W
208,5K
wielki_gracz
Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja, FNL
Godzina: 16:00
Spotkanie: FK Armavir - Sibir Nowosybirsk
Typ: 1
Kurs: 1,60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Tabela:
Armavir w meczach u siebie ma na koncie 4 zwycięstwa, 8 remisów i 5 porażek, natomiast goście na wyjazdach zanotowali do tej pory 1 zwycięstwo, 7 remisów i 10 porażek. To spotkanie mocno mi przypomina wczorajszy mecz w Naszej rodzimej Ekstraklasie Arki Gdynia z Zagłębiem Sosnowiec. Zespół gospodarzy walczący o utrzymanie się w lidze i będący nad kreską gra z drużyną, która jest już pewna spadku z ligi. Jak to się w Naszej lidze wczoraj skończyło każdy wie i dzisiaj liczę na taki sam scenariusz i zwycięstwo gospodarzy. Na ten moment Armawir wydaje się zespołem nie tylko bardziej zmotywowanym ale i lepiej poukładanym pod wieloma względami. Zespół gości ma wiele swoich wewnętrznym problemów i tam już raczej chyba nikt nie myśli o najbliższych spotkaniach. Drużyna spadnie z ligi to jest pewne i tutaj raczej wątpię, że piłkarze znajdą jeszcze jakieś ostatnie resztki motywacji aby osiągnąć przyzwoity rezultat. Armavir dzisiaj raczej w najmocniejszym składzie, natomiast po stronie gości nie zagrają obrońca Aravin (32 występy w tym sezonie) i napastnik Galysh (30 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie). Tutaj spodziewam się takiego samego scenariusz jak we wspomnianym wczorajszym meczu Arki z Zagłębiem. Myślę, że gospodarze będą non stop atakować i wygrają to bardzo ważne dla nich spotkanie.
100