>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.09.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 11. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Djoković - Wawrinka
Typ: 2
Kurs:
3,40
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Przed nami finał Wielkiego Szlema a w nim zmierzą się: Lider światowego rankingu Serb N. Djokovic z 3 rakietą na świecie Szwajcarem S. Wawrinką. Faworytem bukmacherów jest Serb ale ja się z tym nie zgodzę według mnie dużym faworytem jest Szwajcar.
Djokovic w tym turnieju gra bardzo mało tzn. w 3 meczach jego rywale dawali krecza, w jednym meczu Vesely nawet nie wyszedł na kort, lecz najważniejsza wiadomość dla mnie to to, że Djokovic na tym turnieju gra z urazem i gdyby Monfils rozegrał wczoraj taki mecz jak 3 set to w finale byłby Francuz. Djoković nie pokazał kompletnie nic...
Wawrinka w półfinale wygrał z Japończykiem K. Nishikori 3:1, wcześniej wygrał z Del Potro 3:1, 3:1 z Marchenko, 3:2 z Evans, 3:0 z Giannessi, 3:0 z Verdasco.
Wawrinka jest w dużo lepszej formie niż Djokovic co pokazuje na korcie. Liczę na wielki mecz w finale lecz zwycięzca będzie tylko jeden Wawrinka. Czas Djokovica powoli mija....
Powodzenia.

✅240

Otrzymane punkty reputacji: +6
typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania, Super Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Aalborg-Brondby
Typ: Brondby wygra dowolną połowę
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Wieczorem, o godzinie 18:00, zostanie rozegrany kolejny ligowy mecz, między Brondby, a Aalborg. W drużynie gości zabraknie tego wieczora Da Silva Patrick(1 mecz, obrońca) oraz Nilsson Gustaf(0 meczów, napastnik) z powodu kontuzji.
Brondby w tym sezonie nie przegrało ani jednego meczu od 7 kolejek jak i Aalborg, który ma tyle samo punktów, co Brondby i można rzec &quot;depcze&quot; po piętach tej drużynie. W poprzednim sezonie zajęli rzutem na taśmę 4 miejsce w ligowej tabeli, gdyż zgromadzili 4 punkty więcej od drużyny, z którą dziś będą grali. Brondby odpadł z rywalizacji o Ligę Europy, więc tylko i wyłącznie będą mogli się skupić na lidze, by wywalczyć sobie miejsce w grupie mistrzowskiej.
7 meczy w wykonaniu Aalborga wyglądały tak:
Aalborg 1-1(0-0) Horsens - 1 kolejka
Randers 0-1(0-1) Aalborg - 2 kolejka
Aalborg 2-2(2-1) Odense - 3 kolejka
Nordsjaelland 1-2(1-0) Aalborg - 4 kolejka
Aalborg 2-1(2-1) Esbjerg - 5 kolejka
FC Kopenhaga 1-1(1-1) Aalborg - 6 kolejka
Aalborg 2-1(0-0) Aarhus - 7 kolejka
7 meczy w wykonaniu Brondby wyglądały tak:
Brondby 4-0(2-0) Esbjerg - 1 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa obie połowy
Silkeborg 0-2(0-1) Brondby - 2 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa obie połowy
Brondby 2-2(1-0) Horsens - 3 kolejka - tutaj się typ sprawdza, gdyż wygrywa pierwszą połowę
Midtjylland 3-3(0-1) Brondby - 4 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa pierwszą połowę
Brondby 4-0(2-0) Sonderjyske - 5 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa obie połowy
Aarhus 0-7(0-4) Brondby - 6 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa obie połowy
Brondby 1-1(0-1) FC Kopenhaga - 7 kolejka - tutaj typ się sprawdza, gdyż wygrywa drugą połowę
H2H, między tymi zespołami z poprzedniego sezonu oraz inny sezonów, są niestety na niekorzyść dla drużyny Brondby, ale jednak dokonali trochę zmian, trochę przetasowań kadrowych, więc myślę, że powinni złamać tą nikczemną passę, gdyż ostatni mecz z Aalborgiem wygrali 05.10.14 r., a na wyjeździe w 2010 roku ostatnio wygrali, gdzieś pod koniec miesiąca.

Good Luck!
✅66

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Hiszpania, Primera Division
Godzinna: 18:15
Spotkanie: Granada – Eibar
Typ: over 3 azjan
Kurs: 2.83
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Granada to już będzie stały bywalec jak wspomniałem na początku sezonu w moim arsenale typów na bramki, dopóki trenerem będzie Paco Jemenez to bramki trzeba brać w ciemno, bo to trener z ultra ofensywnym ustawieniem , jego zespoły potrafią grać szybko w ataku i sporo strzelać nawet przy małym potencjałem ale jeszcze wiecej tracą przy licznych babolach w defensywie. Granada skupiająca się bardziej na defensywnej grze już przed rokiem była trzecim zespołem z największa ilością bramek straconych – wobec zmiany stylu gry u wzmocnień ta formacja może wyglądać jeszcze gorzej. Pierwszy mecz zremisowany 1:1 z Villarreal ale końcówka to były bardzo otwarte karty z jednej i drugiej strony i tam powinny paść jeszcze bramki, brakło skuteczności, jeśli chodzi o Granade w defensywie to na tyłach był klasyczny bałagan dla tego trenera, mnóstwo luk które Villarreal nie do końca potrafił wykorzystać – dużo marnował i widać było brak tych snajperów, tego błędu nie popełniła ekipa Las Palmas który rozbiła Granade 5:1 i znowu klasyka po stracie bramki grali jeszcze bardziej ofensywnie z masą błędów na tyłach. Dziś powrót do siebie z rywalem z którym zagrają znowu do przodu, na tle takiego rywala powinni mieć więcej jakości w ofensywie którą będą się starali wykorzystać. Eibar ostatnie sezony rozpoczyna bardzo mocno, w obecnych rozgrywkach też nieźle weszli przegrali co prawda pierwszy mecz w końcówce ale pokonali już Valencie ten mecz oglądałem mieli mnóstwo szczęścia bo rywal miał mnóstwo okazji ale niemiłosiernie pudłował, byli bardzo zagubieni w defensywie. Wzmocnienia przed sezonem jednak poprawiły na pewno jakość w kontrach, po bokach zdecydowanie więcej szybkości i techniki dzięki sprowadzeniu Bebe i Pedro Leona to dziś powinni zdecydowanie wykorzystać bo po bokach będą mieli na pewno sporo luzu. Myślę że też nie będą się bali przyjść warunków gospodarzy i pójść na wymianę ciosów to przed rokiem dało im zwycięstwa 5:1 oraz 1:3 przy defensywnej Granadzie.
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +1
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 17:00
Spotkanie : Swansea-Chelsea
Typ: chelsea wygra dokladnie 1 golem
Kurs 3.60
Buk bet365
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie w którym ekipa Walijskiej Swansea na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Londyńskiej Chelsey. Goście naturalnie są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów w tym wyjazdowym spotkaniu, po 3 kolejkach Chelsea zdobyła komplet zwycięstw i z dorobkiem 9 punktów na swoim koncie zajmuję pozycję wicelidera, ich bilans bramkowy w tym momencie wynosi 7:2, gospodarze natomiast zajmują pozycję 15 w ligowej klasyfikacji, po wygranej w 1 kolejce z zespołem beniaminka z Burnley Swansea zanotowała 2 kolejne porażki , tutaj gospodarzom na pewno też łatwo zapunktować nie będzie bowiem goście są w chwili obecnej na fali i zdobywanie ligowych punktów nie przychodzi im trudno, tym bardziej iż Manchester City odskoczył na 3 kolejne oczka po wygranej w derbowym spotkaniu , to goście nie mogą sobie pozwolić na wpadkę w tym sezonie mają do ogarnięcia ligę i puchary w Anglii, nie występują w żadnych innych rozgrywkach w Europie i myślę że powinni spokojnie zawalczyć o tytuł mistrza kraju, ja stawiam na wynik 0:1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tego spotkania.
⛔100

fokkusu 67

fokkusu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - USA, MLS
Godzina: 02:00
Spotkanie: New England Revolution - New York City
Typ: David Villa strzeli
Kurs: 2.20
Analiza:
Zespoły
W meczu 29 kolejki ligi MLS zmierzą się drużyny, których sytuacja w tabeli jest zgoła odmienna. Zespół New York City jest liderem tabeli, pokazuje on dobrą dyspozycje w tym sezonie. Inaczej prezentują się ich rywale. Play-offy na chwilę obecną wydają się poza ich zasięgiem i będą potrzebowali sporo szczęścią i strat punktów przez rywali, aby zagwarantować sobie w nich udział. NYC są drużyną, która bazuje na kunszcie graczy, którzy okres swojej świetności w Europie mają dawno za sobą, aczkolwiek w sporo słabszej lidze amerykańskiej wciąż udowadniają swój kwalitet.
Zawodnik
Popularnego &quot;El Guaje&quot; nie trzeba przedstawiać żadnemu wnikliwemu obserwatorowi europejskiego futbolu na przestrzeni ostatnich kilku lat. Była gwiazda Barcelony, Valencii czy Atletico utrzymuje swoją strzelecką passę także w znacznie odbiegającej poziomem lidze MLS. W ostatnim spotkaniu zdobył on bramkę, a więc należy oczekiwać, że podtrzyma serię, do czego przyzwyczaił przez lata swojej bogatej w liczne sukcesy klubowe i reprezentacyjne kariery. Nie można nie wspomnieć o tym, że jest on predestynowany przez szkoleniowca do wykonywania rzutów karnych, co znacznie zwiększa prawdopodobieństwo strzelenia przez niego gola w tym spotkaniu.
⛔100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Godzinna : 18:00
Spotkanie : Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków
Typ : Jagiellonia Białystok
Kurs : 2,00
Bukmacher : Bet365
Analiza :
No dobra, ale wracając do samego meczu i kursu na niego, powiedzcie mi gdzie , w jakiej innej lidze kurs na zwycięstwo gospodarzy, lidera ligi, mającego bilans u siebie 2-0-1 (8:3), będzie wynosił 2,12. Dodajmy do tego fakt, że mierzą się z Wisłą, ostatnią drużyną w lidze, która po siedmiu spotkaniach ma bilans 1-0-6(6:17), z czego na wyjeździe 0-0-4 (2:9). Ostatni mecz Wisły przed przerwą reprezentacyjną to porażka Krakowian 1:5 u siebie ze Śląskiem. To jest tragedia utytułowanego Polskiego klubu. Oczywiście to jeszcze na tą chwilę nie są straty których nie da się odrobić, oczywiście chodzi mi tutaj o wyjście ze strefy spadkowej.
Po trzech meczach przerwy do gry wrócił duet podstawowych obrońców Ivan Runje i Guti. Obaj byli ostatnio kontuzjowani i pod ich nieobecność Jagiellonia straciła w trzech spotkaniach trzy bramki i tylko jeden z tych meczów wygrała. Jagiellonia się ostatnio przełamała i po dwóch porażkach wygrała, myślę, że spokojnie można to grac po takim kursie.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +21
registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Dyscyplina : NIEMCY: 2. Bundesliga
Godzinna : 13:30
Spotkanie : Hannover - Dresden
Typ : 1 (AH-1)
Kurs : 2,37
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dzisiejszy typ z bundesligi wszedł, na jutro też zaproponuję ligę niemiecką, jednak klasę niższą. Zeszłoroczny spadkowicz - Hannover będzie podejmował u siebie drużynę dynama drezno. Hannover ruszył bardzo mocno wygrywając dwa pierwsze mecze wysoko. Ostatni mecz to remis 1:1 na wyjeździe z Bochum, jednak według statystyk to Hannover przeważał w tym meczu.
Póki co, gospodarze robią wszystko, żeby jak najszybciej powrócić do 1 ligi. Jutro dużym atutem będzie gra na własnym boisku, dlatego sądzę, że powinni wygrać ten mecz. Handicap dałem z czystej pazerności. Myślę, że 2 bramki przewagi jest jak najbardziej realne, w przypadku zwycięstwa jednym golem otrzymamy zwrot.
Co do drezna. Jest to drużyna, która w tym sezonie awansowała z 3 ligi i póki co spisuje się całkiem dobrze. Myślę jednak, że w starciu z poważnym przeciwnikiem, takim jakim jest Hannover na własnym boisku, nie będą mieli zbyt wiele do powiedzenia.
⛔100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 22:00
Spotkanie: Djoković - Wawrinka
Typ: Over 3.5 setów
Kurs: 1.53
Analiza:
Jedziemy z kolejnym typem, za ciosem! W tym miesiącu super bilans 6 typów trafionych na 7 podanych!
Zajmę się głownie osobą Djokovicia bo wiadomo, że to w sumie od jego gry przeważnie cały wynik spotkania i co do gry jest zależne. Finał Wielkiego Szlema, nie będę podawał całego H2H przez 10 lat gry bo to trochę nie ma sensu zawsze dla mnie. Z ostatniego roku jest 4-1 dla Djokovicia. W dwóch przegranych pojedynkach wygrywał sety + w tym co wygrał. Więc w poprzednim roku na 5 meczów over setowy wszedł by trzy razy(licząc mecze do dwóch i do trzech). Jeżeli brać pod uwagę tylko te Wielko-szlemowe do trzech setów to taki over jak gram padał 2/2. Więc H2H ostatnie mamy z głowy z którego jak najbardziej wynika do grania ten over. Ten turniej? Na 6 meczów Djoković przechodził 3 przez kontuzję rywali. Z Veselym bez gry bo poddał przed meczem, z Youznym po 6 gemach 1 seta i z Tsongą po dwóch setach, pełne mecze które rozegrał to wynik 3:1 z Janowiczem(247 ATP), 3:0 z Edmundem(84 ATP) oraz półfinałowy 3:1 z Monfilsem(12 ATP). Gdzie kazdy widział jego grę, nie chce tego komentować bo nie ma sensu, ale 4 sety były. Z 12 zawodnikiem turu, a teraz przyjdzie mu pierwszy raz w turnieju zmierzyć się z kimś z pierwszej dziesiątki, (Wawrinka 3 ATP). Szykuję się cholernie dobry, wyrównany mecz, nie wyobrażam sobie wręcz aby tu były 3 sety, no nie da rady. To jest Walue tygodnia po takim kursie! Co do samego Wawrinki, w półfinale odprawiał Nishikoriego handicapem setowym 3:1, oraz w ćwierćfinale w takim samym stosunku Del Potro, dodam tylko, że w żadnym z tych meczów nie był stawiany jako faworyt bukmacherów, to tym bardziej pokazuje jego wielką obecnie formę + słabsza dyspozycja Djokera, ale jednak wciąż jego osoba, (pewnie i tak to wygra?) NIE WYOBRAŻAM SOBIE ABY NIE BYŁO TU MINIMUM 4 SETÓW. Brać póki kurs nie zleciał! Mam nadzieję, że tym typem poprawię stosunek 7/8 trafionych do podanych w tym miesiącu. Powodzenia!
✅53

Otrzymane punkty reputacji: +5
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: BPL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Swansea - Chelsea
Typ: X
Kurs: 4:00
Analiza:
Zdecydowałem się na taki typ, ze względu na to, że ekipa Fabiańskiego to bardzo niewygodny przeciwnik. Chelsea na chwilę obecną z kompletem punktów, ale biorąc pod uwagę, że to Chelsea, stawiam remisik po bardzo fajnym kursie. Swansea u siebie jest solidne, dobrze bronią, a i w ofensywie mają co nieco do zaoferowania. Delikatnie mówiąc nie jestem fanem Courtois&#39;a w bramce [sry jeśli źle to napisałem], wg mnie ustrzelić belgowi bramkę to nie jakiś wyczyn. Obstawiałbym bramkowy remis, najprawdopodobniej 1:1. Mam nadzieję, że gracze z Londynu nie &quot;wsiądą&quot; na gospodarzy, dzięki czemu i Swansea zdobędzie bramkę. Fabiański ma tendencję do dobrych występów przeciwko ekipom z czołówki, więc nie wydaje mi się, żeby The Blues pokonali go więcej niż raz.
✅300

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 124

stolik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Chiny National Champs Women
Godzina: 02:30
Spotkanie: Sichuan - Heilongjiang
Typ: Sichuan (handicap -7.5)
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet365
Moja ulubiona dyscyplina do typowania. Tym razem zagościmy na parkiecie chińskiej piłki ręcznej kobiet. Obowiązują tam zasady Mercy rules, czyli w skrócie - jeśli jakaś drużyna w meczu prowadzi 15 golami, to mecz jest automatycznie przerwany i zakończony. Heh, na nieznajomości tych zasad grubo się kiedyś przejechałem... Przechodząc do rzeczy: w ostatnich ośmiu meczach drużyna Sichuan rozegrała 3 mecze i przegrała je po wyrównanych pojedynkach z samą czołówką ligi. Drużyna Heilongjiang w tymże czasie rozegrała 4 mecze, gdzie raz wygrała z innym słabeuszem, natomiast w pozostałych 3 meczach dostały niezłe lanie ze średniakami: Guangdong - Heilongjiang 33:18(!); Jiangsu - Guangxi 24:9(!); Anhui - Heilongjiang 25:9(!!!) Uwaga! Ten ostatni mecz przegrały 16 golami już w 1. połowie(!!!) Mój typ: bardzo wysokie zwycięstwo zespołu Sichuan!
⛔100

kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia - Eredivisie
Godzina: 14:30
Spotkanie: FC Groningen - Sparta Rotterdam
Typ: 1
Kurs: 2.25
Mam nadzieję ponownie trafić typ z najwyższej klasy rozgrywkowej w Holandii. Na celowniku jest spotkanie drużyny Groningen ze Spartą Rotterdam. Stawiam w tym meczu na gospodarzy, mimo, że zajmują oni w tabeli po 4 kolejkach ostatnie miejsce, mając na koncie zaledwie jeden punkt. Gospodarze bardzo źle weszli w sezon, Feyenoord jest w gazie, ale 0:5 z nimi u siebie to bardzo dotkliwa porażka, a na dokładkę może nawet bardziej rozczarowująca postawa w meczu z Excelsiorem i wyjazdowa porażka 0:2. Potem przyszedł kolejny fatalnie rozpoczęty mecz: z Twente, gdzie piłkarze Groningen po 39 minutach przegrywali już 0:3 po hat-tricku Unala. Potem jednak pokazali oni charakter, zaczęli zdobywać bramki i doprowadzili do remisu 3:3 w 84 minucie. Porażka 3:4 po golu straconym w drugiej minucie doliczonego czasu gry mogła im albo podciąć skrzydła i utwierdzić w kryzysie, albo wyzwolić w nich sportową złość i chęć osiągnięcia w kolejnym meczu tego co nie udało się teraz. Zrealizowana została druga opcja, Groningen zremisowało na wyjeździe z świetnie dysponowanym i mającym wcześniej komplet trzech ligowych zwycięstw, aktualnym mistrzem Holandii - PSV Eindhoven. W dodatku grali oni od 32 minuty w osłabieniu, w 10, ale zdołali odeprzeć szturm PSV, przy dużej dawce szczęścia oraz dzięki świetnej postawie bramkarza, a także, w końcu, dzięki poprawnej grze w defensywie i choć nie uniknęli błędów, to wynikały one raczej z gry w osłabieniu. Padt obronił nawet rzut karny, a cała drużyna wykazała się duża walecznością i zostawiła na boisku serce. Myślę, że teraz pójdą za ciosem i w końcu odniosą ligowe zwycięstwo. Trudno przypuszczać by mieli wrócić do serii dotkliwych porażek z wieloma straconymi bramkami, to raczej falstart, który zaczną pomału nadganiać. W drużynie Groningen nie doszło do poważniejszych osłabień przedsezonowych, a w zeszłym sezonie uplasowali się ostatecznie na 7 pozycji i zagrali w barażach o Ligę Europy, w których ulegli Heraclesowi w rewanżu po dogrywce. Mieli też dobre wyniki w okresie przygotowawczym w meczach towarzyskich. Ze słabą Spartą powinni odnieść w końcu ligowe zwycięstwo i uznać to za ostateczne, oficjalne przełamanie.
Sparta Rotterdam to tegoroczny beniaminek Eredivisie. W zeszłym roku wygrali Eerste Divisie i bezpośrednio awansowali do najlepszej ligi, tu jednak nie jest już tak kolorowo. Do tej pory Sparta wygrała 2 mecze i ma 6pkt, co jest prawdopodobnie satysfakcjonującym dla nich wynikiem, ale zdobyła je z rozbitym Zwolle i kolejnym beniaminkiem - Go Ahead Eagles, od którego była przecież lepsza już w zeszłym sezonie na zapleczu Eredivisie. Przegrali natomiast z Ajaksem, który notował wówczas bardzo kiepski okres oraz z Twente, które boryka się z dużymi problemami i które przed sezonem otarło się o wykluczenie i degradację. Nie prezentują się zbyt dobrze i choć zdobyli więcej punktów to nie imponowali w dotychczasowych meczach, a okres gry Groningen, gdy strzelali Twente 3 bramki z rzędu bije na głowę Spartę efektywnością i skutecznością. Typ w dużej mierze przeciwko Sparcie.
⛔100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: piłka nożna PL/EK
Data, godzina: 11.09.2016 18-00
Spotkanie: Jagiellonia-Wisła
typ: Jagiellonia over 5,5 rożnych
kurs: 2.0
buk:Betano
Dwa interesujące spotkania szykują nam się w niedziele.Jagiellonia obecnie zajmuję 4 pozycję, przy potencjalnej wygranej zrówna się punktami z liderem z Gdańska, jak i również z Niecieczą które już po rozegranych spotkaniach mają po 16pkt.
Wisła jest w zdecydowanie gorszej sytuacji, BG miała już problem pod koniec sezonu przegrywając seryjnie spotkania walczyła o utrzymanie w lidze, drużynę na nogi jednak postawił Wdowczyk osiągając seryjnie wysokie wygrane, obiecująco także zaczęli nowe rozgrywki ogrywając Pogoń u siebie, kolejnych 6 meczy to jednak seria porażek i mimo wszystko dzisiaj wyjadą w daleką podróż po punkty.Teoretycznie zadanie mega trudne, praktycznie już wcześniej Wisła jechała na pożarcie do Jagi a wyniki były z goła odmienne.Wisła ma serię 3 zwycięstw z Jagą w tym dwa u siebie 1-0, 5-1, w ostatnim pojedynku na boisku Jagi Wisła wygrała 4-1.
Mecz do typowania jest trudny, chociaż Wisła statystycznie w tym sezonie wygląda kiepsko, to jednak wyniki nie do końca przekładają się na grę choć w kilku meczach na pewno przegrali zasłużenie i nie ma co na siłę robić z Wisły chłopców do bicia.Myślę że Wisła może coś ugrać, co nie znaczy że Jaga się położy, to oni grają u siebie, będą starali się prowadzić grę, więc idę w zakład na rzuty rożne które Jaga lubi nabijać.Teoretycznie przy negatywnym scenariuszu dla Jagi (gonieniu wyniku) może mieć większe szansę na wejście.
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - LaLiga
Godzina: 12:00
Spotkanie: Gijon - Leganes
Kurs: 3,22
Bukmacher: OddsRing
Na dzień dzisiejszy pierwszy mecz z hiszpańskiej La Liga, który zostanie rozegrany o godzinie 12:00.Zespół z Gijon w ostatniej kolejce zremisował bezbramkowo z Alaves 0:0. W spotkaniu lekką przewagę mieli gospodarze wiec wynik ten drużyna prowadzona przez Abelardo może uznać za dobry.Jednym z podstawowych zawodników zespołu w tym sezonie powinien być wypożyczony z Realu Burgui, który już zaliczył jedną asystę, a w poprzednim sezonie w Espanyolu strzelił gola i miał trzy asysty.Najlepszego strzelca drużyny z poprzedniego sezonu Anthony Sanabrię wypożyczonego z Romy będzie w tym sezonie próbował zastąpić Chorwat Duje Cop, który w poprzednim sezonie w Maladze strzelił siedem goli i zaliczył trzy asysty.Klub wypożyczył też z Barcelony prawego obrońcę Douglasa, który w Barcelonie zagrał w ośmiu spotkaniach, w większości Copa del Rey, a nawet zaliczył asystę.
Leganés kompletny nowicjusz Primera Division w ostatniej kolejce nie dał sobie strzelić bramki Atletico Madryt i zremisował z trzecią drużyną poprzedniego sezonu 0:0. Leganes oddało tylko jeden celny strzał na bramkę rywala, ale umiejętnie się broniło.Po dwóch bardzo trudnych dla tej drużyny meczach Leganes ma cztery punkty i w meczach z szósta w poprzednim sezonie Celtą i trzecim Atletico jeszcze nie straciło gola co jest znakomitym wynikiem.W ostatnim tygodniu do drużyny dołączył napastnik Racingu Santander Mamadou Kone, który w poprzednim sezonie Segunda Division strzelił tylko pięć goli.
Leganes nie wygrało żadnego z ostatnich dziesięciu spotkań ze Sportingiem Gijon jednocześnie jednak drużyna przegrała zaledwie jedno z ostatnich pięciu starć na stadionie rywala, w pozostałych drużyny dzieliły się punktami. Uważam, że dzisiejszy mecz nie dostarczy wielkich emocji, natomiast gra będzie toczyć się w środku pola a efektem będzie końcowy wynik na remis.
⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Godzina: 15:00
Spotkanie: Genoa - Fiorentina
Kurs: 3.22
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Trzecia kolejka ligi włoskiej. Genoa podejmuje Fiorentinę.
Gospodarze wygrali pierwsze dwa mecze, z Cagliari 3-1 i Crotone również 3-1.
Dzisiaj trudniejszy przeciwnik. Fiołki przegrały na inaugurację z Juventusem 1-2, drugi mecz wygrały z Chievo 1-0.
Wygląda na to, że obydwie drużyny w formie, ale jak spojrzymy w H2H, z 5 ostatnich spotkań, aż 4 zakończyły się remisami.
Ostatnie spotkanie pod koniec stycznia na terenie Genoi padł wynik 0-0.
Obydwie drużyny nie przeprowadziy jakichś zbaczących transferów, więc nie spodziewałbym się wzrostu lub obniżki formy z zeszłego sezonu.
Typuję, że i dzisiaj drużyny podzielą się punktami.
✅222

majekx 1M

majekx

Znawca A-League
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia
Godzina: 21:00
Spotkanie: Cruzeiro - Botafogo
Typ: over 2.5+bts
Kurs: 2,87
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dziś wracam na lepiej znany grunt. Zapraszam na spotkanie 24 kolejki ligi brazylijskiej. 12 Cruzeiro podejmuje 10 Botafogo. Ostatnie mecze gospodarzy na własnym stadionie wyglądają następująco: 3-1-2, bramki 11:10 (w tym jeden puchar - wygrana 2:1 z Vitorią). Z tych spotkań warte odnotowania są: najpierw wysoka porażka z Atletico PR (9 w lidze) 3:0 - 12.07.2016 oraz wygrana z Internacionalem 4:2 - 05.08.2016. Ostatnie mecze Cruzeiro to 2 wyjazdy - najpierw w pucharze wygrana z właśnie z Botafogo - 5:2 a następnie wygrana z Americą 2:0. W porównaniu z ostatnim meczem do składu wraca Sobis - podstawowy skrzydłowy. Nadal zabraknie pierwszego bramkarza - Fabio.
Przechodząc do gości - ostatnie mecze wyjazdowe: 1-2-3, bramki 4:7 (także policzyłem jeden mecz pucharowy). Tutaj chciał bym zwrócić uwagę na wygrany mecz z Sao Paulo 1:0 - 14.08.2016 oraz porażkę z Atletico PR 1:0 - 30.08.2016. Może ostatnie mecze wyjazdowe nie napawają optymizmem - ale patrząc na wszystkie ostatnie mecze to są to dwie wygrane u siebie - najpierw 2:1 z Gremio a ostatni mecz 1:0 z Fluminense. W Bota zabraknie:
Luisa Ricardo prawy obrońca - 20 meczy - 1792 min - 5 asyst
Fernandesa - pomocnik - 18 meczy - 1086 min, 1 asysta, 2 gole
Rodrigo Lindoso - pomocnik - 13 meczy - 1046 min - 2 asysty
Mimo tych braków na pewno w obu zespołach zobaczymy na pewno główną siłę ofensywną obu zespołów. W Cruzeiro - Arrascaeta, Robinho, Sobis (powrót do składu) i Abila. W Botafogo - Sassa, Neiltona i Camilo.
Zapowiada się na ładny, szybki mecz. A z powodu braku podstawowego bramkarza w zespole gospodarzy liczę na bramki z obu stron (bo to że Cruzeiro strzeli o pewne).
pozdrawiam
m
⛔100

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Pescara - Inter M.
Typ: 1X
Kurs: 1,96
Bukmacher: Betsafe
Dzisiejszego dnia o godzinie 20:45 na Stadio Adriatico miejscowa Pescara Calcio podejmie drużynę Interu Mediolan. H2H między tymi zespołami zdecydowanie na korzyść gości, jednak spotkania były rozgrywane w roku 2012 i 2013.
Jeżeli chodzi o aktualną formę obu drużyn to Delfini wyraźnie są teraz na fali - w lidze po dwóch spotkaniach remis z Napoli 2:2 na własnym terenie i walkowe z Sassuolo, mimo że beniaminek przegrał w tym spotkaniu 2:1 to otrzymał trzy punkty z powodu niezarejestrowania jednego z zawodników gospodarzy, który wystąpił w tym meczu.
Inter natomiast plasuje się na szesnastej pozycji w tabeli, gdzie po dwóch potyczkach ma na koncie remis z Palermo 1:1 i porażkę z Chievo 2:0 na wyjeździe.
W tym pojedynku idę w stronę gospodarzy spotkania, wydaje mi się, że beniaminek na własnym obiekcie będzie bardzo trudnym rywalem dla Interu i Nerazzurri w obecnej formie nie będą wstanie wywieźć kompletu punktów, a mogą liczyć na ewentualny remis. Kurs na Pescare jest tak okazały, że można spokojnie zagrać 1X.
W meczu nie zagrają Nagatomo i Ansaldi (Inter) - Coda i Gyomber (Pescara)
⛔100

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska
Spotkanie: Jagiellonia - Wisła
Typ: -1.75 Jagiellonia
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wczorajszy typ na handi w Unibecie na Liverpool wszedł, poniżej następny typ.
W Krakowie nie ma dobrych nastrojów, ostatnie miejsce w tabeli i bilans 6 przegranych meczów przy tylko 1 wygranym.
Bramki 6:17. Ostatnie przegrana przed swoimi kibicami aż 1:5 ze Śląskiem myslę potwierdził beznadziejną formę Wisły.
Natomiast Jagiellonia ma się dobrze, zajmuje wysokie 4 miejsce z bilansem 4-1-2 i bramkami 13:5.
Co prawda przegrali z Lechią 0-1, ale wcześniejsze wygrane po 4-1 z Arką i Ruchem.
Ostatni mecz wygrali na wyjeździe w Łęcznej 2-0.
Liczę na podobny wynik w dzisiejszym spotkaniu.
⛔100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków
Typ: 1 (-1.5 handi)
Kurs: 3,55
Analiza:
Witam...
o tym meczu było już troszkę napisane Wisła Kraków pogrążona w kryzysie, jeden z najbardziej utytułowanych zespołów w Polsce okupuje ostatnie miejsce w lidze... i jak tak dalej pójdzie dołączy do Górnika Zabrze i w następnym sezonie zagra na zapleczu Ekstraklasy.
Skąd ten kryzys ?
- już w poprzednim sezonie widać było że Wisła to już nie jest potęga i praktycznie pozostaje im gra w grupie spadkowej... którą to wygrali dzięki dość dobremu finiszowi i gry z tymi teoretycznie słabszymi zespołami.
- drugą bardzo ważną jak nie kluczową sprawą są po za boiskowe zawirowania Białej Gwiazdy... zespół przejeli nowi właściciele Pan Marek Citko i Pan Jakub Meresiński
Każdy kto choć troszkę czasu poświęca na czytanie artykułów o polskich klubach wie że o Panu Jakubie M było bardzo głośno i na jaw wychodziły afery i oszustwa finansowe związane z jego osobą... to nigdy nie wróży nic dobrego jak klub miesza sie w tego rodzaju afery.
- Co do piłkarzy... na papierze wygląda to lepiej niż ta cała gra tego zespołu... ale jak wiemy nazwiska nie wystarczą... nie ma pełnego zaangażowania i w taki sposób nawet w Polskiej lidze nie ma co liczyc na zwycięstwa
Co do Jagielloni....start bardzo dobry remis z Legią porażka z Lechią Gdańsk i Wisłą Płock reszta same zwycięstwa i to jakie wyniki ????
4-1 z Ruchem 4-1 z Arką 2-0 z Lechem na wyjezdzie....
Stąd moj typ na handi... czysta 1 po kursie 2.00 to czyste mnożenie pieniędzy... typ na czystą jedyneczkę już podany... można odrazu dawać plusy użytkownikowi Comendador... ????
Ja zaś idę bardziej ostro bo chce wygrać nieco więcej ????
Powtórzony typ
⛔100

mrx 69

mrx

Użytkownik
Piłka nożna - Grecja, Super League
Olympiakos - Veria
Godz: 19:30
Typ: Multiwynik 1:0, 2:0 lub 3:0
Kurs: 2.15
Buk: Bwin
Pierwsza kolejka, a więc wróćmy do historii.
Olympiakos ma za sobą genialny zeszły sezon. W Lidze Mistrzów wyjście z grupy zależało od ostatniego meczu i niestety, jak wiemy, nie udało się. Właściwie dopiero to, co działo się w lidze można nazwać czymś genialnym. Wygrali 28 z 30 ligowych spotkań. Bilans bramek u siebie 45:5. Bramki w Pireusie stracili w 5-ciu potyczkach. Obecny sezon jednak Olympiakos zaczął słabo. Najpierw odpadli z boju o LM z Hapoelem Beer Sheva (wynik dwumeczu 0:1), następnie dopiero dogrywka zadecydowała o awansie do LE z Aroucą (1:1 po dwumeczu, a po dogrywce 3:1). Te drużyny zdecydowanie nie są pokroju Olympiakosu, a jednak sobie z nimi nie poradzili, bo jak można nazwać ogranie po dogrywce o 2 klasy słabszy zespół.
Veria w zeszłym sezonie zajęła miejsce nad samą strefą spadkową, a więc jest to najgorszy zespół, który utrzymał się w lidze. Dziś będzie ich pierwsze spotkanie o stawkę w tym sezonie, a więc nie wiele można o nich powiedzieć. Rozegrali 3 towarzyskie oficjalne spotkania w przeciągu wakacji z &quot;kolegami z podwórka&quot; tj. Xanthi, O. Volos i Kerkyra. Strzelili w nich 2 gole.
Decyduję się postawić typ po ciekawym kursie 2.15. Dlaczego ciekawy? Kurs na &quot;Pierwsza drużyna wygra do zera&quot; to 1,55. Buki chyba spodziewają się pogromu. Co prawda od rewanżowego spotkania Olympiakosu z Aroucą minęło 2,5 tygodnia, jednak wydaje mi się, że nie padnie tu grad bramek. Z H2H wynika, że takowy grad padał tylko w sezonie 13/14:
28.02.16 SL Olympiakos Veria 3 : 0
31.10.15 SL Veria Olympiakos 0 : 2
01.02.15 SL Veria Olympiakos 0 : 2
20.09.14 SL Olympiakos Veria 3 : 0
08.02.14 SL Veria Olympiakos 0 : 5
06.10.13 SL Olympiakos Veria 6 : 0
06.01.13 SL Olympiakos Veria 3 : 0
26.08.12 SL Veria Olympiakos 1 : 2
Do tego jak widać Verii udało się ustrzelić tylko 1 gola w 8 meczach.
Na pewno będzie do 0, tylko oby Olympiakos nie &quot;odrobił&quot; sobie bramek za europejskie puchary, a ładny kurs wpadnie.
https://forum.bukmacherskie.com/f289/grecja-2016-2017-a-135769.html#post6109912
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom