>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.07.2020 (sobota)

Status
Zamknięty.
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Legia Warszawa - Cracovia
Typ: Legia i powyżej 1,5
Kurs:
1,80
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

W półfinale Pucharu Polski legia zaprezentowała się fatalnie przegrywając aż 0:3 a dla Cracovi jest to bardzo duży sukces. Dla gości bardzo małe szanse aby stanąć na podium a dla gospodarzy dziś okazja aby świętować tytuł mistrzowski już w 35 kolejce.
Legia ma doskonałą okazję aby zrewanżować się przeciwnikowi za wysoką porażkę tym razem mecz rozgrywany jest w Warszawie na Łazienkowskiej. Legia boryka się z problemami kadrowymi ale to już od dłuższego czasu, żaden nowy zawodnik nie doszedł kontuzjowany. Myślę, że Legia będzie bardziej zmobilizowana w tym spotkaniu a Cracovia zadowolona finałem Pucharu Polski zagra na większym luzie.

80

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
Otrzymane punkty reputacji: +59
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 17:15
Spotkanie: Lazio Rzym - US Sassuolo Calcio
Typ: 2
Kurs: 4,89
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Tabela:
kup.jpg
Lazio u siebie ma na koncie 12 zwycięstw, 3 remisy i 1 porażkę, natomiast goście na wyjazdach zanotowali do tej pory 5 zwycięstw, 5 remisów i 6 porażek. Lazio walczy aby utrzymać drugą pozycję i wywalczyć wicemistrza kraju. Sassuolo z kolei bezpieczna pozycja w środku tabeli. Ja tutaj dziś próbuję niespodzianki, bo goście to bardzo niewygodny rywal. Mimo, że tak de facto nie walczą już o nic, to jednak bardzo nieobliczalny to zespół i ostatnio w bardzo dobrej formie. Od 5 spotkań nie przegrali a ich 3 ostatnie mecze to 3 wygrane. Są zespołem nieobliczalnym i tutaj myślę, że możemy być świadkami niespodzianki w Rzymie. To Lazio będzie pod dużo większa presją a z nią ten zespół radzi sobie różnie.

Absencje w Lazio:
obrońcy Patric (17 występów w tym sezonie) i Marusic (11 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i pomocnicy Correa (26 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie) i Lulic (20 występów w tym sezonie) a pod znakiem zapytania stoją występy pomocników Milinkovic-Savic i Luis Alberto (obaj po 30 występów w tym sezonie i po 5 goli na koncie)

Absencje w Sassuolo:
obrońca Romagna (18 występów w tym sezonie), pomocnik Obiang (24 wystepy w tym sezonie, 1 gol na koncie) i napastnik Defrel (17 wystepów w tym sezonie, 3 gole na koncie)

Sassuolo po tej przerwie spowodowanej pandemią gra "radośnie" bez presji i to im wychodzi. Myślę, że jest tutaj duża szansa na niespodziankę zwłaszcza jeżeli ostatecznie nie zagrają Milinkovic Savic i Luis Alberto, którzy są zawodnikami napędzającymi grę Lazio, dużo asystują i są zawodnikami, którzy świadczą o sile tego zespołu. Zobaczymy

389

Otrzymane punkty reputacji: +205
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Slowenia
Spotkanie Domzale Bravo
Godzina 20.00
Typ Poniżej 3 goli (3 gole zwrot)
Kurs 1.70
Bukmacher lvbet
Domzale na 6 miejscu, Bravo na 8 pozycji z 5 punktami przewagi nad grupą spadkową (10 zespołów w lidze). Typ pod odwrócenie serii i pod h2h. Bardzo overowe dwie ostatnie kolejki ligowe, 9 z 10 spotkań z co najmniej 3 bramkami, kilka hokejowych wyników. Często po takiej serii nowa kolejka zaczyna się underem. Sprzyja h2h, w 3 meczach między tymi druzynami strzelono łącznie tylko 5 bramek.

70

J 59

johnybee27

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna 1 liga
Godzina: 00:30
Spotkanie: Miedź Legnica Stomil Olsztyn
Typ: ht/ft 2/2
Kurs: 4,25
Bukmacher: fortuna

Na dziś proponuję typ że miedź prowadzi do przerwy i wygrywa spotkanie. Miedź to zespół kadrowo na ekstraklasę i nie mogą pozwolić sobie na potknięcia z takim zespołem jak Stomil czyli średniakiem , który moim cichym zdaniem w tym roku zaliczy spadek . Miedź na wyjazdach w gdzie po pokonaniu na wyjeździe Puszczy i Grudziądza u siebie co prawda tylko remis z Wartą i z mocnymi Tyszanami. W pierwszym meczu tych drużyn Miedź rozbiła Olsztyn 4:1 dziś liczę na mniejszy wynik ale po prostu Miedź musi gdyż potknięcie może wykorzystać w tej kolejce Tychy i Termalica . Powodzenia

100

Otrzymane punkty reputacji: +59
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Żużel - Polska, eWinner 1. Liga
Godzina: 16
:30
Spotkanie: Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów
Typ: Najlepiej punktujacy zawodnik (Ljung, Pieszczek, Thorsell, Kildemand, Gomólski, Nilsson) - Inny zawodnik
Kurs: 6.50
Bukmacher: eWinner
Analiza: Pierwsza kolejka to według mnie najlepszy czas, aby próbować sobie takich nietypowych zagrań, bo raczej ciężko nam cokolwiek przewidzieć. nie było sparingów, większość zawodników dopiero zaczyna poważną jazdę, a w składach obu drużyn są zawodnicy, którzy mogą zaskoczyć.
Jest to najbardziej wyrównany mecz I kolejki i nie przewidywałbym tu jakichś kompletów punktowych, raczej wyniki indywidualne będą wyrównane i stawiałbym, że najlepszy zakręci się w okolicach 12 oczek. Teraz kogo z poza wymienionej szóstki stać na najlepszy rezultat? Mam kilka typów.
Pierwszy to Rasmus Jensen, którzy przeszedł do Gdańska z zasypanej kłopotami Piły. Z dobrą średnią w II Lidze nie powinien mieć problemów odnaleźć się na zapleczu Ekstraligi. Umiejętności ma bardzo duże i kto wie, czy nie będzie w stanie jeździć na równi z liderami.
Druga opcja to Michał Gruchalski. Już senior, który przyszedł z Częstochowy. Nie do końca jednak wiem, jaki plan na niego ma trener Proszowski. Będzie jechał najpewniej spod "ósemki", jednak ile razy pojedzie ciężko przewidzieć. Wydaje mi się, że jeździec z takim potencjałem nie ma prawa czekać w parku maszyn na zapleczu Ekstraligi w której naprawdę przyzwoicie sobie radził jako junior i stawiam, że jednak będzie brał czynny udział w meczu.
Kolejne dwie opcje do pokrycia tego typu to Mroczka i Koza. Dość chimeryczni zawodnicy, ale potrafiący wystrzelić. Ernest może trochę mniej, za to Artur naprawdę miewał świetne mecze w sezonie 2019. Tor w Gdańsku chyba mu również odpowiada, bo w tamtym sezonie przed upadkiem w biegu 12 w trzech startach zdobył aż 8 oczek, więc kto wie, czy i on nie namiesza.
Ostatnią dość szaloną opcją jest Mateusz Cierniak, który zaimponował mi w niedawnym meczu Północ - Południe, kiedy to niemiłosiernie objeżdżał starszych i bardziej doświadczonych kolegów. Jest to chyba najlepszy junior w 1. Lidze i jeśli któremuś z seniorów Unii nie będzie szło to kto wie, czy Mateusz nie będzie miał okazji do 4-5 startów.
Skorzystam z kursu, jaki zaproponował eWinner, bo w porównaniu do konkurencji wygląda on naprawdę dobrze, gdyż u konkurencji oscyluje on w okolicach 4.00, więc przebitka jest naprawdę duża.

400

Otrzymane punkty reputacji: +91
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Dyscyplina: Piłka nożna - II liga Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bytovia Bytów - Legionovia
Typ:
2 DNB
Kurs: 4,33
Bukmacher: efortuna

Dzisiaj wyjątkowo podaję typ z pilki nożnej.
Znajomy podpowiedzial mi ciekawostkę dotyczącą Bytovii Bytów. Jeśli popatrzymy na tabele rozgrywek to nie powinniśmy mieć wątpliwości, wszystko wskazuje na pewne zwycięstwo gospodarzy. Bytovia aktualnie jest na 6 miejscu dającym baraże by bić się o awans do pierwszej ligi do tego przewaga wynosi zaledwie jeden punkt nad siódmym Górnikiem Polkowice, przyjeżdża zespół który już spadł z ligi, co tutaj może się wydarzyć tak na prawdę?
Otóż źle się dzieje w Bytovii, w środku tygodnia Prezes Zygmunt Krzysztof Dyks, wiceprezes Andrzej Marcinkowski oraz członek zarządu Daniel Koska złożyli rezygnację z pełnienia swoich funkcji. W kuluarach mówi, że to może być koniec Bytovii na szczeblu centralnym, a w ostatnich kolejkach Bytovia może spaść w tabeli poza miejsca barazowe.
Oczywiście są to tylko domysły, ale głośno o tym jest w samym Bytowie.
Legionovia mimo, że już spadła z logo to po powrocie ligi wygrała wyjazdowe mecze z Widzewem oraz Górnikiem Polkowice a więc z zespołami z czołówki ligi.

Liczę tutaj na mniejsze zaangażowanie Bytovii, jeśli na prawdę się tam źle dzieje to może się to różnie potoczyć. Pytanie jak po tym całym zamieszaniu w środku tygodnia podejda do tego meczu sami zawodnicy, czy będą chcieli za wszelką cenę walczyć o te baraże czy odpuszczą.

Podkreślam jednak, że czysto piłkarsko Bytovia jest zespołem lepszym, aczkolwiek lepszy nie zawsze wygrywa, a sport nie zawsze jest sprawiedliwy.

Bukmacherzy już zaczęli mimo wszystko podnosić kursy na wygraną gospodarzy.

Kursy na X2 czy właśnie proponowane przeze mnie DNB są tak atrakcyjne, że przynajmniej ja spróbuję pójść właśnie w tym kierunku.

100

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska
Godzina: 20:00
Spotkanie: Wisła - Korona
Typ: czerwona kartka
Kurs: 4,00
Bukmacher: Betfan

W grupie spadkowej już wszystko jasne. Korona Kielce przystąpi do tego spotkania jako spadkowicz, ale myślę, że walki jak i zaangażowania nie powinno tutaj zabraknąć. Ostatnie spotkania pomiędzy klubami obfitowały w dużą ilość fauli i kartek. Emocji nie powinna zabraknąć i jutro, a poniżej zamieszczam statystyki:
23.02.20 - 7 żółtych kartek i 1 czerwona
14.09.19 - 5 żółtych kartek i 1 czerwona
10.05.10 - 8 żółtych kartek
9.03.19 - 6 żółtych kartek
29.09.18 - 5 żółtych kartek

Sędzią jutrzejszego pojedynku będzie młody Wojciech Myć, który raczej nie toleruje ostrej gry przez piłkarzy. Poniżej jego statystyki:

Zrzut ekranu 2020-07-10 o 15.54.47.png

300

Otrzymane punkty reputacji: +124
lepszy-szkodnik 7,6K

lepszy-szkodnik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Brighton - Manch.City
Typ: rzuty rożne powyżej 9,5
Kurs:
1,80
Bukmacher: STS
Analiza:

Typ który w głównej mierze zależy od MC. Brighton wykonuje średnio około 5 cornerów w spotkaniach u siebie, jednak Manchester w spotkaniach wyjazdowych pozwala gospodarzom na wykonywanie około 3 rzutów rożnych. Jednak co warte odnotowania to, że MC potrafią sami pokryć linię. Zwłaszcza w 2020 roku średnia wykonywanych przez nich cornerów wynosi 8.
Średnia rzutów rożnych wykonywanych na boisku Brighton z ostatnich 10 spotkań wynosi 10,2, z 8 spotkań 11, z 6 11,5 a z 4 14,3. Średnia z 10 spotkań jest wystarczająca a do tego widać, że w głównej mierze została zrobiona z ostatnich spotkań.
Średnia rzutów rożnych z udziałem MC jako gości wynosi z ostatnich 10 spotkań 10,1 z ostatnich 8 10,7 z 6 12,7 a z 4 12,5. Tak więc i w tym przypadku średnie gwarantowałyby nam zwycięski kupon.
W ostatnich bezpośrednich konfrontacjach (bez względu na miejsce jej rozgrywania) mieliśmy odpowiednio 9,8,13,13 i 7 cornerów co nieco powinno powstrzymać nas przed bardzo wysokim stawkowaniem.

100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Bialorus
Godzina: 19:30
Spotkanie: Szachcior Soligorsk - FK Haradzieja
Typ: 1/bts
Kurs: 3.4
Bukmacher: STS
Tutaj faworyt jest zdecydowany gospodarze to obok Bate najsilniejsza ekipa w tej chwili w lidze,malo kto punktuje na ich boisku, goscie zajmuja odlegle miejsce, warto jednak wziasc pod uwage, ze mimo porazek na wyjazdach strzelaja gole przegrali np 3-1 z Dynamem Brzesc i Zhodzino w sumie strzelali gola w kazdym z ostatnich 5 wyjazdow, licze ze gospodarze prowadzac wysoko rozluznia sie, a ambitna Haradzieja cos strzeli.

240

beny89 1,8K

beny89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia , Premier League
Godzina: 18.30
Spotkanie: Sheffield Utd. - Chelsea
Typ: X/2 i powyżej 1.5
Kurs:1.51
Bukmacher: forbet
Analiza:

Dla obu zespołów jest to kolejny ważny mecz, jako że w tabeli panuje spory ścisk i o to kto zagra w Lidze Mistrzów, kto w Lidze Europy , a o to kto zostanie z niczym będzie trwała walka do samego końca, więc tak jak pisał przedmówca spodziewam się na pewno otwartego i ciekawego spotkania,bo remis nie da nikomu tak potrzebnego buforu punktowego- Chelsea jest 3 ale ma dość niewielką przewagę nad Leicester i Man Utd, a gospodarze nieznacznie też wyprzedzają Arsenal, Totenham czy nawet Burnley ( choć Ci ostatni w momencie pisania posta remisują z Liverpoolem, to i tak ciężko ich uznać za klub który realnie może się liczyć w walce o puchary). Ciężko w tym meczu upatrywać jednoznacznego i oczywistego kandydata do 3 punktów, obie jedenastki miały swoje lepsze i gorsze spotkania, Szabelki u siebie potrafiły ograć Totenham czy Wilków czyli zespoły relatywnie silne, z kolei Londyńczycy przegrali jedynie sensacyjnie z zespołem Łukasza Fabiańskiego, a tak prezentowali się dość solidnie. Ostatnie mecze Chelsea to 11 strzelonych goli i tylko 6 straconych, dla porównania gospodarze w analogicznym czasie zdobyli 6 goli i stracili 7, także potencjał ofensywny jest tutaj wyraźnie mocniejszy wśród gości i to właśnie dlatego swój typ postanowiłem ukierunkować w ich stronę posiłkując się remisem.Jeśli miałbym obstawiać dokładny wynik to celowałbym w coś w rodzaju 1-2 dla The Blues.

100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Brescia - AS Roma
Typ: Roma over 7,5RR
Kurs: 2.36

Na szybko Roma w serie A jest najlepszym zespołem w nabijaniu rogali średnia wychodzi w okolicach 7.20, Gospodarze z drugiej strony są na dole tabeli i ich przeciwnicy nabijają ok 6.94 rogali na mecz. W ich ostatnim meczu jeszcze w ubiegłym roku Roma nabiła dzisiejszym gospodarzom aż 17RR. Sam uważam, że będzie to bardzo ofensywnie nastawione spotkanie I goście szybko zaczną pokrywać linię. Pozdrawiam.

136

Otrzymane punkty reputacji: +97
B 672

budżetowy gracz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, 1 liga
Godzina: 22:00
Spotkanie: Atletico Madryt - Betis
Typ: 1/ +1.5 gola
Kurs: 1.65
Analiza:
Atletico jest już niemal pewne miejsca w Top 4 i jedyne co im pozostało to walka o najniższy stopień podium La Ligi. 3 ostatnie spotkania na Wanda Metropolitano zakończyły się zwycięstwem, co napawa optymizmem przed dzisiejszym spotkaniem. Goście nie grają już o nic, do tego nowe szykuje się nowe rozdanie w zespole, ponieważ od początku nowego sezonu za sterami klubu zasiądzie Manuel Pellegrini. Betis na wyjazdach prezentuje się słabo, przegrali aż 9 spotkań, 7 zakończonych remisem i ledwie jedno zwycięstwo. Jest to 3 najgorszy bilans w lidze. Piłkarze z Sevilli w delegacjach tracą niemal 2 gole na gole na mecz, więc liczę że ofensywie Atletico uda się podtrzymać tą statystykę.

100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – ITALIA
Godzina: 21,45
Spotkanie: Juventus-Atalanta
Typ: Obie drużyny strzelą w obu połowach
Kurs: 7,7
Analiza:

Atalanta ,to objawienie ostatnich miesięcy
.9 meczów wygranych pod rząd.Z Ligą.Mistrzów. 11.
W lidze85 goli ,straszą,że osiągną 100kę
Do zakończenia7 kolejek .Juve 1 miejsce Atalanta traci 9 pkt do lidera i zajmuje 3 pozycje.Są mocno zainteresowani L.M.to prestiż i duże pieniądze.
Ostatni mecz Juve z Milanem...wygrywali już 2-0 do 59 minuty.Ibra z ekipą zapakowali im 4 gole.
Tak bramkostrzelny zespół jak Atalanta powinna coś strzelić i niekoniecznie przegrać jak pokazał ostatni mecz Starej Damy z Milanem.
Tak dla rozrywki postawiłem jeszcze wygraną Atalanty za 20 zł,ale to już moje pobożne życzenie.Kurs 3,25
Z ostatniej chwili Sassuolo ogrywa na wyjeździe wicelidera Lacio 2-1.Atalancie brakuje 2 pkt do zajęcia 2go miejsca w tabeli.Io dodatkowa mobilizacja.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, La Liga
Spotkanie: Valladolid - Barcelona
Typ: powyżej 26,5 fauli
Kurs: 2,15
Bukmacher: TOTALbet
Analiza:

Jak na razie w lipcu falstart 0/3, próbujemy dalej ponownie w La Liga.
Gospodarze już w zasadzie utrzymanie mają pewne ale zapewne każda drużyna po urwaniu punktów Barcelonie czy Realowi ma dużą satysfakcję także motywacji do gry nie powinno im zabraknąć.
Barcelona póki ma szanse matematyczne na obronę tytułu to będzie walczyła w każdym spotkaniu o zwycięstwo za wszelką cenę.
W tym spotkaniu twardej gry i ostrej walki nie powinno zabraknąć, wydaje się że lepszym typem były by kartki ze względu na osobą arbitra Lahoza ale ostatnio nie był on skory do rozdawania kartek więc zastajemy przy faulach.

115

Otrzymane punkty reputacji: +1
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna – ITALIA

Godzina: 21:45

Spotkanie: Juventus-Atalanta

Typ: Juventus nie strzeli bramki

Kurs: 5,40

W etoto 5,15 na to zdarzenie. Typuję że Juve nie strzeli bramki w tym meczu. Z przyjemnością będę
oglądał męki Juve - liczę że rozpędzona Atalanta wypunktuje gospodarzy. Nie znam się na sędzim który będzie prowadził spotkanie czy podyktuje rzut karny dla gospodarzy - wiadomo że od sędziego wiele zależy. Ale tak po piłkarsku goście powinni zneutralizować gwiazdy Juve. W pierwszym meczu było 1:3 dla Juve (0:0) do przerwy. Zatem goście myślą o rewanżu.

Co się tyczy odds portal nie ma opcji na drużyna strzeli nie strzeli jest tylko opcja BTTS - i tu szok: 32 na 35 typuje BTTS.
https://www.oddsportal.com/soccer/italy/serie-a/juventus-atalanta-lQnyyfdT/#bts;2 - ja tu widzę niespodziankę że Juve nie strzeli.

Mecz w Eleven Sports
Pozdrawiam

100

P 200,5K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna-ALBANIA: Super Liga
Godz.:20:45
Spotkanie:KS Perparimi Kukesi-Teuta Durres
Typ:remis
Kurs:3.30
Buk:Totolotek

Dzisiaj moim zdaniem warto przyjrzeć się spotkaniu KS Perparimi Kukesi-Teuta Durres z ligi albańskiej Super league.Są to sąsiadujące ze sobą drużyny w tabeli ligowej.Gospodarze zajmują drugie miejsce a goście miejsce trzecie.Prognozuję w tym spotkaniu remis.Spotkania bezpośrednie między tymi zespołami kończyły się w większości remisami,biorąc pod analizę 10 ostatnich spotkań było aż 5 remisów.Ostatnie dwa spotkania zakończyły się remisami jeden 0-0 drugi 2-2.Drużyna gości gra bardzo dobrze tzn.biorąc pod uwage ostatnie 10 spotkań tej drużyny 7 zakończyło się wygraną 1 remisem 1 przegraną.Moim zdaniem został juz wyczerpany limit tej drużyny i musi być remis.Natomiast drużyna gości w ostatnich 10 spotkaniach zremisowała 4 razy przegrała 1 wygrała 5.Ta drużyna ma predyspozycje do remisów.Ogółem biorąc patrząc na H2H i ostatnie pojedynki wychodzi mi remis.Drużyna KS Perparimi Kukesi zajmuje 1 miejsce w tabeli ligowej w pojedynkach u siebie.Więcej już nie potrzebują wygranych a przegrany raczej nie chcą.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy
Godzina: 21:45
Spotkanie: Juventus - Atalanta
Typ: będzie rzut karny
Kurs: 2,40
Bukmacher: sts
Analiza:
Juventus po niedawnej przegranej z Milanem nie może już sobie pozwolić na kolejne potknięcie. Atalanta wciąż ma nadzieję na pozycję wicelidera. Czeka nas niewątpliwie bezkompromisowy mecz walki. Każda z drużyn na pewno spróbuje powalczyć o pełną pulę. Myślę, że zobaczymy dziś sporo sytuacji bramkowych, zarówno z jednej jak i z drugiej strony, a co za tym idzie myślę, że będą też faule w polu karnym. Moja propozycja to rzut karny, które w meczach Juventusu zdarzają się nadzwyczaj często. Sędzia spotkania jest pan Piero Giacomelli, który w tym sezonie Serie A sędziował 15 meczów i podyktował aż 11 rzutów karnych. Myślę, że typ dość ciekawi, a sam bukmacher pokazuje, że spodziewa się tutaj 11, bowiem jest to dość mały kurs jak na ten typ.

140

Otrzymane punkty reputacji: +60
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom