>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FUKSIARZ Typy Dnia - 11.08.2023 (piątek)

Status
Zamknięty.
p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna /Anglia/ Premier League
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Burnley - Machester City
Typ: Obie drużyny strzelą w 1 połowie
Kurs: 6.00
Bukmacher: LVbet

Najlepsza liga świata rusza a ja spróbuje dać szasnę beniaminkowi i myślę, że są w stanie ukuć City w 1 połowie. Ogólnie, to pierwsze spotkania są zawsze ciężkie do przewidzenia, ale byłbym głupcem gdybym postawił czystą 2 po śmiesznym kursie, dlatego jak się bawić, to się bawić. Burnley z cołchem Kompanym pokazał się z bardzo dobrej strony w Championship, ale siła rażenia, doświadczenie i trofea są po stronie City. To co do mnie przemawia jeśli chodzi o gospodarzy dzisiejszego starcia, to na pewno własne boisko i miejscowa publiczność, a także chęć zawodników do pokazania się w PL z jak najlepszej strony, dlatego myślę, że są oni w stanie zaskoczyć City w 1 połowie i po cichu liczę na wynik 1:1 w pierwszej odsłonie spotkania.. Minęło 5 miesięcy od przegranej Burnley z City w pucharze aż 6-0, ale myślę, że dziś to będzie inna drużyna i już nie da się tak zdominować drużynie Pepa. Nie spodziewam się w tym spotkaniu zachowawczej gry, w tej lidze każdy punkt jest na wagę złota, więc bramek można się spodziewać i oby to były bramki z obu stron już w 1 połowie, kurs bardzo dobry i polecam.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +202
R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: tenis- Montreal WTA
Godzina: 19:30
Spotkanie: Pegula - Gauff
Typ: mecz-liczba gemów: Gauff i powyżej 17,5
Kurs: 1,94
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/wta-tour-montreal-07-08-2023-13-08-2023.168967/post-7206164
Analiza:
Ćwierćfinałowy pojedynek dwóch Amerykanek, z których zwyciężczyni zagra z kimś z pary Collins - Świątek. Jessica Pegula jak i Coco Gauff spisują się w Montrealu znakomicie wygrywając swoje pojedynki bez straty seta. Pegula odprawiła Paolini i Putincewą, natomiast Gauff pokonała Brytyjkę Boulter i zwyciężczynię Wimbledonu Vondrousovą 6:3 6:0. Przed Montrealem Gauff wygrała w imponującym stylu turniej w Waszyngtonie nie oddając również seta takim zawodniczkom jak Sakkari, Samsonowa czy Bencic. Obydwie zawodniczki zagrają również w deblowej parze ale z pewnością w singlu na serio powalczą o jak najlepszy wynik, przy czym nie zdemolują się do zera czy jednego. Coco Gauff jest aktualnie na 7 miejscu w rankingu WTA, natomiast Pegula na wysokim trzecim ale to młodsza o 10 lat Gauff jest ostatnio "na fali" i myślę, że ten typ ma duże szanse trafienia.

0

M 5,2K

mrtyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nozna - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Burnley - Manchester City
Typ: Burnley under 36.5% posiadania piłki
Kurs: 2.05
bukmacher: betclic
Analiza:
Skusiła mnie linia wystawiona w powyższym meczu. Co wiemy o Burnley? Że są też chorzy jeśli chodzi o średnią posiadania piłki, w Championship wycisnęli średnią z całego sezonu na poziomie 65%, ale to druga liga. Mieli na prawdę mocną kadrę jak na warunki tamtej ligi, wartość rynkowa zespołu była dwukrotnie a nawet trzy/czterokrotnie wyższa od większej połowy ligi. Ale w porównaniu do The Citizens ich kadra staje się malutka i nieporównywalnie słabsza. Więc Vincent Kompany mógł grać tak, jak sobie zażyczył na drugim poziomie rozgrywkowym, tutaj już będzie z tym ciężko. Ciężka sytuacja do przewidzenia dla bukmacherów, no i wystawili linię nie wysoką, bo 63.5% na Man City, na ten zespół jest to linia niska i na luzie do zrobienia. Moją predykcją jest to, że Gospodarze meczu nie wyjdą tak pewnie do tego spotkania i nie będą chcieli za wszelką cenę trzymać piłkę, raczej ją oddadzą i to goście będą prowadzić spotkanie. Plany może tu pokrzyżować szybka bramka City, ale wtedy też nie wszystko jest skreślone. Jak dla mnie linia wystawiona za nisko, więc postaramy się to wykorzystać.

105

Otrzymane punkty reputacji: +2501
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina: tenis- Montreal WTA
Godzina: 18.30
Spotkanie: Petra Kvitova - Belinda Bencic
Typ: Kvitova handi - 1.5 gema
Kurs: 2.40
Bukmacher: Superbet
Post w temacie:

Anzaliza:
W h2h 4:2 dla Kvitpvej i wszystkie 4 wygrane w stosunku 2:0 , Bencic gdy wygrywała oba mecze 2:1.Widzoałem obie ostatnio i co do obu mam mieszne uczucia.Bencic w Waszyngtonie ugrała ledwie 2 gemy z Gauff , a w poprzednim meczu pokonała 2:1 Parks ale trochę jej się upiekło bo Parks wypósciła przewagę przełamania w decydującym secie , raczej po własnych błędach niż po jakiejś super grze Belindy.
Kvitova w poprzednim meczu ograła 2:1 Giorgi a w decydującym secie 6:0 , ale miała spore szanse by zamknąc mecz w dwóch setach , prowadziłą w drugim secie 5:4 serwowała na mecz ale wypósciła i ostatecznie poległą w drugim secie 7:5.
ALe ogólnie Petra wyglądała lepiej od Belindy i mam nadzieję że dzisiaj utrzyma jakośc i koncentrację.
W kolejnym meczu ktoś z pary Sabalenka , Samsonova.I chciało by się zobaczyć pojedynek Petry z Aryną

0

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nozna - Premier League
Typ: City (-1,5 handicap) + City powyżej 0,5 spalonego + 2.połowa powyżej 3,5RR + 1.połowa zmiana NIE
Kurs: 3.72
bukmacher: FORTUNA
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...gue-11-08-2023-14-08-2023.168613/post-7206201
Analiza:
Do rozpoczęcia sezonu Premier League pozostały już tylko godziny. W inaugurującym spotkaniu sezonu 2023/24 zmierzy się Burnley z Manchesterem City. Burnley to oczywiście beniaminek powracający do Premier League. W klubie postawili na zatrudnienie na stanowisku trenera Vincenta Kompany’ego, co jak widać było znakomitym posunięciem. Burnley jednak już w pierwszej kolejce zaczyna sprawdzian w najwyższej klasie rozgrywkowej z najwyższego C, czyli starcia z mistrzem Anglii i zdobywcą potrójnej korony w poprzednim sezonie. Burnley w 4 oficjalnych sparingach przedsezonowych wygrali zaledwie raz. Burnley nie zdobyło gola grając przeciwko City od 7 spotkań a stracili ich aż w sumie 25! City wygrało 11 poprzednich meczy przeciwko Burnley. Ostatnich 8 bezpośrednich pojedynków kończyło się zwycięstwem City przynajmniej dwoma bramkami. City przegrało w karnych swoje pierwsze oficjalne spotkanie w tym sezonie o Tarczę Wspólnoty z Arsenalem. Złośliwi mówią, że to dobrze znaczy dla City, bowiem na zdobywcy Tarczy ciąży klątwa, gdyż tylko jeden z 12stu poprzednich zwycięzców został Mistrzem Anglii. Teraz jednak start ligi i pora zacząć sezon z przytupem. Scenariusz tego spotkania wydaje się być jasny, City będzie atakować i starać się zdobyć jak najszybciej bramkę aby potem móc sobie grać na luzie a gospodarze będą chcieli jak najdłużej to możliwe przeszkadzać im w grze i bronić korzystnego rezultatu jakim będzie 0:0.

0

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaEkstraklasa
Godzinna: 20:30
Spotkanie: Piast - Raków
Piast Gliwice powyżej 4.5 celnych strzałów
Piast Gliwice strzeli powyżej 1.5 gola
(superbets)
Kurs: 5.25
Bukmacher: superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sy-11-08-2023-14-08-2023.168985/#post-7206204
Analiza:

Podobnie jak przed tygodniem Raków oszczędzał siły przed spotkaniem z Arisem Limassol, uważam że dzisiaj będzie podobnie.Raków przed tygodniem wypracował jednobramkową zaliczkę, ale mecz na Cyprze będzie z pewnością ciężkim przejściem i nie ma nic jeszcze pewnego.Swego czasu Wisła Kraków także wgrała z Apoelem, jednak w rewanżu Wisła fizycznie nie dała rady i odpadłą z rozgrywek.Raków przechodząc Aris znajdzie się w ostatniej fazie eliminacji i nawet jak z niej odpadnie zgarnie 5mln euro i dalszą grę w pucharach o mniejszym prestiżu, tak więc myślę że Raków nie wyjdzie z Piastem jak na wojnę i szansę wzrastają tutaj dla Piasta.Piast w 3 kolejkach zdobył 2 pkt remisując na wyjazdach z Górnikiem i Stalą, natomiast w pierwszej kolejce poległ u siebie z dość dobrze dysponowanym Lechem, ogólnie Piast może nie ma szczytowej formy ale jak na nasze warunki grają ciekawie, Piast dobrze wie że będą mieli okazje dziś coś ukłuć więc muszą skorzystać z sytuacji.

500

Otrzymane punkty reputacji: +2501
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Typ: City strzeli gola w obu połowach (Mistrzowski Boost)
Kurs: 2,60
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: Analiza:

Już dziś rozpoczynamy zmagania z Premier League od meczu beniaminka Burnley vs mistrz Anglii Manchester City.
Gospodarze dzisiejszego spotkania w poprzednim sezonie zdominowali zaplecze Premier League zdobywając aż 101 punktów zostawiając za plecami wszystkich rywali z dużą przewagą - jednak Championship a Premier League to spora przepaść i wiele drużyn przekonuje się o tym.
City z kolei to mistrz Anglii i triumfator Ligi Mistrzów gdzie wygrali 1:0 w finale z Interem Mediolan.
W ostatnią niedzielę City przegrał w meczu o Tarczę Wspólnoty z Arsenalem po rzutach karnych.
City w okienku transferowym nieoczekiwanie był dość spokojny, kupili jedynie M. Kovacicia a z klubu odeszli R. Mahrez i I. Gundogan.
Mój typ to City strzeli bramkę w obu połowach - kurs jest wyśmienity.

Goście mają super atak z Haalandem na czele, który na pewno będzie walczył o koronę króla strzelców a pomagać będą mu m. in Foden, Greallish, De Bryune czy B. Silva.

260

Otrzymane punkty reputacji: +2180
U 0

Usunięty użytkownik 177393

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, III liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Skolwin - Gedania
Typ: 1
Kurs: 1,90
Bukmacher: forbet
post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iii-liga-polska-dyskusja-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.159923/page-10#post-7206224

Gedania słaba w tym sezonie a Skolwin u siebie bardzo solidny i nie zwykł przegrywać. Dlatego bez kombinacji można tu pograć home po kursie koło 2.0 w różnych bukach. Myślę że to dla gości może być trudny sezon, już że Środą powinno być więcej w plecy, ale proste środki okazały się skuteczne - zasadniczo chodziły tylko skrzydła i wrzutki w pole karne. Myślę, że Skolwin jest w stanie odrobić te lekcję i zamknąć flanki a wtedy może być naprawdę wysoki wynik dla Gospodarzy. Jedynka tutaj jak najbardziej gry imo, jak będzie się oczywiście okaże.

190

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom