Dyscyplina:
Koszykówka-
Dania/Basketligaen
Godzina: 18:30
Spotkanie: Bakken Bears - Sisu
Typ: over 173,5 pkt
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Witam,
Wczorajszy, pierwszy mój typ na forum wszedł bez najmniejszego problemu, oby tak dalej, mam nadzieję że ktoś skorzystał.
Dziś skupię swoją uwagę nad Duńskim basketem, się mianowicie nad spotkaniem w Aarhus, gdzie mieście Niedźwiedzie podejmują zespół Sisu.
Uwaga moja poświęcona będzie głównie gospodarzą, którzy sobie po prostu lepsi w kazdym aspekcie.
Bears świetnie weszli w sezon, wyjazd do Randers i gładkie 114-86, a następnie dwumecz z bądź co bądź fawryzowanym Tartu, i awans do
Champions League, a tu już mecze w grupie z dobrymi drużynami, takimi jak Aris, Banvit, Monako czy najbliższy rywal, czeski Nymburk. Ten mecz jednak dopiero za tydzień, więc można wyregulować celowniki przeciwko Sisu. Goście z pewnością będą się starali dotrzymać kroku miejscowym, co umożliwi otwartą koszykówkę, a obrona nie będzie priorytetem,bo nie o to chodzi w tym meczu. Warto wspomnieć że Niedźwiedzią na ostatnich 5 męczy u siebie z tym rywalem, tylko raz nie udało się zaaplikować conajmniej 100pkt. Średnia linia to sporo ponad 180pkt.
Poza tym nowy nabytek z Oregonu, Dwayen Benjamin moim zdaniemwydaję się być sporym wzmocnieniem , patrząc przez pryzmat poziomu całej ligi.
Bukmacherzy przy podobnym kursie wystawiają linię handicapu do pokrycia na poziomie 32 pkt, co w moim mniemaniu może nieść za sobą większe ryzyko, gdyż tak już mówiłem, będzie to mecz na luzie, bez presji, przetarcie przed mistrzami z Czech.
Powodzenia ????
100