>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.11.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na środę - 11. Listopada

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - USA
Godzina: 02:00
Spotkanie: New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks
Typ: New Orleans Pelicans
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zagramy dzisiaj na przełamanie nowoorleańskich Pelikanów, ponieważ jest to bardzo niesprawiedliwe, żeby ta ekipa legitymowała się takim samym bilansem jak Brooklyn Nets i Philadelphia 76ers. Dwa dni temu w meczu rozegranym w Teksasie, Pelicans naprawdę wyglądali nieźle do przerwy (prowadzili 48-42), ale w drugiej połowie zaczęli podejmować jakieś chore decyzje i odpalać niezrozumiałe rzuty za 3 a Dirk Nowitzki zaczął trafiać i Dallas odjechało. Dla zespołu Marca Cubana było to pierwsze zwycięstwo domowe w tym sezonie, więc dlaczego historia nie miałaby się odwrócić tym razem na rzecz Pelikanów? Nie widzę przeszkód. Co przemawia za tym typem? Sportowa złość, wściekłość, determinacja i chęć pokazania całemu światu, że poprzedni sezon i awans do play-off nie był dziełem przypadku.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +8
czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Football League
Godzina: 14:00
Spotkanie: Kissamikos - Panserraikos
Typ: 1
Kurs: 2
Bukmacher: bet 365

Analiza:
Kissamikos w obecnej chwili ma rozegrane sześć spotkań i nie zaznał jeszcze porażki, niestety dla nich aż 5 z tych spotkań zremisowali. U siebie rozegrali dwa mecze i w obu oczywiście remisy, jednakże były to gry z zdecydowanym liderem AEL Larissa oraz niezłym teamem Acharnaikos(jedna porażka w tym sezonie). Gospodarze zapewne zechcą dorobek punktowy powiększyć wykorzystując fakt że na ich stadion zajedzie beniaminek Panserraikos który ma już trzy porażki na swoim koncie, a na wyjeździe bilans 0-1-1 br 1:2. Myślę że dla gospodarzy to idealny moment na przełamanie i zebranie całej puli.
✅ 100

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 1:00
Spotkanie: Washington Wizards-Oklahoma City Thunder
Typ: Kevin Durant over 29.5
Kurs:1.85
Bukmacher: Betsson

Pisząc ta analizę, Betsson jeszcze nie wystawił linii na Duranta, ale i tak jestem przekonany, że idę w over. Kevin w tym sezonie udowadnia, że jeżeli jest zdrowy to może być i najlepszym koszykarzem na świecie. Osobiście muszę przyznać, że jest to mój ulubiony gracz. Wygląda niepozornie, ale jak potrafi grać w kosza? Myślę, że każdy koszykarski Janusz wie. Nie podpala się, zachowuje spokój i jest bardzo skuteczny. W ten sezon wszedł wyśmienicie, ma bardzo wysoka średnia punktów i przycmiewa Westbrooka, który też jest graczem niczego sobie. Dzisiejszej nocy OKC zmierza się z Wizards, którzy nie zachwycają w tym sezonie i przyjezdni powinni po prostu ten mecz wygrać, a jestem przekonany, że to widowisko będzie mieć jednego bohatera jakim będzie Kevin Durant. Oba zespołu miały chwilę na odpoczynek, dlatego tempo meczu nie powinno być zbyt senne, a punktów powinno być sporo co z pewnością pomoże nabić jeszcze więcej punktów Durantowi. 32 punkty to minimum jakie powinien mieć na koncie po tym spotkaniu lider Oklahomy. Powodzenia ;)
⛔ 100

wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: New York Rangers - Carolina Hurricanes
Typ: 1 60&#39; Handicap - 1.5
Kurs: 2,40
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Witam, dzisiaj oferta na piłkę znowu uboga ale trzeba przyznać, że jest sporo ciekawych spotkań zarówno w NBA jak również NHL. Ja idę w stronę NHL i wybieram spotkanie pomiędzy ekipami Rangers i Hurricanes. Zacznę od tego, że Rangersi są w świetnej dyspozycji i wygrywają bardzo przekonująco swoje mecze. W ostatnich 5 domowych meczach 5x wygrali i 5x pokryli ten handicap. Warto myślę przytoczyć wyniki by zauważyć, że nie wygrywali tylko z &quot;kasztanami&quot;. O ile ekipa Calgary Flames z która wygrali 4-1 do najsilniejszych nie należy, czy z Toronto 3-1. Do słabiaków nie zaliczają się jednak Sharks 4-0, czy Kojoty 4-1, którzy kręcą się w okolicy miejsca w top 8 zachodu. Natomiast skrojenie ekipy z Waszyngtonu 5-2 to już nie lada wyczyn i myślę, że niewielu go powtórzy w tym sezonie. Rangers wracają do własnej hali po 2 wyjazdach (wygranych 2-1 z Colorado i 4-1 z Kojotami) i myślę, że będą chcieli z przytupem udowodnić swoją formę przed własną publicznością. Dlatego też uważam, że zwycięstwo Rangersów jest dzisiaj raczej sprawą pewną (i polecam go mniej odważnym po kursie około 1.8) natomiast uważam, że dzisiaj bardzo prawdopodobne jest wyższe zwycięstwo gospodarzy i zagranie z handi. powodzenia
✅ 140

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Hokej NHL
Spotkanie Dallas-Toronto
Typ: Dallas wygra dokładnie 2 golami
Kurs 5.60
Buk unibet
Godz: 11.11.2015 /02:30
Analiza: Na jutro jak nigdy postanowiłem zagrać spotkanie z NHL, ekipa Dallas Stars przed swoją publicznością podejmowała będzie ekipę Toronto Male Leafs, dla mnie faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu bedzie ekipa gospodarzy , która w tych rozgrywkach radzi sobie bardzo dobrze, przewodzi tabeli w Konferencji zachodniej z dorobkiem aż 24 punktów na swoim koncie , Dallas przegrało zaledwie 3 spotkania a wygrało ich 11 , u siebie zanotowali tylko jedną wpadkę z zespołem z Florydy aż 2:6 ,ale myślę że w tym meczu taka sytuację się nie powinna powtórzyć, goscie natomiast są na przed ostatniej pozycji w konferencji wschodniej i mają na swoim koncie tylko 8 punktów , z czego zaledwie 4 ugrali na lodowiskach swoich rywali, natomiast w poprzednich 9 meczach na wyjeździe ugrali tylko jedną wygraną i aż 8 razy schodzili z lodowiska jako ekipa pokonana, myślę że druzyne Dallas, stać będzie w dniu jutrzejszym na robicie zespołu z Toronto , stawiałbym na bramki zdobyte już po pierwszej tercji, oraz na wysoki wynik.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Godzina: 02:00
Spotkanie: Mavs@Pelicans
Typ: Pelicans -2
Kurs: 1.91
Bukmacher: williamhill
Analiza: No dobra ten typ to pewniak na maksa mówię Wam, jak nie obstawiliście musicie to zrobić biorę na siebie odpowiedzialność za ten typ hehe. Davis jest narazie z Pelicans 0-6 więc dziś zrobią pewnie blowout na Mavs ja w to wierzę ale handicapu nie dam i na spokojnie poczekam na wynik meczu bo oglądać będę wiadomo OKC@Wizards. Kto będzie ojcem sukcesu Pelicans dziś? Wiadomo będzie nim Davis a jak dziś przegrają to nieznam się na NBA a wierzcie mi że się znam bo od 23 lat zarywam noce dla NBA właśnie.To oczywiście nie znaczy że zawsze typuje dobrze ale dziś dałem ponad 100 euro by wyjąć 200 i mieć na rachunki. Powodzenia!!! jednak handicap bo to jest skandal jak dlugo musze czekac na typy na srode po czym moj typ juz ktos bwzial...
✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +26
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
01:00 CET
Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks
Blue Jackets ML @ 1,88 Pinnacle

A ja nie zgodzę się z kolegą powyżej. Moim zdaniem Kurtki dziś zdobywają 2 punkty ponieważ z takim rywalem, w takiej formie i u siebie trzeba po prostu wygrać. Efekt nowej miotły w postaci Tortsa zadziałał. W 8 meczach na 16 możliwych punktów, jego ekipa zdobyła 8 a nie grała z byle kim. Na początek moim zdaniem to dobry wynik. Dziś na drodze staje im rywal troszkę słabszy, w gorszej formie i Markstromem w bramce który debiutuje w tym sezonie, natomiast w poprzednich grał mało i na dodatek słabo. Przy Tortsie cała drużyna zaczęła lepiej funkcjonować, poprawił troszkę grę w PP, lepiej zaczął grać Hartnell i Dubinsky a więc ważne elementy ofensywy Jackets.
Co najważniejsze wyżej wspomniany trener gospodarzy zagra przeciwko swojemu ostatniemu pracodawcy, czyli będzie podwójnie zmotywowany by zainkasować zwycięstwo.
⛔ 100

K 22

kabaczekgk12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Trzecia liga belgijska Grupa B
Godzina: 15:00
Spotkanie: RFC LIÈGE - LA CALAMINE
Typ: 1
Kurs: 1.50
Dzisiaj drugi typ ale na jutro, pierwszy był trafiony Ukraina wygrała 4:0 z Azerbejdżanem o 15.00.
Chciałem postawić na to że gospodarze strzelą bramkę jako pierwsi ale mały kurs 1.36 / i stawiam że mecz wygrają.
Analiza meczu, Liege gra bardzo dobrze u siebie w 90% meczów strzela jako pierwsze.
Drużyna La Calmine gra dobrze w obronie straciła tyle bramek co Liege, ale słabo strzelają na wyjazdach. Liczę że gospodarze strzelą jako pierwsi i dowiozą jedno bramkową zaliczkę do końca.
Dla odważnych można stawiać że Liege będzie prowadzić do przerwy/koniec meczu, po kursie 2.25
Powodzenia i życzę dużych wygranych
⛔ 100

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Cleveland - Utah
Typ: over 190.5
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet at home
Analiza:
Szczerze mówiąc do podjęcia tego typu ponownie zmusiłą mnie dość uboga (jak dla mnie) oferta na środę. Dlatego też decyduję siena over w tym spotkaniu. Spotykają sie 2 mocne zespoły - Cleveland jak na raie 6/7 wygranych, są liderami w swojej konferencji, do tego posiadają mocną pakę na parkiecie. Na swoim parkiecie rzucają sporo punktów. Naprzeciw stanie zespół z Utah, który także lubi rzucać sporo punktów. Nie moją może zawodników takich jak gospodarze, którzy potrafią sami rzucić ponad 30pkt w każdym meczu, ale za to mają dobrze zgrany kolektyw, który jak na razie nie zawodzi i pozwala zajmować wysokie 4 miejsce na zachodzie. Liczę na dobry mecz z dużą ilością punktów. Powodzenia!
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +1
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Hokej na lodzie (NHL)
Godzina: 1:05
Spotkanie: Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks
Typ: Vancouver Canucks (ML)
Kurs: 2,020
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Columbus Blue Jackets po zmianie trenera grają znacznie lepiej. Kilka spotkań udało im się wygrać, ale na swoim lodzie jeszcze nie wygrali ani jednego meczu. Columbus Blue Jackets nie wygrali jeszcze u siebie żadnego meczu jako jedyna drużyna w całej lidze. Nie udało im się zdobyć nawet jednego punktu przed własną publicznością, a mieli na to pięć szans, jednak wszystkie pięć meczów przegrali w regulaminowym czasie gry. Fakt, że od zmiany trenera grali prawie wszystkie mecze na wyjeździe, ale u siebie też mieli mecz i przegrali 2:3 z Winnipeg Jets. Vancouver Canucks przegrało trzy ostatnie mecze i będą zmotywowani, żeby przerwać tą serię porażek. Mecze wyjazdowe wychodzą im całkiem nieźle, bo cztery z nich wygrali, a trzy przegrali. Ciekawe były mecze pomiędzy Columbus Blue Jackets a Vancouver Canucks w zeszłym sezonie. Ekipy te grały ze sobą dwa mecze i wygrywała ta drużyna, która grała na wyjeździe. Vancouver wygrało wtedy na wyjeździe aż 5:0. Typuję zwycięstwo Vancouver Canucks.
✅ 102

jankiel18 114

jankiel18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Eurocup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Brindisi - Alba Berlin
Typ: Alba Berlin , Handi-6
Kurs: 2.40
Analiza:
Kurs na samą wygraną berlinczyków jest zachęcający bo wynosi aż 1.60. Jestem bardziej niż pewny tej wygranej, zespoły te nie grały ze sobą i zapewne stąd brak unormowanych kursów przez bukmacherów. Drużyna gospodarzy na 4 mecze rozegrane w ramach Eurocup przegrała wszystkie 4. Nie grozi im awans, jutrzejszy mecz jest o przysłowiową pietruszke. Alba natomiast jest w gazie , wygrywa mecz za meczem , zajmuje pierwsze miejsce w grupie. Jednak taki sam bilans zwycięstw mają dwie druzyny mianowicie Reggiana oraz Gran Canaria. By odskoczyć od tych drużyn Alba musi zdecydowanie wygrać z chłopcami do bicia jakimi jest drużyna Bindisi. Dobrym wykładnikiem jest drużyna Gran Canarii która 2 tygodnie temu podejmowała Bindisi a tydzień temu Albę. Łomot spuszczony tym pierwszym 103:76 a tydzień póżniej gładka porażka z Berlinczykami 84:71 daje podstawy do wytypowania gładkiego zwycięstwa Alby. Handi 6 po kursie 2.40 jest typem bezpiecznym. Polecam ! ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Godzina: 01:35
Spotkanie: Los Angeles Lakers vs Miami Heat
Typ: Kobe Bryant Under 18,5 pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Los Angeles Lakers odwiedzi Miami Heat i prawdopodobnie przegra kolejną grę.
Mają obecnie bilans 1-5 z wygrana tylko ze słabeuszami, Brooklyn Nets.
Z drugiej strony Miami Heat ma na razie dobre wyniki z 4 zwycięstwami i 3 porażkami i są 6 na Wschodzie.
Kobe gra strasznie w tym sezonie, on gra 28,6 minut i zdobył 16,2 punktów, rzucając 46% za 2 i 20% za 3 punkty.
Tylko raz pokrył margines, w pierwszym meczu z Minnesota, gdy zdobył 24, ale na 24 rzuty :smile:
Zdobył 13 na Sacramento, 15 w Dallas, 11 i 18 w Denver, w ostatnim meczu przeciwko Knicks ...
Dziś grają przeciwko Miami Heat, który powinien dominować w tym meczu, jak wszystkie drużyny, a przy najmniej większość która rozprawiła się z Lakersami.
On będzie broniony przez Luol Deng, który jest dobrym obrońcą i jest zdecydowanie szybszy niż Kobe i będzie miał z nim kłopoty.
Coach powiedział, że Kobe będzie odpoczywał w grach b2b.
Byron Scott powiedział, że przeprowadzi rozmowę z Kobe Bryant dotyczącą jego planu gry w back-to-back. Lakers vs Heat i vs Magic, ( wtorek i środa ).
Z pewnością nie bd. długo grać, z racji zabezpieczenia go przed urazami.
Prawda jest taka że, ta linia jest śmieszna, ale gram ją nie tylko ze wzglądu na niechęć do tego gracza ( nigdy za nim nie przepadałem ) ale na jego formę....
zwrot

forza_inter 83

forza_inter

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 1:00
Spotkanie: Washington Wizards-Oklahoma City Thunder
Typ: Russell Westbrook under 25,5
Kurs:1.76
Ciekawy mecz nam się dzisiaj szykuje w stolicy. Ciężko dzisiaj będzie wybrać jakiś dobry bet dla tego spróbuję zagrać under Westbrok&#39;a. Linia zaproponowana w Bet365 dość wysoka i w dodatku kurs też niczego sobie. W ostatnich pięciu spotkaniach taka linia nie została przekroczona przez Westbrook&#39;a, najbliżej przekroczenia tej linii był w meczu z Rakietami gdzie rzucił równo 25 punktów. Miałem grać over Duranta ale kiedy zobaczyłem linie na Westbrook&#39;a ten bet wydaje mi się pewniejszy. Według mnie dzisiaj na boisku wykaże się Durant który gra &quot;u siebie&quot; i będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony przed przyjaciółmi i rodziną, których na pewno nie zabraknie w hali Verizon Center.
✅ 76

Otrzymane punkty reputacji: +3
fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Brazylia Serie B
Godzina:zero:30
Spotkanie: Luverdense - Botafogo RJ
Typ: Remis
Kurs: 3,25
Bukmacher: Betclic
Lider gra z środkowiczem. Nie powiem, że mnie to interesuje, bo tak nie jest. Po kilku głębszych i &#39;oblookaniu&#39; tabeli i ogólnych statystyk stwiedzam, że gospodarze u siebie bardzo mocni, przeważnie jednak przechylają szalę na swoją korzyść, lecz w potyczce z liderem musi nadarzyć się niespodzianka. Jakaż inna może być jak nie remis, który króluje w takich spotkaniach nie tylko w serie B, jak również w wyższej klasie? Co prawda ani jedna, ani druga drużyna nie wskazuje w statystykach, że w tym spotkaniu padnie remis, ja właśnie tak uważam, zaprawdę stereotypy należy łamać, mimo tego, iż nic nie wskazuje na powodzenie typu ???? H2H sprzed 4 miesięcy jedynie.
⛔ 100

power30 18K

power30

Forum VIP
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godz: 18:00
Spotkanie: AZS Częstochowa - Lotos Gdańsk
Typ: Lotos Gdańsk (-2,5 seta)
Kurs: 2,27
Buk: Pinnacle
Częstochowianie jak dotąd ugrali jeden punkt, ale grali z Rzeszowem oraz Lubinem, czyli zespołami od siebie mocniejszymi. W piątym secie w meczu z Cuprum kontuzji kolana doznał atakujący Bandero. Brazylijczyk był zdecydowanym liderem Akademików. Sprawia to, że na młotku będzie musiał zagrać młodziutki Lipiński. Nie do końca wiadomo czy do pełni zdrowia doszedł przyjmujący Patak. Jeśli nie zagra to będzie spora strata, gdyż zastąpi go prawdopodobnie Wawrzyńczyk, który gra bardzo słabo. Jest nieskuteczny w ataku, a do tego psuje sporo zagrywek. W ostatnim meczu zaskoczył Szymura, który był jednym z liderów zespołu. Ciekawym ruchem było ściągnięcie Redwitza, jednak Brazylijczyk też już najlepsze lata ma za sobą, a do tego aktualnie nie ma takich pewniaków w ataku. Gdańszczanie zgodnie z planem odnieśli dwa zwycięstwa, choć mieli drobne problemy m.in. w Bielsku. Anastasi zaczął trochę rotować składem i być może przełożyło się na takie wyniki. W LM bez problemu odprawili z kwitkiem Vojvodine w trzech setach. Gdańszczanie mają sporą przewagę na skrzydłach w postaci Troya oraz Miki. Falaschi bardzo fajnie prowadzi grę. Lotos może napsuć sporo krwi Częstochowianom zagrywką. Bardzo zaskoczył mnie Gawryszewki, który beznadziejnego flota przerzucił na mocną zagrywkę z wyskoku i co najważniejsze dość regularną. Jeśli goście nie pokpią sprawy to powinni spokojnie wygrać za trzy punkty z osłabionymi gospodarzami.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:00 am.
New Jersey Devils - St Louis Blues
Blues OT
(1,76) B365
Dzisiaj mnóstwo meczy, z najlepszej ligi hokeja na świecie. Wiec tutaj już trzeba wypatrzeć jakaś zwierzynę, w postaci drużyn którą chce upolować. Od razu widzę to spotkanie i od razu widzę, że z tego będą owoce. Jak to mówię z tej mąki będzie chleb. Rozumiem tutaj ten lekko zawyżony kurs na Nutki, spowodowany tym, że Diabły ostatnio na prawdę dostali olśnienia i grają mega zadowalająco. Podoba mi się w tej ekipie regularność, podczas gry w osłabieniu. Są czujni, niebezpieczni i do tego potrafią być skuteczni. A to boli najbardziej daną ekipę kiedy traci bramkę podczas gry w przewadze. Ale nie tutaj i nie w tym meczu. Blues to ekipa, produktywna o silnym rosterze która w swoich piątkach nie ma nikogo, kto by nie miał odrobinę talentu gry w NHL. Samo to, że defensywa też gra wysokie noty, to ofensywa jest jeszcze lepsza niż to jaka była w zeszłym sezonie mimo, że i tam grali bardzo dobre mecze. Nutki mają tylko 2 porażki w delegacjach, więc widać że i poza domem nie próżnują. Bo grają na jeszcze większym levelu żeby swoich przeciwników wyrzucać za burtę. Jak nie ma kto strzelać, podczas tego gdy ekipa jest w opałach, jest Tarasenko który niszczy w niemal każdym aspekcie. Nie tylko w Power Play, ale i w akcjach. Prócz tego, że Diabły grają na swoim terenie, to nie mają takich zawodników jakich mają dzisiejsze Nutki. Blues, potrafi wygrywać seriami. Potrafią dominować i grać statycznie, ale do tego bardzo konsekwentnie. Steen, lekko się przebudził. Backes też jako kapitan odwala kawał solidnej roboty. Parayko też się może podobać. Aktywność i efektywność tego zawodnika to podstawa. Gram dzisiaj pewnie na Nutki bo mają więcej argumentów za, niż przeciw w dzisiejszym meczu.
✅ 76

Otrzymane punkty reputacji: +14
C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, LNBP Meksyk
Godzina: 3:30
Spotkanie: San Luis - Soles
Typ: Soles (-6,5)
Kurs:1.95
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na dzisiaj mecz koszykówki ligi Meksykańskiej. W spotkaniu na własnym parkiecie beniaminek San Luis rozegra spotkanie z aktualnym mistrzem kraju Soles. Koszykarze Soles jak na mistrzów przystało bardzo dobrze radzą sobie jak do tej pory i po 6 rozegranych kolejkach z 5 wygranymi i jedną porażką przewodzą ligowej tabeli. Ostatnie dwa spotkania to wygrany dwumecz z wicemistrzami kraju Pioneros co niewątpliwie pokazuje, że i w tym sezonie Soles jest w formie jaka pozwala na typowanie ich na zdecydowanych zwycięzców takiego spotkania jak dzisiaj. Beniaminek z San Luis po 6 kolejkach ma zaledwie 2 wygrane i 4 porażki. Mój typ idzie w stronę faworytów, bo kurs kusi a zwycięstwo co najmniej 7 punktami do ugrania.
✅ 95

S 33,4K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka Plusliga
Godzina:17:00
Spotkanie: Zaksa Kedzierzyn Kozle vs MKS Będzin
Typ MKS Będzin (+17,5)
Kurs 1.72
Analiza:
Witam, Jak zwykle wybieram mecz z naszej Plusligi gdzie tym razem zmierzą się jeden z potentatow ZAKSA z jednym z gorszych zespołów na naszym podwórku. Jak zwykle jednak bukmacherzy przesadzają z tymi handicapami. Zaksa oczywiście wygra to spotkanie i zapewne wygra 3:0 ale naprawdę nie spodziewam się takiego pogromu. ZAKSA sezon zaczęła od meczu z czarnymi gdzi wygrała dopiero po tie breaku, następnie szybkie 3-0 z politechniką ale w tym meczu daleko było do nie pokrycia podobnie wysokiego handi. Zaksa potrafiła przegrać seta ze słabiutkim Libercem. Jeśli chodzi o będzin, na początek wygrana z Częstochową , następnie porażka z Jastrzębskim ale dopiero po tie breaku, no i jedynie w ostatnim meczu uległa Skrze łącznie 19 punktami ale to głównie za sprawą jednego seta. Naprawdę jak dla mnie po tym kursie warto grać ten typ
⛔ 100

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej na lodzie Czechy 1 liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Kładno - Usti n.Ł.
Typ: over 5,5
Kurs: 1,72
Bukmacher: unibet
Dziś słaba oferta, ciężko znaleźć coś z fajnym kursem, muszę się pogodzić z tym 1,72 i spróbować bo to chyba najmocniejszy mecz dnia w tej lidze co do składów ( no może jeszcze Slavia - Jihlava ). Generalnie liga bardzo overowa wyniki typowo hokejowe ;) W 20 spotkaniach gospodarze zagrali 10 spotkań na over 10 under, goście 14 na over 6 na under 5,5 . Argumenty za to drużyna gości gra fatalnie w obronie w 20 meczach stracili 73 bramki ! z ich udziałem średnia bramek to 7,2 ,pierwsze spotkanie na lodzie Usti skończyło się 3-6.
Gospodarze średnio strzelają ponad 3 bramki na mecz, jedyny mankament to czy goście coś ustrzelą bo Kładno potrafi bronić lub czy gospodarze pokonają barierę 5 bramek ?
Ze statystyk i gospodarze i goście mają dobrze punktujących zawodników Kładno - Stach, Bilek , goście Roubik, Tuma. Cóż liczę na radosny hokej z obu stron niż tylko taktykę. Gospodarze z aspiracjami na extra ligę ponownie i tak to wygląda że w PO będą walczyć o ten cel. Usti średniak z aspiracjami na PO o extra ligę ale będzie trudno.. Dziś więc obie drużyny mogą się sprawdzić i zweryfikować swoje cele ;)
✅ 72

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom