>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 11.11.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
damian678 30

damian678

Użytkownik
Dyscyplina:Hokej
Godzina:19:30
Spotkanie:Vienna- Karpat
Typ:Karpat
Kurs:2,00
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Kolejny,rewanżowy mecz hokejowej Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami Vienny i Karpat. Pierwszy mecz wygrany przez finów 3-1. Dzisiaj moim zdaniem wynik będzie podobny, jeśli nie wyższy na korzyść finów, różnica klas obu lig, a takze zespołów, i priorytetów jest znacząca.No i możliwości obu zespołów są oddalone od siebie na korzyść finów. W lidze radzą sobie nieźle, a bardzo mocnej lidze z resztą. Zaś drużyna Fribourg zajmuje 11,przedostatnie miejsce w lidze szwajcarskiej co moim zdaniem świadczy o tym że tegoroczne rozgrywki Ligi Mistrzów kosztowały ich zbyt wiele poświęcenia i ze to tyle jeśli chodzi o możliwości wytrzymałościowe tej drużyny na tę klasę rozgrywek. Dlatego dla mnie mocna 2 na ten mecz.

Pozdrawiam jeżeli grasz zostaw ++++ to bardzo motywuje do dalszej pracy
Drugi typ w tym samym dniu (Regulamin: jeden dzień = jeden typ)
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Londyn
Godzina:21:05
Spotkanie:Raonic - Murray
Typ:Raonic
Kurs:2,74
Bukmacher:pinnacle

Moim zdaniem bardzo atrakcyjne spotkanie i kurs do brania w ciemno. Obaj zawodnicy gładko przegrali swoje pierwsze mecze. Jednak Kanadyjczyk miał dużo szans aby przełamać Rogera w drugim secie , których nie wykorzystał. natomiast Murray przegrał w dwóch setach z Nishikorim. Bilans mezów 4-2 dla mlodszego Raonica w tym 2 wygrane gdy Raonic skreczował dlatego Szkot faktycznie bez wygranej w grze z Raonicem. Według mnie 23 letni Zawodnik z Kanady gra z roku na rok coraz mądrzej to już nie tylko atomowy serwis. Potrafi serwując ujmować sił i kierować serwisy odpowiednie miejsce coraz lepiej czuje się w dłuższych wymianach. Moim zdaniem w przyszlości może jak najbardziej wygrać wiele turniejów. Szkot końcówkę sezonu miał udaną wygrane w Weiedniu i Valencii , ale moim zdaniem dzis warto zagrać na Ronica i wcale nie lekko tylko grubiej.
⛔100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - Barclays ATP World Tour Finals
Godzina: 21:00 CET
Spotkanie: Murray, Andy - Raonic, Milos
Typ: Ponad 92.5 Minut
Kurs:
1.87
Bukmacher: unibet
Analiza:
Linia wystawiona jakby buk spodziewał się demolki w 2 krótkich setach, co przy takim zestawie graczy mocno wątpliwe. Obaj mają w swoim arsenale narzędzia, które się wzajemnie nieco znoszą, w skrócie mówiąc topowy serwer kontra topowy returner, i to trochę widać po ich ostatnich bezpośrednich meczach, dwa ostatnie to zacięte trzysetówki z paroma przedłużonymi setami, co ciekawe w obu przypadkach wygrywał dzisiejszy dog. Linia, jak mówiłem, mocno zaniżona (a że nie tylko ja tak myślę dowodzi fakt, że w innym buku linia wyższa o ponad 20 minut), jakby dla krótkiej dwusetówki, a tu raczej można się spodziewać dwóch tiebreaków, a to jak wiadomo spokojnie zajmuje co najmniej 50-60min na jednego seta. Podobny scenariusz w dzisiejszym meczu tym bardziej prawdopodobny, że obaj mają w tym tygodniu ciężką rękę, pokazali ciężką rękę w pierwszych meczach (Raonic 10 asów, Murray 7), więc o przełamanie łatwo nie będzie. Nawierzchnia w Londynie też nie najszybsza, więc można się spodziewać więcej wymian niż zwykle. Nie mówiąc już o opcji z trzema setami, co przecież całkiem prawdopodobne, bo to murowane 2-2.5 godziny. Po takiej linii warto spróbować.
⛔100

vomit 192

vomit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy,Regionaliga Sudwest
Godzina: 20:15
Spotkanie: Offenbach - Kassel
Typ: X2
Kurs: 2.40
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiejsza 18. kolejka zapowiada się niezbyt emocjonującą,gdyż obie ekipy miały tylko 2 wspólne ligowe mecze i każdy z nich kończył się remisem i totalnie underowym wynikiem. Gospodarz (25:12) okupuje 1 miejsce w tabeli z dobytkiem 36 punktów.
U gości (25:20) sprawa ma się nieco gorzej bo w tabeli są na 8. miejscu z dorobkiem 25 punktów.
Nie wiem czemu kursy na gości są tak kosmicznie wysokie. Wg mnie są to bardzo zbliżone ekipy jeśli chodzi o umiejętności i niewiele różniące się statystycznie - taki zestaw liczb ciągnie żeby grać na X2.
Wg mnie Offenbach długo nie zabawi na szczycie tabeli bo sąsiedzi oczko niżej mają dużo lepsze statystyki
⛔100

L 32

lorakkk11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Conference , Anglia
Godzina: 20:45
Spotkanie: Dover Athletic - Braintree Town
Typ: Ile padnie goli? - Więcej niż 3,5
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Mecz drużyn środka tabeli które dzieli różnica 3 pkt. Średnia goli drużyny gospodarzy po 18 kolejkach wynosi 2.72, a drużyny gości po 19 kolejkach 2.21. Drużyna gospodarzy w wyraźnie zwyżkowej formie, ostatnie 5 meczów na własnym boisku wygrane do &quot;0&quot;, w tym dwa w pucharze. Drużyna gości od 16.09 strzeliła tylko jedną bramkę na wyjeździe tracąc 8 w pięciu meczach. Myślę, że dziś wygrają gospodarze strzelając 3 bramki, a goście w końcu trochę postrzelają. Obstawiam wynik 3:2, a dla mniej odważnych to co zaproponowałem w typie czyli over 3,5. Powodzenia.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom