wybieram pojedynek 3-ligowca Machida Zelvia z Urawą , w tej części rozgrywek jest tylko jedno spotkania i dziś musimy poznać zwycięzcę tak wiec liczę że na Machida Athletic Stadium w Tokio będzie ciekawe widowisko , gospodarze w 3 lidze spisują się całkiem dobrze i zajmują 2 miejsce i zaledwie 2 punktową stratą do lidera , u siebie na Machida Athletic Stadium ich bilans to 14-2-3 i bramki a tu mamy coś takiego ... 31 zdobytych i 8 straconych tak więc patrząc na to liczę że dziś powinni także coś ustrzelić , w poprzedniej rundzie PJ Machida podejmowała 2 ligowca Avispę F która także w tym sezonie ma spore szanse awansu do J-League ale w tym pojedynku polegli z Machidą 2:0 , no a Urawa ? Urawa dopiero od tej 1/8 zaczyna swoją przygodę w Pucharze Japonii i trudno coś powiedzieć gdyż patrząc na to jak Urawa spisywała się w poprzednim sezonie w Pucharze Japonii to w 1/16 grając u siebie z Thespakusatsu Gunma polegli 1:2 tak więc pod znakiem zapytania jak zagrają dziś tym bardziej że zabraknie zapewne paru zawodników reprezentujących kadre narodową gdzyż reprezentacja Japonii rozegra jutro pojedynek w ramach kwalifikacji do MŚ z Singapurem , co prawda przeciwnik może nie zbyt wymagający ale w tych eliminacjach spisujący się dobrze i razem z Japonią mają po 10 pkt a ich pierwszy mecz rozegrany w Japonii zakończył się bezbramkowym remisem ale wracając do dzisiejszego meczu Urawy to jednak liczę że gospodarze postawią wysoko poprzeczkę i powalczą z pierwszoligowcem a bramki strzelą w obydwu połowach !
⛔ 100

shaayq 167

shaayq

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger Ortisei
Godzina: 13:00
Spotkanie: A. Arnanoldi - L.Giustino
Typ: 2:0 Arnaboldi
Kurs: 2,10
Bukmacher: bet365
Całkiem fajny kurs na Arnaboldiego, któremu dużo bliżej do twardej nawierzchni niż Giustino. Po historii meczów na tej nawierzchni już widać, że Lorenzo to typowy ziemniak i raczej nie po drodze mu do szybszych nawierzchni. Andrea potrafi pograć na szybszych nawierzchniach, niezły serw i wolej w miarę, pokonał w październiku i Mahuta i Mathieu więc napewno nie jest laikiem na twardych kortach. Giustino od święta gra poza mączką i z reguły szału nie robi, więc jak Andrea nie odpuści to raczej powinno być gładkie 2:0.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +6
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, kwalifikacje ME U19 2016
Godzina: 13:30
Spotkanie: Cypr U19 - Luksemburg U19
Typ: X
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Po ostatnio fatalnej serji i dniu odpoczynku mam dziś madzieję że uda mi się przełamać.
Mecz polskiej Grupy Kwalifikacji Mistrzostw Europy U19 2016, Cypr vs Luksemburg.
Jest to spotkanie wg mnie dwóch najsłabszych ekip w grupie. W poprzednich eliminacjach zespół gospodarzy nie przebrnął przez pierwszą rundę kwalifikacji. W rywalizacji Czarnogórą, Gruzją i Rumunią gospodarze dzisiejszego meczu zajęli 3 miejsce z dorobkiem 3 punktów, na który złożyły się 1 zwycięstwo i 2 porażki, oraz bilansem bramkowym 5:9.
Goście z kolei w poprzedniej edycji potykali się z Anglią, Belgią i Białorusią. Rywalizację ukończyli na ostatnim 4 miejscu w grupie z 1 punktem na koncie i bilansem bramkowym 2:14.
Uważam że buki same nie wiedzą czego spodziewać się w tym meczu, faworyzują gospodarzy acz przemawia za nimi jedynie własne boisko. Biorąc pod uwagę że ekipy te nie grały ze sobą na tym szczeblu, mecze oficjalne grają żadko a potencjał mają wg mnie porównywalny oczekuję dziś w miarę wyrównanego spotkania. Nie sądzę by faworyzowani cypryjczycy zdołali zdominować swoich dzisiekszych rywali i myślę, że gości stać na sprawienie nispodzianki. Nie zdziwi mnie tu minimalna viktoria przyjezdnych jednak bardziej prawdopodobny wydaje mi się remis.
Czy przeczucia mnie nie zawiodą przekonamy się i to niebawem...
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
⛔ 100

neuropunks 292

neuropunks

Użytkownik
LIIGA
17:30
Tappara Tampere v KalPa Kuopio
@KalPa Kuopio (4.00)
Betsson

Ląduje dzisiaj w Finlandii w Tampereen Jäähalli gdzie miejscowa Tappara, lider Liiga podejmie Kalevan Pallo Kuopio. Halabardy są w ligowym sztosie a ich tafla stała się prawdziwą zmorą dla przyjezdnych. Obie ekipy dzieli w tabeli sporo punktów ale Wilki w ostatnich spotkaniach również prezentują się bardzo dobrze. Zwycięstwo gości byłoby z pewnością sporą niespodzianką ale upatruje jej z powodu klęski Tappary w Lidze Mistrzów. Fiński reprezentant poległ w Szwecji z Luleą 5:0 i odpadł z najbardziej elitarnych w Europie rozgrywek klubowych poza KHL. Awans był po pierwszym meczu na wyciągnięcie ręki ale to co wydarzyło się wczorajszego wieczoru w Coop Arena musiało podziałać destrukcyjnie na charaktery graczy z Tampere. Zaledwie kilkanaście godzin na regenerację i odbudowę mentalności może się okazać zbyt mało tym bardziej, że po drugiej stronie lodu stanie dziś rozpędzona ekipa, która od 6 spotkań kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Myślę, że kurs na gości jest bardzo przesadzony i co za tym idzie warty uderzenia mając na uwadze wydarzenia, które opisałem wyżej.
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +10
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Plus Liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Łuczniczka Bydgoszcz - Effector Kielce
Typ: Effector Kielce
Kurs: 2,62
Dziś moim zdaniem typ warty zagrania grubiej spotykają się dwie dużyny, które będą walczyć raczej w dolnych rejonach tabeli. Jednak na chwilę obecną za zdecydowanie lepszą uważam drużynę z Kielc. Zawodnicy Effectora zagrali do tej pory da mecze z tuzami ligi Lotosem oraz Skrą urywając im po jednym secie. Natomiast Łuczniczka po kontuzji Ferensa i bez Jarosza to bardzo słaby zespół dwie porażki 0-3 z Czarnymi oraz 1-3 z Olsztynem mówią za siebie. Murek wiadomo już dawno czas jego minął podobnie Ruciak. Krzysiek to raczej jeździec bez glowy kontuzje zahamowały jego rozwój. Kosok i Jurkieicz bardzo przeciętnie. Natomiast Effector ze wschodzącą gwiazdą polskiej siatkówki Mateuszem Bieńkiem n aśrodku drugi środkowy Takvam to bardzo dobry zawodnik. Jungiewicz i Wierzbowski to bardzo solidni gracze. Na rozegraniu zawodnik z bardzo trudną zagrywką Kędzierski. Oglądając mecz Łuczniczki z Czarnymi nie widzę większych szans dla Bydgoszczy bo sportowo Kielce na dziś dużo lepsze i powinni wygrać pierwszy mecz w sezonie chociaż może to być zacięty mecz.
⛔ 100

barni87 242

barni87

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Liga Mistrzyń 2015 (Liga Mistrzów Kobiet)
Godzina: 20:00
Spotkanie: Atletico Madryt- Lyon
Typ: over 3,5
Kurs:2,16
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Spotkanie na etapie 1/8 finału dwóch świetnie prezentujących się drużyn. Najpierw nieco o Lyonie. Patrząc na tabelę dochodzę do wniosku że do ligi francuskiej kobiet w ogóle nie pasują i być może nawet poradziłby sobie w lidze męskiej. 9 meczy 9 zwycięstw bilans bramek ...uwaga ! 52-0.Pogromy typu 6-0 5-0 są na porządku dziennym. W lidze mistrzów Panie wygrały w sezonach 10/11 i 11/12 natomiast w 12/13 przegrały w finale. Do 1/8 awansowały rozbijając przeciwniczki w dwumeczu 9-0. Teraz Hiszpanki- Drużyna lideruje po 8 kolejkach w Hiszpanii z bilansem 7-1-0 i bilansem bramkowym 29-3. Jak widać grają równie ofensywnie co ich dzisiejsze przeciwniczki. Do 1/8 awansowały po przegranej 2-0 u siebie i odrobieniu strat na wyjeździe 3-0. Jak widać atut własnego boiska w żadnym stopniu nie wykorzystany. W tym meczu myślę że drużyna Lyonu wygra (kurs 1,1) ,Francuzki mają dużo większe doświadczenie i ogólnie liga Francuzka jest dużo lepsza od Hiszpańskiej. Oba zespoły ostatnie mecze grały 7.11 więc nie ma mowy o przewadze w odpoczynku. Oba zespół w ligach strzeliły więcej niż 4 gole. Stawiam na emocjonujący mecz w którym padnie minimum 4 bramki. Jakbym miał przewidywać wynik , uważam że Atletico strzeli gola a Lyon wpakuje ich ile się da. 1-3 wynik mile widziany, ale nie zdziwiłbym się jakby był pogrom typu 0-5.
✅ 116

Otrzymane punkty reputacji: +1
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Champion of Champions 2015
Godzina: 14:00 CET
Spotkanie: John Higgins v Ali Carter
Typ: Powyżej 0.5 Centuries w meczu
Kurs: 2,37
Analiza: Chyba najciekawszym typem na ten mecz jest granie na setkę któregoś gracza, bo kursy bardzo zachęcające. Oczywiście, dystans meczu krótki i pewnie tym się kierują buki dając takie kursy, tylko, że mamy tutaj dwóch speców od budowania brejków, do tego ostatnio w bardzo dobrej formie. Głównie liczę tutaj na Higginsa, który w drodze do wygrania International Championship wbił aż 7 setek, w ostatni weekend dołożył jeszcze jedną w Bulgaria Open, a przecież Carter też potrafi wbijać i to jak, w ostatnich meczach 4 setki na koncie plus 2x 99. Wysoki brejk grozi z obu stron, mecz krótki, ale pewnie pograją te 6, a może 7 frejmów, powinni sobie stworzyć przynajmniej 1-2 dobre szanse na punktowanie, a z korzystnymi układami to obaj już będą wiedzieć co robić. Dla mnie warto spróbować.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER
✅ 137

shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Czechy
Godzina: 17:30
Spotkanie: Mlada Boleslav - Zlin
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Dziś wybieramy się do miasta gdzie produkuje się samochody ???? . Tam też przyjadą hokeiści ze Zlina. Faworytem do zwycięstwa są gospodarze i myślę że to brzemię udźwigną ,gdyż w tym sezonie w meczach ligowych na własnym lodowisku przegrali tylko 1 mecz ( po dogrywce) wygrywając 6 ( 1 po dogrywce).Natomiast przyjezdni zajmują ostatnie miejsce w tabeli i w meczach wyjazdowych mają bilans 2 zwycięstwa i 4 porażki (2 po dogrywce).Mlada Boleslav traci też mało bramek na własnym lodowisku bo w 6 meczach straciła ich 9 ( 3 ze Spartą Praga),zdecydowanie najmniej w lidze .A Zlin na wyjazdach kiepsko strzela w 6 meczach strzelili 8 bramek .
⛔ 100

marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, amatorzy, Coppa Italia Lega Pro, faza pucharowa
Spotkanie: AS Cittadella - FC Südtirol

Typ: X/1 (HT/FT)
Kurs: 4.50
Bukmacher: Unibet
Godzina: 15:00

Analiza:

Na dziś nic szczególnego choć warto skierować oczy ku włochom i zagrać na ten typ. Lider grupy A Lega Pro staje dziś na własnej murawie w walce o awans z 13stą drużyną tamtejszej Lega Pro.
Faworytem wg. bukmacherów są oczywiście gospodarze i nic nadzwyczajnego.. Na 10 spotkań ligowych 6 wygranych, 3 remisy i tylko jedna porażka. Suditrol ligowy średniak mający 13 punktów na 10 spotkań. Drużyna zanotowała 4 wygrane, 1 remis i 5 porażek no i oczywiście waha się na granicy bowiem przegrywając następny ligowy mecz mogą spaść do strefy spadkowej i nie będzie to dla nich przyjemne. Dlatego uważam, że dziś mogą sobie odpuścić to spotkanie bo za 3 dni grają mecz z 8 FeralpiSalo i to na wyjeździe i wydaje mi się, że na nim się bardziej będą skupiać niż na dzisiejszym... Typuję tutaj wygraną gospodarzy możliwe że przycisną trochę w pierwszej połowie i będą mieli więcej akcji itp. to uważam, że do przerwy będzie remis a dopiero po przerwie gospodarze ruszą po zwycięskie gole
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: SiatkówkaPolska Plus liga mężczyzn
Godzina: 17:00
Spotkanie: Transfer Bydgoszcz – Effector Kielce
Typ: suma punktów w meczu over 179,5
Kurs: 1.57
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada się nam pojedynek 3 kolejki siatkarskiej Polskiej Plus Ligi mężczyzn w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 13 pozycję w tabeli ekipa Transfer Bydgoszcz z 14 i zarazem ostatnim Effector Kielce. Obydwie drużyny bardzo słabo rozpoczęły nowy sezon ligowych przegrywając swoje 2 pierwsze pojedynki bardzo gładko zresztą Bydgoszcz przegrywała kolejno 3:1 z AZS Olsztyn 0:3 z Czarni Radom zdobywając w tym ostatnim spotkaniu łącznie zaledwie 43 punkty. Goście natomiast również przegrali swoje 2 pierwsze pojedynki ligowe kolejno 1:3 z Skrą Bełchatów oraz 1:3 z Treflem Gdańsk. Warto jednak zwrócić uwagę, że ekipa z Kielc nawiązała walkę ze Skrą urywając seta aktualnie 3 drużynie w kraju w III secie 25:22 by I set przegrać 22:25. Z dobrej strony również Kielczanie pokazali się w pojedynku z aktualnym wice mistrzem Treflem Gdańsk. Wszystko to sprawia, że dzisiaj czeka nas bardzo zacięty pojedynek przed którym bardzo trudno wskazać faworyta bo tak naprawdę każdym wynikiem może zakończyć się ten pojedynek. Zaryzykowałem jednak i pobrałem tutaj over 179,5 punktów gdyż takie rozwiązanie jest według mnie tutaj prawdopodobne.
✅ 57

carlito 157

carlito

Użytkownik
Dyscyplina: e-Sport, CS:GO, EEPL
Data: 11.11.2015
Godzina: 19:00
Spotkanie: Titan - Penta
Typ: Titan handicap -4.5
Kurs: 1.847
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Titan powinno gładko wygrać więcej niż 16-12. Ostatnie 3 mecze między tymi drużynami:
16:3 inferno
16:3 dust2
16:5 cobblestone
Mapą na to spotkanie będzie dust2, jedna z najlepszych map titan: 11-6 w ostatnim czasię mówi samo za siebię, a dochodzi tu jeszcze różnica tierów między tymi drużynami. Titan jest drużyną z ogromnym potencjałem i głodna wygranych. Rekordowy transfer ScreaM&#39;a wymaga od nich łatwego wygrywania z niżej notowanymi drużynami. Ostatnio przegrywali tylko ze ścisłą światową czołówką, więc wysokie pokonanie Penty powinno być tylko formalnością i rozgrzewką przed ich dzisiejszym meczem z Virtus.Pro.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +6
makaveli23 902,7K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie
Godzina: 16:00
Spotkanie: Jordania - Malta
Typ: X/1
Kurs: 4.4
Bukmacher: unibet
Jordania w bardzo dobrej formie, ostatnie 3 mecze to trzy imponujace wygrane do zera w tym jedno spotkanie z Australią 2-0 gdzie lekko mowiac faworytem to nie byli (5.5). Dzisiaj zagraja z Maltą, czyli z druzyna z Europy z jej egzotycznej czesci ale warto napomnknac ze przeciwko druzyna z Europy dawno nie grali i bedzie to pierwsze spoktanie od dawna przeciw takiej druzynie. Malta to druzyna ktora lubi pomulic i na koniec i tak przegrac, jednak nie przegrywaja wysoko i w tym wypatruje szansy na 0-0 do przerwy i wymulenie 1-0 na koniec dla gospodparzy.
⛔ 100

master. 1K

master.

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 19:30
Spotkanie: Michalicka vs Sandgren
Typ: Michalicka
Kurs: 2.50
Analiza:
Ojej ojej jak ja lubie takie kursy wystawiane przez bukmacherów, przecież w tym meczu jest niezłe value i &quot;grzechem&quot; byłoby nie spróbować.
Sandgrena to już odsyłamy do ITF i niech sobie tam chłopak pogrywa, tylko na tym poziomie tak naprawde może coś ugrać. Jak dla mnie to talent zmarnowany przez przez kontuzje, jeszcze 2 lata temu spora nadzieja USA. Michalicka też nie lepszy miglant, również w tym przypadku zalecane turnieje ITF. Nie tak dawno dostawał niezłe lanie w większości meczów, ale ostatnio nieco się poprawił. Powalczył z Donaldsonem (7-6 6-4), powalczył z Krajickiem (7-5 7-5), co nie udało się z dwoma Jankesami to dzisiaj uda się (miejmy nadzieje) z trzecim, zdecydowanie najsłabszym z tej trójki.

⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Niemcy - Oberliga Baden-Wurttemberg
Godzina - 18:30
Spotkanie -Stutt. Kickers II : Ulm
Typ - liczba goli &quot; over 3.5 &quot;
Kurs - 2.15
Unibet
Dokończenie 15 kolejki w Oberliga Baden-Wurttemberg , gospodarze Stutt. Kickers podejmują Ulm które w tym sezonie mierzy wysoko i liczę na dobre spotkanie z przynajmniej 4 bramkami . Dlaczego ?
  • Stutt. Kickers ostatnie 3 mecze u siebie to 3 zwycięstwa a ich bilans u siebie to 3-2-1 i 9:9 w bramkach
  • Ulm na wyjazdach jeszcze nie zaznali porażki 4-3-0 i br. 14:7 , ostatnie dwa mecze to 2 zwycięstwa , najpierw wyjazdowe z Bissingen 3:1 i ostatni u siebie 2:1 z CfR Pforzheim

• w ubiegłym sezonie Ulm wygrało tutaj gładko 3:0 jednak dziś liczę że na bramkę ze strony gospodarzy możemy liczyć stąd ten over 3.5 gola

✅ 116

Otrzymane punkty reputacji: +15
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia County Cup
Spotkanie: AFC Emley - Parkgate
Typ: over3.0
Kurs: 1.85
Bukmacher: b e t 3 6 5
Godzina: 20:45
Mam chyba perełkę na dzisiaj, ale chyba bo to totalnie niszowy typ.
Anglia puchar dla drużyn półamatorskich i amatorskich, nawet nie jestem w stanie policzyć z której ligi występują tam zespoły.
Starcie AFC Emley z Northern Counties East League - Division One z Parkgate które jest też w NCEL ale ligę wyżej o nazwie Premier Division.
Mimo tego że różnią się ligami to gospodarze w meczu pucharowym są faworytem, goście powinni się raczej martwić niskim miejscem w lidze.
Spotkali się w tym roku w sierpniu w pucharze FA i padł wynik 7-1 dla AFC!!!
AFC Emley 5 miejsce w lidze (11-4-5) w 20 kolejkach strzelili aż 80 goli tracąc tylko 32, to jest najlepsza ofensywa w lidze, nikt nie ma nawet 70 strzelonych! Średnia goli na mecz 5.6! Ostatnie wyniki w domu (Listopad, październik):
3-3, 11-1, 13-0, 3-3, 2-2, 3-4. Nie grają tylko z najsłabszymi, na swoim boisku są mega skuteczni. Od początku tego sezonu mieli tylko 3 mecze bez minimum 3 goli, pozostałe 22 to już 3 gole i więcej, dużo więcej...
Parkgate 18 miejsce w lidze (4-2-10) w 16 kolejkach bramki 21-41 co daje średnią 3.9 gola na mecz. Patrząc na dzisiejszą linię też bardzo poprawnie.
Bronią się przed spadkiem bo forma słaba. Ostatnie wyniki wyjazdowe (Listopad, październik):
3-4, 4-0, 0-4, 2-3, 3-2, 0-3, 0-4 i 5-5. Zawsze były minimum 3 gole.
Reasumując czekam dzisiaj na minimum 3 gole, po ostatnim pogromie 7-1 jestem nastawiony na dużo więcej bramek niż 3. Gospodarze u siebie grają bardzo ofensywnie, goście na wyjazdach dużo tracą ale też dużo strzelają.
Powinien być grad goli a linia over3 bardzo niska jak na takie spotkanie, buki się chyba sugerują tym że goście są ligę wyżej.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 1K

xdawidxd96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje mistrzostw świata Afryka
Godzina: 18:00
Spotkanie: Mozambik - Gabon
Typ: Mozambik do przerwy
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Witam dziś o 18 zostanie rozegrane spotkanie 2 rundy kwalifikacji MŚ afryki . Mozambik zazwyczaj ( 80 % ) jak wygrywał mecze to prowadził już do połowy . Dzisiaj stawiam na Mozambik ponieważ grają u siebie to pierwszy atut drugim jest że w 7/9 meczów strzelali gole przy czym Gabon 5/7 tracił gole w dwóch meczach łącznie potrafili stracić 6 ! . Sugeruję się tymi statystykami jak i tym że wczoraj kurs na Mozambik wynosił 8 !!! a już dziś to 3.10 . Powodzenia !
⛔ 100

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy Coppa Italia Lega Pro
Spotkanie: FeralpiSalo - Cremonese
Typ: FeralpiSalo
Kurs: 2
Godzina: 19:00
Analiza:
Witam! Na dzisiejszy wieczór wybrałem typ z Coppa Italia pomiędzy drużynami FeralpiSalo a Cremonese . Ostatni mecz między tymi drużynami został rozegrany na terenie Cremonese 3.10.2015r zakończył się on wygraną dzisiejszych gospodarzy 1:0.
Myśle że i dziś FeralpiSalo stanie na wysokości zadanie i pokona drużynę Cremonese , patrzą na tabelę ligową obie drużyny prezentują się podobnie 6 i 8 miejsce z tym że zdecydowanie więcej bramek strzelają gospodarze bo aż 17 , goście natomiast 11. Cremonese nie powala bilansem bramkowym na wyjazdach 3:3 na 5 rozegranych meczy. Myślę że dziś ekipa gospodarzy rozegra lepszy mecz i co za tym idzie wygra ten pojedynek. Powodzenia! ????
⛔ 100

B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka (EuroCup mężczyzn)
Godz : 20:30
Spotkanie : Spirou Charleroi - Valencia
Typ : Suma punktów w meczu : powyżej 159.5
Kurs : 2.80
Bukmacher : bet365
Analiza :
Starcie w ramach EuroCup (odpowiednik piłkarskiej Ligi Europy), pomiędzy Charleroi a Valencią, faworyt jest jeden, ale ja skupiłem się na bardziej wymyślnych typach, postanowiłem prześledzić, ile średnio punktów zdobywają obie drużyny, zarówno w starciach bezpośrednich jak i ogółem. W obu meczach pomiędzy tymi drużynami padało grubo ponad 160pkt (78:86, 93:82), dzisiaj także nie wydaje się, by te drużyny stawiały na kurczową obronę i powinniśmy oglądać fajne widowisko z dużą liczbą podkoszowych sytuacji i trójek, co zwiększa szanse na wysoki wynik końcowy. Jeżeli kogoś zraża taki typ, można śmiało grać nawet do 10 punktów mniej, kurs na liczbę punktów 149 i więcej to 1.57, więc to i tak świetna propozycja.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Johnstones Paint Trophy
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 1/8 finału Johnstones Paint Trophy (Anglia) w którym zmierzą się Southend United i Bristol Rovers. Faworytem tej pary jest zespół dzisiejszych gospodarzy, którzy przede wszystkim grają ligę wyżej niż ich przeciwnicy. Southend gra w League One i na ten moment w swojej lidze zajmuje 12 miejsce z 4 punktową stratą do baraży. U siebie grają podobnie. 12 miejsce, bramki 9:9 w 8 meczach. Ekipa wyrównana jeśli chodzi o zdobycze bramkowe. Połowę meczów remisują do przerwy. Goście grają w League Two. Co ciekawe Bristol też zajmuje 12 miejsce w swojej lidze, ale są najlepsi na wyjazdach. Dlatego też sądze, że ten mecz nie będzie taki łatwy dla gospodarzy, ale mimo wszystko mają wyższą szanse na wygranie go.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom