>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.10.2025 (sobota)

Status
Zamknięty.
K 229,6K

kossma

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - eliminacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Norwegia - Izrael
Typ: BETBUILDER: powyżej 2,5 gola + obie strzelą + ponad 9.5 strzałów na bramkę
Kurs: 2.30
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Analiza:
Norwegia rozpędziła się okrutnie i biedna Mołdawia dostała od nich 11 goli. No dobrze, ale Izrael też włożyć umiał na wyjeździe tymże cztery bramki. W meczu z Włochami nie odstawali zbytnio, patrząc na statystyki. Równo po siedem oddanych strzałów w światło bramek i po cztery kornery sporo sugeruje. Azjaci nadal liczą się w tej grze i z pewnością łatwo tu Norwegom nie będzie.
Kuci na wszystkie łapy Skandynawowie mogą tu dzisiaj nie być aż tak skuteczni, Izrael nie schowa się za gardą, póki co idą na wymiany ciosów, over bramkowy ponad 2.5/mecz. I tak myślę, że i tym razem tak będzie

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
bfred 986K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina : Futsal Polska Ekstraklasa
Godzina : 20:00
Spotkanie : Eurobus Przemysł - Świecie
Typ : over 6.5 gola
Kurs : 1.60
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/futsal.23524/page-12#post-7329681
Analiza: A dziś tak nietypowo. Generalnie tutaj powinny być baty ale jak to w piłce halowej bywa może byc różnie. W ostatnich 5 meczach obu drużynom udało się po 3 razy przekroczyć barierę ponad 6 goli. No ale goście potrafili dostawać baty nawet 10-0 od piasta który jest na podobnym poziomie co dzisiejszy lider. Liczę tutaj na festiwal goli i ofensywny futsal co najmniej w stylu Brazylijczyka Falcao (odpalcie neta to magik) Powodzenia 🙂

160

Otrzymane punkty reputacji: +1880
Semtex 333,9K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: MMA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Lucas Rocha - Stewart Nicoll
Typ: Lucas Rocha 1 runda
Kurs: 5.00
Bukmacher: betclic

Rocha wraca po nieudanym debiucie, sam wtedy przeciwko niemu grałem, argumentowałem tym, że chłop łatwo daje się przeleżeć, tak jak robił to Bittencourt w DWCS, tylko trzeba uważać, żeby nie wyłapać przy próbach obaleń. Carpenter dobrze to wykorzystał i nawet poddał Brazylijczyka w drugiej rundzie. Natomiast Nicoll nie jest tak sprawnym zapaśnikiem i myślę, że może mieć z tym przenoszeniem walki do parteru problemu, a Rocha strasznie ruchliwy i niebezpieczny w stójce, do tego korzysta z czego się da, łokcie, kolana latają jak trzeba. Myślę, że Nicoll może tutaj podobnie wyłapać do Bittena, jak Rocha dobrze wyczuje jego próby zapaśnicze. Minął rok od tej walki z Carpenterem, Rocha ma 25 lat więc też ciągle się jeszcze rozwija jako zawodnik, jak nie da się tutaj przeleżeć to powinien pokonać kangura. Gala w Brazylii więc dodatkowy handicap dla Brazola, myślę, że od początku będzie szybkie tempo i duża presja ze strony brazola, dopadnie szczęki Nicollego i go uśpi.

0

kubabrenner 301,7K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje MŚ
Godzina: 20:45
Spotkanie: Estonia - Włochy
Typ: Betbuilder: Włochy hc -1.5 + Włochy under 6.5 goli
Kurs: 1.43
Bukmacher: fortuna
Link: https://forum.bukmacherskie.com/threads/7-i-8-kolejka-kwalifikacji-do-mŚ-2026-europa-stany-zjednoczone-meksyk-kanada-2026-9-10-2025-14-10-2025.175279/page-2#post-7364375
Analiza:

Na szybko bo zaraz start. Po pierwsze dlaczego nie czuje gradu goli - Włochy od dawna nie słyną z wysokich wygranych, często to raczej wygrane w postaci 1-0 czy 2-0, do tego słabsza murawa w Estonii oraz zobaczymy po przerwie wyraźną rotację składem, a ławka już tyle goli może nie nastrzelać. Na 1 miejsce w grupie szans juz nie ma, wiec tez nie ma cisnienia o strzelanie, bo Izrael siedzacy za nimi ma 6 goli mniej. Te dwa gole ze słabiutką Estonią to powinno być jednak minimum i idę w handicap Włochów -1.5. Skład dość silny, więc nawet do przerwy możemy zobaczyć jakieś 2/3 gole z ich strony, ale potem mecz wg mnie siądzie i będzie nieco nudniej. Typuję 0-4.

143

Otrzymane punkty reputacji: +1334
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom