>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.09.2013 (środa)

Status
Zamknięty.
zabol82 5

zabol82

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna - Belgia - division 2
Mecz: CS Vise - White Star
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Witam, dzisiaj nie ma duzego wyboru do grania, ale ja gram dzisiaj na copa del ray i druga belgijska, a tu chcialem pokazac jeden z moich typow na mecz: Vise - White Star, zagram tu na over 2.5 gola, ogolnie faworytem jest druzyna z Brukseli, Vise slabo ostatnio sie wiedzie w obronie rowniez, ale jest to ciekawa druzyna a graja w kratke bo maja bardzo mlody zespol i dlatego wydaje mi sie ze padna tu co najmniej 3 gole w meczu a druzyna z brukseli patrzac po wynikach to widac ze chca grac w pilke, do przodu i strzelac.
Powodzenia
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - EUROBASKET 2013/II FAZA
Spotkanie: Litwa(-2) - Francja
Typ: Litwa
Kurs: 3.25
Buk: Bet365
Analiza:
Dzisiaj szykuje nam się szlagierowe spotkanie z udziałem faworyzowanych reprezentacji Litwy i Francji. Francuzi już mogą zapewnić sobie byt w ćwierćfinale muszą tylko to spotkanie wygrać. Najmocniejsza strona Trójkolorowych to szybkie tempo ataku, szybki powrót do obrony i duży nacisk na obwodowych zawodników rywala. Litwini to przede wszystkim szeroki potencjał, bardziej lubują się w ofensywnym i dystansowym graniu. Doświadczeni bracia Lavrinoviciowie z każdym meczem grają coraz lepiej. Prawdziwy bój na kluczowych pozycjach między sobą stoczy Tony Parker i Mantas Kalnietis. Ostatnie spotkanie na ME podczas Eurobasketu 2011 Litwini przegrali z Francją 67:73, czas na rewanż.
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom