>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.10.2024 (piątek)

Status
Zamknięty.
#10 31,9K

Użytkownik
Dyscyplina: Dart / World Grand Prix
Godzina: 20:15
Spotkanie: Mike De Decker - James Wade
Typ: Mike De Decker
Kurs: 2.02
Bukmacher : Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Szykuje nam się chyba duże granie na początek dzisiejszej sesji. Naprawdę ciężko wskazać tu faworyta ja stawiam na Belga. Jeśli De Decker powtórzy to co grał w tym turnieju do tej pory to na Wadea powinno to wystarczyć. Wczoraj Mike był nie do ruszenia. Wygrał z Garym do zera w setach co przed meczem było raczej nie do pomyślenia (przynajmniej dla mnie). Kolejny raz wysoka średnia, wyższa niż w meczu pierwszej rundy. No grało wszystko, punktowanie, podwójne na rozpoczęciu i kończeniu. Był nie do ugryzienia, należy zauważyć, dla dobrze grającego Andersona. Wczoraj Gary na średniej 87 i podwójnych kończących 80% a mimo to był daleko za De Deckerem.
James Wade podobnie pokonał rywala do zera, ale miał on dużo łatwiejsze zadanie. Po raz kolejny Price był tylko przeciętny, słabe podwójne kończące 26%, średnia 84. Jak Wade objął prowadzenie rywal niezbyt mu zagrażał i szybko powietrze z niego uszło.
Dziś na pewno będzie ciężkie zdanie przed Belgiem. Wade poprawił punktowanie, rzuca 180tki, ale jakby podwójne nie są do tej pory tak zabójcze, choć oczywiście to wystarcza i odprawił już tu Petera i Gerwyna.
Wczoraj znów Mike De Decker zagrał bardzo dobry mecz, oprócz jednego lega w ostatnim secie gdzie bardzo długo wchodził, cały mecz to był po prostu pokaz siły. Ze względu jak obaj zawodnicy do tej pory prezentowali się w Leicester stawiam dziś na zwycięstwo Mike De Deckera, choć myślę, że mecz będzie zacięty.

202

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +3277
ferguson2 944,4K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka Hiszpania
Godzina: 20:45
Spotkanie: Castello - Zamora
Typ: over 167.5 punktów z dogrywka
Kurs: 2.35
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...5-typy-analizy-komentarze.172258/post-7296872
Analiza: Niższa klasa rozgrywkowa w Hiszpanii i trzeba przyznać że drużyny potrafią tam grać ofensywnie. Castello raczej pójdzie na całość. W dwóch poprzednich spotkaniach rzucili ponad 80 pkt. W dzisiejszym meczu myślę że też nie będą mieli problemow z przekroczeniem powyższej linii zważając na defensywę rywala.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom