>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 11.06.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja division 3
Spotkanie: Nika Moscow - Chertanovo
Typ: over3.5,4 (azjatycka suma goli)
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Godzina: 17:00
Wczoraj Norwedzy zawiedli, dzisiaj taka sama linia ale zupełnie inne klimaty.
Bomba od Machete, liga z tak głębokiego marginesu że nawet ciężko jest coś o niej znaleźć. Machete dokopał się do ruskiej ligi 3 (4 poziom) grupy Moskiewskiej.
I to nie pierwszy raz stawiam na bramki w meczu Nika. Do tej pory grali z rywalami z górnej części tabeli i dostawali solidne baty. Wiele razy grałem ich live po przerwie bo to zespół który pierwszą połowę jest w stanie przetrzymać i przegrywa tylko 0-1, 0-2 po przerwie zaczynają się już cuda dziać i padają hokejowe wyniki.
Dzisiejszego meczu jestem najmniej pewny bo przyjeżdża słaba ekipa, ale konsekwentnie będę stawiał na to że zobaczymy sporo goli. Taka przestroga.
Nika Moskwa, zespół założony w 1999 roku w celu wynajdywania talentów w Moskwie, w roku 2010 spadli z dywizji 2 w zapomnienie czyli do dywizji 3 i grają tam do tej pory. Jest jeszcze dywizja 4 więc to prawie dno...
Po tym spadku klub jak by podupadł na dobre, z każdym rokiem jest coraz gorzej, w tym jest spora szansa że spadną jeszcze niżej, są na przedostatnim miejscu z 3 punktami w 8 spotkaniach, 1-0-7.
Wyniki Nika:
3-5 porażka na wyjeździe do przerwy było 0-1, wiem bo śledziłem live.
1-3 dom
0-3 wyjazd
1-6 wyjazd, ten mecz śledziłem live, po przerwie padło 6 goli.
1-11 dom
1-0 dom jedyna wygrana z 3 od końca drużyną
0-9 wyjazd
0-8 dom
Jak widać dostają w dupę prawie w każdym meczu, tylko w wygranym nie stracili gola i tylko 2x nie było minimum 4 bramek.
Ale ostatnio coś drgnęło i bramki zaczynają zdobywać, szczególnie w ostatnim spotkaniu z 9 w tabeli FSM strzelili aż 3 i to na wyjeździe.
Dzisiaj zagrają z 14 drużyną ligi Chertanovo (tabela ma 20 zespołów).
Goście oczywiście są faworytem i to sporym, ale ja tutaj liczę na walkę ze strony gospodarzy, wyniki przyjezdnych:
3-1 (dom) z ostatnią drużyną.
2-0 (wyjazd) z 3 od końca drużyną (Nika tez z nimi wygrali).
1-2 dom
3-1 dom
0-2 wyjazd
0-2 wyjazd
2-3 wyjazd
0-1 dom
0-3 wyjazd
W 9 spotkaniach zdobyli 9 punktów, no widać że ewidentnie im wyjazdy nie leżą, goli jednak bardzo mało jak na tę ligę.
Linia tylko 3.5,4 właśnie dlatego że goście są raczej underowym zespołem, jednak Nika może zrobić różnicę...
Dwa scenariusze widzę na to spotkanie:
- Nika się będzie bronic i uważać żeby nie stracić gola i zaatakuje w 2 połowie, goście będą kontrolować spotkanie i czekać na szansę wygrywając spokojnie 2-0.
- Gospodarze rzuca się w drugiej połowie do ataku i obie drużyny pójdą na szalona wymianę, wtedy wynik hokejowy.
Nika przeważnie wybiera ten drugi scenariusz dlatego ja tez za tym jestem.
Goście optują za pierwszym scenariuszem którego nie chce.
Jeżeli będę problemy z rozliczeniem typu, (ciężko jest trafić na wyniki z tej ligi) to prześle linka na priv.
Typ jest ryzykowny ale ja gram konsekwentnie na nich i dzisiaj taki wybieram typ dnia, nie zdziwi mnie żaden wynik!
✅40

Otrzymane punkty reputacji: +2
grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Estonia, Esiliiga
Spotkanie: Pärnu vs. Levadia II
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 1.85
Godz: 18:00
Data: 11.05.2014
Bukmacher: bet365
Analiza: Spotkanie 15 kolejki 2 ligi estońskiej. Liga oczywiście niszowa, ale za to na stadionie Pärnu Kalevi staadion (Pärnu) bramek na pewno nie zabraknie. Linia na poziomie 3,5 powinna spokojnie zostać przekroczona, bo obie ekipy grają dość overowo. Gospodarze to w tej chwili 4 siła tej ligi. Na koncie 22pkt. i bilans bramkowy 47-38, co już wskazuje, że gospodarze grają niesłychanie widowiskowo. Średnia bramek, padająca w meczach z ich udziałem wynosi 6,07gola/mecz, a zanotowali 11 overów dla tak wystawionej granicy. Goście to oczywiście 2 drużyna Levadii. Zespół zajmuje 2 miejsce w lidze, ale oczywiście awansować wyżej nie może. Bilans bramkowy 35-15 (13 meczów). W sezonie 7 overów. W pierwszej rundzie, 2 miesiące temu w Tallinie gospodarze wygrali 6:2, a wynik ustalony został już w 65 minucie. Zespół gości składa się z młodych graczy jak 17-letni Reinvald 6 goli, 18-letni Marin 5 goli, czy 22-letni Rohtla 7 goli. W bramce 18-letni Tamme albo 16-letni Cvetkov. Znowu gospodarze mają 19-letniego Saartsa, lidera strzelców (16 goli/14 gier). W klasyfikacji strzelców w pierwszej siódemce jest 4 graczy Parnu. Liczę więc na grad goli.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +7
W 1

wic

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - London Queen&#39;s Club (GBR) - Grass
Godzina: 13:30 CET
Spotkanie: Estrella V. - Mannarino A.
Typ: Estrella V.
Kurs: 4.30
Bukmacher: bet at home
Analiza:
Na dzis wybralem ten mecz poniewaz wczoraj Dominikanczyk sprawil wielka niespodzianke i wyeliminowal dobrze grajacego na kortach trawiastych Francuza Benneteau J ... wygral ten mecz co prawda 2;1 ale zagral swietny pojedynek ... Dzis rywalem Dominikanczyka bedzie rowniez francuz ale o mniejszym doswiadczeniu na kortach trawiastych ... Bardziej pewniejszy typ bylby na seta wygranego przez Estrelle,ale warto zaryzykowac za drobne na taki kurs ... Mysle ze Dominikanczyk mnie nie zawiedzie i wygra ten mecz .
⛔100

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, kobiety, eliminacje ME
Spotkanie: Polska - Czarnogóra
Typ: Czarnogóra +2,5
Kurs: 1,90
Buk: Bet365
Analiza: Kolega wyżej juz opisał cała sytuacje kadrowa oby reprezentacji dla przypomnienia tylko Czarnogora 1 miejsce w grupie z kompletem zwyciestw 4/4 natomiast Polska 3 miejscie w grupie z 2 zwyciestwami i 2 porażkami, niestety te 2 zwyciestwa sa nad ostatnia ekipa w tabeli czyli Portugalia ktora dostaje baty od każdego, spotkanie z Czechami u siebie przegrane tak jak i wyjazd do Czarnogóry. Biore tutaj możliwość wygranej naszej reprezentacji ale mysle ze nie wiecej niz dwoma bramkami tym bardziej ze kurs na prawde zachecający. Bedzie to cieżkie spotkanie gramy przecież nie z byle kim a z vice mistrzyniami Olimpijskimi! Dodam jeszcze ze Polska mierzyła sie z Czarnogóra 3x i wszystkie mecze przegrała.
powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +3
lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Birmingham
Godzina:
13:50
Spotkanie: Christina McHale - Samantha Stosur
Typ: 1
Kurs: 3,49
Bukmacher: pinnacle
Analiza:
Zapraszam na spotkanie 1/16 finału, na turnieju WTA Aegon Classic rozgrywanego w angielskim Birmingham, pomiędzy Christiną Mchale a Samanthą Stosur. Christina McHale (WTA 49) turniej rozpoczęła od wyeliminowania w dwóch setach Anny Schmiedlovej. Teraz spotka się z Samanthą Stosur (WTA 17), która w I rundzie miała wolny los. Australijka miała dosyć udany sezon na kortach ziemnych, ale na trawie raczej nigdy się jej dobrze nie grało. Najlepszy wynik w Wimbledonie finalistki Rolanda Garrosa 2010 oraz triumfatorki US Open 2011 to III runda, którą osiągnęła dwa razy. W Birmingham jej najlepszy rezultat to III runda z 2004 i 2005 roku. Stosur w imprezie tej wystąpi po raz pierwszy od 2008 roku. McHale w ostatnich tygodniach prezentowała coraz wyższą dyspozycję i na trawie nie powinna obniżyć lotów. Moim zdaniem nie jest ona bez szans na pokonanie Australijki. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 13:50.
⛔100

makaveli23 1,3M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: MLB
Godzina: 18:35
Spotkanie: Toronto Blue Jays - Minnesota Twins
Typ: Toronto -2.5
Kurs: 3.15
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Toronto lost three of last four games; they were shut out in all three losses. To by bylo za latwe grac przeciwko Toronto w tym meczu. Czyz nie kuszaco wyglada Minnesota z Correią (6-2, ERA 3.45 4/4 WYGRANE na wyjeździe) &quot;on the mound&quot; po 2.50? Ta sama Minnesota kora zatrzymala Toronto dzisiejszej nocki na 0 runs i wygrala 4-0? Nic z tego Minnesota to nadal srednia ekipa, ktora nie powinna dzisiaj poszalec we wczesnym meczu na wyjeździe. Toronto to nie przewidywalna ekipa, wiec jezeli wczoraj byli cicho to dzisiaj moga rownie dobrze poszalec. Stroman, pitcher Toronto ktory wystapi na starcie wyglada troche dziwnie bo dwa mecze ostatnie swietne ale jako bullpen to lepiej nie mowic.
⛔100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna / Finlandia Veikkausliga /
Spotkanie: Jaro vs Inter Turku
Typ : Jaro -1
Kurs : 4,65
Bukmacher : Betsafe
Analiza :
Widze, ze duzo osob ga dzisiaj w finskiej lidze to i ja sie skusze i zagram cos z najwyzszej klasy rozgrywkowej w Finlandii...Jaro zaimponowalo mi swoja postawa w meczu przeciwko HJK (mistrzowi Finlandii i najlepszej ekipie tego kraju) w ostatniej kolejce. Grajac na wlasnym boisku potrafili zdominowac zespol przyjezdnych, ktory ostatecznie wygral tamten mecz 0:2 jednak z przebiegu tego spotkania nie zaslugiwal na zwyciestwo. Jesli dzisiaj Jaro podejdzie do swojego spotkania na takim samym poziomie mobilizacji co ostatnio to mysle, ze ten mecz spokojnie wygraja, szczegolnie, ze graja z ekipa ktora ma przestoj w sezonach. Inter Turku to nie jest ta sama silna ekipa co rok temu. Goscie slabo zaczeli sezon w 11 grach maja zaledwie 3 zwyciestwa. W ostatniej kolejce meczyli sie z rywalem zza miedzy TPS strzelajac gola w ostatniej minucie. Co prawda h2h nie jest korzystny dla Jaro ale atuta wlasnego boiska i forma zespolu gospodarzy powinna przechylic szale zwyciestwa na strone Jaro.
✅365

Otrzymane punkty reputacji: +24
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom