>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.07.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/eliminacje LM
Godzina: 20:45
Spotkanie: Shamrock Rovers vs Breidablik
Typ: Shamrock Rovers powyżej 2.5 gola
Kurs: 4.20
Bukmacher: ETOTO
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...07-2023-19-07-2023.168702/page-2#post-7199959

Też pójdę w ten mecz bo wydaje mi się że może być ciekawie , z jednej strony 20 krotny mistrz Irlandii co daje do zrozumienia że w kwalifikacjach do LM są obyci , dla przykładu Shamrock trzy ostatnie sezony zakończył na miejscu nr 1 , jak wyglądali kwalifikacje do LM , sezon 21/22 pierwszy mecz to wyjazd do Slovana B i porażka 2:0 , rewanż w domu wygrany 2:1 , sezon 22/23 pierwszy mecz z Hibernians FC i wygrana 3:0 rewanż 0:0 . 2 runda mecz wyjazd z Ludogorec 3:0 i u siebie wygrana 2:1 , to mnie skłoniło do tego żeby iść w tym meczu w bramki , goście do tej pory zdobyli 2 razy mistrza Islandii , wydaje mi się że liga Irlandii jest ciut wyżej w klasyfikacji i powinno się to być widoczne na boisko , obie ekipy są w trybie meczowym bowiem ligi w obu grają sezon i tak Shamrock lideruje i po 25 kolejkach ma 47 pkt i br 47:22 natomiast Breidablik po 14 kolejkach 3 miejsce i strata do lidera aż 11 pkt co do bramek to stracili już w 14 meczach 21 bramek , liczę że gospodarze wykorzystają swój teren i ze sporą zaliczką pojadą na rewanż , czy strzelą aż 3 ? może i tak zobaczymy .

0

Ostatnio zmieniony przez ibis:
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna USL USA
Godzina: 22
Spotkanie: Black Rock - Boston City
Typ: Black Rock -2 handi
Kurs: 2.69
Bukmacher: totalbet
Analiza: Na papierze nie jest to zbyt ciekawe starcie, bo zmierzą się ze sobą drużyny z dolnej części tabeli. Boston ewidentnie nie radzi sobie w tej dywyzji. W dwunastu spotkaniach zdobyli zaledwie jeden punkt po ostatnim remisie. Mają duże wade w defensywie, zresztą strata ponad czterdziestu bramek nie świadczy dobrze o ich obronie. Z kolei Black Rock zajmuje przedostatnie miejsce, ale zdobyli przynajmniej dziesięć punktów w sezonie. W ataku coś tam potrafią. Wygrali niedawno bezpośredni mecz z Bostonem na wyjeździe 2:1. Myślę, że jeśli zepną się w ataku i zaatakują odważnie od początku, to mają szanse na pokrycie handicapu.

169

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +2719
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom